Ostrowieckie Panny Młode cz.III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-17, 17:30   #3541
Igoolek
Rozeznanie

GG do Igoolek Send a message via Skype™ to Igoolek
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość
Igoolek, te wszystkie cechy dziecka, które wypisałaś, to rzeczy charakterystyczne u dzieci z niepełnych rodzin. Rodzice i babcie podświadomie starają się dziecku rekompensować to rozbicie i zamiast wychowywać, to im dogadzają. Najsmutniejsze jest to, że dzieci najbardziej na tym cierpią. Przecież ten mały nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest nieznośny, że robi coś nie tak, a Ty to dostrzegasz, bo ni edarzysz go rodzicielskimi uczuciami, jestes z boku. Moja koleżanka przeżywa to samo, ale z 18-letnią córką swojego faceta. Dzieci w pwnym momencie stają się już nei tylko nieznośne, ale tez świetnie uczą sie manipulować dorosłymi, bo to łatwe, jak się jest przerzucanym z domu do domu. Ale mnie i tak najbardziej tych dzieci żal. Miałam pełną rodzinę i jestem za to bardoz wdzięczna rodzicom. A u wychowywaniu dzieci musisz Igoolek z narzeczonym porozmawiać juz teraz. Jeśli unikasz kontaków z dzieckie w weekendy i nie wtrącasz się, gdy ojciec jest z synem, to może myśleć, że Ty to wszystko popierasz. Porozmawiajcie!
Prawda jest taka że on już manipuluje... a oni wszyscy pozwalają mu nawet na chamstwo w stosunku do starszych osób co jest nie do pomyślenia! Arek zwrócił mi kiedyś uwagę że to nie moje dziecko i mam się nie wtrącać... powiedział to w złości potem przeprosił ale od tamtej pory mam blokadę i nigdy więcej nie zwrócę mu uwagi Moje dziecko przenigdy tak wychowywane nie będzie ze do mojej mamy będzie mówiło ONA :/
Igoolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 17:57   #3542
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Igoolek Pokaż wiadomość
Prawda jest taka że on już manipuluje... a oni wszyscy pozwalają mu nawet na chamstwo w stosunku do starszych osób co jest nie do pomyślenia! Arek zwrócił mi kiedyś uwagę że to nie moje dziecko i mam się nie wtrącać... powiedział to w złości potem przeprosił ale od tamtej pory mam blokadę i nigdy więcej nie zwrócę mu uwagi Moje dziecko przenigdy tak wychowywane nie będzie ze do mojej mamy będzie mówiło ONA :/
To bardzo smutne, co piszesz. Może jak kiedyś będziecie rozmawiać spokojnie, nie po jakimś konflikcie, tylko tak w przyjemnej atmosferze, zapytaj go o wychowanie dzieci. Czy jest coś, co chciałby zmienić w stosunku do Waszych dzieci, czy może taki model wychowania jest dla niego wzorcowy. Front wobec dziecka trzeba ustalić zanim ono się pojawi, zanim zaczną się problemy, żeby nie ustalać tego wszystkiego dopiero na jego oczach i żebyście nie podważali nigdy swoich kompetencji w oczach dziecka, bo nawet wtedy przy Twoich najszczerszych chęciach, żeby dziecko wychować inaczej nie uda się to w pełni. Do tego dochodzi kontakt Waszych wspólnych dzieci ze starszym bratem. Na szczęście ta różnica wieku będzie już duża, ale to zawsze brat, na którego się dzieci będą oglądać i naśladować. Naprawdę nie jest za wcześnie nie takie rozmowy, bo może Wy w fundamentalnych kwestiach nie macie wspólnego zdania i popełnicie błąd pobierając się lub popełnicie błąd nie pobierając się, bo będziesz myślała, że się nigdy nie dogadacie. Żeby się dogadać, trzeba zacząć rozmawiać.

