|
|
#2011 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
podwójne życie każde z nas posiędzie:
żyć w sobie i w tym,kogo kocha będzie. żywot spokojny w smutku mi upływa, a wtedy tylko mogę być szczęśliwa, gdy choć na chwilę sobą być przestaję. i oddech wonny jak pachnący groszek. bo nie wystarczy wargi do warg ruchem zbliżyć łaskawym,zamknione i suche. trzeba by jeden język z drugim igrał.
|
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
na koniec świata prosto za Tobą pójdę dnia każdego .
Siedząc na parapecie, przy zgaszonym świetle, z kubkiem gorącej herbaty, który wręcz parzy mnie w dłonie, patrząc na krople deszczu odbijające się od okna, dochodzę do wniosku, że lubię być sama. Bez kogokolwiek obok. Czasami obecność innej osoby nie pozwala mi na bycie taką, jaką jestem w żadnym momencie. Często udaję, że jest dobrze, byleby uniknąć zwierzeń i pocieszeń. Jednak z drugiej strony dobrze mieć obok kogoś, kto wyciągnie nas z powrotem, gdy wypadniemy za burtę, i dobrze czuć się potrzebnym, by komuś innemu móc zawsze pomóc. Jakby nie patrzeć jest to zamknięte koło. Dla mnie bez wyjścia. Nie potrafię być bardziej w lewo, ani w prawo. Zachowaj się jak prawdziwy facet. Nie przyznawaj się. Prawdopodobieństwo tego że jesteś zwykłym dupkiem rośnie z dnia na dzień.
|
|
#2013 |
|
Przyczajenie
|
i ukryjesz wszystko.. nawet miłość. jak coś to przepraszam za powtórki
![]() |
|
|
|
#2014 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
KaMa2704
i sorka za te duze litery kradnę Twoje ![]() KissMeOnceAgainx3 ![]() _____ Jesli odejdziesz, zabierz oddech... bez ciebie jest mi niepotrzebny. Nadzieja zawsze ta k**wa w zielonej sukience. " (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." "Kocham ziemię, po której On stąpa; powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie Jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń".
|
|
|
|
#2015 |
|
Raczkowanie
|
Exceptional
![]() Oczy jak dwie krople złota. Za drzwiami zostaw świat. Cześć, nadal Cię kocham ![]() Gorzko mi więc cukrem nakarm
|
#2016 |
|
Wtajemniczenie
|
22.15 stoję pod Twoimi drzwiami.
Zapatrzeni w siebie jak wycięci z Love story. Sama tego chciałaś. Prezent od diabła. Na spotkanie z ogniem szykuje się. Bal weteranów. Topić smutki w butelce wódki. Na co komu dziś wczorajsza miłość.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
Każde szczęście ma swoją datę ważności.
Nałogowo rozkładam szczęście na czynniki pierwsze. ... Bycie docenioną przez szczęście (; [A jeśli znajdziesz kiedyś szczęście podziel się nim ze mną] po drabinie - na piętro zwane siódmym niebem.
|
|
#2018 |
|
Raczkowanie
|
Trudno zapomnieć kiedy serce czuje swoje .. jestem jedynie człowiekiem i cały czas popełniam błędy...Wiarą w własne siły spełniać najpiękniejszy sen... Daj ponieść się emocjom.. Chciałabym wejść do twoich myśli,potem wyjść i spytać co naprawdę myślisz. I tylko w snach czuje radość. Mam nadzieje ze jak się spotkamy to nie będziemy stać i patrzeć się na siebie..Chociaż..ja się nigdy nie napatrzę daj spokój z bólem i tak zbyt wiele czuje. Bo jak odszedłeś i przechodziłam tam, gdzie kiedyś byliśmy razem..czułam Cie obok..Otworzyłam oczy..i już Cie nie było. Wspomnienia są częścią mnie. Czy to źle, że chciałam spędzać z Tobą każdą możliwą chwilę ? ale przecież Ty zapomniałeś, że mnie masz..
|
#2019 |
|
Rozeznanie
|
*Ty przecież nie obiecywałeś, nie zapewniałeś. To nadzieja wszystko wyolbrzymiła.
*Z uczuć się nie wyrasta. *Bo jeśli Ci nie zależy, to nie zniechęcisz mnie słodkim uśmiechem, 'przypadkowym' objęciem i całusem na "do widzenia". *Posklejane oddechem rzęsy. *Jesteśmy tak pięknie różni. *Czas nie leczy ran. On tylko mydli oczy. *Bo ja na każdym kroku potykam się o Twój świat. Chyba sama się do niego pcham.
