![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() ja swój welon kupiłam w salonie. za 170zł. jest on dobrany do sukni z tym zakonczeniem. bo falbany w sukni tez mają takie same obszycia. Co to jest merażka?? z tego co pamietam, paie mówily, ze to lamówka. ale nie wiem co to merazka, wiec moge sie mylic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gucia6 super opis ![]() ![]() strobi gratuluje ![]() roznie jesli ma swoja pieczatke to da pieczen i podpis a jak nie ma to tylko podpis
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pochwalisz sie brzuszkiem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
madzia merezka to zylka
![]() http://sklep.kozle.com/images/w97.jpg myszka w katalogu poszukaj: www.ikf.com.pl Ktoras szukala dziewczecej fruzyrki: http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura217655.htm Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-16 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Zadomowienie
|
KLiwiuś jesteś genialna!!!
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Rozeznanie
|
Madzialenka śliczna fryzura - bardzo mi się podoba
![]()
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
ciesze się
![]() a co do mojego welonu, to konce ma obszyte. to nie nie jest taka "jakby "tasiemka" (bo wiem, ze niektore welonu maja na dole takie tasiemki) tylko zwykle obszycie. cos a'la chyba bardziej tego, co pokazala Kliwia. czyli jednak nie lamówka ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-07-16 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzisiaj dalej będę robić winietki. Mój szanowny TŻ po roku proszenia się wziął się jakiś czas temu za robienie naszej strony ślubnej i razem ją tworzymy ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-07-16 o 13:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edit zastanawiam się czy nie zmodyfikować swojej fryzurki ślubnej na coś takiego http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fry...htm#217846.jpg Moja próbna była podobna, ale loki opadały na plecy, a tu puszczone są na bok. Może właśnie tak na bok sobie te włosy dać, bardziej fryzure by było widać, bo tak mi znika prawie cała pod welonem. Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-07-16 o 14:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
śliczna, widziałam ostatnio taką na PM-ce, wyglądała bosko, ludzie oczu od niej oderwać nie mogli... i też miała taki biały kwiat
![]() |
#492 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Wtajemniczenie
|
Witam,malo tu zagladam bo teraz szkole kilka dziewczyn i mam malo czasu.Widze ze robicie liste rzeczy potrzebnych ,z tego co pamietam zostala juz kietys taka wklejona osobiscie przezemnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Dziewczyny tak wlasnie siedze i robie liste i szok mamy już: sala (Krzywaczka) dekoracja sali (od szefowej wKrzywaczce my tylko wybieramy jakie) kamerzysta (z Avision) fotograf (z Wieliczki ) orkiestra (standard z Tych) ustalony repertuar z orkiestrą suknia (zamówiona w Bostonie, przymiarka w lipcu - szyta na miarę) świadkowie,Druhna i Druzba- poinformowani samochód (TZ siostra sie zaoferowala,choc zastanawiamy sie nad innym)JEST stół wiejski owoce makijaz-mam pania pierwszy taniec (Paula -od Dziś) kurs przedmałżeński (właśnie kończymy)JEST wiązanka ślubna(zamowione) wiązanka dla świadkowej(zamowione) butonierka(zamowione) Kwiaty dla rodzicow swiadectwo ostatniej katechezyJEST sopran,skrzypce i organy(ustalone piesni podczas mszy sw)JEST Tipsy-jak bede bez nerwow to zrobie sobie sama a jak nie to pojde do salonu brak: poradni JEST protokolu JEST papierkow z USC,bierzmowania,chrztu JEST zapowiedzi SA fryzjera JEST opalenizny ![]() ![]() alkohol (niewiemy jaki) zaproszenia (jest kilka co sie nam podobaja) ROZDANE obrączki (rozgladamy się)SA zaproszenia do rozwiezienia DAWNO POSZLY ![]() przybranie kościoła (rozglądamy się,musimy ustalic z innymi parami ) JEST ubranie dla Młodego (rozglądamy się) JEST ciasta + tort ZAMOWIONE bielizna ślubna JEST podwiązka niebieska JEST układ taneczny UCZYMY SIE ![]() buty slubne SA kieliszki na toast NIEMA winietki,naklejki SA podziekowania dla rodzicow+prezent SA Chyba wszystko chociaz wydaje mi sie że jeszcze wiecej tego bedzie ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Do wczoraj byly u nas potwierdzenia i 14 osob odmowilo tzn 4 rodziny z dziecmi to duzo?ja jest u was z zaproszeniami?
