|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Kode nie rozczarowałaś - ta zabawa była rewelacyjna - super, ze tak wszystko dokumentujesz Kode tymi fotkami
![]() ta kiecka coraz bardziej mi się podoba i tak dumam sobie, ze brązowa też by była odjazdowa i te pasek z cekinów ![]()
#4413 |
Zakorzenienie
|
w pt. byłam w hurtowni z materiałami i właśnie nie było nic ciekawego we wzory
![]() ...ale satyny byly w fajnych kolorach ..mam do wyboru : zieleń - ciemną jasną , czerwień ( ale nie chcę za bardzo czerwieni jakoś tak mam wrażenie że sporo babek ją ma na weselach ![]() ![]() ![]() Pasek bym może srebrny albo czarny zrobiła aby do butów pasował ![]() Tylko że pewnie ta sukienka nie wyjdzie tak fajnie jak na tej focie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
kode fioletowa na pewno będzie boska
![]() ![]() mam wrażenie, ze takie szyte kiecki są lepsze - bo mają dusze, są wyjątkowe spaecjalnie dla danej osoby szyte, więc jedyne w swoim rodzaju i masz pewność, ze zadna inna kobitka nie będzie jej miała ![]()
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do końca lipca ma Niki na głowie bo żlobek zamknięty ![]() Jasno zieloną miałam na własnych poprawinach dlatego chyba wolałabym coś innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Raczkowanie
|
Pierwiastek chemiczny - KOBIETA
PEŁNA NAZWA: Kobieta SYMBOL: Ko ODKRYWCA: Adam -NIBY haha ROK ODKRYCIA: Znana od zarania dziejów MASA ATOMOWA: Średnio około 53,6 kg, lecz istnieją izotopy o masie od 40 do 200 kg WYSTĘPOWANIE: Stosunkowo znaczne ilości występują w obszarach zabudowanych. WŁASNOŚCI FIZYCZNE: Powierzchnia zwykle pokryta cienką warstwą kolorowej substancji (maskującej?) - Wrze i mrozi bez znanych przyczyn - Topnieje przy odpowiednim traktowaniu - Zgorzkniała przy nieprawidłowym użyciu - Występuje w wielu odmianach począwszy od dziewiczo czystego metalu, do rudej pospolitej k ... WŁASNOŚCI CHEMICZNE: - Wykazuje silne przyciąganie do metali i kamieni szlachetnych - Absorbuje znaczne ilości drogich substancji - Może nagle eksplodować, bez żadnego ostrzeżenia czy powodu - Nierozpuszczalna w płynach, lecz wykazuje wzrost aktywności po nasączeniu alkoholem etylowym - Jest najsilniejszym znanym człowiekowi czynnikiem redukującym bogactwo -Wykazuje czynny pociąg do obuwia ![]() UŻYCIE: - Element wysoce ozdobny, zwłaszcza w samochodach sportowych - Uwalnia od naprężeń - Bardzo efektywny czynnik czyszczący ZAGROŻENIA: - Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach - Legalnie można posiadać tylko jeden okaz, choć można utrzymywać kilka, pod warunkiem, że znajdują się w rożnych miejscach i nigdy, się ze sobą nie stykają.