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Life is bigger
It's bigger than you Życie jest duże, jeszcze wieksze od Ciebie You are not me Nie jesteś mną The distance in your eyes Dystans w Twoich oczach That's me in the corner That's me in the spotlight To ja w rogu, To ja w świetle reflektorów I thought that I heard you laughing Myślałam, że słyszę Twój śmiech Every whisper Of every waking hour I'm Na każde życzenie, Byłam na każdą godzinę (na każde zawołanie) Consider this The hint of the century Rozważam to, aluzja stulecia The slip that brought me Poślizgnęłam się żeby się podnieść But that was just a dream That was just a dream Ale to był sen to był tylko sen The moon is the only light we'll see Blask księżyca, to jedyne co dostrzegamy No, I won't be afraid Just as long as you stand Nie będę się bała, tak długo jak będziesz przy mnie So darling, darling Stand by me Więc kochanie, kochanie bądź przy mnie If the sky that we look upon Should tumble and fall Gdyby niebo na które spoglądamy skłębiło się i spadło The mountains should crumble in the sea Morze pochłonęłoby góry No, I won't shed a tear Nie, nie uronię łzy |
|
|
|
#2021 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
.NieMyslPoczuj cudowna jesteś ;***. ^. ** wszystko już wiem, nie musisz grać. powiedz mi prawdę, proszę powiedz to, co wiesz, że czujesz.
|
|
|
#2022 |
|
Raczkowanie
|
czysty hajlajf
jesteś na wyciągnięcie dłoni, ostatnio nawet serca jemy łyżeczkami gwiazdy po raz kolejny zabawimy się w miłość, a jutro odejdziesz mówiąc że moje uczucie to też atrapa patrzysz a ja nadal stoję . sparaliżowana wyrazem spojrzenia, które kiedyś tak bardzo lubiłam
|
#2023 |
|
Zadomowienie
|
Nadrabiam i nadrabiam i nie potrafię nadrobić aleeee napisałam na wszelaki jakby się ktoś stęsknił
![]() Czasami tylko muszę pamiętać o tym, by oddychać. Zużyta i oślepiona kłamstwami. I want more than you can give/Chcę więcej niż możesz mi dać. I'm so cold with every kiss/Jestem taka chłodna z każdym pocałunkiem. Nie potrzebuję ani jednego dnia więcej, byś mnie niszczył. Ubieram na siebie swoją codzienną twierdzę. Pozostawiona z nieuświadomionymi myślami. Tortutuj mnie, spraw abym czuła się taka jaka jestem naprawdę. Życie jest zbyt krótkie by być wleczonym. Są ludzie, których potrzebuję. Są ludzie których kocham. I są ludzie tak jak Ty, których się potrzebuje, bo się ich tak bardzo kocha. w huraganie ciemności i bólu w zakwaszonym deszczu i obietnicach.dość! Czasami, dźwięk pożegnania, jest głośniejszy niż każde bębnienie
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
przy porannej kawie doszłam do wniosku, że... mam ochotę komuś przypie*dolić.
moja krew szaleje na twym puuunkcie. niechtenkoszmarsięskończy . a gdyby tak wrócić do pasiastych podkolanówek i zjeżdżalni w parku? nie byłoby łatwiej? nienawiść pukała w okno, miłość do drzwi. nie reagowałam.... kama2704 <3
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-07-19 o 15:18 |
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
Chcę ujrzeć niebo twoimi oczami, chcę usłyszeć śpiew ptaków twoimi uszami, chcę powąchać kwiatów tak, jak ty je czujesz. Chce poznać wartości ludzkie, znaleźć ustosunkowanych pozytywnie przyjaciół, godną pozycję w alterntywnym świecie. No tak, przecież to tak dużo.
|
|
#2026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam... _______ tańcząc w deszczu...
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
`odchodzisz już 30 raz
w duszy gra magia skrzypiec... ostatni nasz taniec... a potem łzy... `szukam wczorajszego dnia, wszystko przypomina Cię...;* Takiego Janicka serdusko by chciało. |
|
|
|
#2028 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedna jest racja, tak jak miłość jest jedna.
|
|
|
|
#2029 |
|
Rozeznanie
|
KaMa2704 a co to za różnica jakimi literami piszemy?! to już jest wyłącznie każdego sprawa, pisze takim stylem jaki lubi, nie ma w regulaminie niczego takiego może jeszcze czcionka nie pasuje? afff.. MUSIAŁAM TO NAPISAĆ!
OPISY: Nie mało było takich, którym się za dużo wydawało. milczałam.. i to był mój największy błąd. nie pisze, że Cię kocham bo to bzdura, ale pewnie Cię kocham. ja na prawdę się nie zmienię, choćbym nie wiem jak chciała. potem układaj mnie, jakbyś bał się że nie wystarczy Ci mnie by przykryć się.. jesteś tak daleko ode mnie, czasami jednak blisko tak. |
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
to nie dla mnie. miłość jest dla tych co w nią wierzą.
przecież nigdy nie jest dobry czas by poddać się i przeminąć. o życie - gdybyś miało dupę to bym Cię kopnęła jak ty mnie kopiesz. nie jestem w stanie przekonać samej siebie, że bez Ciebie będzie mi lepiej.
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
A czy naprawdę konieczne jest robienie z tego halo? Każdy pisze jakimi chce ... I na Twoje pytanie odpowiadam, z pewnością konieczne
_____ nie.. nie wybieraj między miłością a przymusem. muszę wiedzieć, czy coś kiedyś będzie... stajesz się taki jak oni- wszystko, tylko nie to .. ! będzie dobrze- chociaż to zbyt piękne. " jeśli wierzysz- nie upadniesz..." kochana, on jest mój . .
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-07-19 o 15:57 |
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedałbyś duszę, by zrealizować swój plan
od łóżka do łóżka, od faceta do faceta Im bardziej próbujesz to ukryć, tym mocniej kłamstwo masz wypisane na twarzy Nie potrzebuję snu tej nocy Zmarłe obietnice Świat kurzu i krwi Nieczuły |
|
|
|
#2033 |
|
Wtajemniczenie
|
W deszczowe dni, takie jak ten oprócz kubka gorącej herbaty
miło by było mieć przy sobie jeszcze Ciebie. Dopijam kolejnego drinka. Coraz bardziej mi się podobasz. Znasz to uczucie gdy rano budzisz się z suchym gardłem? Odkąd Cie nie ma wyschło mi nie tylko gardło, serce też. A w tym całym bałaganie na mym biurku nie ma ani jednej kartki na której nie byłoby serduszka bądź twego imienia.
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
` To co jest przyczyną twoich najgłębszych cierpień, jest zarazem źródłem twoich największych radości. '
Kiedy ktoś Cię opuści, poza tym, że tęsknisz, poza tym, że rozpada się cały ten mały świat, który razem stworzyliście, i że wszystko co widzisz albo robisz przypomina Ci o tej osobie, najgorsza jest myśl, że była to próba jakości i teraz wszystkie części, z których się składasz, noszą stempel ODRZUT przystawiony przez kogoś, kogo kochasz. `. Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, Trafiłam do nieba - w samym środku piekła.kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie Twoja.. Staram się o Nim nie myśleć, nie oznacza to jednak że, staram się o Nim zapomnieć. Nieraz wieczorem kiedy z braku snu słabła moja silna wola, martwiłam się, że wszystko mi się wymyka. Moja pamięć jets jak sito. Wzdrygam się na myśl o tym, że pewnego dnia już nie przypomnę sobie kolory Jego oczy, ciepła Jeego skóry, Barwy Jego głosu. Nie wolno mi tych cech wspominać, ale moim obowiązkiem jest o nich pamiętać. Dlaczego? Ponieważ, aby dalej normalnie funkcjonować, nie mogę przestać wierzyć, że on nadal istnieje. Obdarzona w tę wiarę, jestem gotowa zmierzyć się z każdą odmianą cierpienia. Jest pewne imię, na [..] sie zaczyna... nosi je chłopak, a kocha dziewczyna. Bo jesteś T Y L K O jedną z W I E L U rzeczy. [*] Bo dla mnie już umarłes. Nie ma Cię. Kiedy się dzis obudziłam, nie potrafiłam zebrać mysli. Postrzegałam wszystko jak przez mgłę, rzeczywistość myliła mi sie z sennymi marzeniami. Dopiero po dłuzszej chwili zdałam sobie sprawę, gdzie się znajduje - ...
;( Edytowane przez daisuki Czas edycji: 2009-07-19 o 15:45 |
|
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
agattee - <3 . niach ; *
niedzielna bezczynność wyjątkowo jaskrawo uświadamia samotność.
wymiotuję nadmiarem pozytywnej energii . nad ranem wszystkie łzy już dawno wyschły. kolejna łza po umywalce spływa. -kochasz mnie? - z chęcią odpowiedziałabym Ci, że tak, oczywiście, jesteś miłością mojego życia, ale nie potrafię. w moim sercu nie ma ani odrobiny Ciebie ..
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez wzajemnie Czas edycji: 2009-07-19 o 16:01 |
|
|
|
#2037 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
namiętność płonie w oczach Twojej wyobraźni.
