Żony doskonałe PM2008 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-16, 09:39   #3301
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

Zostaliśmy z mężem zaproszeni na osiemnastkę do dziewczyny mojego brata na przyszły czwartek i wiecie co...NIE MAM SIĘ W CO UBRAC
to na zakupy babo pedz

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

ja dziewczyny mam juz dosyc.... upal mnie wykancza... nogi jak balony spac sie nie da... chodze jak cien czlowieka... skurcze brzucha juz bardzo mnie mecza... dostalam leki od gina i w razie czego mam sobie zwiekszac dawke... i to robie... skutki??? Dreszcze na calym ciele... rece w tym banku trzesly mi sie jak staremu alkoholikowi... mam juz dosyc... TŻ sie na mnie wydziera ze jestem nieznosnia ze ciagle sie czepiam o cos, wszyscy mi mowia nie rob tego nie rob tamtego, zjedz to a nie tamto, ale spuchals lub przytylas a jak juz uslysza ze 15kg to mowia O MATKO... a ja przecie szczypior bylam... MAM JUZ DOSYC...

to sie wyzalilam ide lezec bo od siedzenia opuchlizna mi sie powieksza a niedlugo przestanie byc widac palce
jakbym siebie czytala
Agatko nie jestes sama mam dokladnie tak samo jak ty a teraz jestem chyba bardziej nieznosna niz na poczatku ciazy......

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 10:38   #3302
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
ja dziewczyny mam juz dosyc.... upal mnie wykancza... nogi jak balony spac sie nie da... chodze jak cien czlowieka... skurcze brzucha juz bardzo mnie mecza... dostalam leki od gina i w razie czego mam sobie zwiekszac dawke... i to robie... skutki??? Dreszcze na calym ciele... rece w tym banku trzesly mi sie jak staremu alkoholikowi... mam juz dosyc... TŻ sie na mnie wydziera ze jestem nieznosnia ze ciagle sie czepiam o cos, wszyscy mi mowia nie rob tego nie rob tamtego, zjedz to a nie tamto, ale spuchals lub przytylas a jak juz uslysza ze 15kg to mowia O MATKO... a ja przecie szczypior bylam... MAM JUZ DOSYC...
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Agatko nie jestes sama mam dokladnie tak samo jak ty a teraz jestem chyba bardziej nieznosna niz na poczatku ciazy......
Ojej dziewczynki, współczuję Wam bo rozwiązanie przypada Wam akurat na takie nieznośne miesiące (dlatego trzeba się starać, żeby tego uniknąć i ja się tak zamierzam starać). Pocieszcie się, że to już niedługo. Trzymam za Was kciukasy
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 12:29   #3303
mooonik
Zakorzenienie

Cześć
ale u mnie duchota, nie ma czym oddychać prawie, zero wiaterku nic, nic

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Normalnie jak mnie dzisiaj ten mój ślubny wk... ja to się chyba z nim normalnie rozwiodę bynajmniej teraz wysłałam go po pizzę a miałam się odchudzać
zawsze to jakiś pożytek
za Dawidka

Cytat:
Heloł. Chyba spłyne dzisiaj. Wstaje rano a tu leje (wczoraj sobie białą sukienkę na ramiączka przygotowałam) no to co...no to jeansy, wychodzę na podwórko a tu...zonk...jest duchota jak cholera. No nic jeszcze sześć godzin...

Zostaliśmy z mężem zaproszeni na osiemnastkę do dziewczyny mojego brata na przyszły czwartek i wiecie co...NIE MAM SIĘ W CO UBRAC
u nas to samo, nie da się wytrzymać..

no jak typowa kobietka

Cytat:

to sie wyzalilam ide lezec bo od siedzenia opuchlizna mi sie powieksza a niedlugo przestanie byc widac palce
Cytat:

jakbym siebie czytala
współczuje Wam dziewczyny to musi być strasznie męczące przy tych upałach, ale wierzę że dacie radę, już niewiele Wam zostało
Cytat:
dlatego trzeba się starać, żeby tego uniknąć i ja się tak zamierzam starać
hehe też mam taki plan

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 14:58   #3304
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Ojej dziewczynki, współczuję Wam bo rozwiązanie przypada Wam akurat na takie nieznośne miesiące (dlatego trzeba się starać, żeby tego uniknąć i ja się tak zamierzam starać). Pocieszcie się, że to już niedługo. Trzymam za Was kciukasy
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

współczuje Wam dziewczyny to musi być strasznie męczące przy tych upałach, ale wierzę że dacie radę, już niewiele Wam zostało
kochane jestescie

ja to mam nadzieje ze za tydzien juz Weronika bedzie ze mna

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-16, 17:34   #3305
agunia82
Zakorzenienie

No to się pochwalę, akt notarialny podpisany, od dzisiaj jesteśmy właścicielami mieszkania

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 18:56   #3306
izka19855
Zadomowienie

WITAM PKNCI !!!
: cmok:

Zaglądałam wczoraj i stworzyłam pościaka całego i potem nie dodało mi, więc poszłam na rowerek....