Życzę Ci dużo siły i cierpliwości, bo wiem, że to naprawdę niełatwe. A syn Twojego męża będzie zawsze obecny w Waszym życiu. Nie możesz się teraz skazać na wieczną frustrację z jego powodu. I Twojemu mężczyźnie życzę dużo mądrości. Na pewno nie było mu łatwo wejść w rolę ojca gdy był jeszcze szczeniakiem i teraz musi wypić to piwo, którego sobie naważył.

veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 19:04   #3543
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Veroeve dobrze piszesz
Czekam na 2 cz.filmu na tvp 2 Anioł smierci, jest o 21. Nic wiecej mi nie pozostaje
Dzis pustki, nie ma nikogo.

Edytowane przez justys1358
Czas edycji: 2009-07-17 o 19:05 Powód: dopisek
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 19:42   #3544
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Justyśjak Tż wróci to sobie na pewno miły wieczorek zafundujecie

Michel, miłego wypoczynku życzę

Veroeve, Ty bardzo mądre rzeczy piszesz zawsze
Stary 2009-07-17, 19:45   #3545
grunia27
Raczkowanie

Witam dziewczyny. niebyło mnie pare dni bo byłam odcięta od neta a tu taka lista wiadomości do przeczytania. naszczęście już dałam rade nadrobić.
Ateno wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin i żecze udanego wieczorku...
Ja też się zgłaszam po zdjęcia Mehji jeśli można prosić
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 19:47   #3546
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Grunia, już wysłałam
Stary 2009-07-17, 19:50   #3547
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Ja tez wysłałam
Aj Gusiak pozostało mi czekac tylko:/ Pierwsze tak beznadziejne wakacje mam.
Stary 2009-07-17, 19:54   #3548
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Justyś, nie wiem czy Cię to pocieszy, ale za rok będziecie małżeństwem i będziecie cały czas razem
U mnie też na wyjazd sie nie zanosi żaden a Tż długo pracuje i chyba dzisiaj znów siedzę sama, także rozumie Cie
Stary 2009-07-17, 19:59   #3549
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

No, ale jak bedzie pracował tu gdzie teraz, to bedzie na wyjazdach, wiec zadne pocieszenie. Ach ide kolacje sobie zrobic i jeszcze godz.do filmu
Stary 2009-07-17, 20:09   #3550
veroeve
Rozeznanie

Miłe jesteście dziewczyny, ale to tylko wynik obserwacji ludzkich historii. A i sama jestem po dwóch 4-letnich nieudanych związkach (nie chodzeniu z chłopakami tylko poważnych związkach z planami i niemalże wspólnotą majątkową) i te wszystkie elementy się tam pojawiały. Szkoda, że sama musiałam się nacierpieć, żeby do tego wszystkiego dojść. Jedyna nadzieja, że nauka nie pójdzie w las i tym razem stworzę z ukochanym mężczyzną trwały i zgodny związek. I tak warto było to wszystko przeżyć, żeby teraz wychodzić za mąż za Krzyśka właśnie, bo on wydaje się być tym jedynym na miarę szytym dla mnie. I teraz naprawdę bardziej się staram być wyrozumiałą, ale i dociekliwą. Ja w ciągu kilku miesięcy w Krzyśkiem zdążyłam uzgodnić stanowisko wobec większości istotnych w związku spraw, których w poprzednich relacjach nawet nie poruszyłam. No i zrozumiałam, że ani miłość mężczyzny do mnie, ani moja do niego nie jest bezwarunkowa tak jak miłość matczyna. W końcu człowiek się odkochuje i w tym miejscu nie pozostaje nic poza świadomością, że się nie nadaje na tych samych falach albo że nieodpowiednim postępowaniem zabiło się uczucie. Cóż, raz ja zostałam porzucona, raz ja porzuciłam. I nigdy nie chcę powtarzać żadnego z tych scenariuszy.

Justyś, współczuje Ci rozłąki.

Nie widziałam jeszcze zdjęć Mehji. Podeślecie mi?

Stary 2009-07-17, 20:15   #3551
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

pewnie, już wysyłam
Stary 2009-07-17, 20:17   #3552
aniaa22
Zakorzenienie

ja tez wyslalam bo myslalam ze dziewczyn nie ma
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 20:27   #3553
grunia27
Raczkowanie

Dziekuje za fotki. sa sliczne.
Veroeve tyle pieknych i prawdziwych słów napisałas...
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 20:55   #3554
veroeve
Rozeznanie

Dzięki grunia. Dziękuję za zdjęcia gusiak i ania, nie wyskoczyło mi okienko z wiadomością i nie zauważyłam, że już są.

Lubię Krzyżtopór, zabrałam tam Krzyśka, gdy pierwszy raz przyjechał do Ostrowca. Mam bardzo miłe wspomnienia stamtąd.

Edytowane przez veroeve
Czas edycji: 2009-07-17 o 20:56
Stary 2009-07-17, 21:17   #3555
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Własnie TZ mi napisał, ze wraca dopiero w przyszłym tyg. Super po prostuKolejny weekend osobny, kolejne stracone nadzieje na cokolwiek
Justyś na pewno sobie odbijecie jak wróci

Veroeve widzę, że Ty rzeczywiście bardzo doświadczona przez życie jesteś. Ale z każdego momentu naszego życia musimy wynosić coś nowego dla siebie i uczyć się z każdym dniem. Najgorzej jeżeli za każdym razem powielamy nasze błędy.
Grzesiek był moim pierwszym chłopakiem więc nie wiem co to znaczy rozczarowanie związkiem, rozłąka na długo czy porzucenie. Miałam to szczęście w życiu, że akurat w miłości spotkały mnie same cudowne chwile (gorzej ze zdrowiem - bo już trzy razy byłam w sytuacji dużego zagrożenia życia - ale nie można mieć wszystkiego)
Dlatego dziękuję Bogu, że mam kogoś, na kogo mogę liczyć w każdej sytuacji i kto będzie dla mnie oparciem w najgorsze chwile.
Tak jakoś na filozofowanie mnie wzięło po przeczytaniu postów veroeve
Stary 2009-07-17, 22:23   #3556
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dziewczyny właśnie przyjechałam do rodziców i otworzyłam buty, które mi przyszły. Załamka w rzeczywistości nie podobają mi się tak jak na zdjęciach, ale to nic, można przeżyć, ale są piekielnie niewygodne. Źle wyprofilowane i krzywe, nie wiem jak oni tę podeszwę robili Od razu w poniedziałek je odsyłam i znowu mam problem za 2 tygodnie przymiarka i nie mam butów, a żeby było ciekawiej to zupełnie nic mi się nie podoba, a zeszłam Kielce już ze 3 razy.

Cytat:
Napisane przez przeddzidzie Pokaż wiadomość
Kasiuni_a kim jesteś z zawodu, że jeździsz w teren?Bo niebezpiecznie kojarzy mi się to z moim zawodem pracownika socjalnego
Napisze ogólnie, że zajmuję się pozyskiwaniem środków unijnych dla gmin, więc do wszystkich klientów trzeba pojechać na rozpoznanie terenu

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 22:26   #3557
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Kasiunia, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale teraz w domku jesteś? To zobacz w Ostrowcu, może coś interesującego znajdziesz tutaj??
Stary 2009-07-17, 23:18   #3558
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie przyjechałam do rodziców i otworzyłam buty, które mi przyszły. Załamka w rzeczywistości nie podobają mi się tak jak na zdjęciach, ale to nic, można przeżyć, ale są piekielnie niewygodne. Źle wyprofilowane i krzywe, nie wiem jak oni tę podeszwę robili Od razu w poniedziałek je odsyłam i znowu mam problem za 2 tygodnie przymiarka i nie mam butów, a żeby było ciekawiej to zupełnie nic mi się nie podoba, a zeszłam Kielce już ze 3 razy.
Pokaż linka, gdzie te buty zamawiałaś. I jakich butków szukasz, tzn. jakie sobie wymarzyłaś?

Stary 2009-07-17, 23:34   #3559
Marcia23
Raczkowanie

Wybaczcie że dopiero teraz, ale witam Was w cieply wieczorek. Cały dzień byłam poza domem, teraz jestem padnięta... spię żywcem ale musiałam do Was zajrzeć
Ateno wszystkiego najlepsiejszego z okazji urodzinek

Spotkaliśmy sie wreszcie z właścicielem Przystani, wszystko ładnie omówiliśmy, podwyżoną cenę rozbliśmy na pół więc tylko 5 zł. drożej nas wyjdzie lokal od osoby... wystrój na jutrzejsze wesele też mi sie spodobał
A poza tym nic ciekawego się dziś nie działo odpoczelam u babci na wsi

Zycze Wam udanych wyjazdów Dziewczyny odpocznijcie za nas wszystkie tutaj pozostałe

Wyslijcie mnie też fotki Mehji proszę bardzo bardzo ładnie

Igoolek rozmawiajcie rozmawiajcie i jeszcze raz rozmawiajcie- nie ma innego wyjścia...niestety albo stety... trzymam kciuki abyś wszystko sobie wyjaśniła z TŻem i abyś była pewna tego, że chcesz z nim spędzić resztę zycia
Aga bardzo sie ciesze że ta wizyta u lekarza coś ruszyła. Teraz może być tylko lepiej Pamietacie jak Wam mówiłam że ide do szpitala zobaczyć dzidzię siostry ciotrecznej mmojego TŻa? ponoć beznadziejny przypadek... nie mogla zajsc w ciążę...a jednak cuda się zdarzają są przeszczęśliwi Aguś głowa do góry niedługo napewno zostaniemy ciociami
Veroeve faktycznie sie w życiu nacierpiałaś ale najwazniejsze jest wyciąganie wniosków z doświadczeń. Wg mnie nic nie dzieje się bez przyczyny... Twój TŻ był Ci po prostu pisany, tak musiało się stać, abyście teraz byli szczęśliwi we dwoje

Dziewczyny wybaczcie mi proszę ale już położe sie spać bo oczy mi się zamykają życzę Wam słodkich snów dobranoc
Marcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-17, 23:39   #3560
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Marcia, czyżbyś była w moich stronach???(wysłałam link do zdjęć)

Aga, my zostaniemy wizażowymi ciociami, to dopiero będzie akcja
Stary 2009-07-17, 23:49   #3561
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość

Takie ciocie to skarb
Ale jeszcze trzeba będzie poczekać
W poniedziałek idę do ginekologa. Miałam iśc dzisiaj ale się okazało, że to za wcześnie jeszcze. No trudno
Mam nadzieję, że kuracja ruszy z miejsca
A jutro z samego rańca idę do fryzjera bo już mam mopsa na głowie Znowu trzeba połowę wyciąć tych moich kłaczków i może znowu zmienię kolor

Ja też idę spać, bo już mam nogi spuchnięte. Ehh ten gorąc
Do jutra i Słodkich snów życzę
Stary 2009-07-18, 07:46   #3562
madziaciu
Zadomowienie

Haaa. Jestem pierwsza! Ale kto zrywałby sie w sobotni poranek... Ja tylko dlatego ze robie TŻ niespodziankę i jade do niego do Lbl bez jego wiadomości. Musze go podkarmić na kolejny tydzien.
Ja też mam jeden związek 5 letni za sobą i jak na moj wiek daje mi dosc spore doswiadczenie. Igoolek podtrzymuje zdanie dziewczyn o rozmowie. Bo wkraczasz w coś co bedzie z Toba do konca życia, nie unikniesz tego. Wiem tez ze nawet pożadna rozmowa nie rozwiąze wszsytkiego bo pozniej bedzie jakaś sytuacja i Twoj TŻ w złości powie Ci jakaąs przykrość i wczesniejsze rozmowy pojda w kąt. Rozmowami nie mozna zmienic człowieka... Ale grunt to spokój
madziaciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 09:12   #3563
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Napisze ogólnie, że zajmuję się pozyskiwaniem środków unijnych dla gmin, więc do wszystkich klientów trzeba pojechać na rozpoznanie terenu
to robisz to samo co moj tata a z butami lipa straszna poszukaj w ostrowcu moze jeczsze

Cytat:
Napisane przez madziaciu Pokaż wiadomość
Haaa. Jestem pierwsza! Ale kto zrywałby sie w sobotni poranek... Ja tylko dlatego ze robie TŻ niespodziankę i jade do niego do Lbl bez jego wiadomości. Musze go podkarmić na kolejny tydzien.
Ja też mam jeden związek 5 letni za sobą i jak na moj wiek daje mi dosc spore doswiadczenie. Igoolek podtrzymuje zdanie dziewczyn o rozmowie. Bo wkraczasz w coś co bedzie z Toba do konca życia, nie unikniesz tego. Wiem tez ze nawet pożadna rozmowa nie rozwiąze wszsytkiego bo pozniej bedzie jakaś sytuacja i Twoj TŻ w złości powie Ci jakaąs przykrość i wczesniejsze rozmowy pojda w kąt. Rozmowami nie mozna zmienic człowieka... Ale grunt to spokój
dziewczyny a myslalam ze tylko ja tu z bagazem jestem my z mezem oboje po dlugich zwiazkach a ja nawet zareczynach wspolnym kredycie na mieszkanie itd. veroeve piekne slowa piszesz
Stary 2009-07-18, 10:04   #3564
Atena28
Raczkowanie

Witajcie Kobietki.....
Każda z nas ma jakieś swoje przeżycia i doświadczenia związane czy to z życiem bądz z facetami...
Ja zanim poznałam Kamila byłam z kimś parę lat, byłam zakochana po uszy a wiecie jak się wtedy człowiek zachowuje, żadne argumenty i przeróżne sytuacje nie docierają do ciebie....potraktował mnie bardzo źle wręcz można powiedzieć okrutnie...nawet teraz jak sobie to przypomnę to mi się ściska żołądek trochę z nerwów trochę ze złości ze mogłam być aż taka głupia i naiwna... Bolało ...i bardzo długo zeszło zanim powróciła dawna Ja..Ironia życia jest taka ze odpłaca się nam ono w takim stopniu w jakim sobie na to zasłużyliśmy... On wtedy ujmijmy to tak "zostawił "mnie dla klientki -podobno miłości życia-która go wydoiła do cna z kasy i zostawiła...

http://s4.suwaczek.com/200408013435.png

http://s10.suwaczek.com/20090620290114.png

Miłości trzeba się uczyć,
uczyć wciąż na nowo i bez końca
Atena28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 10:12   #3565
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Veroeve zamówiłam te: http://www.buty-slubne.net/index.php...wzor-204-26-32
chociaż to też nie do końca było to co mi się najbardziej podoba. Chciałabym buty z odkrytym paluszkiem, mogą być tak jak te bez pięty, ostatecznie jakieś klasyczne czółenka. Nie podobają mi się te ślubne buty zapinane na kostce, których jest najwięcej i szukam czegokolwiek innego
W Paryżance w Kielcach są jedne śliczne i wygodne, ale żal mi wydac na nie 300 zł

Mel B 14/14 +
Stary 2009-07-18, 10:18   #3566
Ywanka
Zadomowienie

To ja tez poproszę linka dla fotek mehji!!!
Stary 2009-07-18, 10:19   #3567
Atena28
Raczkowanie

Kamil....hmmm...powiem tak nie miał ze mną łatwo praktycznie pierwsze miesiące naszej znajomości bo były ciągłe pretensje i odgrywanie się na nim za to co zrobił mi ktoś wcześniej -nawet teraz mi się czasem zdarza go za to przeprosić ..a on obraca to w żart ze poprostu " oswajał "mnie na nowo bo byłam wtedy bardzo zraniona i zagubiona....

http://s4.suwaczek.com/200408013435.png

http://s10.suwaczek.com/20090620290114.png

Miłości trzeba się uczyć,
uczyć wciąż na nowo i bez końca
Atena28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 10:25   #3568
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
To ja tez poproszę linka dla fotek mehji!!!
poszly

Ateno to ty też niezłemialaś przejscia ale tak jak napisałaś życie mu odplacilo wazne ze teraz jestesmy szczesliwe z tymi wlasciwymi drugimi polowkami

Igoolek mam nadzieje ze juz lepiej. tak jak dziewczyny pisaly musicie porozmawaiac i wyjasnic. przeciez po slubie bedziecie rodzina i TŻ nie bedzie mogl ci powiedziec ze masz sie nie wtracac bo to bedzie wasza wspolna sprawa. najlepiej wyjasnic to teraz zebys potem nie zalowala podjetych decyzji

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2009-07-18 o 10:29
Stary 2009-07-18, 10:35   #3569
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
Veroeve zamówiłam te: http://www.buty-slubne.net/index.php...wzor-204-26-32
chociaż to też nie do końca było to co mi się najbardziej podoba. Chciałabym buty z odkrytym paluszkiem, mogą być tak jak te bez pięty, ostatecznie jakieś klasyczne czółenka. Nie podobają mi się te ślubne buty zapinane na kostce, których jest najwięcej i szukam czegokolwiek innego
W Paryżance w Kielcach są jedne śliczne i wygodne, ale żal mi wydac na nie 300 zł
Witajcie Dziewczynki
Kasiuni_a moja rada jest taka- kup pierwsze jakie Ci sie spodobają, ale prede wszystkim zwracaj uwage czy sa wygodne. Butów spod sukni i tak prawie nie widac, a 300 zl. to trozke drogo. Ja jesli chodzi o buty, wcale nie szukalam jakichs wymarzonych. spodobały mi sie takie jedne, ale byly tylko duze rozmiary, wiec kupilam stojace obok, tez ladne, ale najwazniejsze ze wygodne zrobisz jak zechcesz, ale wydaje mi sie ze jesli masz jakis okreslony budzet przeznaczony na wydatki slubne to tak byloby najrozsadniej pamietam te Twoj butki, mnie tez sie spodobaly wtedy no ale skoro Ci sie nie podobaja to nie ma co sie zmuszac, zwlaszcza ze, jak piszesz, sa niewygodne.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość

Dokładnie Aguś byłam w Twoich rejonach
Oglądałam fotki Mehji, jejku fajnie tam wyszły fotki i oni tak cudnie sie wkomponowywali w tło ujęcia faktycznie bardzo udane i pomysłowe brawo Mehja Aguś dzięki za linke

Edytowane przez Marcia23
Czas edycji: 2009-07-18 o 10:37
Marcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 10:38   #3570
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Byliśmy wczoraj na pierwszym spotkaniu w poradni. Wsystko trwało 30 minut, z czego połowę czasu zajęło kobitce spisanie wszystkich nazwisk z datami ślubów i ustalanie drugich spotkań indywidualnych. Potem rozdała karteczki na mierzenie temperatury i obserwacje śluzu i powiedziała jak to robić. A na koniec stwierdziła, że mozemy już iść, bo jest nas za dużo żeby nam prezentować plansze z budową kobiety i mężczyzny
Drugie i ostatnie spotkanie 31 lipca

Marcia jeśli te moje buty byłyby wygodne, to naprawdę nie zwracałabym uwagi, że nie do konca mi się podobają, ale one są źle wyprofilowane i mają krzywą podeszwę - jak postawię but na równej powierzchni to jedna strona wisi w powietrzu no i są bardzo niestarannie wykończone.

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2009-07-18 o 10:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości