Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-07-18, 22:02   #2881
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 309
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Ja w³a¶nie niespaecjlnie dba³am,bo nic przy nich nigdy nie robi³a,wliczaj±c w to farowañ,stylizacji,paseme k,trwa³ej... I mia³am piêkne,d³ugie,g³adkie,b³y szcz±ce,wszyscy podziwiali. Nidy juz takich miec nie bede. a widzia³am babe z wlosami do kolan i by³y naprawde zadbane-zero zniszczen!!! Szok totalny,uwiezycie??? Moje zdanie-im mniej kombinowania,tym lepiej nie znaczy,ze nie uzywac od¿ywek,ale nie suszyc,nie farbowac itp. Wiecej mysle,¿e az tak nie jest istotne
Stary 2009-07-18, 22:17   #2882
legallybrunette
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 673

co do vitapilu to ile 3ba stosowac kuracje zeby byly efekty? 1 opakowanie wystarcza? 3ba robic jakas przerwe czy mozna lykac caly czas?
Stary 2009-07-18, 22:29   #2883
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

Moje zdjêcie? No ok mo¿e wstawiê chocia¿ ¶tydliwa je¶tem ale ju¿ na pewno nie dzi¶. Jutro zrobiê takie ¶wie¿e, bo aktualnego nie posiadam i wklejê. A moje wlosy sa falowane wiêc ciê¿ko te¿ mi znaczyæ ile uros³y. Zawsze mierze kiedy s± mokre

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Moje zdjêcie? No ok mo¿e wstawiê chocia¿ ¶tydliwa je¶tem ale ju¿ na pewno nie dzi¶. Jutro zrobiê takie ¶wie¿e, bo aktualnego nie posiadam i wklejê MO¯E. A moje wlosy sa falowane wiêc ciê¿ko te¿ mi znaczyæ ile uros³y. Zawsze mierze kiedy s± mokre
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-18, 23:15   #2884
madzienka79
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 229

Jednak Vatika wspomaga wzrost wlosow, wystarczy przejrzec zagraniczne fora.
madzienka79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-18, 23:56   #2885
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Poka¿ wiadomo¶æ
Jeszcze taki kolor i taki blask z4293665M.jpg
Stary 2009-07-19, 00:23   #2886
trojka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 247

Cytat:
Napisane przez Anariel Poka¿ wiadomo¶æ
trojka ale z tego co ja czytalam Nisim Fast pomogl wielu osobom. A Ty widze i tak duzo zainwestowalas w te preparaty. Moze lepiej podjac ostatni drastyczny krok i kupic ten Nisim Fast? Moze zadziala...
Ju¿ mi m±¿ przela³ stówkê na konto na ma³y zestaw Fast

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na si³ê problemów!
S³odka niewiedza i szacunek to spokój w zwi±zku.
trojka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-19, 09:17   #2887
KasiaCehak
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25
GG do KasiaCehak

ja znalaz³am takie tabletki Anacaps Kapsu³ki Ducray - przeciw wypadaniu w³osów, na opakowaniu jest napisane ¿e pomaga przy wzro¶cie w³osów, koszt ok 50 zl,

próbowa³ kto¶ ?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez guniaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja w³a¶nie niespaecjlnie dba³am,bo nic przy nich nigdy nie robi³a,wliczaj±c w to farowañ,stylizacji,paseme k,trwa³ej... I mia³am piêkne,d³ugie,g³adkie,b³y szcz±ce,wszyscy podziwiali. Nidy juz takich miec nie bede. a widzia³am babe z wlosami do kolan i by³y naprawde zadbane-zero zniszczen!!! Szok totalny,uwiezycie??? Moje zdanie-im mniej kombinowania,tym lepiej nie znaczy,ze nie uzywac od¿ywek,ale nie suszyc,nie farbowac itp. Wiecej mysle,¿e az tak nie jest istotne

mi siê wydaje, ¿e farbowaæ mo¿na ale nie rozja¶niaæ bo to bardziej niszczy, ja ze swoimi w³osami nic nie robie, nie suszê, nie farbujê, czasem po myciu jedwab u¿yjê, w³osy zdrowe i nawil¿one
KasiaCehak jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 09:21   #2888
guniaaa
Wtajemniczenie