Dziękuję za wspomnienie o niespodziewajce małża...

Dzis sie za bardzo nie wczytywałam, bo uciekam zaraz do domku, ale potem może zajrzę.
Aaa i chyba nie pisałam, że nie byłam w końcu na tym ślubiku, bo mieliśmy gości....szkoda troszkę, ale fotki wstawię, jak już będą młodzi mieli...-pokażę suknię.

agunia gratulacje...

moooniś ta sytuacja w kościele straszna...

Anusia z tym porównaniem z kotem dobre...ale mój jakoś nie chowa się, gdy jest zły hm?!

i poszłam!
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 19:42   #3307
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Katey to i Ty fotki swojego malucha wklejaj raz dwa

Gdzie nasza Dzasta??
chcesz to masz umowilismy sie na przyszly weekend na wybor osobisty

no wlasnie gdzie Dzasta?????

Cytat:

ad. 1 to się bank żachnął jak nie wiem co
ad. 2 miłego oglądania i daj znać czy fajny filmik
film ok..ale juz nie robi taiego wrazenia jak 1 czesc... jak zwykle najlepsza wiewiora i Sid

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Czesc kochane-ja jeszcze żyję ale rano praktyki , robie tez prawko wiec wracam do domu o 21.30. Padnieta ale pelna zapalu
Dobra kotki lece spac
oooo gratuluje!! jak ida jazdy???

ps.ja sie przymierzam....ale szaaaa bo boje sie straaaasznie tego...

Cytat:
BRY

juz niedlugo...wytrzymalas tyle to jeszcze troche dasz rade

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No to się pochwalę, akt notarialny podpisany, od dzisiaj jesteśmy właścicielami mieszkania
GRATULACJE!!! no to juz mniej problemow na glowie....no oprocz tych nieszczesnych rat kredytu na xx lat! ale zawsze to swoje

i moje malenstwo (do wyboru bedzie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7111536.jpg (147,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7111545.jpg (148,5 KB, 10 załadowań)

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 19:57   #3308
agunia82
Zakorzenienie

Dziękować za gratulacje. Jutro musimy z mężem kupić jakieś winko i to oblać Chociaż właścicielką to się poczuje dopiero we wrześniu, jak się wprowadzimy...
No fakt, gdyby tylko nie te raty....

Katey ale kluchy fajne Nasze już są dość spore, szaleją już ile wlezie, a rosną jak na drożdżach. Daje fotki poniżej, na pierwszym jest fioletowa dziewczynka, na drugim i trzecim niebieski chłopak (prawdopodobnie ten będzie nasz, ale na 100% to będziemy wiedzieć w niedziele ) Zdjęcia pochodzą z bloga hodowli (jak widać )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg słodziak.jpg (39,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niebieski.jpg (31,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niebieski 2.jpg (24,6 KB, 16 załadowań)

Stary 2009-07-16, 21:21   #3309
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
My już po wizytach, oczka oki, synek waży 4700 g
za trzymanie kciuków za Dawidka

Cytat:
a pewnie szafa pęka w szwach od ubrań

Cytat:
Cytat:
jakbym siebie czytala
dziewczyny ja Wam współczuję tak się męczyć w te upały. Dlatego właśnie planowałam zajść w ciążę, żeby ogólnie uniknąć tych cholernych upałów

Cytat:
gratulacje

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
jakie śliczności

Cytat:
Daje fotki poniżej, na pierwszym jest fioletowa dziewczynka, na drugim i trzecim niebieski chłopak (prawdopodobnie ten będzie nasz, ale na 100% to będziemy wiedzieć w niedziele ) Zdjęcia pochodzą z bloga hodowli (jak widać )
boskie te psiaki
Stary 2009-07-16, 21:23   #3310
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje

boskie te psiaki
Fajnie że z Dawidkiem wszystko ok

Ad.1 dziękować
Ad.2 no w sumie to skrót nazwy tej rasy to BOS, więc to naprawdę iście BOSkie psiaki

Stary 2009-07-16, 21:24   #3311
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
gratulacje

Cytat:
Hejka

dziewczyny ja Wam współczuję tak się męczyć w te upały. Dlatego właśnie planowałam zajść w ciążę, żeby ogólnie uniknąć tych cholernych upałów

maly zapasnik hehe

niezle to sobie wykombinowalas z ta ciaza

Żoncie trzymajcie kciuki jutro za moja wizyte

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-16, 21:59   #3312
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hello

Noż cholera nie lubię tej myszki mojej Piszę posta jużź pół godz i przez przypadek dałam klawisz na myszce wstecz strona i wszystko poszło się je*****
Małż mnie juz zgania z kompa....

