...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana... - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-17, 15:13   #3961
DAVIDKA
Raczkowanie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Wiolqn tak mi przykro
trzymaj sie jakos ,ja dzis nic nie napisze jutro dam Wam znac jak postepy
Stary 2009-07-17, 16:08   #3962
Dziunia66
Przyczajenie

[QUOTE=wiolqn;13277739]mamoniny nie zostawiaj nas

stanelam dzis na wage a ona 71.1
- Pogielo cie? - pytam sie jej. Zresetowalam stanelam jeszcze raz 70.1. Chyba co wyskokowego musiala wypic wczoraj i teraz mi glupoty pokazuje. Nie rozmawiamy ze soba. Czekam az wytrzezwieje hehe

Zrobilam wczoraj serowe placuszki z cynamonem i buleczki kukurydziane. CAlkiem smaczne to to wyszlo. Wieczorem wstawie przepisy i fotki na przepisowy watek.
wiolqin nie mogę znalezc obiecanych przepisów,prosze o pomoc.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Wiolqn bardzo serdecznie współczuję.
Dziunia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 16:23   #3963
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
A ja dzis mam smutny dzien. Moj ukochany dziadzio zmarl dzis w nocy. wiem ze dla niego jest lepiej, bo mial astme i strasznie sie meczyl, ale brakuje mi go ogromnie.
Widzialam sie z nim w maju gdy bylam na krotkim urlopie w Polsce i to bylo najgorsze: zegnanie sie z nim ze swiadomoscia ze mozliwe juz nigdy wiecej go nei zobacze.

Siedze w biurze i rycze, az sie szef pytal czy nei chce dnia wolnego sobie wziac. I kompletnie nie mam apetytu na nic.
Współczuje bardzo ja straciłam niedawno babcie i z takim samym uczuciem się z nią żegnałam w lutym.
Wiesz,ze ci sie należy wolne ,pełnopłatne z tego powodu.Ja leciałm na pogrzeb, potem mi samolot odwołali jak juz byłam na lotnisku to skorzystałam z wolnego.
Ja dostałam cały tydzień a podobno można i 2 tygodnie.

Cytat:
Napisane przez AniaaaKa Pokaż wiadomość
Witam Was Drogie Koleżanki
Od paru tygodni próbuje sie wziąć za siebie czyli za swój nadmiar tłuszczyku na brzuszku, wertowałam w tym celu internet, aby znaleźć najlepszą dietkę dla siebie. Niedawno natknęłam sie własnie na diete Dunkana, potem na to forum.. Jest wiele rad, aby przed rozpoczęciem diety przeczytać ksiązke wiec wczoraj odwiedziłam księgarnie, a dzisiaj postanowiłam dołączyc do Waszego szacownego grona

Mój cel -> około 5-7 kg
Zaczynam w poniedziałek teraz pochłaniam książkę, w przerwach czytam sobie Wasze osiągnięcia..
Razem zawsze raźniej

Witamy.
A ile masz wzrostu?
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 17:24   #3964
Rajskie mniam
Raczkowanie

wiolqn - bardzo mi przykro
mamoniny - oj ty tez sie poddajesz trzymaj sie bede tesknic
Jechalam wczoraj pociagiem i wrocilam nie bylo tak zle , nawet znosnie czysto, konduktorzy mili ale - nie moge pojac po co tyle razy sprawdzaja te bilety corki legitymacje ogladali z kazdej strony i najlepsze w drodze powrotnej musialam kupic bilety w pociagu , bo jak wiecie kryzys i kasy na stacjach likwiduja gdzie sie da,mily p. konduktor wypisal mi bilety skasowal je a za jakis czas jego kolega po raz 2 je sprawdzil i znowu kazal pokazac legitymacje ??? nie ufa koledze ?pozatym corka ma 10lat i widac po niej ze raczej do szkoly jeszcze chodzi bezsens......
ale najgorsze to sa megafony ja nigdy nie rozumiem o czym tam informuja i te rozklady powieszone tak wysoko a w gablotach pod reka to jakies ulotki powiesza jak by nie mogli miejszych rozkladow wydrukowac :/ nie myslcie tylko ze jestem taka stara i głucha i slepa

Edytowane przez Rajskie mniam
Czas edycji: 2009-07-17 o 17:31
Rajskie mniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 18:19   #3965
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Wiolqn, też mi bardzo przykro... a kiedy przyjeżdżasz do PL?

