|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
poszukuje w miare wszystkich comme des garcones
![]() -Zagorsk -Avignon - piepz z mięta NO WsZYSTKO oprócz KYOTO prosze o PW-na pewno odp
|
|
|
|
#2192 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
a co Cie interesuje? Napisz mi co masz na wymianke?
|
||
|
|
|
#2193 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny ;]
Słuchajcie, czy któraś z Was wie, gdzie mogę nabyć perfumy Pimkie? Takie w małej buteleczce, bardzo słodkie, różowy korek i jakaś poziomka na buteleczce? Moja koleżanka, która mieszka w Niemczech ma takie, a w Polsce nie mogę znaleźć. Na allegro nie ma. Na butelce napisane jest chyba jeszcze Freise czy jakoś tak ale ręki uciąć nie dam
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie poszukuję każdej ilości premierowej 5 Chanel oraz wieżowca DKNY
|
|
|
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
wiem, że to nie w tym temacie powinnam, ale zupełnie nie wiem gdzie.
CZY KTÓRAŚ Z WAS POSIADA FLAKONIK OD PERFUM CHLOE CHLOE? oczywiście chodzi mi o taki bez zawartości potrzebuje baaardzo!
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Ambre Fetiche A.Goutal poszukiwana w ilości jednej kropli
Szukam też: IL PROFVMO Ambre D'Or L'Artisan: Dzongkha Lutens: Borneo, Fleur de Citronnier M.Harris: L'Air de Rien, Piment des Baies Parfum d'Empire: Eau Suave Parfumerie Generale: Iris Taizo, Felanilla Oddam m.in.: Acqua di Parma Arancia ok.0,5ml r A.Goutal Mandragore ok.1ml r Biehl Perfumkunstwerke pc02 niecały 1ml r BP mb03 ponad 1ml r CdG Jaisalmer ok.0,5ml r CN 21 niecały 1ml LS CN Scent Intense ok.2ml r Czech & Speake Dark Rose ok.1ml f Czech & Speake Rose ok.1ml f Cz&S No.88 ok.1,5ml r Demeter Fig Leaf 1,5ml r Diptyque Eau Lente ok.1,5ml r Diptyque L'Ombre Dans L'Eau ok.1,5ml r DK Labdanum ok.0,5ml r Durbano Jade ok.1ml r Durbano Black Tourmaline ponad 1ml r Etat Libre d'Orange: Rossy de Palma niecały 1ml r EL d'O Don't Get Me Wrong Baby ponad 1ml r EL d'O Secretions Magnifiques niecały 1ml r Etro Heliotrope ok.1,5ml r Givenchy Organza Jasmin ok.1ml r Givenchy Organza Fleur d'Oranger ok.1ml r Guerlain AA Gentiana ponad 1,5ml r Hermes Hiris ponad 1,5ml Kenzo Indian Holi ok.3ml r
L'Artisan Premier Figuier Extreme ok.1,5ml f L'Artisan Dzing! ponad 1ml r L'Artisan Safran Troublant ok.1ml r L'Artisan Drole de Rose ok.1,5ml r Lalique Tendre Kiss1,5ml r Les Parfums de Rosine Rosa Flamenca ok.1,5ml r (Lulua) Maitre Parfumeur et Gantier Secret Melange 1,5ml r Malle Lipstick Rose niecały 1ml f Micallef Night Aoud ponad 1ml r Micallef Gaiac ok.1ml r Miller Harris Coeur d'Ete ok.1ml LS Mugler Alien Sunessence ponad 1ml r PG Hartman Noir 1,5ml r Rochas Absolu EDP niecałe 0,5ml r S.Lutens Fleur d'Oranger ok.1,5ml r SL Fumerie Turque ok.1ml r SL Chypre Rouge ok.1ml r SL Miel de Bois niecałe 0,5ml r Shiseido Zen ok.1,5ml r Shiseido FdB Eau Timide ok.1ml r Sisley Eau du Soir ok.1ml r T.Ford BO Voile de Fleur ok.1ml f Voluspa Vintage Tobacco Vanille ok.1ml r
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-07-18 o 00:21 |
|
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Oriflame - Yo! Chic Choc 2 ml, robiona - Demeter - Orchid ok. 1 ml - Yves Rocher - Ode a l'amour w postaci nasączonej chusteczki 0,7 ml - Moschino - Glamour, robiona, 0,5 ml - Moschino - Glamour fabryczna, bez atomizerka, 1,5 ml z kartonikiem - Cacharel - Amor Amor, robiona, ok. 4/5 fiolki - Lacoste - Touch of pink, z atomizerkiem, 1/2 z 1,5 ml - Avon - Little white dress - Esprit - Collection - ok. 1/4 z 1,5 ml możliwość zrobienia próbki: - The Body Shop - Zinzibar - Oriflame - Radiant Lights - Oriflame - Elvie - Yves Rocher - owocki Jabłko, Mandarynka, Pur desir de lilas (Bez) - Miss Dior Cherie i to co w wątku ![]() Z kolei u Ciebie interesują mnie: Calvin Klein: Euphoria Blossom Christian Lacroix: Tumulte Lolita Lempicka: Amarena Ralph Laurent: Wild Salvador Dali: Purplelight Sephora: Vanille Caramel Thierry Mugler: Innocent Secret
|
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję:
odlewek : Magnetism i mooooże jakiś innych słodziaków próbek: - Boudoir Vivienne Westwood - Casmir Chopard - Trouble Boucheron Oddam : Próbki: - Gucci by Gucci EDP ok. 1,4 ml (firmowa) - D&G The One EDP ok. 1,6 ml (firmowa) - Hanae Mori Magical Moon EDT ok. 1 ml (firmowa) - Ch. Dior Addict ok. 2 ml (robiona) - Lolita Lempicka EDP ok. 2 ml (robiona) Odlewki: - Angel T.Mugler (5 ml) - Jasmin Noir Bvlgari (3,5 ml) - Tobacco Vanille Voluspa (mam całą flaszkę, więc do uzgodnienia) - Vanille Mango Sephora (8ml) - Vanille Chocolat Sephora (do 10 ml) - Jasmin Tesori d'Oriente (do 20 ml) - Kapsule Woody (5 ml) - Theorema Fendi (3 ml) - Hypnotic Poison (5 ml) Edytowane przez agus86 Czas edycji: 2009-07-17 o 00:47 |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
Micallef: Automne Bond no 9 : Coney Island CSP : Vanille Abricot Kenzo: Amour edt, Le Parfum, Indian Holi, Tygrys L'Artisan: Premier Figuier Extreme, Dzonghka, Piment Brulant, Mandarine Tout Simplement, Ananas Fizz, Verte Violette Givenchy: Hot Couture edt CN: Scent Fendi: Theorema (miniaturka - jest ok.3-3,5 ml) Azyiade odlewka (ok. 3,5 ml w atomizerku) Issey Miyake: Le Feu Light YR: Fleur de Noel Lempicka: Amarena Whim Shiseido: FdB St Barth: Lea CdG: Zagorsk, Ouarzazate, Avignon yDe 2 Satellite: Padparadscha R. Lauren: Ralph Hot Diptyque: Philosykos Villoresi: Yerba Mate Chanel 5 Eau Premiere B. Banani: Time to play Dior: Dune Sun Donna Karan: BC, Wenge Etro: Etra Lalique: Encre Noire Cacharel: Gloria Sephora: Brown Cartier: Le Baiser du Dragon edp Lagerfeld: Kapsule Woody Voluspa: Santiago Huckleberry, Tobacco Vanille Najchętniej hurtem i najchętniej za odlewki, np. Hypnotic Poison, Angel i innych.
|
#2200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2202 |
|
Przyczajenie
|
@lady_poison. Skąd jesteś?
|
#2203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Chwilowo obowiązuje pozycja pierwsza (Mszczonów). A o co chodzi?
|
|
|
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
Chętnie oddam w zamian za jakąś większą odlewkę:
MINIATURY * LANCOME Miracle EDP 3/5ml * KENZO L'eaupar 4.5/5ml * LALIQUE Perles 4/4.5ml * CACHAREL Anais Anais 7ml NIEUZYWANA PRÓBKI FIRMOWE * LANCOME Tresor 0.70ml A * CACHAREL Noa 0.80ml * VERSACE Red Jeans 1.5ml * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * CACHAREL Anais Anais 0.70ml A * HUGO BOSS HugoXX 2ml * HERMES Eau des Merveilles EDT 1ml A * LOLITA LEMPICKA EDT 0.80ml A * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml A - atomizer * AQUOLINA Zielona Herbata 10ml w atomizerze * ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze * LANCOME Miracle 4ml w atomizerze * PACO RABANNE Ultraviolet 3.8ml w atomizerze * LANCOME Poeme 3.8ml w atomizerze * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * MASAKI MATSUSHIMA Masaki 3.8ml w atomizerze * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * ETRO Messe de Minuit 2ml * DEMETER Leather 1ml * BVLGARI Black 1.5ml * L'ARTISAN Safran Troublant 0.70ml * L'ARTISAN Ambre Extreme 1ml * KENZO Flower 1ml * GIVENCHY Extravagance 0.60ml |
|
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak w ogóle - zapraszam do wymian. Lista próbek w podpisie zaktualizowana. ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Acha, i jeszcze mam na zbyciu próbkową ilość unikatowego cynamoniaka Time to Play Bruno Banani. Pojemność flakonika 20ml, zostało 1-1,5ml. Da się wypsikać do końca. I oddam odlewkę Tea Rose Amber The Perfumers Workshop ok 7ml w atomizerze typu szklany pen.
|
|
#2207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Allure edp ok. 8-9 ml Opium PH do 10 ml Summer Kenzo dowolna ilość |
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Borneo i Fleur de Citronnier już nie szukam, bo byłam dzisiaj w Douglasie i zapodałam na nadgarstki. Ale chętnie wymienię to, co wypisałaś z mojej listy (Lipstick Rose oczywiście Malle, już poprawiam Dzongkha Amethyst MH Terre de Bois Micallef Watch PG Cuir Venenum Co Ty na to? ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Rozpaczliwie poszukuję po kropelce: A.Goutal Ambre Fetiche DK Black Cashmere
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-07-18 o 01:55 |
|
|
|
|
#2209 |
|
Nindżopesz
|
Czystki robię
![]() Oddam odlewki: Demeter - Caramel (do 20 ml), Leather (do 20), Dirt (koło 4) Maroussia (80 ml czyli cały flakon)DK Wenge (5 ml) Frapin 1270 (mam jedyne 2 ml) możliwe też odlewki do 10 ml Botrytisa, Kyoto i Habanity za n/w konkretne zapachy. Szukam: zapachu dymu, ogniska, spalenizny, smoły, hehe, śliwki, goździków, cynamonu, pieprzu, kadzideł... A najchętniej: Bois d'Ombrie, Fire from Heaven, Let me Play the Lion... (oj, ja naiwna :P) |
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty na to? |
|
|
|
|
#2211 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A ile i co chciałabyś w zamian?