Więc tak w skrócie:
Ja dziś wróciłam o 20 z pracy - czyli prawie 12 godz jeżdżenia i oglądania ogrodów z marszałkiem - dziś był ciąg dalszy. Jeszcze jutro i w poniedziałek i chyba koniec. Później może Wam wrzucę jakieś fotki tych ogródków co mnie powaliły na kolana

A w jednym gospodarstwie było 8 czarniutkich szczeniaczków chyba 1-dno miesięcznych dogów To tak a pro po fotek Aguni i Katey Ale były kochane, może któraś chętna bo są na sprzedaż ? Wiecie że matka- widzieliśmy ją - była brązowa jak typowy dog a wszystkie osiem szczeniaczków było czarnych. Zakochałam się w nich Muszę popatrzyć czy też nasza kierownik robiła im jakies fotki.

Agatko - dla ciebie duuuużo siłek byś dała radę z tymi ostatnimi dniami w takich ekstremalnych warunkach I dla Czeko oczywiście też

Malutka - ale nam rośnie Dawidek - zuch chłopak

Agunia - gratuluje podpisania "aktu"

Izka-szkoda że nie byliście na tym ślubku. Ja bardzo lubię takie okazje A czy ja ci już mówiłam, że uwielbiam te twoje kolorowe przywitania ??

Moonik- ja też oglądam te ogrody z tą myślą, że kiedyś będę taki miała i urządze go jak marzenie I to jest ten jedyny pozytywny akcent tego mojego jeżdzenia ...

Teraz właśnie piję drineczka- już drugi i język mi sie już coś plącze
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 23:15   #3313
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie że z Dawidkiem wszystko ok

no w sumie to skrót nazwy tej rasy to BOS, więc to naprawdę iście BOSkie psiaki
ad. 1
ad. 2 ale żem trafiła z pochwałą

Cytat:
maly zapasnik hehe

niezle to sobie wykombinowalas z ta ciaza

ad. 1 a ja się dziwię, że mnie kręgosłup boli
ad. 2 no ba wykombinować to jedno, a realizacja to drugie
ad. 3

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Później może Wam wrzucę jakieś fotki tych ogródków co mnie powaliły na kolana

Malutka - ale nam rośnie Dawidek - zuch chłopak

Teraz właśnie piję drineczka- już drugi i język mi sie już coś plącze
ad. 1 czekamy
ad. 2
ad. 3 a nie widać po pisowni

Dobranoc kobietki i do juterka
Stary 2009-07-17, 00:45   #3314
izka19855
Zadomowienie

WITAM NOC PORĄ GWIAZDECZKI.

Wiecie co ja tu robię, otóż mąż nie wrócił, dojedzie jutro rano... I mnie zasmucił, bo chyba coś mu zaszkodziło i źle się czuł...ehhhh.

Dla Agatki i czekusi "uściskaczo-wspieracze" żebyście przetrwaly te upały...
czeko kciuki zaciśnięte

Anusiu nie pisałaś, ale bardzo mi miło, że się podoba powitanie...

malutka to dobrze, ze z Dawidkiem w porządku. Uściskaj od "Klotek".

kasienko wróć... może masz stronki sklepów typu H&M lub Orsay...<poszukiwania sukienki na wesele trwają>

I Was tez pytam ŻONY...sukienki szukam sklepy internetowe jakieś znacie?

Katey agunia pieski cudaczne.

sofferko masz jeszcze te maliny?

Izuś trzymaj się tam na praktykach....Prawko powiadasz...no to powiedz kiedy egzamin....to bedziemy trymac kciukasy...choć pewnie bez tego zdasz...

Ojjj nadal brakuje Dziewuszek niektórych. Gdzie one są?

Dobranoc.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 08:27   #3315
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc dziewczynki

ja tylko na chwilke bo zaraz muszem sie zbierac a tu jeszcze sniadnia nie zjadlam......przez ta duchote nie moglam spac a potem to obudzily mnie bole i juz myslalam ze dzis na porodowce wyladuje ale przeszlo

odezwe sie dopiero po poludniu

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-17, 08:41   #3316
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Czesc dziewczeta czytam Was caly czas ale z pisaniem gorzej. Praca, praca i jeszcze raz praca w dodatku od wczoraj mam zapchane zatoki i kaszel... Pol nocy nie spalam ... A dzis jedziemy do mnie do domku wiec trzeba by sie spakowac, juz nawet nie wspomne jaki mamy pier.... dolnik w pokoju . No coz lece, bo mam zamowionko na kartke slubna i musze ja przed wyjazdem skonczyc ... : cmok:

Odezwe sie z pracy ... mam nadzieje...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 09:06   #3317
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

BRY
dzisiaj jest lepiej... w nocy bylo przyjemnie chlodno wiec ja sie tym delektowalam przy otwartym oknie a TŻ zamarzal... ale przynajmniej humor lepszy bo sie wyspalam

Cytat:
nastepnym razem bez watpienia zaplanuje to sobie lepiej... tak zeby w upaly nie chodzic z brzucholem...

Cytat:
to gratulacje

ile ja bym dala zeby byc na swoim moze kiedys bedzie nam to dane

Cytat:
Hejka
HA! a nie mowilam??? Poczekaj jeszcze troche a Cie maly przerosnie

Cytat:
Agatko - dla ciebie duuuużo siłek byś dała radę z tymi ostatnimi dniami w takich ekstremalnych warunkach I dla Czeko oczywiście też
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Dla Agatki i czekusi "uściskaczo-wspieracze" żebyście przetrwaly te upały...
czeko kciuki zaciśnięte
damy rade-bo za bardzo wyjscia tez nie ma
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 09:25   #3318
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć żonki

przyszłam się Wam objawić - ze mną i z Maleństwem wszystko w porządku - Malenstwo rośnie i bryka coraz bardziej, a tu jeszcze dwa miesiące , ale staramy się dzielnie znosić upały

niestety nie mam w domu neta (nie wiem jak długo ), a w pracy same wiecie jak to jest - nie da rady znaleźć tyle czasu na wizaż co by się chciało

CAŁUJĘ I ŚCISKAM WAS MOCNO I SERDECZNIE A MALEŃSTWO POSYŁA KOPNIAKA KAŻDEJ CIOCI
Zanim czas pokona nas"

Edytowane przez katarzinka
Czas edycji: 2009-07-17 o 09:44
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 09:28   #3319
soffera
Zadomowienie

Czesc czolem

Pomijam fakt ze jest duszno i mimo wszystkich otwartych okien powietrze stoi ale humor jest! jedziemy dzis do znajomych na grilla

Aguniu gratulacje Ciesze sie bardzo ze macie te papierowe sprawy z glowy - teraz remoncik a wrzesien blisko wiec za niedlugo juz w waszym domku

Daguś Kochana kuruj sie, chorowac w taka pogode jest dziwnie... Milego weekendu

Izka maliniek juz niet ale wybieram sie pozniej po nowe

Agatko Czeko21 Słonka Jeszcze troche i będziecie miały malenstwa przy sobie. dla Was

Czeko21 za wizyte

Katey one sa jeszcze takie nieporadne dzidziolki Ach fajowe... tez bym chciala drugiego bobaska ale niestety

Anusia to masz zajecie z tymi ogrodami! Jeszcze w takim upale - powinnas raczej siedziec w jednym z ogrodow (w tym co jest basen) i saczyc tam drinki

Agunia Twoje psiaki

Izusia za jazdy. Ciesze sie ze sie zdecydowalas

Kotek

Gdzie reszta? Lilus Kasienka Dzasta Czeko Paulina i reszta!! Wracac

Katarzinko wspaniale ze dobrze sie czujecie dla Was
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 10:13   #3320
mooonik
Zakorzenienie

Cześć Żonki

poszliśmy wieczorem na spacer, bo w mieszkaniu nie dało się wytrzymać tak było duszno, no i sobie szliśmy, szliśmy, zabłądziliśmy i jakimś cudem wyszliśmy w Wieliczce
nie wiem ile km zrobiliśmy ale na pewno sporo pomijając to że komary gryzły jak oszalałe to było świetnie z powrotem wracaliśmy po jakichś placach budowy, torach, koło jakiejś rzeki, ciemno wszędzie, hehehe mała adrenalinka była

Cytat:

gratulacje teraz chyba pozostaje życzyć jak najszybszego spłacenia rat
a psiaki no cóż BOSkie

Cytat:

ps.ja sie przymierzam....ale szaaaa bo boje sie straaaasznie tego...

ja sie też przymierzam ale też się boję

psiaki- śliczności takie małe, nieporadne

Cytat:
Hejka
super rośnie chłop jak dąb

Cytat:

za wizytę , ale na pewno będzie wszystko dobrze

Cytat:

Wiecie co ja tu robię, otóż mąż nie wrócił, dojedzie jutro rano... I mnie zasmucił, bo chyba coś mu zaszkodziło i źle się czuł...ehhhh.
oj mam nadzieję że mu szybko przejdzie i wróci do Ciebie jak najszybciej,
ja strasznie nie lubię jak mojego nie ma, nie lubię spać sama...

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Czesc dziewczeta czytam Was caly czas ale z pisaniem gorzej. Praca, praca i jeszcze raz praca w dodatku od wczoraj mam zapchane zatoki i kaszel... Pol nocy nie spalam ... A dzis jedziemy do mnie do domku wiec trzeba by sie spakowac, juz nawet nie wspomne jaki mamy pier.... dolnik w pokoju . No coz lece, bo mam zamowionko na kartke slubna i musze ja przed wyjazdem skonczyc ...
współczuje niby lato a tu choroba, dużo zdrówka i miłego weekendziku

Cytat:
BRY
dzisiaj jest lepiej... w nocy bylo przyjemnie chlodno wiec ja sie tym delektowalam przy otwartym oknie a TŻ zamarzal... ale przynajmniej humor lepszy bo sie wyspalam
super, od razu humor lepszy jak się człowiek wyśpi

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
cześć żonki

przyszłam się Wam objawić - ze mną i z Maleństwem wszystko w porządku - Malenstwo rośnie i bryka coraz bardziej, a tu jeszcze dwa miesiące , ale staramy się dzielnie znosić upały
no to dobrze że u Was w porządeczku ucałuj Maleństwo od ciotków też

Anusia zawsze to coś, możesz pooglądać na żywo, pokaż foteczki tych które Ci się najbardziej spodobały

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 10:44   #3321
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej Wam
Jutro idę na weselisko.
Na wesele ubieram tę moją sukienkę z falbankami co ostatnio.
Ale tradycyjnie nie wiem co na poprawiny przywdziać.

