|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Witam
![]() Uwielbiam Wasze opisy i bezkarnie non stop je kradnę Wybaczcie ![]() Coś ode mnie :*On tak naprawdę chciałby być tylko z tą, której nie znał nigdy.. *Tam gdzie nie czeka nikt ![]() *Tak pustą drogą gnać przed siebie aż po świt ![]() *Z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm ![]() *I powiedz jej żeby zawsze dbała o wszystko co kochałam... *Starych nie ma chata, wolna łoooj będzie bal ![]() *Walka się toczy o mój cel, mijam się z czasem-przegrywam, wiem... *Na sianeczku, sianie rym cym kochanie ![]() *Było wino i radosny śpiew ![]() *Każdy tę nadzieję ma zagrać w filmie ' Życie 2 ' *Dziś zrobię co potrafię... ![]() *Bo wszystko ma Twój smak ;-) ![]() *Ty, piękny mój bajeczny, czasem ciut niegrzeczny lecz mój ![]() *Ja pójdę z Tobą wszędzie, życia nam ubędzie... ![]() *My zamieniamy w manekiny się, bez czucia trwamy dzień za dniem.. ![]() *Obcy ludzie mówią że tak zazdroszczą mi... ![]() *Ci co mówią, że nie mam historii i hulam Będą ją pisać własną krwią na murach *Jestem bo Ty jesteś ![]() *Królewną być, złote kwiatki rwać ![]() *i trenować nowe miny, i przed lustrem stać. ![]() *l na wyspach bananowych dyrdymały śnić. ![]() *Pytasz mnie co Ci dam, pejzaż miasta które znam ![]() *To się zwykle tak zaczyna, właśnie tak. *Kimś jestem kto, wie skąd pochodzi nie chce być na szczycie *Kimś jestem kto, potrafi kochać nienawidzić życie *Z kur*ami nie tańczę, rozumisz? ![]() ![]() Jeśli nastąpiła ewentualna powtórka to przepraszam strasznie bardzo
|
#1952 |
|
Rozeznanie
|
Just give me a chance.. to prove to you im neither I just wanna be one of the girls. Pretty in pearls. Not one of the boys ! Daj mi szansę.. Udowodnić, że jestem jedną z tych dziewczyn. Piękną z perłami. Nie jednym z tych chłopaków ! But now your gonna have to take a number.. It's ok ! Maybe one day, But not until I get my diamond ring. Teraz chcesz zaliczyć numerek. W porządku ! Może kiedyś, Ale tylko po tym, jak dostanę diamentowy pierścionek. I wanna be a flower, not a dirty weed. And I wanna smell like roses, not a baseball team. And I swear maybe one day.. Your gonnna wanna make out with me ! Chcę być pięknym kwiatem, nie brzydkim chwastem. Chcę pachnieć jak róże, nie jak po treningu baseballu. I przyrzekam, że kiedyś.. Wyjdziesz gdzieś ze mną !
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-07-18 o 14:43 |
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
wspomnienie tej nocy zatarło się i wyblakło.
bez ciebie we mnie nie mogę znaleźć odpoczynku. potrzebuje faceta, który przytuli mnie w nocy, kiedy będzie mi zimno. uczucie euforii, pomieszane z szaleństwem twojej osoby. tak bardzo chciałbym widzieć cię więcej i częściej, trzymać za rękę, łapać powietrze, opowiadać ci jak bardzo zwariowałam. nie mogę rozprostować palców. całą noc ściskałam w dłoni kawałek ciebie. wiesz, tego wieczora zapomniałam usnąć. |
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
Po co jakieś wyszukane opisy gg?
np. "zatrzymajcie świat, ja wysiadam"- haha, jakiś żart ^^? W każdy piątek/sobote opis jest "na melanżu" |
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
a może coś o tym, że kocham to uczucie, gdy nie jestem w nikim zakochana, gdy do nikogo nic nie czuję i jest mi z tym bardzo dobrze, nie chce zeby coś się zmieniło.
;**** |
|
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
i jakim cudem sama nie wiem.
zresztą niech sie dzieje co chce. dłużej nie jestem w stanie wytrzymać. troszkę,odrobinę spokoju!
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
jOlsko, dzięki wielkie, wiem, że to trudny temat ; *
NieMyslPoczuj, wymiatasz z opisami. ;3 |
|
|
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
jOlsko
Otoshi Miło... ----------------------------------------------------------------------------------- Walentynki. Apteka: - Dzień dobry. - Skończyły się! ![]() Pani się pyta pod koniec lekcji biologii: - Ktoś doszedł w trakcie lekcji? Jasio: Ja. 2 razy... ![]() Co musi się zmienić, żeby polskie drogi odpowiadały normom europejskim? - Normy europejskie... ![]() Co zrobi kibic, gdy Polacy wygrają Euro 2012? - Wyłączy konsolę i pójdzie spać. ![]() Co widzi optymista na cmentarzu? Same plusy! ![]() Pani każe napisać dzieciom zdanie ze słowem prawdopodobnie. Jasiu napisał i czyta: mój tata bierze gazetę i idzie do kibla, prawdopodobnie będzie srał bo czytać nie umie. ![]() Czym się różni żarówka od dziwki ? Żarówka ciągnie napięcie, a dziwka na kolanach
|
|
#1959 |
|
Przyczajenie
|
jOlsko- dziękuję twoje też są świetne
* _________________ nie kocham Cię, ale wciąż jestem o Ciebie zazdrosna. nawet nie masz odwagi powiedzieć ,że mnie kochasz. tańczyłam z innym bo Ty mi na to pozwoliłeś. Ciągle miałeś nadzieję,że przyjmę Cię bez żadnych starań,ale myliłeś się. wolałam oddać się tańcu niż Tobie. wszystko było takie udawane,sztuczne bez żadnego zaangażowania. |
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Dalej, pokażcie na co was stać,
tylko nie myślcie żywcem nas brać. Niewolnik władzy, niewolnik złota Bezlitośnie panujący nad wschodem Twe rządy terroru muszą się skończyć Postawieniem czoła twojej bestialskiej wojnie Skrzydła orła zostały złamane. Bądź surowy, nie okazuj wyrzutów sumienia Wpraw w ruch machinę wojenną Wybraniec boga czy szalony tchórz Powstań i pokaż mi swoją twarz! Już blisko artylerii zgrzyt, ostrzału huragan i grzmot. Sztuka wojny jest kluczowa dla racji stanu. To kwestia życia lub śmierci, droga do bezpieczeństwa, lub do ruiny. ... gdy Generał uważa swoich żołnierzy za małe dzieci, będą z nim zapuszczać w najgłębsze przełęcze. gdy uważa swoich żołnierzy za ukochane dzieci, oddadzą za niego życie. To tak trochę z wojennych. Mój ulubiony temat. ; > |
|
|
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
Rozłąka osłabia mierne uczucia, a wzmaga wielkie.
Tak jak wiatr gasi świecę, a rozpala ogień.. ![]()
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty jesteś w domu? masz chwilkę?
ja nie narzekam; nie uciekam. to chwila będzie. nieważne, że musisz czekać na to całe lata, nieważne...
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-07-18 o 16:04 |
|
|
|
#1963 |
|
Przyczajenie
|
Masz w sobie coś z czarownicy. Zaczarowałeś mnie w sobie
Zasypiam w Twoim swetrze - chcę pachnieć Tobą cała <3 Bo kiedy usta lgną do ust, nie myślę już o niczym ... ^^ Cud-Miód-Czarownica! xD PomyLuny świat O.o Będę Ci wdzięczna wielce, Gdy oddasz mi moje serce:P Wyczuwam Cię w zapachu ubrań, a niebo znów na głowę spada mi... ![]() Opowiedz mi jak beze mnie jest... Po raz kolejny okazujesz delikatność tępego topora... Dla należycie uporządkowanego umysłu koniec jest tylko początkiem nowego ... Tymbark mówi: STRACH to tylko rzeczownik! Miłością podkrążone oczy ^^ ![]() Nie umiałeś kochać wprost, znowu zadrwił los RwaŁam KwiaTki dYnamiTem xD FACET JEST JAK PATELNIA - I TO, I TO MOZNA ZŁAPAĆ ZA RĄCZKĘ ![]() Twoje oczy mówią mi o niebo więcej niż każda nasza rozmowa... Ta dziewczyna z naprzeciwka 7 grzechów ma...
|
|
|
|
#1964 |
|
Rozeznanie
|
Lose yourself, Exceptional miło że przypadły wam do gustu ; ) kradnijcie ile chcecie ; *
najcenniejsze są słowa i gesty płynące prosto z serca Bynajmniej nie pustki, a obojętności wobec Twoich miarowych oddechów pragnę.
Utraty zmysłów na płonące iskierki istnienia. Zatrzymania akcji serca na spojrzenia. |
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
wróciła do domu. na nocnym stoliku postawiła dwa kieliszki i czerwone wino. "napij się ze mną" – powiedziała, patrząc w uśpione niebo. - "wypijmy za moją niespełnioną miłość".
świat z trzepaka został w szafce na zdjęciach, ale wciąż pielęgnuję w sobie trochę tego dziecka. wszystko wydaje się takie samo, a jednak inne jest wszystko. kiedyś Cię dopadnę i zjem ze smakiem. deszcz szczęścia.
|
#1966 |
|
Rozeznanie
|
ile gwiazd patrzy wśród nocy milczącej,na ludzkie serca skrycie miłujące.
krew mi ucieka z pobladłej twarzy, myśli porywa wir oszołomień i dzika żądza w łonie się żarzy, trawi me serce zazdrości płomień. a więc posłuchaj,wyznam ci szczerze, że nie dochowa przenigdy wiary 'ten,co się rzuca jak dziekie zwierze z twych warg różanych spijać nektary. szczęśliwi,wierz mi,trzykroć szcęśliwi ci, którym w sercach spokój zagościł, nie tak namiętnie,kochają tkliwiej i śmierć jest kresem takiej miłości. byliśmy sami i próżni obawy...
|
|
#1967 |
|
Przyczajenie
|
Głupio ci nie? Ha mi też;/
Egzosfera… Uciekamy od siebie jak gazy Dawne morze, które straciło kontakt z wszechoceanem… A ja nadal na balkonie… I czekam Nie przeszkadzać! Płaczliwa kuracja! Niecki, zapadliska, doliny, rowy… Ot życie! I my na granicy wieloletniego śniegu I my wtopieni w siebie jak płyty oceaniczne Mówią że mi pomogą… Dziwne.. Mnie da się jeszcze pomóc?? „Jej oczy lśnią, jej usta drżą” _________________________ ___ A dziewczyny coś o tym, że mój TŻ jest kompletnie szalony? Wczoraj, {a właściwie to już dziś w nocy} o 2 w nocy zabrał mnie nad rzekę i było cudownie? Gwiazdy, księżyc i my w wodzie? |
|
|
|
#1968 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
ja nie chce ciągle iść w ogonie.
wolę z przodu tak jak ty. Zobaczysz, Bóg cię kiedyś zabije. Za to, że masz skórę, której on nigdy nie dotknie, nie dowie się jak smakuje. I za to, że to moja, nie jego twarz odbija się w twoich oczach. A fioletowy blask, gdy szepczesz, wtulona w moje ramiona, leciutko tli się w powietrzu, zostawiając za sobą smugę dymu, jak wąską ścieżkę przez mrok, po której pełznie za nami jego zazdrosny wzrok. Mnie też Bóg kiedyś zabije. Tak bardzo będzie mu żal, że jest wszędzie, więc nigdzie. Że się nie dowie, co znaczy całować twoją szyję. Tak bardzo by chciał, żebym się tobą znudził, przesiadywał nad wódką albo w pracy, Żebyś w łóżku wieczorem wolała się odwracać, by jak najszybciej zasnąć. Żeby wszystko to w porę wystygło i zgasło. A miłość żeby się stała tylko kolejną rozpaczą. Po to, by on mógł się czuć mistrzem i władcą świata. Więc kiedyś Bóg mnie zabije, zobaczysz. Za to, że moje palce zanurzają się w tobie. W to miejsce, gdzie jesteś tak miękko niedomknięta, tak ciepło uchylona, jakbyś nosiła w sobie przejście na tamtą stronę, ukrytą w równo przyciętym żywopłocie ciała jedyną furtkę na zewnątrz, do ogrodu, co zarósł dzikim bzem i lawendą. Więc możesz być pewna, Bóg ci tego nigdy nie wybaczy. Nigdy ci tego nie zapomni. Bóg cię kiedyś zabije. Z zazdrości o mnie.' (znalazłam gdzieś i mi sie bardzo spodobało. a Wam ? )naucz mnie czytać z Twoich oczu. Gdybym miała wybrać słoiczek nutelli albo słoiczek Ciebie bez wahania wybrałabym Ciebie. Możesz iść zatrzaskując za sobą drzwi tak jak lubisz najbardziej,to nic-to nie przeszkadza mi.Nie dam się złapać na litość,Twoje łzy nie pomogą tu,byłeś dla mnie jedną z tych zapomnianych bajek,krótkich chwil...Gdy znikną ze ścian wszystkie wspólne zdjęcia musisz obiecać mi kiedy bedziesz odchodzić nie zawrócisz..(..) |
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
Nadal buzi dla Tych, ktorym się podoba
a teraz pare takich :1. Czy ja mam na czole napisane: "jestem nie do wzięcia"? 2. Przyjdziesz kiedyś do mnie nocą i oboje o tym doskonale wiemy.. 3. Kłamiąc mi prosto w oczy, dajesz sobie szansę nawbicie noża w plecy. 4. Nie jestem z kamienia, czasem nawet ja mam czegoś dość. 5. Nie złamiesz mnie, choćbym na podłodze błagała o litość. 6. Żeby mówić mi co mam robić, sam musisz wiedzieć czego chcesz. 7. Nie jestem na sprzedarz, masz mnie kochać, a nie kupić. ![]() 8. Z każdym dniem uświadamiałam sobie, że nie byłeś wart ani nowej sukienki, ani nowych szpilek.. 9. Wiesz, że przetrwam każdą burzę, choćbyś zdmuchnął na mnie cały świata gniew. 10. Czym dla Ciebie jest spokój? Niepoznawaniem mnie z Twoimi kolegami ![]() 11. Dlaczego miłóść to czasem bardziej niepewność? 12. Kocham Cie tylko w piątki i soboty wieczór, kiedy jestem najbardziej pijana.. ![]() 13. SEX is a high performance thing ![]() /sex to kwestia niezłego show/ 14. Nie nauczyli mnie za młodu czym jest litość, więc jej nie oczekuj. 15. Czasem jest wygodniej wiedząc na czym sie stoi ![]()
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Frizz
![]() nie zakochała się w chłopaku z plakatu, ze snu, czy z własnej wyobraźni. zakochała się w chłopaku który istnieje . ale to też było bez sensu . - czemu sięgasz po zakazane? - to zakazane sięga po mnie. nad nami tęcza na powiekach, szczęścia łzy. waniliowe niebo. słowa słodkie jak delicje.
|
#1971 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znowu świetne opisy ![]() Cytat:
Kradnę ![]() Cytat:
Świetne masz te opisy ![]() ___________ Była namiętna, bardzo nieletnia <3 Chodź, poukładajmy puzzle naszych wspomnień Lecz ja to wiem, możesz mieć wszystko możesz mieć mnie sama siebie nie poznaję Mówią nie umiesz kochać, krytykują, lecz nie dopuścili mnie najpierw do miłości...
|
|
#1972 |
|
Rozeznanie
|
akceptuj moje wady , naucz się z nimi żyć .
nie kłam, że nie nakręca Ciebie lans, bo nie uwierzę. jednego nauczył mnie perfekcyjnie. tęsknić . pocałuje, albo przytulę cię. nie kłamię. po prostu oszalałam. uczuć natłok.
|
#1974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie dlatego, że niektóre z nas są bardziej wyszukanymi dziewczynami niż jak widzę pr0 3lo panienki, które tu zaglądaja. Wyszukany nie włoży gówna na głowę. O, właśnie dlatego. Bezdomna. Wyrzuciłeś mnie ze swojego serca jak gdyby nigdy nic. Największym pieniądzem jest miłość. ~*~ Nie wiem, co ze mną będzie, jeśli zacznę jęczeć jeszcze głośniej Jak wiele razy kazałam Ci się stąd wynosić? Jak wiele razy rzucałam obelgami? Jestem bardzo podła, kiedy tego chcę Jestem zdolna do naprawdę wszystkiego Mogłabym pokroić Cię na kawałeczki Ale moje serce jest złamane. Proszę, nie zostawiaj mnie Zawsze mówię o tym, jak bardzo Cię nie potrzebuję Ale zawsze wracaliśmy z tym do ładu Nie zostawiaj mnie, proszę Jak stałam się taka odpychająca, Co jest z Tobą, co sprawia, że tak gram Nigdy nie byłam aż tak nieprzyjemna Powiedz mi, że to tylko głupi konkurs Ta, która wygra, będzie tą, która najmocniej uderza, Ale Kochanie, ja nie miałam tego na myśli Teraz to będzie miało dla mnie znaczenie, obiecuję Zapomniałam, że mam mówić cicho Jak bardzo piękny jesteś dla mnie Nie mogę istnieć bez Ciebie, mojego idealnego Potrzebuję Cię. Przepraszam. Może któraś będzie miała wenę aby utworzyć jakieś cudeńko (może być dłuższe, cytat, cokolwiek) o tym, że kocham, potrzebuję i nienawidzę słów "tak będzie lepiej", że nie odpuszczę sobie i żeby to przemyślał? agatee - swietne :P kradnę, przyda się |
|
|
|
|
#1975 |
|
Przyczajenie
|
Ty moim księciem, ja Twą królewną
Serce - ono nie zdradzi, nie oszuka tak jak nikt, dla kogo bije powie Ci . Miłość - dlaczego bardzo często rani nie wie nikt. Kochaj, miłości nie żałuj .
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
KissMeOnceAgainx3 ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- Kto powiedział: "Ostrożności nigdy za wiele!"? Zięć zamykając na kłódkę trumnę z teściową. ![]() Jaki jest najlepszy środek na przeczyszczenie? Mandarynian Sopotu! ![]() Czy wiecie dlaczego pies liże sobie jaja? Bo może. ![]() Szedł gość przez pustynię i nie miał nic do picia. A Picia i tak mu do***ał. ![]() Gdzie są najtańsze dziewczyny? - W Rosji. Co druga to Tania. ![]() Kto był pierwszym stolarzem? - Adam, bo rżnął Ewę. ![]() myślałam... myliłam się ![]() Matka zawsze mi mówi że inteligencję odziedziczyłem po ojcu. Ponieważ ona postanowiła swoją zostawić dla siebie ![]() Ide sobie zrobić loda ![]() opis kolezanki "no to pierwsza pała zaliczona teraz będą już tylko następne xDDDDDD" ![]() z chłopakami jest jak z ulubiona piosenka... im dużej ich sluchasz tym mniej lubisz ![]() dlaczego jak patrzę w lustro to nie widzę jak mrugam?
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
________ Nie, bo tu nie ma nieba Jest prześwit między wieżowcami A serce to nie serce To tylko kawał mięsa.
|
|
#1978 |
|
Rozeznanie
|
zbiegły się z sobą i twarze pobladły...
zgubił nas w końcu jeden ustęp mały. stłumił całunkiem kochanek namiętny. ten,co bodajny nigdy mnie nie rzucił. usta me całował drżący...
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
Co noc otulam się Tobą
* Może zbyt naiwni by spać w pocałunkach ciał * Może zbyt szczęśliwi by raj mógł za długo trwać
|
#1980 |
|
Przyczajenie
|
Ludzie czy wy nigdy nie słyszeliście o zamykaniu buzi.
Nie interesuje mnie to skąd wracasz ważne ,że do mnie. Trzymając w rękach zranione serce. Potrafię latać ,ale ja chcę jego skrzydeł. Dźwięk w moich uszach to dźwięk naszych bijących serc. Dźwięk miłości której nikt nie zdoła ukryć. Ten pokój staję się klatką z Twoim zapachem. Moja dusza tęskni za Tobą. Tonę w Twoich słowach. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

Wybaczcie