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Rajskie mniam Pokaż wiadomość
wiolqn - bardzo mi przykro
mamoniny - oj ty tez sie poddajesz trzymaj sie bede tesknic
Jechalam wczoraj pociagiem i wrocilam nie bylo tak zle , nawet znosnie czysto, konduktorzy mili ale - nie moge pojac po co tyle razy sprawdzaja te bilety corki legitymacje ogladali z kazdej strony i najlepsze w drodze powrotnej musialam kupic bilety w pociagu , bo jak wiecie kryzys i kasy na stacjach likwiduja gdzie sie da,mily p. konduktor wypisal mi bilety skasowal je a za jakis czas jego kolega po raz 2 je sprawdzil i znowu kazal pokazac legitymacje ??? nie ufa koledze ?pozatym corka ma 10lat i widac po niej ze raczej do szkoly jeszcze chodzi bezsens......
ale najgorsze to sa megafony ja nigdy nie rozumiem o czym tam informuja i te rozklady powieszone tak wysoko a w gablotach pod reka to jakies ulotki powiesza jak by nie mogli miejszych rozkladow wydrukowac :/ nie myslcie tylko ze jestem taka stara i głucha i slepa
Oj, ja nie lubie jeździć PKP tylko ze względu na to że po 1. bardzo często nie pisze na pociągu dokąd on jedzie, wiec nigdy nie mogę być pewna że wsiadam do właściwego ; po 2. nigdy nie wiem kiedy wysiadać ale poza tym to jest ok, zawsze można wstać i troche rozprostować kości, nie to co np w autobusie....

dobra, jak zawsze zmykam pisać...

P.s. DAVIDKA, widzę że jeszcze tylko 2 kg i 3 faza sie kłania

Edytowane przez mądrala
Czas edycji: 2009-07-17 o 18:53
mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 19:48   #3966
landi0909
Zakorzenienie

wiolqn wiem co przezywasz bo ja to samo mialam 7 lat temu jak moj dziadek zmarl..

a teraz moj przyjaciel umiera bo ma zakrzepy w plucach ;((((
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 20:39   #3967
ijklmn
Przyczajenie

wiolqn bardzo mi przykro, trzymaj się, będziemy Cię wspierać duchowo
ijklmn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 21:26   #3968
mimee
Raczkowanie

wiolqn trzymaj się kochanamoże to dziwne, ale odkąd mojej babci nie ma w naszym świecie, to mam nieodparte wrażenie, ze jeszcze nigdy nie była tak blisko nas...jest coś takiego chyba, przynajmniej ja w to wierzę
meta - 63
givenchy ange ou demon tendre
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513746

cel realizuje się poprzez działanie
machina ruszyła
mimee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 21:30   #3969
roxi1980
Zakorzenienie

wiolqn - współczuję

--------

a ja mam mały problem... 3 sierpnia wyjeżdzam na takie zadupie - dosłownie - nad jezioro, na 10 dni i dziś mi Pani powiedziała, że domki, które wynajęliśmy nie mają lodówki Posiłki można wykupić na miejscu w pobliskim hoteliku (domyślam się, że Dukana nie serwują...), a do sklepu ok. 3-4 km. Nie wiem, co w tym sklepie mają - to po pierwsze, po drugie pewnie nie jest całodobowy i tak czy inaczej nie uśmiecha mi się odwalać tylu kilometrów za każdym razem jak zgłodnieję To tak jakby mieć lodówkę 3 km od domu... SHIT! Mam nadzieję, że ryby tam będą podawać z grilla (ponoć jest taka opcja...) I co ja mam zrobić?