Noooo...farbowanie na pewno nie zniszczy tak,jak rozja¶nianie!!! A jak! A ja na rozjasnianych pasemkach zrobilam...trwa³a... tragedia!!!
Stary 2009-07-19, 09:40   #2889
nanaaaaa87
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 307

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Poka¿ wiadomo¶æ
ciekawe jak ona to robi ze pomimo dlugosci ma takie odbite u nasady, bo moje im dluzsze tym bardziej oklap³e...
nanaaaaa87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-19, 09:56   #2890
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ja muszê pofarbowaæ chocia¿ nie robilam tego rok i mam naturalny teraz kolor ale on mi siê totalnie nie podoba. Zawsze marzy³am o w³osach takich jak ma nana lub gunia w avku ale wlosy dziewczyny z linku od legallybrunette s± po prostu jak ze snu... ach... Pomarzyæ
Stary 2009-07-19, 10:12   #2891
Aranjani
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 574

Dziewczyny, tak sobie my¶lê... Gdzies tu ktospisa³ o jakim¶ drogim szamponie z kofeina na porost w³osów(cena chyba tylko z powody tej kofeiny z tego co pamiêtam). Ale gdyby kupiæ kofeinê z mazidê³ i dodac do Babydreama? Albo ekstrakt z rozmarynu dodac do od¿ywki zamiast kupowaæ Jantar? Robi³y¶cie tak?

Ja ostatnio doda³am keratyne do szmponu oraz kwaz hialuronowy 1%. Keratyna ok, ale zastanawiam sie czy z tym kwasem to by³ dobry pomys³ na d³u¿sz± metê... Choæ w³osy dzi¶ sa niczego sobie Dodawa³y¶cie hialuron do szmponu?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
Ja muszê pofarbowaæ chocia¿ nie robilam tego rok i mam naturalny teraz kolor ale on mi siê totalnie nie podoba. Zawsze marzy³am o w³osach takich jak ma nana lub gunia w avku ale wlosy dziewczyny z linku od legallybrunette s± po prostu jak ze snu... ach... Pomarzyæ

Mo¿e spróbuj pofarbowaæ henn± mieszan± z indygo?
W³osow sobie tym nie zniszczysz, a wrêcz od¿ywisz

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 10:24   #2892
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 728

Cytat:
Napisane przez Aranjani Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, tak sobie my¶lê... Gdzies tu ktospisa³ o jakim¶ drogim szamponie z kofeina na porost w³osów(cena chyba tylko z powody tej kofeiny z tego co pamiêtam). Ale gdyby kupiæ kofeinê z mazidê³ i dodac do Babydreama? Albo ekstrakt z rozmarynu dodac do od¿ywki zamiast kupowaæ Jantar? Robi³y¶cie tak?

Ja ostatnio doda³am keratyne do szmponu oraz kwaz hialuronowy 1%. Keratyna ok, ale zastanawiam sie czy z tym kwasem to by³ dobry pomys³ na d³u¿sz± metê... Choæ w³osy dzi¶ sa niczego sobie Dodawa³y¶cie hialuron do szmponu?
Tak, tuningowanie od¿ywek, szamponów i wcierek jest do¶æ popularne na wiza¿u i daje fajne efekty. Co prawda dodawanie kofeiny czy HA do szamponów jest trochê ma³o ekonomiczne (s± to do¶æ drogie rzeczy) i daje ma³e efekty (szampon trzymasz krótko i zmywa on te dodatki z w³osów). Lepiej kofeinê dodaj do jakie¶ wcierki jak± masz (nawet do wody brzozowej). Za¶ HA mo¿esz dawaæ do od¿ywek, wcierek czy psikaczy w³asnej roboty.
Szamponu za bardzo nie ma co tuningowaæ, bo on po prostu ma Ci umyæ w³osy i nie wysuszyæ (jak ju¿ to lepiej dodaæ jaki¶ nawil¿aczy typu pantenol, hydromanil czy NMF).
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-19, 11:01   #2893
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

