|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Boska złocista skóra - jak osiągnąć?
ej no ale słuchajcie ;> twarz bedę miała ładną, a całe ciało blade ?
Ja wiem że niektóre dzieczyny robią dekold itp ale ciuchy sie strasznie brudza
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, pamietajcie jedno ze nie dla kazdej bronzer bedzie taki sam. Najpierw sprawdzcie na reku czy ten bronzer daje odcien pomaranczu czy brązu. Ja mam ciemniejsza cere, a gdy dodam bronzera nieodpowiedniego jestem pomaranczowa, wiec dawno z tym skonczylam.
Moj przepis na ladna i swietlista buzke: - Bronzer Sephora mieszam z moim kremem na dzien (jest to bronzer baardzo ciemny, jak kasztan dlatego go mieszam z kremem. Nie jest to samoopalacz...).- Puderek rozswietlajacy tez z Sephory (musialabym zrobic foto zeby wam pokazac) - róż (ale rozne odcienie w zaleznosci od humoru... ![]() Nie uzywam podkladu, dlatego ten bronzer wymieszany z kremem daje efekt przyciemnienia ale naturalnego.. Co jeszcze - znalazlam bronzer Smashbox ktory jest brązowy o dziwo ![]() Bronzer Kanebo takze jest dobry... tylko ze ceny zabijają... Ale bez tego zyje i nawet efekt jest fajny, a takze jestem blondynką (farbowana :P) |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Cinderella Girl, świetny efekt
A powiedz, czy Twoja opalenizna bardzo się różni od tego efektu z bronzerem? Bo nie wiem, czy tak się bronzowisz, czy taka opalona jesteś ![]() P.S. Mam taką samą bransoletkę. ![]() kasiula243, może wystaw ciało na słoneczko? Ja też jestem blada, ale w wakacje zamierzam się trochę poopalać, a bronzera używać tylko troszkę i tylko do podkreślenia kości policzkowych. A solarem żadnym nie jestem, od razu mówię, po prostu lubię ładną, zdrową, naturalną opaleniznę.
Edytowane przez inga653 Czas edycji: 2008-12-19 o 22:54 |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny to make up i photoshop !!!
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Cinderella Girl łał! super wygladasz..
A hm zastanawilas sie nad troszke ciemniejszymi brwiami? |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Ta bransoletka, to pamiatka z nad morza
Jakos zal mi ja sciagac Ckin2u, zastanawialam sie i ostatnio maluje je ciemniej niz zwykle, aczkolwiek takie ciemne brwi srednio ladnie wygladaja przy moich jasnych wlosach - malo naturalnie.. poza tym, ja lubie podkreslac oczy mocniej, a profesjonalisci zalecaja by przy mocnym makijazu oczu brwi zostawiac jasne, wbrew pozorom.. i ladnie to wyglada. mozna to nawet zaoobserwowac u gwiazd, chociazby nawet u Britney Spears. Ale podobaja mi sie ciemniejsze brwi takie jak ma Lindsay Lohan Niedlugo pewnie bede wlosy farbowac to i brwi przyciemnie ![]() pzdr |
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Hey Dziewczyny
no i jak wrazenia "po"?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Ja uzywam wersji dla brunetek L'oreal i jest boskiii
bardzio wydajny , stosuje codziennie i nadal go duzo. Teraz jeszcze planuje zakup rózu bourjois i rozświetlacz shimmering clinique... mnaimi
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazesz ktore to dokladnie produkty? |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne - zaraz zrobie fotki i wkleje.. chyba ze znajde jakies fotki w necie. Zaraz poszukam..
Znalazlam w necie - bronzer Sephora, oraz puder rozswietlajacy z tej samej firmy. Do tego wrzucam linka z KWC odnosnie tego pudru: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ietlajacy.html Pozdrawiam
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2009-03-09 o 21:32 |
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Cinderella Girl czy to ten samoopalacz Daxa którego używasz?https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html
Tinka*czy ten brązer Sephory jest tylko w 1 odcieniu ?? Ja mam baladziutką cerę i boję się że będzie za jasny. Edytowane przez cybercat11 Czas edycji: 2009-04-23 o 14:48 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Cybercat11 - tak, to ten!
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tez sprobuje tego samoopalacza, tym bardziej ze mam go w domku
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ja efekt delikatnie złocistej skóry uzyskuję rozświetlaczem Sephory (tym, którego zdjęcie Tinka umieściła parę postów wcześniej
) Zdjecie jest wykonanane w świetle dziennym, w sztucznym efekt jest nieco bardziej intensywny, ale niewiele. Podobnie na mojej skórze wygląda też Platinum Illuminator Estee Lauder. Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-05-16 o 09:25 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Odświeżam, sama jestem ciekawa. Może są jeszcze jakieś inne opcje
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

Ja wiem że niektóre dzieczyny robią dekold itp ale ciuchy sie strasznie brudza

dlatego go mieszam z kremem. Nie jest to samoopalacz...).