|
|
#1771 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
chcę mu powiedzieć że dla mnie jest najlepszy,
zrzucić wszystko z blatu stołu i się pieprzyć, ale .. Wiem, co zrobisz i szczerze nie pochwalam ale jestem z tobą, bo zrobiłabym to sama. Kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś. ` i czuję się k*rwa całkiem żałosna , gdy myślę o Tobie nocą i błądzę . i gdy tańczysz ze mną odnoszę złudne wrażenie ze koszmary gdzieś odejdą i nie dasz mi zejść na ziemię. chciałabym umieć mu pokazać tę miłość, którą czuję nawet teraz mocniej niż na początku. pójdę gdzie chcesz, byle jaką drogą wiesz. zabierz mnie gdzieś, gdzie jest zawsze ciepło i błogo. uśmiecha się i ma ten dołek w policzku , który tak bardzo lubię i k*rwa mać jest śliczny . lecz jeśli to nie jest miłość to chyba Bóg jest ślepy . nie chciała od niego nic, prócz bycia przy nim ten nacpany kretyn nigdy tego nie rozkminił Na życie patrzę, na lepsze mam plan i pieprzę, jest tak a nie inaczej, będzie tak jak ja zechce myślisz że jesteś fajną dziwką i się szczerzysz? stań z prawdą naprzeciwko - tylko ty w to wierzysz Widzę twój uśmiech, czuję nie jest prawdziwy Też się uśmiecham, ale nie jestem szczęśliwy lubię patrzeć ci głęboko w oczy, kiedy wchodzisz gdzieś gdzie jestem. nawet jeśli jutro wszystko zniknie, okej spoko, może szybko przyjdzie. I wish that we could give it a go, See if we could be something / Chciałabym, żebyśmy mogli spróbować I zobaczyć czy coś z tego będzie . Basically, I wish that you loved me. / przede wszystkim chciałabym abyś mnie kochał. |
|
|
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
KlaUdUś cudowne opisy ;**
' czy ten pan i pani są w sobie zakochani..? czy ta pani tego pana chce..? ![]() uwierz, że los połówki skleji. bo bez Ciebie czuje się tak samotnie. </3 znów jesteśmy razem.. to nie cud <3 Edytowane przez smoli Czas edycji: 2009-07-16 o 18:25 |
|
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
życie jest wyzwaniem , a samotność przeciwnikiem .
wszystkie problemy zamurować w ścianie . nie bój się, nie wstydź się mówić że kochasz nie milcz bo, miłość znów cię ominie 'mój mózg przestawił się na tryb wakacyjny' |
|
|
|
#1774 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam , że gdy odejdziesz zawali się świat.
Wódka się leje. a Ja sie chwieje. Lęk i strach. Extra jest. Muza gra, alkohol litrami leje sie. nie kupisz mnie jednym drinkiem.Musisz się postarać chłopcze. Od Tamtych chwil każdy kogo mijam wygląda tak jak Ty. Wracaj, Wracaj do mego świata. Pamiętam nasze zwierzenia wśród gwiazd. Sama przed sobą boje sie przyznać , że Cie kocham.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
ułożyłeś materię. ty *******ony dzieciaku w piaskownicy, baw się dobrze. kochaj. buduj, niszcz.
|
#1776 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cierpiałam jak dziecko, które oddało się na tydzień do domu dziecka, a potem zapomniało odebrać.
|
|
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
naprawdę nie chciałam tego robić, nie chciałam wycierać rzęs twierdząc, że wszystko jest okej, nawet jeśli to chwilowebo tak właśnie chwilowe,chcę po prostu stąd wyjść, spędzić noc na trawie, a przy okazji wykupić tanie rozmowy żeby z tobą pogadać.
|
|
|
|
#1778 | |
|
Rozeznanie
|
papergirl xDJakJaCieLubiexD truskawkowa1993 Toriaa - okradam
To ja jestem Twoim najgorszym koszmarem. Tak bedzie lepiej? Dla kogo? Cytat:
Staram się, zdobywam, mam w du.pie?