Hm... moze sama zaczne tak eksperymentowac A w jakim topiku znajde mikstury, ktore dziewczyny robia i same wyprobowaly?
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-19, 11:04   #2894
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

aranjani a jak± bêdê mia³a pewno¶æ ¿e wyjdzie mi porz±dany kolor? Bo my¶la³am ju¿ nad tym....
Stary 2009-07-19, 11:28   #2895
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Poka¿ wiadomo¶æ
ciekawe jak ona to robi ze pomimo dlugosci ma takie odbite u nasady, bo moje im dluzsze tym bardziej oklap³e...
No dok³adnie,a ja juz maj±c w³osy do ³opatek mam oklap³e,a co dopiero takie...
Te¿ jestem ciekawa jak uzyskaæ taki kolor jak ma Scherzinger w moim avku tak,zeby nie zniszczyc w³osów Henna z indygo? Prosze o szczegó³y
A zapytam jeszzce raz-u¿ywa³y¶cie mo¿e olejku z himalaya herbals? Daje on efekty przyspieszenia? Z jantar jednak myslê dam sobie spokoj,bo himalaya jest bardziej naturalny a roznica wyniesie mnie niewiele,bo za podwójna objeto¶æ jantar,kora ma himalaya dop³ace do jantar 5zl i mam naturalny przyspieszacz w podwojnej pojemniosciu
Stary 2009-07-19, 11:41   #2896
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ja ju¿ dawno my¶la³am o amli z henn± ale nie chce uzyskaæ takich kruczo czarnych w³osów bo bojê siê ¿e nie bêdê w nich ko¿ystnie wygl±daæ. My¶la³am o ciep³ym, ciemnym br±zie chyba wypróbujê castinga odcieñ pralina. Ciekawi mnie czy ta laska nie na clip-onów. Nie wierzê ¿e to s± jej w³osy które siê tak naturalnie uk³adaj±.
Stary 2009-07-19, 11:45   #2897
guniaaa
Wtajemniczenie

W moim avku nicole ma ciemna czekolade. Tak± farbê ma np.arte'ego(czy jakos tak sie pisze),ja takiej uzywam i jestem zadowolona kolor jak w avku
Stary 2009-07-19, 11:47   #2898
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
No dok³adnie,a ja juz maj±c w³osy do ³opatek mam oklap³e,a co dopiero takie...
Te¿ jestem ciekawa jak uzyskaæ taki kolor jak ma Scherzinger w moim avku tak,zeby nie zniszczyc w³osów Henna z indygo? Prosze o szczegó³y
A zapytam jeszzce raz-u¿ywa³y¶cie mo¿e olejku z himalaya herbals? Daje on efekty przyspieszenia? Z jantar jednak myslê dam sobie spokoj,bo himalaya jest bardziej naturalny a roznica wyniesie mnie niewiele,bo za podwójna objeto¶æ jantar,kora ma himalaya dop³ace do jantar 5zl i mam naturalny przyspieszacz w podwojnej pojemniosciu
Po pierwsze Jantar i Himalaya to dwa rózne produkty - Jantar to od¿ywka na bazie wody i ekstarktów a Himalaja to olejek z oddatkiem ekstraktów, po drugie "bardziej naturalny" jest Jantar bo Himalaya z tego co kojarze jest chyba na parafinie robiona a nie na jaki¶ olejach, po trzecie tych produktów mozna uzywac razem - olejku przed myciem a Jantaru po

a co do Jantaru i Saponics to mo¿na je zamówiæ na ☠☠☠☠☠☠☠ i wtedy odbiera siê w konkretnej aptece i nie p³aci siê za przesy³kê

