|
|
#2041 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
witam po dłuugiej nieobecności. nydee melduje się na stanowisku (: na początek chciałam bardzo podziękować za wszystkie pochwały, które się pojawiły. ;** jesteście kochane. <3
opisy : jeśli na prawdę Bóg stworzył ludzi, to przy nim ah, i takie ps. nie fajnie jest, jak ktoś inny przywłaszcza sobie mój opis i do tego zbiera za niego pochwały. ;/ np.spędził trochę więcej czasu. to jest tak, że cały świat wali się w jednej sekundzie. niesamowite, powinnam się już do tego przyzwyczaić. zawiesiłam się jak komputer. czuję się strasznie, jeżeli słowo 'strasznie' w ogóle coś znaczy. hej, wiesz, że mnie wzruszasz ? kocham. kochałam. i jeszcze nie jednego będę kochać. szczepię sobie podświadomość. nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie. nie pomyślałam. bo ja nie myślę. ja czuję. kochał. nieprzymuszony, nieproszony, a czasem i niezauważany. ps. nikogo nie można porównać z Tobą. Cytat:
zawsze podobały my się Twoje opisy, więc nie musisz dodawać moich.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-07-19 o 16:34 |
|
|
|
|
#2042 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam za nieobecnośc ;p ale szybko gonicie dziewczynki
z jakiejś strony przysłowia : 1. Allzuviel ist ungesund. - Co za dużo to nie zdrowo. 2. Aller Anfang ist schwer. - Początki są zawsze trudne. 3. Der Apfel fällt nicht weit vom Stamm. - Nie daleko pada jabłko od jabłoni. 4. Der Appetit kommt beim Essen. - Apetyt rośnie w miarę jedzenia. 5. Arbeit schandet nicht. - Praca nie hańbi. 6. Aufgeschoben ist nicht aufgehoben. - Co się odwlecze to nie uciecze. 7. Aus den Augen, aus dem Sinn. - Co z oczu to z serca (myśli). 8. Erst besinn`s dann beginn`s. - Najpierw pojąć potem zacząć. 9. Wie man sich bettet, so schläft man. - Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. 10. Heiße Bitte, kalter Dank. - Gorąca prośba, zimne podziękowanie.
|
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
\w milczeniu nawet słaby krzyk robi wiele hałasu..
i nieprzespane noce, w obawie o jutro.. Wiesz Prosiaczku... czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... może tak, jak siedząc wczoraj bez sensu do czwartej.. biegnę szybko, a w dłoniach ściskam mocno marzeń garść. niepotrzebnie chciałam Cie dla siebie mieć. to moje własne malinowe niebo. <3
|
|
#2044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wybacz. Nie widzisz tego, co ja bym chciała,
żebyś zauważył . . .
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
podobne prośby juz były kilka stron wcześniej. wystarczy przejrzeć ![]() i jeżeli nikt nie ma to nie dodaje. proste. ___ ty jesteś tam a ja tu. razem ale w światach dwóch .
|
|
#2047 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z Tobą wiele razy. W pokoju, w kuchni, na balkonie. Opowiedziałam Ci, jak to ujrzałam Cię po raz pierwszy. Po czym objąłeś mnie, i obdarzyłeś uśmiechem. Taka jest moja wyobraźnia. ładnie Ci w tym. i kocham Cię trochę. gdybym była na Twoim miejscu? ...dziękowałabym Bogu za tak wielką miłość. i wiesz, to chyba jest to, właśnie. bo nieważne dla mnie jest jak wyglądasz, czy w tej koszuli jest Ci lepiej czy gorzej. czy masz gdzie spać, czy błąkasz się po ulicy. ważne jest gdzie, o której, dlaczego, z kim, i jaki masz wyraz oczu. i czy nie boli Cię w środku. |
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspomnienie tej nocy zatarło się i wyblakło. ile razy można mówić, że będzie już lepiej, że będzie już dobrze... fotografia jest jak seks. jeśli nie ma uczucia to nawet technika nie pomoże. nie ma zdrowych uczuć jeśli myśli chore są .