Jestem jak trofeum czy zamierzasz coś więcej? Nawet najstarsi indianie wiedzieli co to jest miłość... Otwórz słownik na wyrazie rozpoczynającym się na M i zdecyduj. Kocha, nie kocha, kocha, nie kocha...? <--- ten użyłam przy podobnej sytuacji i sie sprawdził ; ) W sam raz na jeden raz. Nie traktuj mnie tak. Ja. Człowiek, serce, dusza, nie piepr.zony wygląd i usta! Miłość nie polega na patrzeniu na siebie, tylko na patrzeniu w tym samym kierunku. Dziś jestem Twoja. Zrobisz coś z tym? Wiesz, mam w czym wybierać, więc lepiej zabierz się do roboty. Widzisz swój błąd? |
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Standardowo mokra poduszka od łez. Wyrzucone do kosza z papieru serduszko. Jego uśmiech jak rozpacz rozdzierał jej serce. Myślałeś, że możesz wszystko...? Przykro mi- nie te drzwi... będę w Twoich oczach, kiedy zrobisz TO z nią pierwszy raz. Położyła na poduszce jego zdjęcie i spała... Spała z nim... ___
|
#1780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ten wyżej wypożyczam na zawszee _________________________ __ .gdy nie ma Ciebie nie istnieje świat. .jak zmienić los, co tak okrutnie ze mną gra? .to życia znak czy może znak niebieskich sfer? .pójdę tam, gdzie miłość trwa. na wieki. .bosa do Ciebie przyjdę. owiana tylko nadzieją. .setki myśli, gdy o to jedno pytam. .ej, ziomek.! wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą, nie tą, co wszyscy pie_rzą.! ![]() .wykaż inicjatywę. .z nadzieją w oczach, ze strachem w sercu.
|
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
"a wiatr w kominie śpi bo ciemno
a ja? co ja? co będzie ze mną?" i jesteś moją ciszą w mieście złym człowiek będzie zaciekle bronił błędów, które pokochał. nie zamkniesz mnie w czterech ścianach swojego serca. mam klaustrofobię, złotko. kiedy coś idzie nie tak jak powinno... są inne rozwiązania niż proste: "smerfuj się kto może!"
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
my? to związek w jedną stronę...
|
|
#1783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______________ zrozumieć coś, czego nikt inny nie rozumie...
suck my (not existent) dick. ![]() Edytowane przez Michalinaaaaa Czas edycji: 2009-07-16 o 20:48 |
|
|
|
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
Skarby
cos typu: wśród tandety lśniąc jak diament ja jedna na milion- ty jedna z miliona by byłszczeć zawsze a nie zabłysnąć na chwile prooosze
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
Kwiat maku między włosami i Jego ręka pod moją spódniczką.
Lubię skóry mojej smak i fakt, że zawsze jestem na tak Ja i moja niebieska sukienka. Ty i Twoje granatowe jeansy. Marznę bez Ciebie, choć na zewnątrz 32°C .
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
Chodź kochanie posłuchamy jak oddycha wszechświat
pani szanowna w aureoli - diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek nie zdradziłam się jeszcze żadnym czułym słowem. bo jeszcze o tym nie wiesz, bo dopiero Ci powiem C"możesz czasami zakryć słońce, ale nie możesz go zgasić" |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
12 Stonka miło, ze wróciłaś
![]() Spędzałam za dużo czasu rzucając kamyki w twoje okno Wszyscy cierpimy Całe nasze życie czekaliśmy na kogoś, kto nami pokieruje Tak bardzo boisz się otworzyć oczy Nie patrz w dół, bo upadniesz Jesteś zbyt ważny dla kogoś |
|
|
|
#1788 |
|
Zadomowienie
|
Mam chłopaka... ale On chyba nie ma dziewczyny...
|
|
#1789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* Pokaż mi, że zależy Ci właśnie na mnie. * Bo liczy się serce. * Doceń to, że staram się dla Ciebie. * Dobrze widzi się tylko sercem ... Eh. Nic innego ... * Obudź się, czekam właśnie na Ciebie … * Patrzę przez okno i szukam Ciebie. * Każdy dzień to czekanie ... * Twoje słowa, że na zawsze, że nie zapomnisz ... * Wiesz jak się teraz czuje? Gdy jestem na samym dnie, beznadziejnej otchłani mojego życia. I prawdopodobnie już nigdy, nie wyjdę z tego okropnego miejsca ... To jak nałóg, wiem, że to złe, ale chce do tego wrócić. Chcę po raz kolejny błagać Ciebie o serce, które mi zabrałeś ... * Gdy ciągle czuje Twój gniew nade mną. * Kruche szkło. * I nawet każdy mój oddech to rutyna. Wdech. Wydech. Serce musi bić. * Kazałeś ze swojego życia wyjść.
|
|
|
#1790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.jedyna i niepowtarzalna - jak wisienka na czubku deseru. .Królowa jest tylko jedna .wiem, obawiasz się, że odpadnie Ci tips. ![]() .kocham, kiedy wrzeszczysz 'nienawidzę' - eeh. ta zazdrość. ![]() .nie trzęsę tyłkiem, znam swą wartość. .Czas pokazać za***istość, a Ty ciągle udajesz..` .pewność siebie - podstawa, bez trzepoczących rzęs i sztucznych uśmieszków. .Bo nic mnie nie wkurza tak, jak czyjeś przekonanie, że mnie zna. .bo sobą jestem. i to wystarcza. .niezwykła.? idealna.? oo taak. postawa dla Ciebie nieosiągalna.Będziesz Go trzymała za rękę, Ale to Ja pierwsza tuliłam Jego dłoń. Będziesz z Nim szła przez miasto, Ale ludzie będą moją postać pamiętać. Będziesz całowałą Jego usta, ale to ze mną przeżył swój pierwszy pocałunek. Będzie mu, smutno, będziesz go pocieszać , ale On będzie pamiętał, jak ja to robiłam.. Przedstawi Cię swojej rodzinie , Ale oni będą pamiętać moment, gdy mnie poznali. Zostaniesz u Niego na noc, ale oni będą widzieć, jakbym ja leżała. Będziesz całowała Jego ciało Ale on wspomni, gdy ja to robiłam. Będziesz Go bardzo Kochać! Ale to ja pierwsza mu serce i dusze oddałam. Będzie patrzył w Twoje oczy, ale zauważy w nich mój kolor zielony! Będzie czuł Twój zapach, ale podświadomie poczuje moje perfumy. Będziesz go przedtawiać swoim bliskim... Ale On nie będzie bał się, tak jak za pierwszym razem. Będziesz z Nim spędzać dużo czasu, ale jeszcze więcej Ja z Nim spędzałam. Nie wymażesz mnie z Jego wspomnień. A gdy będzie kiedyś płakał, przybiegniesz do Niego, Ale on się odwróci, nie pytaj dlaczego, Bo tam już będę Ja...Sama dobrze wiesz, że o pierwszej miłości nikt nie zapomina.[z Wizażu..] niee wiem, czy o to chodziło, ale mam nadzieję, że pomogłam.
|
|
|
#1791 |
|
Raczkowanie
|
Lougess:
Bo ja jestem kimś ! wiesz ?! Ironicznie śmiejąca się ze szmat, które ją krytykują. Nie jestem wzorem... ale napewno jestem lepsza od Ciebie ! mam to czego nie ma żadna panna - jestem po prostu oryginalna .. pewnie się nie przydadzą, ale zawsze warto dodać
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-07-16 o 21:53 |
|
|
|
#1792 |
|
Przyczajenie
|
Od każdej biorę po trochę
jesteście świetne !! ________________ Odwracając się widzę, że sytuacja wyglądała tragicznie. Powinienem czuć się winy, może powinienem pozwolić sędziom marszczyć brwi? Rytm twojego serca. Zaczyna pachnieć letnią miłością. Jestem od Ciebie uzależniony. Poświęcę wszystko by Cię dotknąć. |
|
|
|
#1793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niech sie wpisze ku pamięci! kto ma do mnie jakieś żale, niech się nie wpisuje wcale.! `Marmur i kamień padną ruiną, Ulegną czasu potędze, lecz w mej pamięci nigdy nie zginą Ci, co się wpiszą w tej księdze. . Niech się w ten pamiętnik Wpiszą przyjaciele, Którzy w moim życiu będą znaczyć wiele ! ;** Takie tandetne, ale moze się przydadzą |
|
|
|
|
#1794 |
|
Raczkowanie
|
przeważnie zachowuję się poważnie. przeważnie nikogo nie drażnię..
..chcę łyżkami Ciebie jeść. ! <3 Przecież wiem. Czasem tylko mam chwilę zwątpienia. z miłości to ja całkiem połknę Cię.. nie wypieraj się chwil, które kiedyś były powodem Twojej radości <3 papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście.. Więc nowocześnie terroryzuj, Romantycznie hipnotyzuj mnie <3
|
|
#1795 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mhm, proszę bardzo ;d ![]() ;** . Twoje jeszcze cudowniejsze perfidnie kradne ;d *__ I nigdy się nie dowiesz co tak naprawdę czuję.. nigdy nie chciałam być najlepsza. po prostu wystarczająca dla Ciebie... Zamknij oczy i wyobraź sobie ze mnie nie ma. Może wtedy zrozumiesz, że tak naprawdę Ci na mnie zależy. I znów zachowuję się jak wtedy, gdy w tym bałaganie nie mogłam znaleźć telefonu. Teraz mam bałagan w życiu i nie mogę znaleźć Ciebie. Beztrosko cieszysz się życiem, a chwilę później stoisz na deszczu i widzisz,jak Twój świat się wali..
Nie wierzę w przesądy. Czarny kot nigdy nie przebiegł mi drogi, a i tak to zawsze ja jestem tą, którą życie udupi.. blog Edytowane przez Lose yourself Czas edycji: 2009-07-16 o 22:35 |
|
|
|
|
#1797 |
|
Rozeznanie
|
do szczęścia nie potrzeba jej metafor.
była miła dla wszystkich facetów, oprócz tych, których naprawdę lubiła. przychodzi gdy nikogo nie ma w domu, uwodzi kiedy sama o tym nie wie. ja go tylko lubię ja go tylko lubię ja go tylko lubię do cholery! śniąc na jawie nikt nie słyszy słów. cisza. Jest kobietą swojego życia - nie miej jej tego za złe, kiedy przyjdzie na to chwila - sama Ciebie znajdzie. bez szacunku, wiary w ziemski świat. a na deser - chmury! ![]() A obiecasz mi pomocną dłoń przy wyjściu z samochodu i watę cukrową na festynie? I przestane sobie wmawiać, że gdy rano jest słońce, to wieczorem znów się odezwiesz. Zdobyć świata szczyt, albo przeżyć jeden dzień; zapamiętać sny i zrozumieć jeden z nich! nie czekaj aż umilknie, zniknie całkiem z Twojego snu. Nie. Nie dam szansy, abyś naprawił swój największy błąd. Cierp. Łap króliczka łap króliczka łap króliczka! ![]() tłumacząc swą nieugiętość brakiem czasu na lęk. nie umrę, gdy zabierzesz pół świata, pół życia! zabieraj! cicho schowam się, zasnę...a Ty? Ty po prostu odejdź. nie ugnę się pod ciepłym słowem, ciepłym gestem. nie ugnę. nie ugnę...no dooobra, ostatni raz! ![]() tak na mnie patrzysz, bym mogła wierzyć, że jestem tą jedyną. |
|
|
|
#1798 |
|
Raczkowanie
|
bo niebo jest tam gdzie odlatują wszystkie baloniki. <3
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
z Tobą chcę oglądać świat. # codziennie: MY.
|
|
#1800 |
|
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o pamiętnik dałabym:
Dobre dziewczynki piszą pamiętniki. Złe nigdy nie mają czasu. Ja? ja chcę mieć życie, które zapamiętam. Nawet, jeśli nie zapiszę tego w żadnym pamiętniku.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

mianowicie potrzebuje cytatów, krótszych bądź dłuższych na pierwszą stronę pamiętnika, znalazło by się coś?