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co powiesz na równowartość - połowa w Botrytisie, połowa w Kyoto? A może masz przy okazji jakieś próbki na wymianę? |
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech będzie połowa w Borytisie a połowa w Kyoto A co do próbek, to szukasz czegoś konkretnego poza tym co wymieniłaś?będzie cięzko, ale zobaczymy co da się zrobić. Z kadzidlano dymnych zapachów wiele nie posiadam niestety. |
|
|
|
|
#2215 |
|
Nindżopesz
|
No to lecę na PW
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moglabym uzyczyc (5ml lub 10ml->do wyboru ) Eau Premiere co proponujesz w zamian?Sprawdze jeszcze czy mam jakis wolny atomizer
|
|
#2217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() FfH ze 2 ml by się znalazły , a resztę to proponuję Idola z Lublina, bo ma dym i śliwkę wg mnie ( ale ten dym taki tytoniowy raczej), chyba, ze nie chcesz Idolka, to możnaby jeszcze pomyśleć .. |
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam odlewki: Voluspa Tobacco Vanille 3,5 ml Winter Delice 5ml miniaturka Hypnose 5ml Princess Vera Wang ok 10 ml Mogę zrobić: Escada Magnetic Beat Comptoir Sud Pacifique Coco Extreme BS Fantasy, Midnight Fantasy Addict ( tego 5 ml) Sephora Vanille Chocolat YR Cocoon Code edt Euphoria Ck in2u Oprócz tego mam w próbkach: Rose d'amour Femme de Mont Blanc Cabotine Gres edt J'ose Madame JPG Guci PH ( atomizer) Dior J'adore Eau de star TM Burberry the beat Angel Blvgari blv Escada Singature Dolce Vita Champs Elysees Dior Escale a Portofino Rush 2 Laura Biagotti Laura Echo Davidoff Inspiration Lancome Moon Sparkle Escada Prada Irysowa Vertige Black xs In white Jesus del Pozo Gaultier2 Armani Diamonds Miss dior Cherie Hugo Boss in edition man Aqua di Gio Zen Classic Shiseido J'aime La Perla Clinique Happy to be E. Coudray Ambre et Vanille Hypnotic Poison Przy okazji , jeszcze szukam, może ktoś ma: Odlewkę: Midnight Poison, Cinemę, Max Marę edp, Aliena, Dkny woman, poison, chance eau fraiche Próbki: -Kenzo Amour Florale -Hypnose Senses -Escada Cat deluxe edp - Escada Incredible me -Max Mara Le parfum - Max Mara silk touch -Halloween -i inne, najchętniej słodkie lub waniliowe. |
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Parfumerie Generale Musc Maori(najchętniej odlewki,ale próbką powyżej 1 ml w ostateczności też nie pogardzę).
Oddam za PG: -Fig Apricot Fresh Index ok 2 ml odlewka bez atomizerka -Frapin Terre de Sarment ok 1 ml fiolka z luckyscent -Profumum Soavissima jw. -Donna Karan Chaos(chyba nowa wersja)robiona, ok 0.9 ml -Micallef Night Aoud,robiona ok 1 ml -Micallef Royal Musca robiona ok 1 ml -Czech & Speake Rose firmowa kartonik ok 1 ml -Czech & Speake Neroli jw -Czech &Speake Citrus Paradisi jw. -najnowsza letnia wersja Angel Sunessence Muglera ok połowy fiolki sephorowej -V&R Flowerbomb edt ok połowa fiolki sephorowej -Anna Sui Night of Fancy robiona 1,5 ml -nowość męska Boss Hugo Boss Edition firmowa z kartonikiem ok 2 ml -nowość męska Lacoste Elegance firmowa z kartonikiem,ok 2 ml Pojemności jeszcze dokładniej posprawdzam. |
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ostatnio wystrzegam sie strzalow w ciemno i wole doczytac najwiecej jak moge odnosnie konkretnego zapachu ale jestem pewna,ze znajde cos dla siebie Powinnam miec jeszcze Max Mare EDP ale sprawdze i dam znac ![]() Edit ![]() Przejrzalam na spokojnie liste i przyznam sie,ze nie bardzo mam co wybrac dla siebie bo chcialabym sprobowac Code edt i J'aime La Perla,reszte propozycji znam i niektore to nie moja bajka chyba,ze jeszcze cos masz?
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-07-19 o 19:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

czyli cały flakon)