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 21:55   #3970
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
wiolqn - współczuję

--------

a ja mam mały problem... 3 sierpnia wyjeżdzam na takie zadupie - dosłownie - nad jezioro, na 10 dni i dziś mi Pani powiedziała, że domki, które wynajęliśmy nie mają lodówki Posiłki można wykupić na miejscu w pobliskim hoteliku (domyślam się, że Dukana nie serwują...), a do sklepu ok. 3-4 km. Nie wiem, co w tym sklepie mają - to po pierwsze, po drugie pewnie nie jest całodobowy i tak czy inaczej nie uśmiecha mi się odwalać tylu kilometrów za każdym razem jak zgłodnieję To tak jakby mieć lodówkę 3 km od domu... SHIT! Mam nadzieję, że ryby tam będą podawać z grilla (ponoć jest taka opcja...) I co ja mam zrobić?
Weź lodówkę przenośną Moze ma ktoś pożyczyc

A jak nie, to po prostu staraj sie wybierać jakieś rzeczy które "w miare" sie nadają, poza tym dużo pływaj, spaceruj, ruszaj sie ze Szkrabem a napewno będzie ok. trudno, innego wyjścia nie masz....

Stary 2009-07-17, 22:34   #3971
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Weź lodówkę przenośną Moze ma ktoś pożyczyc

A jak nie, to po prostu staraj sie wybierać jakieś rzeczy które "w miare" sie nadają, poza tym dużo pływaj, spaceruj, ruszaj sie ze Szkrabem a napewno będzie ok. trudno, innego wyjścia nie masz....
a gdzie będę mrozić wkłady do lodówki?? jak nie mam lodówki... można w aucie ją ładować, ale... my będziemy bez auta hehe kurka!
No cóż, będę zawierać przyjaźnie - może mi ktoś w innym, doposażonym domku, lodówkę udostępni...

Stary 2009-07-17, 22:50   #3972
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
a gdzie będę mrozić wkłady do lodówki?? jak nie mam lodówki... można w aucie ją ładować, ale... my będziemy bez auta hehe kurka!
No cóż, będę zawierać przyjaźnie - może mi ktoś w innym, doposażonym domku, lodówkę udostępni...
jak to gdzie? podepniesz do kontaktu, bo one chyba mają taką wtyczke

Stary 2009-07-17, 23:02   #3973
roxi1980
Zakorzenienie

Cool Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Cytat:
jak to gdzie? podepniesz do kontaktu, bo one chyba mają taką wtyczke
to ja mam chyba samochodową...

Stary 2009-07-17, 23:12   #3974
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

hmmm... no nieważne po prostu jedź i ktywnie korzystaj z urlopu

ide już spać, bo mam straaaszne zaległości w wysypianiu się...

Stary 2009-07-17, 23:57   #3975
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Melduję się od poniedziałku. Troszkę sobie zamarudze u Was, Dziewczyny. Generalnie waga mnie nie interesuje. Jeśli chodzi o cyfrę, jaką wskazuje, to może to być dla mnie i dwa razy tyle co ważę, bardziej bym wolala zobaczyć zmiany w wymiarach.
Od początku wakacji się wzięłam za siebie. Najpierw zdrowe odchudzanie - zgodnie z forum dietetyką, dałam sobie dwa tygodnie, chociaż na pierwszy stracony kg. NIC. Potem SB. Pierwsza faza cała. NIC.
Potem się wściekłam i po prostu ograniczyłam kalorie. Zeszły mi 2 kg wagi, Wymiary? NIC!!! .
Prawdopodobnie to woda nagromadzona przez tabletki, więc chętnie wskoczę na tę dietę. Kłopot w tym, że niedługo wracam na tabletki - dieta zadziała?
Ja już nie mam cierpliwości - nie chce dużo - 3-4 cm ze strategicznych miejsc...

