|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nr 1 KWC perfum
Witajcie!
Wymienię chętnie na słodsze zapachy-TYLKO PERFUMY !!!! Moje zapachy są oryginalne, jako nowa Wizażanka mogę wysółać pierwsza!! *nr 1 KWC " Gres- Grain de Folie" EDP- 50 ml(bez małego ubytku) - nowe, oryginalne, pudełko. * Clarins- "Eau Dynamisante" - 100 ml - mały ubytek, również na coś z mniejszą pojemnością * Clinique - "Happy Summer" EDP - 100 ml, bez małego ubytku , będę wybredna;-) Edytowane przez Djustine Czas edycji: 2009-07-15 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nr 1 KWC perfum
witaj, interesuje Cię apparition ungaro? 60/90 ml, bardzo słodki, letni zapach. Pozdrawiam
![]() |
#4 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za * Clinique - "Happy Summer albo za Gres Grain de Folie
![]() ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-07-15 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Czego szukasz za Grain de Folie?
Mam na zbyciu Cerruti Image ok 40/75ml, niecałe 15ml Neonatura Seve Yves Rocher, kilka ml Mexx Woman (musiałabym sprawdzic dokładnie ile), odlewkę w atomizerze Clinique Simply 6,5 ml, odlewkę Mont Blanc Femme Individuelle ok 4 ml z atomizerem........ Coś moze bym jeszcze znalazła ![]() Gratis dołoże Fire Oriflame ![]()
Łatwiej patyk obcinkować niż go potem pogrubasić.. ![]() Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post68212696 Edytowane przez olcia7 Czas edycji: 2009-07-15 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Soso , Olcia7 - dziękuję nie znalazłam dla siebie zapachu.
Lalicja - musiałabym powąchać na dniach w perfumerii, bo szczerze,,nie znam ![]() Itaka - MISS DIOR CHERIE L'EAU - CH. Dior. EDT,50 ml. Nowe,nieużywane, niepsikane. - za Gres grain de Folie- ale ja mam mały ubytek (psiki testowe) z 3 ml. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
powąchaj, tylko nie wiem czy znajdziesz,ale zawsze mozna na kwc poczytac opisy
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może miałabys ochotę na Pacific Paradise Escady 60/100 ml (niestety nie mam juz pudełka) za Gres- Grain de Folie?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=flower+kenzo
Coś u mnie za Gres- Grain de Folie lub Happy Summer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Cytat:
Po pierwsze - zapach trawy ujęty jest w opisach na KWC i na tym bazowałam, napisałam, że zapachu nie znam , prawda? Po drugie - co nos to inne odczucia, więc pewnie niektóre wizażanki czują coś, czego być może Ty nie czujesz... co jeślibym wąchała i też czuła zapach koszonej trawy tak jak inne wizażanki? Może one ją czują? Więc to opiującym zapach na KWC wizażankom zarzucasz pisanie bzdur, a nie mnie ![]() Szanuj odczucia zapachowe innych wizażanek . Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Robisz zbędne komentarze na forum ktore nie dotego sluzy, to raz, nie znając zapachu wyciagasz jakies wybiorcze skladniki, ktore jescze opisujesz w zniechecający sposob i to ja jestem niegrzeczna, dziewczyno najpierw ty szanuj innych!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
|
Znam zapach i jeszcze raz mówię, że w moim odczuciu ostrzejsze i zielonkawo - trawiaste zapachy jak ten zapach odbieram - to nie jest zapach w moich klimatach zapachowych, więc nie oddam za niego Miss Dior Cherie L' eau.
Reszty - nie skomentuję, ponieważ nie mam co. Życzę owocnych wymianek ![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piszesz dziewczynko sama o szanowaniu gustow innych wizazanek, moze ktos akurat nie czulby trawy, wiec jezeli chcesz opisywac swoje odczucia to polecam watek perfumy, a jezeli szukasz przyjaciol to polecam sympatia.pl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję za odpowiedź, ale właśnie "dobiłam targu" z inna Wizażanką, także przeoraszam, chyba, że ostatecznie coś się stanie, to wtedy z pewnością do Ciebie wrócę. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.