Dziś musimy jeszcze pojechać do Breslau po koszulę dla wężyska mojego, bo nie ma z krótkim rękawskiem.
Rychło w czas- rzekłabym

Psiaki cudne wsyćkie mega słodkie

Szkoda mi Was ciążołki moje w takie gorąco się męczyć
Mam nadzieję, że już niedługo doczekacie się swoich perełek

Izulek- żabko nie wiem o jakie sklepy Ci chodzi?
Z tego co wiem to Orsay nie ma sklepu internetowego, aczkolwiek łąchy możesz sobie poogladać na stronie :
http://e-shop.orsay.com/cgi-bin/shop/index.shtml?lg=pl
Do H&Mu rzadko zaglądam
A dlaczego nie wybierzesz się na zakupy tylko chcesz coś zamówić w sklepie internetowym??
Do sklepów marsz!!
Teraz wyprzedaze, z pewnością kupisz coś pięknego

Izydoriusz nam się też wykruszył a miała małpa iść ze mną na kurs
Lil łer ar ju?

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 11:24   #3322
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej Ciepełko dziś u mnie Super lubię tak. Jutro też ma być ciepło, szkoda mi dnia więc chyba w niedziele na zakupy smigne a dzisiaj...a może grilek
Wczoraj polazłam z koleżankami na piwo a dzisiaj...miałam mego kaca (dziwne) normalnie wodę piłam jak nigdy
Cytat:
hehe też mam taki plan
Oby sie udało

Cytat:
ja to mam nadzieje ze za tydzien juz Weronika bedzie ze mna
Łączę się z Tobą w tych nadziejach

Cytat:
Gratulacje!!!

Ps. Stawiasz

Cytat:
OMG śliczne nie wiem czy umiałabym się zdecydować. Wzięłabym dwa

Cytat:
a pewnie szafa pęka w szwach od ubrań
1. Kawał chłopa
2. Coś Ty...nic nie mam muszę na zakupy KONIECZNIE

Cytat:
Ja dziś wróciłam o 20 z pracy - czyli prawie 12 godz jeżdżenia i oglądania ogrodów z marszałkiem - dziś był ciąg dalszy. Jeszcze jutro i w poniedziałek i chyba koniec. Później może Wam wrzucę jakieś fotki tych ogródków co mnie powaliły na kolana
ale tak właściwie to chyba fajnie tak pojeździć co, przynajmniej w pomieszczeniu się nie kisisz.

Cytat:
przyszłam się Wam objawić - ze mną i z Maleństwem wszystko w porządku - Malenstwo rośnie i bryka coraz bardziej, a tu jeszcze dwa miesiące ale staramy się dzielnie znosić upały
Heloł myślałam, że już urodziłaś, tyle Cię nie było.
Pozdrawiam

Cytat:
poszliśmy wieczorem na spacer, bo w mieszkaniu nie dało się wytrzymać tak było duszno, no i sobie szliśmy, szliśmy, zabłądziliśmy i jakimś cudem wyszliśmy w Wieliczce
Taki spacer to rozumiem a ja w Wieliczce nigdy nie byłam

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej Wam
Jutro idę na weselisko.
Ale tradycyjnie nie wiem co na poprawiny przywdziać.
No no same imprezy...
No tak, tak sobie wyobrażam Twoją szafę (biorąc pod uwagę Twój szał zakupowy), i tak sobie myślę, że na serio możesz mieć problem z ubiorem na poprawiny

Ok spadam popracować. Pap
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 13:35   #3323
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Juz jestem!! Dziekuje wam zoncie za kciuki
jeszcze nie rodze, musze sie pomeczyc 2 tygodnie

A teraz o mojej wizycie:
lekarz zrobil usg i szacuje wage malej na 3 kg, glowka jest wstawiona w miednice wiec szykuje sie do wyjscia pytal czy czuje ruchy mowie ze czasem az boli , mowi lepiej ze boli niz gdybys nie czula ruchow.....

szyjka trzyma i jest zamknieta-zadnego rozwarcia nie ma pytalam o te moje czeste bole okresowe mowil ze to przepowiadacze......i jak nic sie nie bedzie dzialo to mam sie stawic 3 sierpnia na oddzial do poroduczyli 2 tygodnie musze wytrzymac...

a juz myslalam ze wtorek mnie wezmie ale stwierdzil ze jak szyjka zamknieta to nawet oxy mogloby nic nie dac......w razie czego mam do niego dzwonic i wtedy ustalimy co i jak
zwolnienie dal mi do 7 sierpnia i mowi ze porod automatycznie przerywa l4 i to juz jest macierzynski.....

tak wiec narazie cisza........

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-17, 14:23   #3324
Milibili
Zadomowienie

Witajcie słonka!!!

Mam problemy ostatnio z komputerem - jakis wirus sie przyplatal

Jakoś żyjemy mimo tych upałów... Z tą cukrzycą nie jest tragicznie - nie ma potrzeby podoawania insuliny ale dieta jest strasznie cięzka na szczescie po wizycie kontrolnej okazało się,że potrafie dietą unormowac cukry i teraz mogę zjeść odrobinę więcej, lub sprobowac czegoś innego ale jednoczesnie musze sie co chwile kłuć by wiedziec czy cos nowego nie namiesza zbytnio w wynikach... Na początku chodziłam caly czas głodna, teraz jest minimalnie lepiej... ale jak widze chleb, albo normalny obiad to mi się az plakać chce Ale dla malenstwa wszystko oby tylko było zdrowe....

aguniu gratulacje z powodu mieszkankac

czekoladko
pomys ze to tylko 2 tygonie.... minie zanim sie obejrzysz i bedziesz tulic malenstwo ech.. mnie czeka jeszcze cale lato upalow

kasienko co to znowu za smutne nastroje nie smuc sie bo mi tez sie smutno wtedy robi

soffi dziękuje slonce za wsparcie jestes kochana

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 21:31   #3325
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Ale u nas właśnie grzmi, błyska się i leje miejmy nadzieję, że pogoda się chociaż trochę poprawi, bo jest strasznie duszno i parno

Cytat:
malutka to dobrze, ze z Dawidkiem w porządku. Uściskaj od "Klotek".

I Was tez pytam ŻONY...sukienki szukam sklepy internetowe jakieś znacie?
ad. 1 uściskany
ad. 2 do sklepu, a nie w internecie szukać

Cytat:
od wczoraj mam zapchane zatoki i kaszel... Pol nocy nie spalam ...
oj to dużo zdrówka życzę

Cytat:

HA! a nie mowilam??? Poczekaj jeszcze troche a Cie maly przerosnie
ad. 1 aj tam mąż, najważniejsze, że Tobie było dobrze
ad. 2 pewnie to się stanie szybciej niż myślę

Cytat:
przyszłam się Wam objawić - ze mną i z Maleństwem wszystko w porządku - Malenstwo rośnie i bryka coraz bardziej, a tu jeszcze dwa miesiące, ale staramy się dzielnie znosić upały

CAŁUJĘ I ŚCISKAM WAS MOCNO I SERDECZNIE A MALEŃSTWO POSYŁA KOPNIAKA KAŻDEJ CIOCI
ad. 1 cześć siostrzyczko cieszę się, że u Was wszystko dobrze
ad. 2 no jak tak kopniaczek dla każdej z osobna to nieźle Cię tam maleństwo w brzusiu skopało

Cytat:
ale humor jest! jedziemy dzis do znajomych na grilla

Gdzie reszta? Lilus Kasienka Dzasta Czeko Paulina i reszta!! Wracac
ad. 1 smacznego życzę
ad. 2 ja bym jeszcze dopisała do listy nieobecnych Kinię

Cytat:
nie wiem ile km zrobiliśmy ale na pewno sporo pomijając to że komary gryzły jak oszalałe to było świetnie z powrotem wracaliśmy po jakichś placach budowy, torach, koło jakiejś rzeki, ciemno wszędzie, hehehe mała adrenalinka była

super rośnie chłop jak dąb
ad. 1 no to sobie zrobiliście spacerek
ad. 2

Cytat:
Jutro idę na weselisko.
Ale tradycyjnie nie wiem co na poprawiny przywdziać
udanej zabawy
nie wierzę, że nie masz w co się ubrać

Cytat:
1. Kawał chłopa
2. Coś Ty...nic nie mam muszę na zakupy KONIECZNIE
ad. 1
ad. 2 ta jasne

Cytat:
pomyśl, że jeszcze tylko 2 tygodnie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Jakoś żyjemy mimo tych upałów... Z tą cukrzycą nie jest tragicznie - nie ma potrzeby podoawania insuliny ale dieta jest strasznie cięzka na szczescie po wizycie kontrolnej okazało się,że potrafie dietą unormowac cukry i teraz mogę zjeść odrobinę więcej, lub sprobowac czegoś innego ale jednoczesnie musze sie co chwile kłuć by wiedziec czy cos nowego nie namiesza zbytnio w wynikach... Na początku chodziłam caly czas głodna, teraz jest minimalnie lepiej... ale jak widze chleb, albo normalny obiad to mi się az plakać chce Ale dla malenstwa wszystko oby tylko było zdrowe....
spokojnie maluszek na pewno będzie zdrowy jak tak o niego dbasz to nie ma bata, żeby było inaczej
Stary 2009-07-17, 22:04   #3326
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
to gratulacje

ile ja bym dala zeby byc na swoim moze kiedys bedzie nam to dane
to ja Ci zaraz powiem ile - jakieś 800zł miesięcznie jedynie I kupę nerwów przy załatwianiu kredytu

Cytat:

super że wszystko ok
Za całusy i kopniaki dziękujemy

Cytat:
Aguniu gratulacje Ciesze sie bardzo ze macie te papierowe sprawy z glowy - teraz remoncik a wrzesien blisko wiec za niedlugo juz w waszym domku

Agunia Twoje psiaki
A dziękować, dziękować

Cytat:
C

gratulacje teraz chyba pozostaje życzyć jak najszybszego spłacenia rat
a psiaki no cóż BOSkie
oj te życzenia jak najbardziej się przydadzą
A co do BOSkości, już w niedzielę je wymiziam
I będę w końcu wiedzieć, który nasz, chociaż i tak mam bardzo silne przeczucie że stanie na tym niebieskim - to był i mój i hodowczyni typ od początku (a wiem że ona ma nam wybrać najładniejszego i najlepszego pod względem charakterku psiaka. Tyle że jeśli chodzi o charakterek, to tam calutki miot jest baaardzo udany! Cóż, jaka mama takie dzieci )

Cytat:
Hej Wam
Jutro idę na weselisko.

no to miłej zabawy życzę

Cytat:

Gratulacje!!!

Ps. Stawiasz
A mogę i stawiać, barek bogaty, do wyboru do koloru ale obawiam się, że na weekendzie to nie ma już komu

Cytat:
najważniejsze że i dzidzia i mama zdrowe! A 2 tyg minie na pewno baaardzo szybciutko i ani się obejrzysz a będziesz miała maleństwo w ramionach

Cytat:

aguniu gratulacje z powodu mieszkankac

mili słoneczko w końcu się odezwałaś Bardzo mnie cieszy, że u Ciebie już nieco lepiej. Całe szczęście że skończyło się tylko na diecie, to łatwiej przeżyć niż do tego jeszcze te zastrzyki insulinowe. Mam kolegę, który ma bardzo ciężką odmianę cukrzycy i musi sobie klikanaście razy dziennie robić zastrzyki. Ostatnio zbierał na pompę insulinową, bardzo droga rzecz, ale w jego przypadku niemal niezbędna do normalnego życia. Nikomu bym nie życzyła. Dbaj o siebie i maleństwo

Stary 2009-07-17, 23:02   #3327
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam wieczorową porą

Cytat:
Czesc dziewczeta czytam Was caly czas ale z pisaniem gorzej. Praca, praca i jeszcze raz praca w dodatku od wczoraj mam zapchane zatoki i kaszel... Pol nocy nie spalam ... A dzis jedziemy do mnie do domku wiec trzeba by sie spakowac, juz nawet nie wspomne jaki mamy pier.... dolnik w pokoju . No coz lece, bo mam zamowionko na kartke slubna i musze ja przed wyjazdem skonczyc ...
Oj znów choróbsko Wkrótce Wam się wszystko unormuje jak już będziecie na swoim
Cytat:

To super że z Maleństwem ok Również gorące i dziękuję za kopniaka
Cytat:
Pomijam fakt ze jest duszno i mimo wszystkich otwartych okien powietrze stoi ale humor jest! jedziemy dzis do znajomych na grilla

Anusia to masz zajecie z tymi ogrodami! Jeszcze w takim upale - powinnas raczej siedziec w jednym z ogrodow (w tym co jest basen) i saczyc tam drinki
Mmmm... grillik
No właśnie chciałam wskoczyć do jednego basenu - już byłam w totalnej desperacji ale jakoś dałam radę
Cytat:
nie wiem ile km zrobiliśmy ale na pewno sporo pomijając to że komary gryzły jak oszalałe to było świetnie z powrotem wracaliśmy po jakichś placach budowy, torach, koło jakiejś rzeki, ciemno wszędzie, hehehe mała adrenalinka była 1
Anusia zawsze to coś, możesz pooglądać na żywo, pokaż foteczki tych które Ci się najbardziej spodobały
Ale Wam sie "szwendacz" włączył nieźle nawędrowaliście
Zdjęć kilka mam-tylko że zauważyłam, że nasza p. dyr. nie umie robić fotek -żadne zdjęcie nie oddaje uroku ogrodów...

Cytat:

A teraz o mojej wizycie:
lekarz zrobil usg i szacuje wage malej na 3 kg, glowka jest wstawiona w miednice wiec szykuje sie do wyjscia pytal czy czuje ruchy mowie ze czasem az boli , mowi lepiej ze boli niz gdybys nie czula ruchow.....

szyjka trzyma i jest zamknieta-zadnego rozwarcia nie ma pytalam o te moje czeste bole okresowe mowil ze to przepowiadacze......i jak nic sie nie bedzie dzialo to mam sie stawic 3 sierpnia na oddzial do poroduczyli 2 tygodnie musze wytrzymac...

a juz myslalam ze wtorek mnie wezmie ale stwierdzil ze jak szyjka zamknieta to nawet oxy mogloby nic nie dac......w razie czego mam do niego dzwonic i wtedy ustalimy co i jak
zwolnienie dal mi do 7 sierpnia i mowi ze porod automatycznie przerywa l4 i to juz jest macierzynski.....

tak wiec narazie cisza........
No to juz wszystko ustalone jak należy A mała będzie wychodzić wtedy kiedy zechce ( w końcu to kobieta - czyli uparta jak każda z nas i postawi na swoim... )
Cytat:
Podziwiam Cię że dajesz radę - ale na pewno motywacja jest silna Dodaję ci dużo sił żebys opierała się tym wszystkim niezdrowym rzeczom

My dzis na szczęście jeżdziliśmy tylko do 14. Ale miałam "mały" wypadek. Jak wchodziłam do samochodu do przywaliłam tak mocno czaszką w kant że aż prawie zemdlałam. Chcieli mnie wieść na pogotowie ale jakoś doszłam do siebie. Kręciło mi się w głowie przez cały dzień. Nieźle napędziłam wszystkim stracha

Kilka fotek ogrodów
I jeszcze -nie wiem czy Wam pisałam-w jednym ogrodzie były te szczeniaczki doga-tylko fotki też takie sobie Ale były przekochane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ogrod 1.jpg (154,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ogród 2.jpg (154,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ogród 3.jpg (156,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ogród 4.jpg (152,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dogi1.jpg (134,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dogi2.jpg (107,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dogi3.jpg (155,7 KB, 8 załadowań)
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 23:48   #3328
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja Ci zaraz powiem ile - jakieś 800zł miesięcznie jedynie I kupę nerwów przy załatwianiu kredytu
my płacimy ciut mniej, bo nie całe 600 zł. A ile wzięliście kredytu, na jak długo i w jakiej walucie

Cytat:

Ale miałam "mały" wypadek. Jak wchodziłam do samochodu do przywaliłam tak mocno czaszką w kant że aż prawie zemdlałam. Chcieli mnie wieść na pogotowie ale jakoś doszłam do siebie. Kręciło mi się w głowie przez cały dzień. Nieźle napędziłam wszystkim stracha

Kilka fotek ogrodów
ad. 1 uważaj na siebie
ad. 2 piękne te ogrody, a szczeniaczki miodzio mi od zawsze podobały się oczka wodne z takimi mostkami

Dobranoc kobietki. Miłego weekendu
Stary 2009-07-17, 23:49   #3329
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
my płacimy ciut mniej, bo nie całe 600 zł. A ile wzięliście kredytu, na jak długo i w jakiej walucie
194000 na 30 lat I jeszcze czeka nas kolejny kredyt na remont i wyposażenie

Stary 2009-07-18, 08:35   #3330
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziendoberek
Zgłasza się córka marnotrawna Wcale sie nie wykruszyłam Wczoraj byłam na imprezie pracowej Czy wspominałam ze mam super ekipę??
Kasieńko miałam iść z Tobą na kurs ale skoro teraz robię praktyki to wykorzystuję wspólny bilet W niedziele znalazłam szkołę jazdy w poniedziałek się zapisałam-raz kozie śmierć. Zapisała się ze mną też jedna dziewczyna z praktyk Narazie tylko wykłady a jazdy od czwartku. Zatem ostrzegam Wrocławianki przed poruszaniem się w okolicach Ślężnej, Kamiennej, Bardzkiej od czwartkowego popołudnia. Gdy ujrzycie eleczkę, a w niej wystraszonego instruktora to zapewne Iza będzie prowadzić.
W domku u nas bez zmian, chociaż nie-pozbyliśmy się szafy z przedpokoju w celu walki z molami spożywczymi-wiecie gdzie te szkaradztwa się ukryły??? Na gwintach śrub od szafy !!!
Kupiliśmy Raid, pułapki feromonowe i walka trwa
Poza tym z mężem mamy "służbowe"dni-tzn odzywamy sie do siebie tylko służbowo. Kamil przez tydzien w domu pracował(wypełniał protokoły i dokumentację) ale i tak wszystko było na mej łepetynie-zakupy gotowanie(fakt tylko dla siebie bo Kamil zadowolił się chlebem)i co najgorsze sprzątanie. A jak się wraca o 21.30 do domu wyjezdzając o 6.29 to naprawdę po powrocie marzy się tylko o łóżku. Dopóki Kamil tego nie pojmie nie odpuszczę . Rozumiem ze jak bylam w domu to były moje obowiązki ale teraz...ech szkoda słów
Buziaki słodziaki i Ty Dawidku kochany

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości