|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
No straszyło burza i to porzadnie, a teraz juz cicho i spokojnie, ale wciaz duszno.
|
|
|
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
tak tak, o zdjęcia
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
na razie projektuję - stronę internetową z galerią moich prac - wszystkich razem. Bo na razie jest tylko biżuteria a chciałam do tego dołożyć kartki i zaproszenia. Ja muszę zrobić projekt graficzny i funkcjonalny a mąż to napisze
- jest programistą![]() Na pewno będzie zmieniona szafa graficzna całkiem inna niż ta, która jest teraz - chociaż do tej czuję sentyment. Ale zmiany są konieczne, żeby pasowało to wszystko do zaproszeń i kartek jeszcze.
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
|
|
|
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja się zaraz usmarzę normalnie Mam problem z kartą graficzną- a dokładnie to jej nie mam od wczoraj i oczęta chcą wyjść mi z orbit jak mi tak monitor się przesówa. Eh..... Igoolek mocalerno trzymam kciuki. Nie pisze nic więcej bo dziewczyny napisały już wszystko( z reszta bardzo pieknie) co i ja chciała bym Ci w takim momencie powiedzieć. Super,że nie tylko mi nie chce sie pisać pracy mgr Obiecałam sobie to samo co ty Justys. I tak samo nic z tego Aaaaaa właśnie-od dziś powiększyła się nam rodzina-urodziły sie blizniaki. Oczywiście wcześniaki. Nie wyobrażam sobie jak wygląda dzidzius ważący 1,700 i 1,900 Abstrakcja totalna jak dla mnie. Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-07-18 o 19:44 |
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
No to gratulacje - zostałaś ciocią i to podwójną od razu
Sama radość
|
#3640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Aga jak bedzie wszystko gotowe do podaj nam linka, bo ja zaproszeniami i bizuteria jestem szczegolnie zainteresowana
![]() Ninuska, jeju ale malenstwa Biedne maluchy, w którym tyg.sie urodziły?
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Też ma tak, ze może cały dzień przy kompie siedzieć i nie reaguje jak się do niego mówi?
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() A gdzie jeszcze dokładny szczegółowy projekt nie mówiąc już o samym programowaniu Nie wykorzystujemy do tego żadnego szablonu tylko wszystko powstanie od samiusieńkiego początku. Więc trochę z tym zejdzie, biorąc pod uwagę fakt, że nie będzie za wiele czasu na siedzenie przy tym projekcie Ale jak powstanie to dam Ci znać ![]() A co do ciąży mnogiej czy wielorakiej (czy jak to się tam nazywa ) to zawsze trwa krócej i dzieciaczki są mniejsze.
|
|
#3643 |
|
Zadomowienie
|
Mamusia miała termin na pierwszy tydzień wrzesnia. Prawie 7 tygodni za wczesnie.
azakowana dokładnie masz racje i kazdy się z tym liczył. Tylko ciut za wsześnie się urodziły. Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-07-18 o 19:59 |
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
A zdrowe?
Jeżeli tak to najważniejsze
|
#3645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to mój Tż wpatrzony w monitor ani myśli nawet cokolwiek jeść a kiedy pracuje w domu zapomina zwyczajnie o jedzeniu, zamyka się wtedy w swoim świecie... więc gdyby nie ja chyba by się zagłodził
|
|
#3646 |
|
Zadomowienie
|
azakowana nie znam szczegółów jeszcze niestety.Z tego co wiem mniejszy nie oddycha jeszcze samodzielnie.
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
No to u mnie jest tak samo
![]() A najbardziej śmieję się z niego wtedy jak mu podsunę miseczkę z rodzynkami Normalnie by ich nie tknął A jak mu leżą pod ręką to nawet nie parzy co wcina i miseczka rodzynek znika w momencie![]() Teraz trochę się uspokoił i jak mówię do niego to chociaż zapamiętuje co do niego mówiłam Chyba się starzeje hihih
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Wazne by rosły i były zdrowe. Zmykam by obejrzec Nianie
i cos zjesc. Papa
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno wszystko bedzie dobrze
O i po burzy. Pogrzmiało i poszło.Wydmuchali ci, co do Bałtowa na impreze dziś zjechali. |
|
|
|
#3651 |
|
Rozeznanie
|
Mój Tż w czasie pracy wyłącza się dosłownie ze wszystkiego, nie istnieje nic poza laptopem.... wtedy lepiej mu nie zaprzątać myśli niczym innym, bo będzie maksymalnie skupiony, jakby patrzył wyłącznie w jednym kierunku
dodatkowo jest raczej nocnym markiem...
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przy robótkach ręcznych a on przy programie![]() Ja zauważyłam zmianę w ciągu tych kilku lat - Już jest w stanie podzielić swoją uwagę (owszem jak wiem, że zajmuje się czymś ważnym to nawet nie odzywam się go, żeby go nie rozpraszać i nie wybić z rytmu), i częściej jest zmęczony siedzeniem przy komputerze. No ale tak jak mówię - wiek robi swoje
|
|
#3653 |
|
Rozeznanie
|
Mój jeżeli ma coś do zrobienia, a wymaga to dłuższego ślęczenia przy komputerze, to woli pracować wieczorem, ewentualnie w nocy
oczywiście zdarza się, że siedzi też po całych dniach w dzień jednak woli pobyć, spędzić ze mną... czasem mamy porujnowane weekendy, bo telefon dzwoni już od wczesnych godzin rannych ![]() wspaniale pachnie to wieczorne powietrze mmmm......
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-07-18 o 20:27 |
|
|
|
#3654 |
|
Zadomowienie
|
Jej,zapomniałam poprasować ciuszki. Zobaczymy sie później.
Narazie kobietki. |
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu nikogo nie ma
![]() A ja zapał straciłam z tego upału
|
#3656 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem nadal pełna wątpliwości i obaw straszne jest to że nie czuję wsparcia z Jego strony a bardziej złość że mimo 2 lat razem nadal nie umiem sobie poradzić z Jego życiem
Życie jest niesamowicie trudne
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Iga - dwa lata to naprawdę niedużo (zaraz się odezwą dziewczyny, że czasem wystarczy). Może nie czujesz wsparcia, bo nigdy tak naprawdę szczerze nie rozmawialiście i temat po prostu był pomijany. Dobrze, że wątpliwości naszły Cię teraz a nie po ślubie. Teraz jeszcze można sobie wszystko wyjaśnić i dojść do porozumienia
![]() Jesteś jeszcze młodziutka i wierz mi - życie zaskoczy Cię jeszcze nie raz.
|
#3658 |
|
Rozeznanie
|
Oby pozytywnie mnie Aguś zaskoczyło Chciałabym znaleźć w sobie siłę żeby to pokonać bo naprawdę uwielbiam tego gupka ze wszystkich sił
ja dopiero po 2 latach zaczęłam rozmawiać z matką Kuby więc może zaczynam iść w dobrą stronę tylko po prostu małymi bezpiecznymi kroczkami... a Aruś się niecierpliwi bo by chciał żebym już wszystko sobie poukładała i odnalazła spokój
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Ale widzisz sama że jakieś postępy robisz jednak
Wydaje mi się, że lepiej powoli ale skutecznie niż za szybko i nagle. Może po prostu oboje potrzebujecie dłuższego okresu czasu na dotarcie do kompromisu. On też musi zrozumieć, ze sama sobie nie poukłądasz wszystkiego - On musi CI w tym pomóc.
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja jak zwykle zaganiana, własnie sie pakujemy nad morze, o 3 wyjazd...przez ten upał jestem taka zmęczona, kapota.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

dziękuje

a kiedy pracuje w domu zapomina zwyczajnie o jedzeniu, zamyka się wtedy w swoim świecie... więc gdyby nie ja chyba by się zagłodził