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-07-19 o 17:36 |
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______ Jak możesz mieć dość , skoro nic się nie wydarzyło...
Zostaw gdzieś te wszystkie smutki, choć się pobawić. .. Tylko pamiętaj, że żadna z nich nie będzie mną. jak miałam się zachować, aby nie odszedł..? Czasami myślę, że bez Ciebie byłoby mi lepiej. Tak, daje Ci czas.. Może chociaż on pomoże Ci zrozumieć błąd.
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
chyba muszę odłączyć się od Twojego respiratora.
Chcę zignorować nasz bezsensowny los. Na falach moich snów, na następny dzień. Wiatry wieją wciąż i chwytają moje wątpliwości. nie potrzebuję Ciebie w moim życiu ponownie. Nigdy nie odczułam, że odszedłeś, znalazłam to, gdy dopiero trudno było mi oddychać co za niefart.ciągle jesteś częścią mojego życia. Zbyt dużo rzeczy powiedzianych i zrobionych niepotrzebnie. Próbujesz mnie dopasować do swojego idealnego życia. Oswobadzam twoje myśli. leżę na podłodze tu, gdzie mnie zostawiłeś.
|
#2051 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chcę zapomnieć jak to jest, Gdy serce moje woła Cię, Ty nie odpowiesz nigdy już. Tak wiele niepotrzebnych słów. Pamiętam jeszcze zapach róż. A niebo przypomina mi, Że życie dalej toczy się.
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93 przyjęte do wiadomości . ale następnym razem jak coś będziesz miała mi do zarzucenia napisz na prywatnym żeby z forum nie robić miejsca do bez sensownych komentarzy (;
jedno dobre słowo potrafi zmienić całe życie . kiedy zwierzęta zrobią klatki dla ludzi ? każdy z nas ma skrzydła lecz potrzebuje miłości żeby je rozwinąć. wirtualne szczęście.
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Po co w ogóle ciągle pisać, ze jakiś opis się powtarza? Nie trzeba robić z tego jakieś 'tragedii'. Każdemu może się zdarzyć pomylić. Ale to nie znaczy, że jestem za kopiowaniem czyiś opisów.
I nie chcę, żeby ktoś się poczuł urażony, ale to wątek na opisy, a nie kłótnie. Pozdrawiam ![]() ________________ Ktoś kłamie Nakarm swoją pustą głowę Doprowadzasz mnie na krawędź Czuję się jak nawalony Chcę być sam, choć przez chwilę nieznany Nigdy nie rezygnować z tego życia |
|
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć,
zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć w życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. Wspomnienia zachowuje tylko piekne, marzenia i czego chciec tu wiecej choć dziwny jest ten świat jak w Niemena piosence. kim jestem w twoich oczach.? Gdy przechodzisz lubię patrzeć się przez ciebie jak byś był powietrzem Dobrze jeśli to tylko jest błąd młodości Wiele szuj i hien - witam was w rzeczywistości
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
w powietrzu unosi się zapach mych marzeń...
dzięki niemu rozkwitłam jak orchidea. psychotycznie zahipnotyzowana. ja jestem gwiazdą, gwiazdą ludzi fantazją . to ja boginii Nefretete.
|
|
#2057 |
|
Raczkowanie
|
1. Tak. Jestem zakochana bez pamięci.
![]() 2. Jula - Dla M. * Wbrew wszystkiemu co żyje, dajesz pewność mi, że się nie mylę ; * * ___jakbym wygrała w życiu całe szczęście <3 ; * * udowodnić, że to dla Ciebie chcę zdobyć życia cel, którym stałeś się.. : ) * dajesz szczęście mi, każdy nerw mój drży.. * nic nie robisz wbrew, lecz przeciwnie wręcz.. * jestem wdzięczna Ci, że uświadamiasz mi, co znaczy śnić.. ; * * kocham Cię aż tak bardzo, że oddałam się.. ; * 3. Jula & Magda - Straciłam. * Byłam tylko chwilą - nie tą wybraną, tą jedyną.. ;/ * Tak bardzo chciałam zostać, choć Ty już miałeś dość nas.. ![]() * Starczyłam Ci na miesiąc, to chyba był Twój rekord.. * Tęskniłam, choć wiedziałam, że nie tego pokochałam.. ![]() * . kazałeś ze swojego życia wyjść_ * nie jestem naiwna, tak jak byłam dotychczas. * To były tylko chwile - dla mnie niezapomniane.. 4. Tłoku - Nadal kocham. * Oddycham dzięki Niej , bo jest dla mnie tlenem ; * * Upajam się bez końca. ; ) ; * * Myśleć o NIM jak o cudzie ; ** * Ciągle czuje, jego zapach co unosi się w powietrzu.. : ) ; * * Nielegalne jest kochać tak jak ja kocham Ciebie.. ; * * Chcę mieć tutaj Ciebie, bo jesteś taka piękna.. ; * * I chyba już wiem jak Ciebie w końcu wyrwę ; Tak się patrzysz na mnie, że chyba to i Ty wiesz.. : ) * Pożerasz mnie wzrokiem. ![]() 5. Pezet - W moim świecie. * Czuję to we krwi. * Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek. * Czułam , że czujesz to co ja , może się mylę.? czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę.. * Ale tu bałam się, że mi pozwolisz spieprzyć wszystko.. * W moim innym świecie jest inna prawda. * Tu Ciebie nie ma - to tylko wyobraźnia.. * I może dobrze, że los nie postawił na nas; Tu czego szukam nie ma nic, prócz rozczarowania. * I nawet jeśli miałem rację - to już poszłaś. * I należysz do mnie - choć to nie kwestia posiadania. * I łączy nas namiętność, z której mogą szydzić . ; * * Czuję to co Ty, albo któreś z nas się myli..
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
Just me and my thoughts
Sailing far away. It leads nowhere. Please just leave me right here on my own. Love, oh love, oh careless love... Now I need you more than ever. With your heart Playing up cold. Time can break your heart. Fed up of biding your time When i don't get nothing back. This ain't lust, I know this is love but... I light up when you call my name. <3 Should i give up? Give me f e v e r r r. J need a hand with my worrisome heart. J need a man who got no baggage to claim. I'm gonna find myself. You've fly though my head like wine.
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
po drabinie - na piętro zwane siódmym niebem.
o co byś zapytał gdybyś miał tylko jedno pytanie? Więc spleć palce z moimi palcami, chodź, prowadź i daj się prowadzić.
|
#2060 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam za smutek, dziękuje za miłośc
|
|
#2061 |
|
Raczkowanie
|
aaan - tutaj opisy ang. tłumaczymy ; )
to prawdziwa miłość, czy nawyk ?
zdeinstaluj się proszę z mojego życia , natychmiastowo. nie uważasz, że to żałosne ? skrzywdziłeś mnie, a mimo to nadal Cię kocham .. z każdym Twoim ciosem coraz bardziej.
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
by w przyszłość bezczelnie patrzeć. wyciągnąć środkowe palce.
i TO jest piękne samo w sobie. pamiętam. nie zapomnę. bo zawsze jest wspomnienie. mówimy sobie co chcemy, byle co, o czymkolwiek. tak jest. pędzą łapczywie po lepszą przyszłość. próbowali odnaleźć swój spokój w szczęściu. nie mieli wspólnych marzeń, chociaż od zawsze byli razem. dusi nas makrokosmos, tracimy życia ostrość, psuje nam go pozorna wolność.
|
#2063 |
|
Przyczajenie
|
moje paznokcie na jego plecach,
i to ja będe matką jego dziecka . jego dłonie sprawiają że mam dreszcze, jego jezyk sprawia że jęcze . jego zapach do gorączki rozgrzewa .. on ma antidotum w oczach, odzywia mój umysł. tylko ja sypiam w jego ramionach, to dla niego zostałam stworzona, tylko mnie nazywa kochaniem, to mój teren pod jego ubraniem ...
|
|
#2064 |
|
Przyczajenie
|
Ale przecież wszystko jest w porządku.
Bo wszyscy chcemy być tylko szczęśliwi. Oddałaby świat . . by nigdy nie było Cie tam . 'Słuchaj kolego . . to nie dla Ciebie to co jest dla innego .^^ Przejrzałam Twoją grę kochanie.^^ Przejrzałam Twoją grę. Dla Ciebie miłość to zadanie. A serce nie liczy się . . |
|
|
|
#2065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ze niekiedy nie wiadomo czyj jest czyj. ![]() __ nie mam pięciu lat, wyznaję tymczasowość - ale zależy mi na nas, tak zwyczajnie, po ludzku, cholernie mi zależy.
|
|
#2066 |
|
Rozeznanie
|
łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym. ohne dich ist alles doof... Bez Ciebie jest wszystko głupie... są takie zapachy, dźwięki, także kształty, od których nie można uciec... zaistniej w mojej przestrzeni życiowej.. a Ty nawet nie wiesz, że pewnego zimowego dnia, skradłeś moje serce.. szukając jutra, gubię dzisiaj ! bo świata poza nim nie widzi.. bo jej świat to On.. jeśli kiedykolwiek będzie Ci potrzebne moje życie.. przyjdź i weź je.! spróbuj ten jeden jedyny raz zapragnąć mnie znów.. ciągle zasypiam i budzę się z jego imieniem na moich ustach.
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
Słowa mojej przyjaciółki :
Człowiek kierujący sie w zyciu głowa dojdzie daleko,
ale w jego zyciu nie bedzie nic wartosciowego. ten kierujacy sie emocjami moze nie bedzie na szczycie ale jego zycie bedzie przepelnione wartosciami dzieki ktorym stalo sie piekne.
|
#2068 |
|
Rozeznanie
|
a anioł z bezsilości oddał skrzydła swej radości.. Łatwiej się zakochać niekochając, niż odkochać kiedy się kocha.. no chodź, pokaż jaki jesteś niegrzeczny. If you love me, then thank you! If you hate me, then fuck you! Jeśli mnie kochasz, dzięki. Jeśli mnie nienawidzisz. Pie.prz się. Zazdrościsz? Twoja krytyka nawet mnie nie dotyka. Być może docenić Cię nie umiałam, a być może za dużo powiedziałam.
Edytowane przez avocadowa Czas edycji: 2009-07-19 o 20:32 |
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
świat składa się z różnych typów ludzkich, ale bez niektórych naprawdę by się obeszło.
umiem czytać z ruchu serca. niektórych ludzi trzeba zażywać w małych dawkach. niewypowiedzianych słów wciąż za dużo w nas. bo w prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. nawet jeśli nie jest od razu wzajemna, miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza - że z czasem zdobędziemy ukochaną osobę. a reszta jest czystą fantazją. |
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Im bardziej łapię to szczęście,
tym bardziej ucieka Nagle spostrzegłam Twoją, egoistyczną twarz Może i szczęście jest kwestią przypadku, ale ja mu trochę pomogę Zgaś to światło, prawda za bardzo razi w oczy Upijam się, to już druga szklanka wody Zobacz co zrobiłeś, niebo jest czerwone Jesteś ostatnią osobą, która może robić mnie w balona To jest mój miesiąc, nie zabieraj mi go Kiedyś zaśpiewałabym Ci "please don't leave me.." teraz tylko "go away!" Dopiero teraz widzę, jak bardzo byłam ślepa Znalazłam czterolistną koniczynę, czy już przysługuje mi szczęście? ![]() Ostatnią rzeczą jaką dziś zrobię, to zatęsknie za tobą Nie mów jej, że zapomnieć ma Schowaj swój honor w kieszeń i odejdź Przestań zgrywać macho, ja i tak już cię nie chce Oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba Byłeś tylko nędznym żigolakiem, zbędnym w moim życiu! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

)

I nie chcę, żeby ktoś się poczuł urażony, ale to wątek na opisy, a nie kłótnie. Pozdrawiam 

wystarczy Marzena