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
KODE pozostake foliet
![]() Sunset dobre ![]() PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ: Ja Penis zwracam się z prośbą o podwyżkę z następujących powodów: 1.Wykonuje pracę fizyczną. 2.Pracuje na głębokościach. 3.Pracuje głową. 4.Nie mam wolnych weekendów i świąt. 5.Pracuje w wilgotnym pomieszczeniu. 6.Nie mam płacone za nadgodziny i nocki. 7.Pracuje w pomieszczeniu bez światła i wentylacji. 8.Pracuje w wysokich temperaturach. 9.Jestem narażony na choroby zakaźne. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. ODPOWIEDZ Z DZIAŁU KADR: Drogi Penisie z przykrością odrzucamy Twoje podanie, ponieważ: 1.Nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym. 2.Gdzie jesteś tam brudzisz. 3.Wychodzisz i wchodzisz do pracy, kiedy chcesz. 4.Nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym. 5.A po pracy wynosisz ze sobą dwa podejrzane worki,
#4418 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
no i nie ma to jak dobrze się posmiać
![]()
#4421 | ||
Zakorzenienie
|
Ja też chcę na ślub yovi
![]() ![]() ja mam kilka kiecek w szafie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona jest z Wrocławia ![]() ma nawet zdjęcie pod CH w którym pracuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2009-07-19 o 20:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślisz Aguś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jeszcze w tym fiolecie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sunset świetne ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzik po co ci markowe ubrania jak i tak świetnie wyglądasz we wszystkim ![]() Cytat:
![]() ![]() bosko to tutaj wygląda ..na modelce ![]() ![]() ..no ale myślę nad czymś podobnym ![]() Puchatko oglądałaś film na jedynce? ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-07-19 o 21:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
madziu Ty jesteś jak modelka i we wszystkim wyglądasz super, a markowe ciuchy wcale nie zawsze są najlepsze
![]() koduś no jak dodałam je wszystkie to wyszło mi 5 ![]() ![]() ![]() A w tej sukience będziesz wyglądać bosko! Jestem tego pewna ![]() Ile mama ma czasu na uszycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
no właśnie jest problem bo potrzebuje wykrój
![]() z tego co widze to ona jest szyta w całości przód i tył ... nie wiem czy damy radę z mamą ![]() do wesela zostały 3 tygodnie ..tyle co do urlopu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
Ja się tam na tym nie znam, ale taki wykrój chyba nie jest taki trudny
![]() ![]() Do tego wesela co ja na nie idę równo 2 miesiące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
a do jakiej sukienki Puchatko?
![]() za dwa miesiace to już może jesień być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
No myślałam o tej niebieskiej co pokazywałam. Żeby właśnie nie iść w czerni. W tamtej się dobrze czuję, bo jest zabudowana. Nadaje się na wesele?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem sie nadaje ale pokaż nam się w niej z bliższa
![]() Odpowiednie dodatki i będzie git ![]() Puszku a madzik nie jest JAK modelka tylko to jest modelka ![]() no właśnie...Madzia miała ostatnio jakąś sesję a my nie widziałyśmy żadnego zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, właśnie nie pokazała nam nic a nic
![]() Ok kode postaram się pokazać w całej okazałości tak jakbym zamierzała iść na ten ślub ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
ok Puszku
![]() pomału kładę się do wyrka więc powiem już dobranoc ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-07-19 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Wtajemniczenie
|
Musiałam tu z ciekawości zajrzeć ale na dłużej będę dopiero jutro i postaram się o zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wracam dzis o 11 ,mam troche zdjec ![]() ![]() zrobilam troche zakupow ale same spozywcze ![]() ![]() milej nocy ,odezwe sie potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
cześć
Kurcze wczoraj tylko zerknęłam na wizaż i tyle, znowu nie jestem na bieżąco w wątku. Przez weekend obchodziliśmy urodziny TZ'a (i jego brata). Było bardzo fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
AGA :)
|
dzien dobry
![]() puszku zazdraszam ci tej warszawy, kup mi coś ![]() ![]() kode obie sukienki sa bardzo ladne ! ja jednak obstawiam tą drugą, jest cudowna! ![]() no, ale ja w ogóle kocham się takich prostych, klasycznych sukienkach ![]() archi czekamy na foty ![]() sus ![]()
![]() |
#4437 | ||||
Zakorzenienie
|
Maaaaam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ten fotograf nie wspomniał mi,że uzyskanie od niego zdjęć jest bardzo trudne ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
#4439 |
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Przeżyłam dentystkę ale było cieżko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
AGA :)
|
kode :/ bez znieczulenia ci robiłą?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.