|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Agus dzieki
![]() Mehja piekne zdjecia. Te przy tym jeziorku sa cuuudooowwwnnneee Takie romantyczne. Sami tez myslimy o Ujeździe na plener, a teraz mamy zywa relacje z stamtad
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja w ten skwar
byłam rano na budowie, domek rośnie aż miło patrzeć Ateno, najlepsze życzenia urodzinowe Biorę się teraz za oglądanie zdjęć mehji, jak ktoś chce link to pisać proszę ![]() EDIT: już widziałam zdjęcia, piękne, widać że się dobrze przy nich bawiliście a efekt świetny.
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-17 o 12:30 |
|
|
|
#3513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
|
Kasiuni_a kim jesteś z zawodu, że jeździsz w teren?Bo niebezpiecznie kojarzy mi się to z moim zawodem pracownika socjalnego
![]() Atena Wszystkiego Najlepszego!!! Aga aj też się zgłaszam po zdjęcia mehji
|
#3515 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam wrzucić Wam zdjęcia naszych zaproszeń, ale nie mogę znaleźć kabla od aparatu i na razie nie wrzucę
![]() Ja uciekam, muszę zabrać się za obiad, a później trzeba trochę posprzątać przed wyjazdem i przede wszystkim się spakować. Może jeszcze dzisiaj uda mi się do Was zajrzeć, a jak nie to nastąpi to dopiero w środę, pod warunkiem, że mój TŻ dopuści mnie do komputera, bo od poniedziałku ma urlop, więc może być z tym problem. Aż się boję pomyśleć, ile będę miała do czytania po tych kilku dniach nieobecności.
|
#3518 |
|
Zadomowienie
|
przeddzidzie ja tam tzn na Brodach, na pewno bedę miała kilka fotek plenerowych. Fajne też fotki plenerowe widziałam z tamy na Wiórach koło Kałkowa.
|
|
|
|
#3519 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie wiem gdzie są te Wióry, bo ja się słabo orientuję w tamtych terenach, ale poszukam w necie bo jak widzę zdjęcia znad wody to one mi się najbardziej podobają...
|
#3521 |
|
Zadomowienie
|
Przy zaporze sa fajne czerwone skały. Ci PM, u których widziałam fotki robione mieli zdjęcia przy zachodzie słońca. Fajny efekt był.
Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-07-17 o 13:31 |
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Wtajemniczenie
|
A my najprawdopodobniej na plener z fotografem pojedziemy do Baranowa Sandomierskiego. Natomiast jeśli chodzi o plener z kamerzystą, to chcemy jechać do Sandomierza i przedstawić historię pewnej znajomości...
Zobaczymy czy nam się to uda.
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za życzonka....
![]() Moje kochanie czekało na mnie pod pracką z ogromniastym bukietem róż herbacianych.....fajne miny miały babki z pracy a teraz szykuje mi obiadek urodzinkowy a reszta niespodzianek wieczorkiem ma być ![]() ![]() ![]()
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ładnie sie postarał
Kochany maz Ok.wybaczamy Ci nie obecność
|
|
|
|
#3526 |
|
Raczkowanie
|
Mehja bardzo fajne macie zdjęcia z pleneru. faktycznie cudne jest to jak się wspina Twój mąz po ścianie do Ciebie ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Kilka nawet macie podobnych ujęć jak my ![]() ![]() ![]()
|
#3527 |
|
Rozeznanie
|
Zgłaszam się po fotki Mehji
Byle do końca weekendu
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pogodziliscie sie?
Wysłałam Ci linka ze zdjeciami
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-17 o 15:58 Powód: dopisek |
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Igoolek jak tam?
|
#3530 |
|
Rozeznanie
|
Pogodziliśmy się pogadaliśmy wyjaśniliśmy całą sytuację krok po kroczku i jest dobrze ale i tak weekend spędzam sama bo u niego do niedzieli jest syn
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak jest jego syn to Ty nie możesz? Nie lubi Cię czy co?
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
witam kobietki
my juz "na poludniu" jak to sie mowi w gdansku a konkretnie u moich tesciow. jestem nieprzytomna bo od 2 w nocy nie spie no ale warto bylo bo dobre wiesci od lekarza uslyszelismy ![]() mehja obejzalam fotki. sliczne a mi najbardziej podoba sie to jak lezycie na trawie i to z serduszkiem ![]() Atena wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Iga Fajnie, ze jest juz lepiej
A nie mozecie we trojke sie gdzies wybrac, na lody na spacer choc na troche?
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-17 o 16:18 Powód: dopisek |
|
|
|
#3534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm to raczej ja nie chcę być cały weekend z nim... Mały przychodzi codziennie popołudniami bo jego mama pracuje wiec mam go na co dzień Dla mnie jest tylko kawałeczek soboty i niedziela... a w tym tygodniu nic... i nie chcę po prostu całych 7 dni spędzać z dzieckiem... wiem że nie powinno tak być ale nic nie poradzę na to że to niefajny dzieciak... ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Anetka 100 lat!! Mnóstwa radości z bycia żoną!!
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wpadłam, żeby się pożegnać z Wami na kilka dni. Zaraz się pakujemy i jedziemy do Krakowa, a jutro rano z Krakowa do Zakopanego.
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Iga Myslałam ze sie lubicie
Za rok bedziecie małzenstwem i dziecko tez bedzie do Was przychodzic, wiec chcac nie chcac bedziesz musiała sie z nim widywac czesciej niz teraz.Cytat:
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-17 o 16:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
On jest strasznie rozpuszczony przez babcie wszystko mu wolno jest niegrzeczny niesympatyczny niezdarny Źle wychowany jak sobie pomyślę że Arek tak będzie wychowywał nasze dziecko to podtrzymuje zdanie o odwołaniu ślubu
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Nie koniecznie tak musi byc
A, ze dziecko jest rozpieszczone, to cóz wina rodziców, ze na to pozwolili, nie reagowali i nadal nie reaguja. A wiadomo ze babcie, zawsze chca wnukom wszystko dac.
|
|
|
|
#3539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Igoolek, te wszystkie cechy dziecka, które wypisałaś, to rzeczy charakterystyczne u dzieci z niepełnych rodzin. Rodzice i babcie podświadomie starają się dziecku rekompensować to rozbicie i zamiast wychowywać, to im dogadzają. Najsmutniejsze jest to, że dzieci najbardziej na tym cierpią. Przecież ten mały nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest nieznośny, że robi coś nie tak, a Ty to dostrzegasz, bo ni edarzysz go rodzicielskimi uczuciami, jestes z boku. Moja koleżanka przeżywa to samo, ale z 18-letnią córką swojego faceta. Dzieci w pwnym momencie stają się już nei tylko nieznośne, ale tez świetnie uczą sie manipulować dorosłymi, bo to łatwe, jak się jest przerzucanym z domu do domu. Ale mnie i tak najbardziej tych dzieci żal. Miałam pełną rodzinę i jestem za to bardoz wdzięczna rodzicom. A u wychowywaniu dzieci musisz Igoolek z narzeczonym porozmawiać juz teraz. Jeśli unikasz kontaków z dzieckie w weekendy i nie wtrącasz się, gdy ojciec jest z synem, to może myśleć, że Ty to wszystko popierasz. Porozmawiajcie!
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie TZ mi napisał, ze wraca dopiero w przyszłym tyg. Super po prostu
Kolejny weekend osobny, kolejne stracone nadzieje na cokolwiek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

a teraz szykuje mi obiadek urodzinkowy a reszta niespodzianek wieczorkiem ma być 
Kolejny weekend osobny, kolejne stracone nadzieje na cokolwiek