Przeszłość jest tatuażem.Nikt jej nie zmaże. naje.bana szczęściem . ciągle dolewam do kieliszka i nie chce trzeźwieć . są ludzie i faceci. welcome to my world. Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn. -nie, nie kocham Cię.
-po takim czasie Ty dopiero teraz mi mówisz, że mnie nie kochasz? chociaż powiedz dlaczego?! -m.in. bo nie masz na imię Michał.. -a może bo nie jestem Michałem? -przepraszam.. -ja Ciebie nigdy nie zostawie.. -jesteś pewien? -NIGDY Cię nie zostawię bez powodu tak jak on! NIGDY nie sprawię Ci takiego bólu -a może ja bym wolała i tak z nim być? -nawet jakby znów Cię bez powodu zostawił? -tak, mimo wszystko, wiesz? i przestań mówić, że zostawił mnie bez powodu! i tak bym wolała z nim być! nawet jeśli miałby mnie zranić potem 10x mocniej. po prostu jestem gotowa na wszystko dla tamtych chwil! rozumiesz? -ej, nie możesz tak myśleć -przepraszam.. -nie chodzi o to, że masz mnie przepraszać, ja Cię kocham, ale teraz też nie o to chodzi. Nie możesz całe życie myśleć tylko o nim, musisz nauczyć się kochać kogoś innego! -Ciebie? a może ja wcale nie chce? -chciałbym żeby tak było, ale jeżeli nie mnie to i tak kogoś innego! na Boga, już nigdy z nim nie będziesz! -skąd wiesz?! skąd to do cholery możesz wiedzieć?! -rozmawiacie? -nie.. -piszecie? -nie.. -utrzymujecie jakiś kontakt? -nie.. -czy on w ogóle na Ciebie patrzy? -nie.. -no widzisz.. on jest obojętny! -wiesz co właśnie zrobiłeś? -tak, wytłumaczyłem Ci, że i tak już z nim nigdy nie będziesz i że musisz się z tym pogodzić... -nie! -no więc co? -właśnie złamałeś swoją obietnicę! -jaką? -zraniłeś mnie! zraniłeś mnie najbardziej! -przepraszam.. Edytowane przez Exceptional Czas edycji: 2009-07-19 o 16:06 |
|
|
|
#2038 |
|
Przyczajenie
|
A ja ostatnio żyje tylko piosenką Pauli - prosto w serce ;]
słucham jej po prostu cały dzień, bo jest taka cudowna;D dlatego z tej okazji opisy z jej piosenki.. ;D posłuchajcie, bo warto ;] .Samotny Kapitanie, pamiętasz jak błagałam, byś nigdy nie zabierał wszystkiego co kochałam.? .bądź szczęśliwy z nią, dla siebie... .okrutny czasem bywa los... .i prosto w serce zadaj cios... .i powiedz jej, by zawsze dbała o wszystko co kochałam... .wyblakłe kalendarze, i daty naszych marzeń... .i powiedz, że to moja wina, gdy cały czas jak Anioł Stróż przy Tobie byłam.! .uciekaj stąd i zabierz wszystkie nasze dni... .obrazy wspomnień na których razem ja i Ty... .Ty byłeś z nią myślami. .Wy tak bardzo zakochani... to po prostu skarbnica opisów.. ![]()
|
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
sorry za OT, ale
Cytat:
![]() __ opisy (sory jak sie powtarzają) Czlowiek przedstawia sie przy pozegnaniu nie pora umierać. to tylko złudzenia. choć się nie przyznajemy. nie wierzysz, że było warto. nie tak, jak sobie wyobrażałam. blizny z przeszłości powinny otwierać oczy. przyszłość zatruta przeszłością. czysta niepewność i pustka... patrząc na przeszłość, nie wiem czy przyszłość ma jakiś sens... mam dość niepewności. uwięzienia w swej przeszłości... bo nie mam nic... bez żalu? otwórz oczy! natłok myśli. nie dajmy się zniszczyć. powinniśmy iść naprzód. chora wyobraźnia dobra mina do złej gry. tak cholernie się wszystko wymieszało . trochę żal. a może i wstyd... nie wiem, czy wiesz. zaczynamy. znowu
|
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
tak często nie wiem co mam zrobić.podobnie jest teraz. Jesteś najlepszą rzeczą jaka kiedykolwiek mi się trafiła. bo to tylko kolejne złamane serce na mojej pieprzonej liście. Dla ciebie kotku jestem tylko i wyłącznie iluzją. I już nie słyszę twych kroków po schodach. Walki, z którymi muszę się mierzyć Szanse, które powinnam wykorzystywać
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

<3

)
i sorka za te duze litery
kradnę Twoje 

wystarczy Marzena