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Ja ju¿ dawno my¶la³am o amli z henn± ale nie chce uzyskaæ takich kruczo czarnych w³osów bo bojê siê ¿e nie bêdê w nich ko¿ystnie wygl±daæ. My¶la³am o ciep³ym, ciemnym br±zie chyba wypróbujê castinga odcieñ pralina. Ciekawi mnie czy ta laska nie na clip-onów. Nie wierzê ¿e to s± jej w³osy które siê tak naturalnie uk³adaj±.
Pralina to z³o... ja po niej mialam w sloñcu marchewkowe pole w efekcie po 2 tyg. mêczenia sie posz³am siê pofarbowaæ do fryzjera...
Stary 2009-07-19, 11:51   #2899
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
Po pierwsze Jantar i Himalaya to dwa rózne produkty - Jantar to od¿ywka na bazie wody i ekstarktów a Himalaja to olejek z oddatkiem ekstraktów, po drugie "bardziej naturalny" jest Jantar bo Himalaya z tego co kojarze jest chyba na parafinie robiona a nie na jaki¶ olejach, po trzecie tych produktów mozna uzywac razem - olejku przed myciem a Jantaru po

a co do Jantaru i Saponics to mo¿na je zamówiæ na ☠☠☠☠☠☠☠ i wtedy odbiera siê w konkretnej aptece i nie p³aci siê za przesy³kê
Szok Jantar jest bardziej naturalna????? Dziêki,¿e mi napisa³as to

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 11:54   #2900
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
Szok Jantar jest bardziej naturalna????? Dziêki,¿e mi napisa³as to
A czemu uwa¿a³a¶ ze Himalaya bardzoej naturalny?? :-P przecie¿ jantar tez ma ekstrakty...
Stary 2009-07-19, 11:57   #2901
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Pralina to z³o... ja po niej mialam w sloñcu marchewkowe pole w efekcie po 2 tyg. mêczenia sie posz³am siê pofarbowaæ do fryzjera...[/QUOTE]

Tak? a jaki masz naturalny kolor w³osków? Bo ja naturalny jasny br±z(mysi).
¯eby mi tak zawsze ros³y w³osy jak paznokcie....po 3 tygodniach od zapa³ki s± jak tipsy, jak to mówi mama i "Bozia Ci nie poszczêdzi³a na Figurze i paznokciach" ehhhh <skromny>
Stary 2009-07-19, 13:00   #2902
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
A czemu uwa¿a³a¶ ze Himalaya bardzoej naturalny?? :-P przecie¿ jantar tez ma ekstrakty...
No po sk³adzie,bo widzê,¿e jantar ma propylene glycol a himalaya jakies naturalne
Stary 2009-07-19, 13:00   #2903
Asiek1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 55

albo te;
http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura229405.htm
przede wszytskim chcialam sie ³adnie przywitac, gdyz jeszcze tutaj nie pisalam.. tak w skrócie; od kilku dobrych lat mam obsesje na punkcie w³osów. Od ok 8msc probuje zapuscic, marze o tych z linku wyzej albo tych, ktora podalaa jedna z was.. moja klatwa jest prostownica.. ale, z czego jestem b. dumna od czasu kiedy postanowilam je zapuszczac uzylam jej ok 10 razy .. + zero suszarek minimum lakieru.. by³o warto.. uzywalam wiele odzywek, i jedyne co obserwowalam to niesamowita regeneracja.. od miesiaica stosuje na przemian pulkanke z pokrzywy, lisci brzozy i skrzypu- naturalnych nie suszonych.. lub maseczki z zoltka, cytryny, nafty,rycyny i wit A w plynie.. i dzialaD Nie uzwyam zadnych odzywej sklepowych bo mam debet.. ale zaczynam sie rozgladac..
mam pytane do was Dziewczyny, jak wy je mierzycie? pewnie to glupie , ale ile razy bym nie mierzyla to wychodza mi zupelnie inne liczby..;/
pozdrawiam serdecznie
Asiek1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-19, 13:13   #2904
majreg
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 743

Nie ma tam Jantara, jak wszêdzie zreszt±.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiek1990 Poka¿ wiadomo¶æ
albo te;
http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura229405.htm
przede wszytskim chcialam sie ³adnie przywitac, gdyz jeszcze tutaj nie pisalam.. tak w skrócie; od kilku dobrych lat mam obsesje na punkcie w³osów. Od ok 8msc probuje zapuscic, marze o tych z linku wyzej albo tych, ktora podalaa jedna z was.. moja klatwa jest prostownica.. ale, z czego jestem b. dumna od czasu kiedy postanowilam je zapuszczac uzylam jej ok 10 razy .. + zero suszarek minimum lakieru.. by³o warto.. uzywalam wiele odzywek, i jedyne co obserwowalam to niesamowita regeneracja.. od miesiaica stosuje na przemian pulkanke z pokrzywy, lisci brzozy i skrzypu- naturalnych nie suszonych.. lub maseczki z zoltka, cytryny, nafty,rycyny i wit A w plynie.. i dzialaD Nie uzwyam zadnych odzywej sklepowych bo mam debet.. ale zaczynam sie rozgladac..
mam pytane do was Dziewczyny, jak wy je mierzycie? pewnie to glupie , ale ile razy bym nie mierzyla to wychodza mi zupelnie inne liczby..;/
pozdrawiam serdecznie
Ja mierzê odrosty, bo mam malowane.
majreg jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-19, 13:15   #2905
guniaaa
Wtajemniczenie

A no nie ma,nie ma..czemu? A jak to jest-ja zamawiam,odbieram w aptecema ile p³ace? Narzuca apteka jeszcze swoja marze??
Stary 2009-07-19, 13:17   #2906
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez trojka Poka¿ wiadomo¶æ
Ju¿ mi m±¿ przela³ stówkê na konto na ma³y zestaw Fast
szczesciara
Stary 2009-07-19, 13:29   #2907
Aranjani
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 574

Cytat:
aranjani a jak± bêdê mia³a pewno¶æ ¿e wyjdzie mi porz±dany kolor? Bo my¶la³am ju¿ nad tym....
Nie wiem czy cos tu wyjdzie na pewno. Robi³am niedawno w³osy czekolad± Castinga i po kilku myciach mia³am przez 3 tygodnie paskudny, rudokasztanowy kolor, jaki czêsto maj± babcie i inne ciotki. Machnê³am wiêc rozja¶niacz z Avonu na cale w³osy i rudzielstwo zesz³o. Teraz w³osy wygl±daja do¶æ naturalnie.

Ja na razie zamówi³am sobie amlê i ecliptê z BU, które tez przyciemniaj± wlosy. Na razie je porz±dnie odzywiê po eksperymentach. Przysiêg³am sobie, ¿e je¿eli juz mam zmieniac kolor to tylko henn±, naturalnie. ¯aden kolor nie tak nie ozdobi w³osów jak ich naturalny, ZDROWY wygl±d. I tego sie bede trzymaæ!

Podajê Ci tabelê kolorow z Mazide³:
http://mazidla.com/index.php?option=...d=297&Itemid=2
I komentarze s± pozytywne...
Ja mam ciemny blond i przymierzam siê do proporcji 2\3 henny + 1\3 indygo na jesieñ

A tu jeszcze inne kombinacje: http://www.hennaforhair.com/mixes/
Oraz nasz rodzimy w±tek wiza¿owy : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...owanie+henn%B1
Stary 2009-07-19, 14:33   #2908
guniaaa
Wtajemniczenie

A powiecie mi mo¿e czy lotion petrole z chlorofilem nie bêdzie lepszy od lotionu seboradin???
Stary 2009-07-19, 15:35   #2909
madzienka79
BAN sta³y

Te wlosy mnie zniewalaja dziewczyna, ktorej wlosy widoczne sa na zdjeciu twierdzi, ze zawdziecza je pielegnacji poprzez uzywanie olejkow do wlosow szczegolnie Vatiki [ATTACH][/ATTACH] TEZ CHCE TAKIE, wlasnie takie, nie inne. Piekne czarne dlugie wlosy buuuuuuu ;(
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 20080209_090014_L7-A1_S-02_.jpg (24,2 KB, 51 za³adowañ)

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-07-19 o 15:37
Stary 2009-07-19, 16:02   #2910
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 784

ja ostatnio farbowalam wlosy chna, niestety za kazdym myciem (a myje delikatnym babydreamem) kolor sie splukiwal i mam teraz pol swoich wlosow pol farbowanych, musze powtorzyc zabieg

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.