|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrołęka wita
A żebyś wiedziała
![]() Dziewczyny szukam sukienki na weseleeee !!! gdzie moge znaleźć fajną ??? czy w Oce czy w Wawie?Ostatnio byłam w Arkadii i nic dosłownie, nic! :/
|
|
#1052 |
|
Rozeznanie
|
Sas, ja mam ten sam problem. :/ Wesele za dwa tygodnie, a ja kiecki nie mam... Na Allegro niektóre są rewelacyjne, ale bez przymiarki trochę lipa. W O-ce wszystko jest na jedno kopyto szyte i tak po staroświecku.
Szok... Jak coś znajdziesz, to wiesz... Podziel się adresem.
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wczoraj nieźle padało
a dzis sliczne słonko, lece zaraz sie opalac ![]() jejku jeszcze 2 tygodnie do slubu juz sie doczekac nie mogę.A jutro... mój panienski
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Rozeznanie
|
Uuu.
Będziesz miała chippendales'ów wyskakujących z torta?
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nie
uf.. ale upal. wygrzałam sie 2 godzinki na słonku i teraz ledwo zyję |
|
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
No pogoda dzisiaj ładna, faktycznie. Panieski... mmm... mam nadzieje, że podzielisz się z nami wrażeniami.
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze z TZ nie mamy w tym samym czasie, bo on ma dopiero za tydzien, ale trudno
|
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Oo ja Madziu
i co będziecie robić? jakas dyskoteke czy coś ? Jak znajdę fajne sukienki to się podziele. Ale już mam plany jechać do Wawki i tam w Złotych Tarasach jest sklep Motivia czy jakoś tak i tam podobno są fajne sukienki
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Noo to tylko brakuje jakiegoś cheependeilsa
wyskakującego z tortu
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
Na pewno będziesz miała udany wieczór panieński, nawet i bez takich półnagich chłopaków.
![]() Dziewczęta moje kochane, wasze klasy miały półmetki w średniej szkole?
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Rozeznanie
|
I mieliście jeszcze w szkole na sali, tak?
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Moja miała półmetek, ale my wynajmowaliśmy sobie sale i zrobiliśmy sobie w kilka klas
coś jak mini studniówka, ale bez tortów, bez kamrzysty i niestety nie było całej klasy, jednak było świetnie Choć mało z niego pamiętam ![]() Madziu zdasz nam relacje po swoim panieńskim co ?
|
|
#1066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A zadałam takie pytanie, bo jestem ciekawa, czy nauczyciele przychodzą na półmetki urządzane poza murami szkoły...No i jeszcze mam do Was jedno zapytanko. Czy któraś z Was może polecić jakiegoś dobrego DJ'a, który zagrałby w sobotę? Zastanawiamy się nad tym, czy wziąć zespół, czy DJ'a. Muszę zebrać informacje, ceny porównać i w ogóle. Jeśli zdecydujemy się na zespół, to ja znam kilka i problemu nie będzie. Ale jeśli inni będą za DJ'em, to będe musiała kogoś poszukać. Wiadomo, w tej branży jest sporo osób, ale nam zależy na kimś najlepszym.
|
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
My mieliśmy poza szkołą, byli tylko wychowawcy ale oni szybko się zmyli
![]() A czy zespół czy DJ, to już od was zależy przy jakiej muzyce lubicie się bawić. Pamiętam że my na półmetku mieliśmy DJ który puszczał nam prawie same techno i było tylko ŁUB ŁUB, ja osobiście wolę jak zespół gra, przynajmniej można z chłopakiem przytulańca potańczyć ![]() ![]() Oj, Sas, Ty pijaku, własnego półmetka nie pamiętać |
|
|
|
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
Sosik, ja pewnie tak samo nie będę pamiętać, bo kolega z klasy obiecał, że trzeźwi nie wyjdziemy.
Olaboga. ![]() A co do tego DJ'a, jak chcę się pobawić przy muzyce typowo klubowej, to jadę sobie na imprezę albo w ostateczności odpalam na komputerze takie rytmy. Jestem dziewczyna ze wsi i wolę taką imprezę przy disco polo. I wydaje mi się, że taki półmetek byłby naprawdę niezapomniany.
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
Ja osobiście polecam Wam jakiś zespół. Dj to nie na taką okazję. Na półmetku trzeba się pobawić przy normalnej muzyce a nie przy electro. Trzeba opić połowę sukcesu, nie ma co się dziwić, że nie pamięta
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Rozeznanie
|
Ja się nie dziwię bo sama jakoś tak całego to nie pamiętam
![]() za to 100dn to pamiętam calutko |
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam Dj i było super
puszczał nam przeróżną muzykę disco polo, wolne i szybkie nutki stare i nowe Grał u nas taki Dj z Elby Fajnie było ![]() No ja się niestety "rozchorowałam" i o 24/1 byłam już w domu ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Ale na studniówce to bawiłam się do 5 jakoś Ale faky faktem na czyjejś studniówce człowiek bawi się lepiej niż na swojej ![]() Kiedyś byłam na studniówce z exem i wróciłam z jego studniówki do domu jakoś o 8-9 ale tak się wybawiłam że hej i to nawet na trzeźwo szalałam że szok, a teraz to już nie mam siły hehehe
|
|
#1072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ja chyba tez...wiecie kiedy ostatnio byłam na jakiejś takiej dyskotece? Ja sama nie wiem, nie pamiętam... wyjście ze znajomymi tak, impreza w domu tak, ogniska, grille tak, ale dyskoteki i tańce![]()
|
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Sosik mam dokładnie tak samo hahahhahaha
masakra to jest zamiast bawić się i szaleć to mi się już nie chce ciągle sobie obiecuje, że w końcu pójdę się wytańczyć no ale nie dotrzymuje słowa ahahha
|
|
#1074 |
|
Rozeznanie
|
To co ja mam powiedzieć? 17 lat i już mi się nie chce.
Bez % się bawić nie mogę, a z nimi znowu łatwo przesadzić. :P Do tej pory mam lekki wstręt, jak się kiedyś na imprezie dorwałam do Soplicy wiśniowej... Prawie całą noc przespałam przy stoliku. Aśce już podziękujemy, Aśka nie pije.
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehhe ja kiedyś odwaliłam coś gorszego, ale nie będę pisać bo mega wstyd
Ale to trylko potrwiedza, że z alko bardzooooo łatwo przesadzić a skutki są masakryczne ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Infernal napisz jak masz na imie i ile masz latek ?
|
|
#1076 | |
|
Raczkowanie
|
Ania i mam 19 latek
Mieszkałam kiedyś w Oce a teraz stolica ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Rozeznanie
|
Oj mniam.
Lepsza jak soczek. Piłam ją wtedy 'z gwinta', nawet nie pamiętam ile... Film mi się w pewnym momencie urwał i d*pa. Jedyny plus, że szybko wytrzeźwiałam. Zawsze mnie krótko trzyma, ale może to i dobrze. ![]() To był fragment niezwykle ciekawych wyznań "pijanej abstynentki".
|
|
#1078 |
|
Rozeznanie
|
No ja tez sobie obiecuję że za tydzień to na pewno gdzieś pojedę na balet i co? I nic....
![]() Ja kiedyś piłam Maximusa z gwinta i to było okropne, bo to cholerstwo jest z dozownikiem, więc wódka leciała jak krew z nosa
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
OooMG
ja kiedyś też waliłam vóde z gwinta ale byłam już taka pijana, że nie pamiętałam że tak robiłam, następnego dnia mi o tym opowiadali o dalszych skutkach nie chcę wspominać.. ale ostro było ![]() Podeszłam podobno! do jakiś chłopaków którzy pod dyskoteką pili vódkę zagadałam coś z nimi i za chwilkę dostałam butelkę iiiiiiiiii poszło Aż mnie ciary przechodzą na samą myśl! fuj!!!! Nigdy więcej w ogóle ja vódki nie lubie :/ Infernal czyli, że studiujesz w Wawce tak? czy tak po prostu się wyprowadziłaś ? Nie przyjeżdzasz do Oki czasami?
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
Studiuję ale wprowadziłam się juz na stałe
Nie jest źle. Odwiedzam Okę. Chociaż nie powiem, że zbyt często. Byłam ostatnio jakieś 2 tygodnie temu. Musiałam oczywiście odwiedzić słynną galerię co tak ludzię się nią zachwycali.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

czy w Oce czy w Wawie?

Podziel się adresem.