|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
No tutaj
Tu byłam jeszcze przed naszym drugim wątkiemMuszę tutaj zaglądać do dziewczynek bo by mnie wydziedziczyły Cytat:
FaficzQ...wiesz mi się wydaje że taka waga dla MamyNiny była by prawidłowa...to znaczy wiadomo że ważąc 55 może się już dobrze czuć...i wcale nie będzie musiała chudnąć dalej jeżeli taka figura jej spasuje...ale sama mówiła ,że miała przed ciążą talię osy Tak więc wydaje mi się ,że to 53 będzie chciała osiągnąć ![]() Zazwyczaj liczy się o 10 mniej od wzrostu , mając 160 cm w jej przypadku masz wagę 50 kilo ale że jest po ciąży dodał ze 3 kilogramki ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Sorry MamaNiny ma 162 cm...więc powinna 52...no to dodał jej jeden kilogramek ![]() Ale to już by była super szczupła ![]() Widzisz niskie osoby mają inaczej...ja mam wzrostu 158 cm...ważę 51,7 a i tak źle się czuję...48 musi być abym miała idealnie wszystko ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Dziewczyny ja jutro zaczynam dietę odchudzanie na zawołanie czy któraś jest chętna? |
|
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
blondi na czym to polega to na zawołanie?
ja zawsze chętna!a endo jakieś wzory wyliczała.. lorenza i kogoś tam jeszcze.. mierzyła mnie pod biustem i w nadgarstku.. tak chyba profesjonalnie do mnie podeszła., do kolejnej wizyty mam zgubić ze 4kg.. tak powinnam chudnąć przy moich wynikach badań.. ehh i na słodycze właśnie strasznie cięta.. a po owockach mi brzula wywala.. nie mogę owocków ![]() kiedyś ważyłam 50 kg i wtedy było za mało.. wyglądałam jak szczurek.. nie wiem czy dotrwam do 53kg jak zejdzie poniżej 60 to będę w raju..
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- No wzór lorentza to jest wyliczenie idealnej masy ciała ![]() Mnie chyba wychodzi 54 kilo Więc ona coś musiała Ci odjąć
|
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko tym się posługiwała.. to zapamiętałam, tłuszczyk zajmuje u mnie 23%. więc powiedziała, że mam problem z zatrzymywaniem wody..
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie przeczytałam, dzięki
brzmi sensownie na coś takiego umówiłam się z koleżanką od 3go sierpnia, nie zaszkodzi jak zazcznę bez niej czyli co? od jutra onz![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- zużywam z niną 5l baniak wody dziennie...
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko rano trzeba się zważyć porządnie No to nie wiem jak Ty tyle pijesz
|
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo dobrze, że mama tyle pije
ale faktycznie, jak ty to kobieto w sobie mieścisz? haha ale mam ubaw z tą wagę wczoraj było 75,4 a dzisiaj 77,0 normalnie nie mogę miłego dnia
|
|
#2650 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nooo Wy sexoholiczki jak idzie ONZ? ja już po 3 posiłkach 2 węglowych i 1 białkowo-węglowym
|
|
|
#2653 |
|
Rozeznanie
|
u mnie mały sukces 71.6 co prawa tylko o 100gramow mniej, ale zawsze coś.
tak czasem słysze, ze powinno sie wazyc 10 kg mniej niz ma sie wzrostu. a ja mam 157 i moja waga to 59-64, nie wiem od czego to jest zalezne. pewnie budowa ciala, kosci...itp w kazdym razie zakoncze odchudzanie jak uznam ze dobrze sie czuje sama ze soba
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie również -100g a jak cieszy, nie?
tak sobie myślę, że już pewnie do końca życia będę pracować na urzymanie wagi..
|
|
#2655 |
|
Rozeznanie
|
bardzo cieszy
tak 100 gramow codzienniedokładnie ja mam tak samo, do konca zycia bede musiala uwazac zeby nie przytyc
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
ooo 100g dziennie i jest git a pozniej zdrowe zycie
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam zupkę jarzynową kilka łyżek na śniadanie o godzinie 13 bo tak wstałam...no i teraz będę jadła kalafiorka... a później jabłko...a na koniec wasa plus jajecznica
Nie wiem kiedy ja zdążę to zjeść chyba zrezygnuję z jabłka bo się nie wyrobię![]() Ja się dzisiaj zważyłam a później się zważę dopiero na koniec diety |
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
nieźle, ciekawe co w nocy robiłaś?
ja również zważę się po 9 dniach
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie spanie
Siedziałam na wizażu![]() Miałam się nie objadać a kurde zjadłam pół dużego kalafiora ![]() Pękam ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- MamoNiny...odgapiłam od Ciebie część opisu Nie bij Mam większą motywację
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
spoko
będę się raźniej czuła ![]() eee ja wszamałam big milka algidy..
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam dzisiaj taką ochotę sobie myślę...nie zaszkodzi...ale nie...kupiłam mineralną i wyszłam
Dzisiaj dzień mam zaliczony czyli...Sniadanie kilka łyżek zupy... Obiad...pół kalafiora... Kolacja jedno jajko smażone bez oleju, położone na wase ![]() No i za niedługo wszamię sobie jabłko malutkie to będzie ostatni posiłek. Za późno sobie wstałam dzisiaj
Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-07-17 o 19:45 |
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
mi Nina dziś tak okropnie marudzi, że po prostu musiałam.. ale już więcej nic..
ja rano 1 kromka chleba dukanowego z pomodorem, potem jabłko, brokuły i piersiak kurczka a teraz pomidorki z kefirkiemplus ten lodzio..
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz ja tez czuję się spuchnięta.. i mam takie opponki na brzulcu..
|
|
#2665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa chyba że tak ale w sumie 2,5 litra to i tak sporo ale bardzo dobrze ja w sumie wypijam ok litra... w pracy trudno mi pić więcej myślę że to za mało... ale cóż oby to była faktycznie wola z tego upału... ale ogólnie zaniedbałam w tym tygodniu bieżnie... jak od jakiegoś czasu co dziennie ewentualnie min 4 razy w tygodniu biegałam 30 min tak w tym ani razu bo wracam do domu ok 21 i nie mam siły... i to chyba też dodatkowy efekt na wadze.... od poniedziałku poprawa ![]() Cytat:
fakt każde gram to sukces pewnie masz racje z tymi kilogramami jednak ja np mając 163cm wzrostu nie będę warzyła mniej niż 65 kg bo wiem że mniejsza waga po 1 nie jest dla mnie do osiągnięcia a po 2 nawet jakby była to bym nie potrafiła jej utrzymać... a jak pamiętam siebie ważącą 68kg to i tak super wyglądałam i dobrze się czułam więc osobiście wystarczy mi 65 więc nie patrzcie na tabelki a na to jak się czujecie ![]() zmykam się pakować bo jadę na weekend na jurę krakowsko-częstochowską... niby to niedaleko a ja tam nigdy nie byłam ciekawe jak będzie hhiih miłego weekendu szczuplaczki ps. po weekendzie obiecuje więcej zdjęć fryzurki, na razie tylko tyle... nr 1 w miarę widać obcięcie... zdjęcie robione na szybko o 6 rano przed wyjściem do pracy wiec wybaczcie jednak nie widać tego krótszego przodu ale ogólnie coś innego ![]() nr 2: kolorek... czyli te refleksy blondi i jak? spójrz na to okiem eksperta
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-07-17 o 21:37 |
||
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz przód ścieniowany to od razu masz szczuplejszą twarzyczkę Jak dla mnie bez porównania, niby nie wiele a jednak rzecz tkwi w szczegółach Ślicznie ![]() MamoNiny...no właśnie ja też się czuję napompowana ![]() Na dole brzucha...w ogóle jakieś takie oponki... Na dodatek krwawię lekko bo mam 14 dzień cyklu eh... |
|
|
|
|
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
w sumie mam krótszy ten tył ale na tym zdjęciu nie widać ale ogólnie jak widać zmianę to się cieszę
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baw się dobrze na wycieczce-aż Ci zazdroszczę tych cotygodniowych wypadów 1l wody to stanowczo za mało..musisz pic więcej
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Tu byłam jeszcze przed naszym drugim wątkiem
bez niej lepiej chudne, tylko troche cwicze i mniej jem, wspomagam się jeszcze bio cla i hmb, ale czesto zapominam brac

ja zawsze chętna!
brzmi sensownie 

81->
75->72.5