EDIT: najpierw spytałam, potem sobie znalazłam odpowiedź, że hormony nie wpływają. Wybaczcie zamieszanie

neitka

Edytowane przez neitka
Czas edycji: 2009-07-18 o 00:23
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 11:15   #3976
wariatka66622
Przyczajenie

Zważyłam się wczoraj: dokładnie to 60,9kg
a kurdupelek ze mną bo ile tam 167 cm wzrostu o_0
i wszystko ładnie do pasa wygląda
a dalej to... nogi jak indyk

o ale diety 3 dzień, jakoś idzie... )
Stary 2009-07-18, 13:02   #3977
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Witam witam nowe dukanki również

Dziś był oficjalny dzień ważenia i mierzenia, no i waga po raz kolejny (rano) pokazała 58,9kg ) wymiary... przez ten tydzień to ok. 1cm w talii i 2 cm w boczkach w pupy też mi spało a biustu wole nie mierzyc bo po co sie załamywac

Ja mam dzisiaj dzień wielkiej próby, czyli imprezę rodzinną w domu moja mama od rana robi owoce w arbuzie, drinki arbuzowe itp litości!!!
Postaram się JAKOŚ trzymać ale juz oficjalnie mówię że skusze sie na malibu ale z mlekiem 0,5% wiec bedzie mała szkodliwość dla Dukana (tak sobie to tłumacz...).

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
Melduję się od poniedziałku. Troszkę sobie zamarudze u Was, Dziewczyny. Generalnie waga mnie nie interesuje. Jeśli chodzi o cyfrę, jaką wskazuje, to może to być dla mnie i dwa razy tyle co ważę, bardziej bym wolala zobaczyć zmiany w wymiarach.
Od początku wakacji się wzięłam za siebie. Najpierw zdrowe odchudzanie - zgodnie z forum dietetyką, dałam sobie dwa tygodnie, chociaż na pierwszy stracony kg. NIC. Potem SB. Pierwsza faza cała. NIC.
Potem się wściekłam i po prostu ograniczyłam kalorie. Zeszły mi 2 kg wagi, Wymiary? NIC!!! .
Prawdopodobnie to woda nagromadzona przez tabletki, więc chętnie wskoczę na tę dietę. Kłopot w tym, że niedługo wracam na tabletki - dieta zadziała?
Ja już nie mam cierpliwości - nie chce dużo - 3-4 cm ze strategicznych miejsc...

EDIT: najpierw spytałam, potem sobie znalazłam odpowiedź, że hormony nie wpływają. Wybaczcie zamieszanie
Nie mogę uwierzyć że przeszłaś całą 1. faze SB i nic mi już po 3 dniach (jak zeszła woda) leciały spodnie (niestety siły też mnie opuściły :P). Jeżeli chodzi o Dukana to przy malutkiej "nadwadze" trzeba dłużej czekać na efekty... ale to chyba w każdej diecie W każdym bądź razie witamy i zapraszamy

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez wariatka66622 Pokaż wiadomość
Zważyłam się wczoraj: dokładnie to 60,9kg
a kurdupelek ze mną bo ile tam 167 cm wzrostu o_0
i wszystko ładnie do pasa wygląda
a dalej to... nogi jak indyk

o ale diety 3 dzień, jakoś idzie... )
ekhem... 167cm to mało? to co ja mam powiedzieć z moimi 162?? Ale mi tam wystarczy i pasuje przynajmniej bez kompleksów ubieram obcasy

Wagę nie masz złą, więc podejrzewam ze tylko zrzucić kilka kg i więcej cm, tak?

Stary 2009-07-18, 13:28   #3978
wariatka66622
Przyczajenie

Cytat:

ekhem... 167cm to mało? to co ja mam powiedzieć z moimi 162?? Ale mi tam wystarczy i pasuje przynajmniej bez kompleksów ubieram obcasy

Wagę nie masz złą, więc podejrzewam ze tylko zrzucić kilka kg i więcej cm, tak?
ja na wzrost tez nie narzekam niedawno kupiłam 12cm szpilki )
sa śliczne, moje wyższe kolezanki moga o takich zapomnieć

Noo chciałabym ważyć tak hmm 56kg/57kg
coby mi te nóżki troche szczuplejsze się zrobiły

a dzis na obiad ugotowałam udko z kurczaka,mimo tego, ze tylko troszeczke soli dałam to o dziwo bardzo mi smakował w połączeniu z sosem musztardowym
Stary 2009-07-18, 13:34   #3979
mimee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość

witaj i jesli można spytać to ile ważysz?bo może nic nie chydniesz bo nie ma z czego...jak tylko po 3-4 cm chcesz zgubić to mi się wydaje,ze do grubasków nie należyszja od początku zgubiłam 15cm w pasie i 15cm w bidrach, ale startowałam z wagi 103,6kg, więc rozumie się ze było z czego gubića co do hormonów to sama na sobie się przekonałam, ze jakoś szczególnie nnie przeszkadzają w chudnięciuno chyba ze ktoś ma jakieś zaburzenia hormonalne, ale same anty to luzik

u mnie od 2 dni jakoś nie idzie...cały dzień nie ma chwili, zeby coś pożądnego wszamać, a jak już sie znajdzie to wcinam serek wiejski i bułą dopychamżenada...chc iałam w tym tygodniu 8 z przodu,a tu wściekła na siebie jestem, bo w poniedziałek było równe 90kg i wystarczyło malusieńko, zeby zejść poniżej i niccccccpowinnam jeść warzywa, bo weekand jest, ale z tego wszystkiego piję wodę i czerwoną herbatę dopóki nie zobaczę teh cholernej 8. a w lodówce na wszelki wypadek piersi duszone z cukinią i cebulką jakbym nie wytrzymała diety płynnej
meta - 63
givenchy ange ou demon tendre
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513746

cel realizuje się poprzez działanie
machina ruszyła
mimee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 22:18   #3980
landi0909
Zakorzenienie

hej

ja dzisiaj malo jadlam, jedynie udko wedzone z kurczaka i dwa skrzydelka a tak to nadrabiam piciem
jutro sie zwaze i zmierze bo jak narazie mam fatalny humor i wydaje mi sie ze nic ze mnie nie schodzi
Stary 2009-07-18, 23:51   #3981
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

wiolqn

Cytat:
Napisane przez wariatka66622 Pokaż wiadomość
ja na wzrost tez nie narzekam niedawno kupiłam 12cm szpilki ) sa śliczne, moje wyższe kolezanki moga o takich zapomnieć
dlaczego???? ja mam 174cm i 10 czy 12 cm obcasy noszę bez problemu

Cytat:
Napisane przez mimee Pokaż wiadomość
u mnie od 2 dni jakoś nie idzie...cały dzień nie ma chwili, zeby coś pożądnego wszamać, a jak już sie znajdzie to wcinam serek wiejski i bułą dopychamżenada...chc iałam w tym tygodniu 8 z przodu,a tu wściekła na siebie jestem, bo w poniedziałek było równe 90kg i wystarczyło malusieńko, zeby zejść poniżej i niccccccpowinnam jeść warzywa, bo weekand jest, ale z tego wszystkiego piję wodę i czerwoną herbatę dopóki nie zobaczę teh cholernej 8. a w lodówce na wszelki wypadek piersi duszone z cukinią i cebulką jakbym nie wytrzymała diety płynnej
a ja nagrzeszyłam, że hoho i z 8 z przodu, zrobiło się znowu 9... najpierw poszłam na pijacki wieczór, co nie było aż tak złe jak kacowe KFC następnego dnia.... od dzisiaj znowu proteiny na 5 dni, idziemy teraz z TŻ równo, mam nadzieję, że uda mi się zbijać wagę nadal. powiedziałam sobie, że nie robię już wyjątków na nic dla nikogo.
Stary 2009-07-19, 10:40   #3982
Sonia11
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Ja dziś zważyłam się pierwszy raz od rozpoczęcia diety. I tak po 6 dniach fazy uderzeniowej mam 2 kg mniej - planuje wytrzymać jeszcze do środy na samych proteinach a potem w końcu warzywka
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 12:11   #3983
dodzia1
Przyczajenie

Unhappy Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Witam koleżanki, jestem nowa na Waszym forum, mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona. od dziś zaczynam I faze uderzeniową diety. Mam 32 lata i 76,70kg wagi Mam nadzieję, że z wasza pomoca uda mi się w pierwszej kolejności dojśc do 70 kg, a później już powolutku osiagnąc 67 kg na wadzę

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Z uwagi na to,że jestem nowa, chciałabym się dowiedziec jak robicie sobie stopkę i takie tam bajery na swoim profilu
Ciesze sie,że tarafiłam na to forum, podoba mi się,ze piszecie codziennie co zjadłyście i jak waga spada.

Ja włąsnie kończe pic kawe czarną ze słodzikiem, i zaraz zjem 2 jajka tzn białka bez żółtek na twardo z twarożkiem chudym ze szczypiorkiem

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

No to ja już po śniadanku dukanowym, na obiad w planach mam pierś z kurczaka pieczona w folii aluminiowej, a na koleacje kefir i pozostałe 4 połówki białek z twarożkiema teraz zabiram sie za ogotwanie obiadu dla mojego M. Piszcie kobitki, bo nie wiem, czy mile jestem widziana u Was .
dodzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 13:06   #3984
landi0909
Zakorzenienie

dodzia jasne ze mile jestes widziana!! zycze powodzenia w poznawaniu forum i przedewszystkim w udoskonalaniu swojego ciała

ja dzis stanelam na wage.. znow kilo mniej ale tez malo co jem, dzisiaj tylko Danio zjadlam bo nie mam apetytu
Stary 2009-07-19, 13:25   #3985
dodzia1
Przyczajenie

landio9o9---dziękuję za miłe przyjęcie, duzo jeszcze pracy przede mną,ale myślę,ze dam radę. Tobie gratuluje spadku na wadze Ile już jesteś na diecie proteinowej???
Stary 2009-07-19, 13:29   #3986
landi0909
Zakorzenienie

no ja mam 27 dzien diety pierwsza faza trwala u mnie tydzien
przez pierwszy tydzien 4kg mniej, potem 4kg na II fazie (dzis zauważyłam że ten czwarty kilogram ubył)
Stary 2009-07-19, 13:51   #3987
dodzia1
Przyczajenie

kurcze, wielkie gratulacje, 27 dni i 8 kg mniej super
Z jakiej wagi startowałaś i jaki wzrost???
Stary 2009-07-19, 14:01   #3988
landi0909
Zakorzenienie

174cm i 85 kg teraz jest 77kg takze coraz blizej celu ale chce 69-70 kg mieć
Stary 2009-07-19, 14:37   #3989
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
landi to wzrost i cel mamy identyczny, tylko ja startowałam z 94kg

u mnie w piątek rano było 89 kg, a od tego czasu się nie ważyłam.
Stary 2009-07-19, 15:00   #3990
dodzia1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość

u mnie ten sam wzrost i podobna waga pierwszy cel to 70 kg, czyli podobnie jak u Ciebie

Zjadłam obiadek: pierś z kurczaka marynowana w czosnku i przyprawie do drobiu z curry upieczona w foli, polana sosikiem z kefiru z 1 ząbkiem czosnku, koperkiem i odrobiną soli i pieprzu...pycha. Do tego wypiłam już ze 2 lity wody i 2 kawy parzone ze słodzinkiem. Na razie nie czuje głodu. Acha i ja codziennie rano i wieczorem pije len w ziarenkach, coby nie dopuścic do zaparć. One nie są wchłaniane przez organizm, tylko przechodza przez jelitka w takiej formie, w jakiej zostały wprowadzone

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez lewaloff Pokaż wiadomość
landi to wzrost i cel mamy identyczny, tylko ja startowałam z 94kg

u mnie w piątek rano było 89 kg, a od tego czasu się nie ważyłam.

Witam i gatuluje zgubionych 5 kg. a moze teraz jest ich już więcej

Co dziś jadłyście dziewczynki???????
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości