|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Wiolqn tak mi przykro
![]() trzymaj sie jakos ,ja dzis nic nie napisze jutro dam Wam znac jak postepy
|
#3962 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=wiolqn;13277739]mamoniny nie zostawiaj nas
![]() stanelam dzis na wage a ona 71.1 - Pogielo cie? - pytam sie jej. Zresetowalam stanelam jeszcze raz 70.1. Chyba co wyskokowego musiala wypic wczoraj i teraz mi glupoty pokazuje. Nie rozmawiamy ze soba. Czekam az wytrzezwieje hehe Zrobilam wczoraj serowe placuszki z cynamonem i buleczki kukurydziane. CAlkiem smaczne to to wyszlo. Wieczorem wstawie przepisy i fotki na przepisowy watek. wiolqin nie mogę znalezc obiecanych przepisów,prosze o pomoc. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Wiolqn bardzo serdecznie współczuję. |
|
|
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz,ze ci sie należy wolne ,pełnopłatne z tego powodu.Ja leciałm na pogrzeb, potem mi samolot odwołali jak juz byłam na lotnisku to skorzystałam z wolnego. Ja dostałam cały tydzień a podobno można i 2 tygodnie. Cytat:
Witamy. A ile masz wzrostu? |
||
|
|
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
wiolqn - bardzo mi przykro
mamoniny - oj ty tez sie poddajesz trzymaj sie bede tesknic Jechalam wczoraj pociagiem i wrocilam ale najgorsze to sa megafony ja nigdy nie rozumiem o czym tam informuja i te rozklady powieszone tak wysoko a w gablotach pod reka to jakies ulotki powiesza jak by nie mogli miejszych rozkladow wydrukowac :/ nie myslcie tylko ze jestem taka stara i głucha i slepa
Edytowane przez Rajskie mniam Czas edycji: 2009-07-17 o 17:31 |
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiolqn, też mi bardzo przykro...
a kiedy przyjeżdżasz do PL?---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
; po 2. nigdy nie wiem kiedy wysiadać ale poza tym to jest ok, zawsze można wstać i troche rozprostować kości, nie to co np w autobusie....dobra, jak zawsze zmykam pisać... ![]() P.s. DAVIDKA, widzę że jeszcze tylko 2 kg i 3 faza sie kłania
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2009-07-17 o 18:53 |
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
wiolqn wiem co przezywasz bo ja to samo mialam 7 lat temu jak moj dziadek zmarl..
a teraz moj przyjaciel umiera bo ma zakrzepy w plucach ;(((( |
|
|
|
#3967 |
|
Przyczajenie
|
wiolqn bardzo mi przykro, trzymaj się, będziemy Cię wspierać duchowo
|
|
|
|
#3968 |
|
Raczkowanie
|
wiolqn trzymaj się kochana
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
wiolqn - współczuję
-------- a ja mam mały problem... 3 sierpnia wyjeżdzam na takie zadupie - dosłownie - nad jezioro, na 10 dni i dziś mi Pani powiedziała, że domki, które wynajęliśmy nie mają lodówki ), a do sklepu ok. 3-4 km. Nie wiem, co w tym sklepie mają - to po pierwsze, po drugie pewnie nie jest całodobowy To tak jakby mieć lodówkę 3 km od domu... SHIT! Mam nadzieję, że ryby tam będą podawać z grilla (ponoć jest taka opcja...) I co ja mam zrobić?
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze ma ktoś pożyczyc ![]() A jak nie, to po prostu staraj sie wybierać jakieś rzeczy które "w miare" sie nadają, poza tym dużo pływaj, spaceruj, ruszaj sie ze Szkrabem a napewno będzie ok. trudno, innego wyjścia nie masz....
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, będę zawierać przyjaźnie - może mi ktoś w innym, doposażonym domku, lodówkę udostępni... |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mam chyba samochodową...
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm... no nieważne
po prostu jedź i ktywnie korzystaj z urlopu ide już spać, bo mam straaaszne zaległości w wysypianiu się...
|
#3975 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się od poniedziałku. Troszkę sobie zamarudze u Was, Dziewczyny. Generalnie waga mnie nie interesuje. Jeśli chodzi o cyfrę, jaką wskazuje, to może to być dla mnie i dwa razy tyle co ważę, bardziej bym wolala zobaczyć zmiany w wymiarach.
Od początku wakacji się wzięłam za siebie. Najpierw zdrowe odchudzanie - zgodnie z forum dietetyką, dałam sobie dwa tygodnie, chociaż na pierwszy stracony kg. NIC. Potem SB. Pierwsza faza cała. NIC. Potem się wściekłam i po prostu ograniczyłam kalorie. Zeszły mi 2 kg wagi, Wymiary? NIC!!! Prawdopodobnie to woda nagromadzona przez tabletki, więc chętnie wskoczę na tę dietę. Kłopot w tym, że niedługo wracam na tabletki - dieta zadziała? Ja już nie mam cierpliwości - nie chce dużo - 3-4 cm ze strategicznych miejsc... EDIT: najpierw spytałam, potem sobie znalazłam odpowiedź, że hormony nie wpływają. Wybaczcie zamieszanie
Edytowane przez neitka Czas edycji: 2009-07-18 o 00:23 |
|
|
|
#3976 |
|
Przyczajenie
|
Zważyłam się wczoraj: dokładnie to 60,9kg
a kurdupelek ze mną bo ile tam 167 cm wzrostu o_0 i wszystko ładnie do pasa wygląda ![]() a dalej to... ![]() o ale diety 3 dzień, jakoś idzie... )
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam witam
nowe dukanki również ![]() Dziś był oficjalny dzień ważenia i mierzenia, no i waga po raz kolejny (rano) pokazała 58,9kg ) Ja mam dzisiaj dzień wielkiej próby, czyli imprezę rodzinną w domu Postaram się JAKOŚ trzymać ale juz oficjalnie mówię że skusze sie na malibu ale z mlekiem 0,5% wiec bedzie mała szkodliwość dla Dukana (tak sobie to tłumacz...).---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
mi już po 3 dniach (jak zeszła woda) leciały spodnie (niestety siły też mnie opuściły :P). Jeżeli chodzi o Dukana to przy malutkiej "nadwadze" trzeba dłużej czekać na efekty... ale to chyba w każdej diecie W każdym bądź razie witamy i zapraszamy ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Ale mi tam wystarczy i pasuje ![]() Wagę nie masz złą, więc podejrzewam ze tylko zrzucić kilka kg i więcej cm, tak?
|
|
#3978 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
niedawno kupiłam 12cm szpilki )sa śliczne, moje wyższe kolezanki moga o takich zapomnieć ![]() Noo chciałabym ważyć tak hmm 56kg/57kg ![]() coby mi te nóżki troche szczuplejsze się zrobiły ![]() a dzis na obiad ugotowałam udko z kurczaka,mimo tego, ze tylko troszeczke soli dałam to o dziwo bardzo mi smakował w połączeniu z sosem musztardowym
|
|
#3979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja od początku zgubiłam 15cm w pasie i 15cm w bidrach, ale startowałam z wagi 103,6kg, więc rozumie się ze było z czego gubić![]() ![]() a co do hormonów to sama na sobie się przekonałam, ze jakoś szczególnie nnie przeszkadzają w chudnięciu![]() u mnie od 2 dni jakoś nie idzie...cały dzień nie ma chwili, zeby coś pożądnego wszamać, a jak już sie znajdzie to wcinam serek wiejski i bułą dopycham powinnam jeść warzywa, bo weekand jest, ale z tego wszystkiego piję wodę i czerwoną herbatę dopóki nie zobaczę teh cholernej 8. a w lodówce na wszelki wypadek piersi duszone z cukinią i cebulką jakbym nie wytrzymała diety płynnej
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzisiaj malo jadlam, jedynie udko wedzone z kurczaka i dwa skrzydelka a tak to nadrabiam piciem ![]() jutro sie zwaze i zmierze bo jak narazie mam fatalny humor i wydaje mi sie ze nic ze mnie nie schodzi
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Rozeznanie
|
wiolqn
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja dziś zważyłam się pierwszy raz od rozpoczęcia diety. I tak po 6 dniach fazy uderzeniowej mam 2 kg mniej - planuje wytrzymać jeszcze do środy na samych proteinach a potem w końcu warzywka
|
|
|
|
#3983 |
|
Przyczajenie
|
Witam koleżanki, jestem nowa na Waszym forum, mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona. od dziś zaczynam I faze uderzeniową diety. Mam 32 lata i 76,70kg wagi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Z uwagi na to,że jestem nowa, chciałabym się dowiedziec jak robicie sobie stopkę i takie tam bajery na swoim profilu ![]() Ciesze sie,że tarafiłam na to forum, podoba mi się,ze piszecie codziennie co zjadłyście i jak waga spada. Ja włąsnie kończe pic kawe czarną ze słodzikiem, i zaraz zjem 2 jajka tzn białka bez żółtek na twardo z twarożkiem chudym ze szczypiorkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- No to ja już po śniadanku dukanowym, na obiad w planach mam pierś z kurczaka pieczona w folii aluminiowej, a na koleacje kefir i pozostałe 4 połówki białek z twarożkiem a teraz zabiram sie za ogotwanie obiadu dla mojego M. Piszcie kobitki, bo nie wiem, czy mile jestem widziana u Was .
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
dodzia jasne ze mile jestes widziana!!
zycze powodzenia w poznawaniu forum i przedewszystkim w udoskonalaniu swojego ciała ![]() ja dzis stanelam na wage.. znow kilo mniej ale tez malo co jem, dzisiaj tylko Danio zjadlam bo nie mam apetytu
|
|
|
|
#3985 |
|
Przyczajenie
|
landio9o9---dziękuję za miłe przyjęcie, duzo jeszcze pracy przede mną,ale myślę,ze dam radę. Tobie gratuluje spadku na wadze
Ile już jesteś na diecie proteinowej???
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam 27 dzien diety
pierwsza faza trwala u mnie tydzien ![]() przez pierwszy tydzien 4kg mniej, potem 4kg na II fazie (dzis zauważyłam że ten czwarty kilogram ubył)
|
|
|
|
#3987 |
|
Przyczajenie
|
kurcze, wielkie gratulacje, 27 dni i 8 kg mniej super![]() Z jakiej wagi startowałaś i jaki wzrost??? |
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
174cm i 85 kg
teraz jest 77kg takze coraz blizej celu ale chce 69-70 kg mieć
|
|
|
|
#3989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie w piątek rano było 89 kg, a od tego czasu się nie ważyłam.
|
|
#3990 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
u mnie ten sam wzrost i podobna waga pierwszy cel to 70 kg, czyli podobnie jak u Ciebie![]() Zjadłam obiadek: pierś z kurczaka marynowana w czosnku i przyprawie do drobiu z curry upieczona w foli, polana sosikiem z kefiru z 1 ząbkiem czosnku, koperkiem i odrobiną soli i pieprzu...pycha. Do tego wypiłam już ze 2 lity wody i 2 kawy parzone ze słodzinkiem. Na razie nie czuje głodu. Acha i ja codziennie rano i wieczorem pije len w ziarenkach, coby nie dopuścic do zaparć. One nie są wchłaniane przez organizm, tylko przechodza przez jelitka w takiej formie, w jakiej zostały wprowadzone ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Witam i gatuluje zgubionych 5 kg. a moze teraz jest ich już więcej ![]() Co dziś jadłyście dziewczynki???????
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

Jest wiele rad, aby przed rozpoczęciem diety przeczytać ksiązke wiec wczoraj odwiedziłam księgarnie, a dzisiaj postanowiłam dołączyc do Waszego szacownego grona 

To tak jakby mieć lodówkę 3 km od domu... SHIT! Mam nadzieję, że ryby tam będą podawać z grilla (ponoć jest taka opcja...) I co ja mam zrobić?

a teraz zabiram sie za ogotwanie obiadu dla mojego M. Piszcie kobitki, bo nie wiem, czy mile jestem widziana u Was .