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-07-16 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |||
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki trochę mnie nie było, ale podczytuję Was regularnie w pracy (tylko ciiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() Strippi strasznie mi przykro z powodu straty bliskiej osoby. Aż mnie ciarki przeszły jak o tym przeczytałam. Całe życie przed sobą ... Aż mi się trochę nieswojo zrobiło, że zajmuję się takimi pierdołami, a życie tak ulotne ... ![]() Złotko, strobiluska - GRATULUJĘ i witam w naszym magazynierowym gronie!!! ![]() Powoli nadrabiam posty ... ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasiaher mnie się ten tytuł podoba ![]() Madzialenka ładny ten makijaż ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam włosy sciaagnięte do tyłu bez grzywki-szukam pomysłu na grzywkę. Masz przód tychfryzurek????? Jak znajdziesz, podeślij mi linka ok?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
AgatkaL ale miałaś przeboje ale nam też się różne dziwne rzeczy przytrafiają dlatego jednak zdecydowaliśmy się na kamerzystę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
u mego trenera tanca kurs koztuje 60 zl/h zegarowa, ale jesli wykupuje sie wiecej jak 3 godziny to placi sie wtedy 50 zl/h
![]()
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
MAdzialenka pięknie wyglądasz
A oto nasze menu: Zakąska zimna: -rolada w galantynie w sosie żurawinowym Obiad: -zupa krem z borowików w czarce chlebowej z łazankami -schab nadziewany w sosie myśliwskim -ziemniaki pieczone w ziołach prowansalskich -sałata lodowa z oliwkami lub zestaw surówek Deser: -płonące lody z ananasem i bitą śmietaną
-Pieczywo
Zakąski: -Półmisek pieczonych mięs, wędlin i pasztetów -Półmisek serów -Sałatka z serem feta i oliwkami -Sałatka jarzynowa -Sałatka z ananasem i kukurydzą -Sos chrzanowy -Sos żurawinowy -Sos tatarski -Przysmaki śledziowe -Marynaty (grzybki, ogórki, papryka) -Galaretki drobiowo-wieprzowe - koreczki jeżowe -Kosze z różnorodnym pieczywem Dodatki: -kawa, herbata bez ograniczeń, -zimne napoje bez ograniczeń -owoce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
ja mam welon jednowarstwowy z bogatym zdobieniem "boków" i z takim stroikiem na górze. powiem, że osobiście mis ię nie podobał, ale przekonała mnie do niego pani i koleżanki z którymi byłam. kupiłam go, potem chciałam go odnieść i znowu mi się spodobał, a potem stwierdziłam, że nie będę mogła mieć żywych kwiató we włosach i że nie chcę takiego welony. ale postało na tym, że go nie wymieniłam i będzie taki jaki jest.
pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | ||
Raczkowanie
|
dziewczyny ale tu u Was dzis spokojnie
![]() ja włączyłam kompa na chwilę bo przypomniało mi się, że juto muszę podać jaki chcemy wierszyk z podziekowaniami za przybycie na naklejkach na pudełeczka z ciastem dla gosci.. jakie Wy macie wierszyki??? Cytat:
superr wyglada Twoj welon, bardzo mi sie podoba ![]() Cytat:
![]() az zglodnialam czytając a tu juz 23... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Zadomowienie
|
yyyyyyyyyyy ponawiam pytanie, bede miec w butach z 169cm, głupio bede wygladac? bo mała jestem
![]()
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
169 cm to mało?:/ ja mam 161 cm i do slubu chce buty 5 cm góra i wcale nie uważam, żebym miałą byc krasnalem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
diya duza jestes
![]() Bylam na makijazu ![]() Kosmetyki bardzo profesjonalne dla wizazystow. Zrobilam test wytrzymalosci i polozylam sie w nim spac. ![]() Jedyne co musialam rano zorbic to zmatowic chusteczka czolo, nosi brode ![]() Ani grama zrolowania, zreszta pytalam sie czy cie zroluje. ![]() ihihi I jak ? ps. sztuczne kepki rzes okazaly sie za krotkie do moich wlasnych ![]() ps.2 oczywiscie w rzeczywistosci kolory sa 3 razy mocniejsze i jest ladne cieniowanie, na fotach wyglada to inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
dekoderka przodu tych fryzurek nie mam, pewnie bez grzywek są.
domi jakoś z moją figurą w tym wzroście wydaję się być maluszkiem. kliwia pięknie Ci w tym mejkapie - oczy masz bajeczne, w ogóle taka nimfa!!! ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- BTW zazdroszcze cery...
![]() |
#505 |
Wtajemniczenie
|
Witam kochane
![]() Wczoraj obiecalam zdjęcia z prubnej fryzurki, więc wrzucam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kliwia pięknie Ci w tym make-upie ![]() ![]() ![]() Ja idę dzisiaj na drugą próbną fryzurę na 16. Pierwszą miałam zrobioną gratis na targach ślubnych. później okazało się, że fryzjerka która mnie czesała idzie w sierpniu na urlop i Pani z salonu zadzwoniła i zaproponowała mi druga próbną fryzurę gratis ![]() Jestem już w pracy, aż żal mi coś ściska, bo tak pięknie za oknem ![]() Miłego dnia kobietki!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
kliwia, mi jakoś średnio pasują te fiolety do Twoich zielonych (?) oczu. Stawiałabym bardziej na brązy...
Mogłaś poprosić o jedno oko takie, drugie takie - miałabyś porównanie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Kliwio a mi sie bardzo podoba Twój make up
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() bardzo sie ciesze, ze wam sie podobala moja fryzurka ![]() ![]() ![]() wczoraj wybralismy dekoracje i samk tortu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z azzis. Cos mi ten fiolet tak nie bardzo pasuje...I tak jakby za duzo go było na dolnej powiece..no nie wiem..Wydaje mi sie, że ten fiolet zamiast wydobywac i podkreslac to gasi i tłumi Twoj kolor oczu (notabene piekny). Ale to Tobie musi sie podobac makijaż.
Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-07-17 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.