|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Policja-komisja lekarska
wiec karola trzymam kciuki
jak ida cwiczenia??? skad jestes??? kolezanki czy moze wiecie ile sie czeka na poprawke???i czy mozna jakos przyspieszyc jej termin???? |
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Hej hej ! kurcze jakos mało Was tutaj :P ja jestem z okolic Radomia i własnie tutaj składam papiery. Jak narazie biegam pływam i tyle :P no i rzucam piłką lekarska i tata mi manekina' zrobił :O karwa ! nie sadziłam ze 28 kg jest az tak cięzkie !
A jesli zawalisz TFS to w ciągu 30-60 dni mozesz napisać odwołanie, i wtedy wyznaczają Ci nowy termin
|
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
a wiesz ile sie czeka na nowy termin?>
z czego zrobil Ci tata manekina?mozesz opisac![]() a pilka jak daleko rzucasz???
|
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
nie mam pojęcia ile sie czeka. A Ty kiedy masz egzamin ??
rzucam piłką troche za 5 m więc sie mieszcze, ale nie wiem jak to będzie w połączeniu z całym torem .... Moj znajomy wfista ma mi zrobić we wtorek cały tor wiec zobaczymy Szczerze to sie cholernie boje ! A jesli chodzi o manekina to tata zrobił mi go z ... drzewa. jest idealny, wyglada tak samo( no oprócz rąk ) )
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
no to super manekina juz masz
dajesz rade go podniesc?![]() ![]() nie wiem kiedy poprawke bede miala bo dopiero za 30 dni podadza mi nowy termin![]() cwicz cwicz bo nie jest latwo![]()
|
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
Pewnie niedługo bedziesz miała !
A jak Ci poszedł TWO ? dużo punktów miałaś ? Manekin.... kurcze strasznie ciężki,ale podnoszę ;] cwiczyłaś jakieś cwiczenia siłowe ? Jej ale sie boje... Ale juz sie nei moge doczekać kiedy tam bede ! ))
|
|
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
Nie nie cwiczylam cwiczen silowych pewnie dlatego mialam problem z manekinem
![]() .....no nie wiem czy tak szybko bede miala poprawke pewnie poczekam sobie jeszcze ze dwa miesiace jesli chodzi o two to nie trafilam w pytania mialam 30 pkt duzo pytan z administracji a najwieej sie uczylam z funkcjonowania policji i bezpiezenstwa publicznego...a jak tobie idzie nauka????
Edytowane przez milablondi79 Czas edycji: 2010-02-23 o 01:30 |
|
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
Uwaga!
Komendant Główny Policji wstrzymał przyjęcie do służby w Policji, w ramach procedury konkursowej, w terminie 27 lipca 2009 r. Komendant Główny Policji podejmie decyzję o ewentualnym wyznaczeniu dodatkowego terminu przyjęcia do służby w Policji w późniejszym terminie. 22:10:28 http://www.policja.pl/rekrutacja/index.html, j**** krysys !!!!! ;/;/ |
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
wiesz karola do tego etapu to nas dluga droga czeka.......
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
no tak tak, ale zrobi sie ' zastój ' i ciekawe jak bedzie z naszymi przyjęciami jak dobrze pójdzie .
|
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
tak to prawdwa ale najpierw musimy przejsc wszystkie etapy no i na koncu komisje lekarska ..... wiec to jeszcze troche potrwa... i teraz to jest dla mnie najwazniejsze
a o reszte pozniej bede sie martwila.......
|
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
ja miałam poprawke po ok 2 miesiącach..musisz odczekac miesiac i złozyc podanie o nowy termin i wtedy juz zalezy kiedy beda wolne terminy...
|
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
dzieki anolka ....a za drugim razem zaliczylas bez problemu czy na styk??? szkoda ze tak dlugo sie czeka
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
Zaliczyłam bez problemu za drugim razem...no a ja dowiedziałam się, że musze czekać na komisję(w lubuskim nie bedzie wcielenia w lipcu)....
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- tak samo jak wszędzie...dlatego dowiadujcie sie lepiej w komendach woj czy was tez nie zawiesili narazie na tych etapach co jestescie Edytowane przez anolka86 Czas edycji: 2009-07-20 o 16:21 |
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
anolka 86 a jaki mialas czas na tsf?? ile punktow na two??? i kiedy skladalas papiery ...dlugo trwala rekrutacja twoja?
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- wiec na komisji lekarskiej jeszcze nie bylas???? |
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
Najlpierw musi zdać multiselect, WZ , psychologa i dopiero komisja lekarska
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
karolinka
anolka przeszla juz rekrutacje![]()
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
kolejność etapów po MS bywa różna
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
Na teście czas 1.39.05 punkty 33....A papiery pierwszy raz zaniosłam w listopadzie i od tej pory wszystko się ciągnie na każdym etapie trzeba czekać najpierw ba sprawnosciówke i Two, potem była poprawka po1,5 miesiąca, potem muliselect po miesiącu, potem ankieta bezpieczeństwa 2 miesiące, potem Wz, i teraz czekam na komisję, może nawet do pazdziernika:/
|
|
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
no tak ! sorry dziewczyny ;/źle zrozumiałam.
Kurcze od listopada czekasz, to strasznie długo! ale najważniejsze ze juz prawie koniec )
|
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
W Zachodniopomorskiem policja ma 250 wakatów (w samym Szczecinie - 120). Tymczasem komenda główna nakazała wstrzymanie naborów w całym kraju. - Mamy ok. 200 chętnych, którzy przeszli już testy i mogą być przyjęci do służby, ale musimy czekać na odblokowanie naborów - mówi komendant Tadeusz Pawlaczyk.
|
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
hej hej
![]() ![]() a co tu taka cisza??????......nic nowego sie nie dzieje?![]() ![]() jak tam przygotowania do egzaminow i treningi? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
Chyba wszyscy pojechali na wakacje
))
|
|
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
ja im dam wakacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...... ..... do egzaminow maja sie przygotowywac a nie leniuchowac![]() ![]() ........ ..........buziaczki![]()
|
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
Moje drogie ja nie leniuchuje tylko sie przygotowuje !
![]() dzis sobie zrobiłam tor przeszkód, i miałam 1:41 ![]() : a wiec zdałabym )
|
|
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
do karolinka ...no to super a tor mialas identyczny jak na filmiku???? a jak bylo z pilkami bez problemu dorzucilas????? z manekinem dalas rade????? jesli tak to gratuluje
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
jak dobrze, ze ktos zaczal taki watek mam pytanie bo nieogarniam jednej sprawy. Skoro komendant przesunal terminy przyjec do sluzby, to co w zasadzie? tzn ze nie moge/nie oplaca mi sie skladc teraz dokumentow, czy w zasadzie o co chodzi?![]() ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
Tak to samo wszystko
dorzuciałam, bez problemu! tylko jak juz 2 , 3,4 raz biegłam to ani razu:P ale najwazniesze ze za 1szym razem zaliczyłam ! Jejuuuu zeby mi sie chociaz na egzaminie udało... bo przeceiz dochodzi stres....hmm... straać sie możesz, ale trzeba bedzie czekać na przyjecia po porstu ;] rekrutacja jest prowadozna cały zcas... no bo przeciez mamy egzaminy
|
|
|
|
|
#89 |
|
BAN stały
|
do karolinka no to gratki .... w takim razie jestes sprytna i silna
![]() skoro z manekinem sobie bez problemu na torze poradzilas![]() ![]() co do pilek to normalne ze potem opadasz z sil i nie masz sily by dorzucic przy kolejnych razach pokonania toru.......
Edytowane przez milablondi79 Czas edycji: 2010-02-23 o 01:32 |
|
|
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
milablondi ale na egzaminie różnie moze byc... moze mi sie noga otknąć i bedzie klapa... oby nie !
boje sie cholernie bo to juz za tydzien !!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

jak ida cwiczenia??? skad jestes???