|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie, jesteście kochane!
Ech, gdybyśmy tak mogły spotkać się kiedyś w realu ![]() Póki co staram się trzymać, żyć dalej. Nie opuszcza mnie jednak nadzieja. Oczywiście trzymam kciuki za dudziakową i gissh, przesyłam buziaki Wierzę w to, że będzie dobrze i ani się obejrzymy, będziemy sie wszystkie razem cieszyć z naszych Maluszków Muszę się przyznać, że po czytaniu o Waszych remontach, my również skusiliśmy się na małe co nieco, tzn. dokładniej ja wam pozazdrościłam i zarządziłam remoncik ![]() Wymieniliśmy grzejniki, będzie malowanie i nowe mebelki, z których najbardziej sie cieszę! Ale to dopiero gdzieś za miesiąc. No i myślimy nad zrobieniem sobie osobnej kuchni, ale to chyba zbyt duży wydatek. Chyba nas wszystkie wykończył dzisiejszy upał, dopiero teraz jest w miarę fajne powietrze. Ale u mnie się chmurzy ![]() Mam jeszcze takie pytanko do Was, jeśli chcecie to odpowiedzcie, kieruje mną czysta ciekawość: ile byłyście ze swoimi TŻetami, kiedy dowiedzieliście się o dzieciaczkach? Tych pierwszych dzieciaczkach. Ja z moim TŻ 8 m-cy. Nie mówcie tylko, że mało... elalank też sobie to nagram - jak tylko będzie widać! Fajny pomysł
|
#4892 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam z moim TZ półtora roku jak zaszliśmy w ciążę ))Cytat:
Cytat:
Gratulacje dziewczynki! a zatem masz, co chciałaś ))) A jeśli chodzi o teściową i w ogóle rodzinę TZ-ta, to - mam nadzieję że się nie obrazisz - ale wydaje mi się, że za bardzo się nimi przejmujesz. Jak to mówią - z rodziną to się najlepiej na zdjęciu wychodzi... A tak serio - to po prostu za bardzo im pozwalasz wchodzić sobie na psychę, za mocno rozkminiasz różne sytuacje - i dla Twojego, TZ-ta i dzidzi dobra będzie, jak się nauczysz, małymi krokami - dystansować. Prawdą jest, że zawsze gdzieś oni będą się "kręcić w pobliżu" ale im szybciej zawrzesz z nimi pokój a jednocześnie postawisz silne granice wtrącania się - tym lepiej dla was trojga. Trzymam kciuki, żeby ci się udało. Cytat:
((((A jeśli chodzi o cholestazę, to poczytałam co to i bardzo Ci współczuję, nie dość że straszne swędzenie, to jeszcze obawy o dzidzię.... A powiedz mi, co z tym w poprzedniej ciąży z tym robiłaś?? i pomagało tak na co dzień??
|
|
#4893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kochane mamusie,
ja tak tylko napisalam o tej wizycie, bo szczerze mowiac bylam w tym dniu lekko zakrecona i chcialam Wam jeszcze raz napisac jak bylo, bo zapomnialam, ze pisalam juz wczoraj... ![]() Cytat:
A placilismy 50 Euro.Cytat:
W sierpniu obchodzimy 5 nasza 5 rocznice...wiec kiedy pojawila sie fasolka to bylo 4,5 roku...ale chcielismy i staralismy sie o dzidzie juz po roku zanjomosci... Cytat:
Kochana, trzymam mocno kciuki za was oboje Dudziakowa wiem, ze w szpitali ciezko jest zachowac optymizm, ale musisz wierzyc, ze wszystko skonczy sie dobrze a twoj synek bdzie dla ciebie najwiksza nagroda Domi wielkie rozwiutkie gratulacje ![]() U mnie pracowity weekend, bo razem z malzem postanowilismy do konca jego urlopu przekopac dom do gory nogami i pozbyc sie wszystkich niepotrzebnych rzeczy...wczoraj zaczelismy od szaf z ciuchami i niestety malz mial wieeeelka ochote "zoptymalizowac" ilosc moich torebek do chociaz 30 sztuk... Za to ciuchow cala gora poszla na cele spoleczne... Jutro zabieramy sie za buty i tez nie dam sie bez walki... Ciezko bedzie tylko jak moje serce bedzie chcialo zerknac na moje skarby kosmetyczne...(kurcze, to byl tez moj pomysl, zeby zabrac sie za lazienke... Moze nie zauwazy..?
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz w sierpniu minie nam 3 lata, kiedy to zleciało, to nie mam pojecia, ale nie tak dawno tez było 8 miesiecy![]() Sexy u mnie jeszcze remont z tydzien potrwa. a jakie meble chcecie kupic i kolorek ścian zrobic? ja do pokoju naszego wybrałam taki jasny kawowy, w sumie to bedzie mieszana biała farba z barwnikiem, wiec no wyjdzie jakies takie cappuccino, mam nadzieje, bo taki bedzie nam pasował. i do pokoju dzidziusia wybrałam jasny fiolet ![]() Mnie upał wykończył i to bardzo, a pije tyle, że jeszcze w zyciu nawet jak był upał tyle nie pilam, praktycznie non stop. Cioca mi napisała maila, że juzk upiła pierwsze spioszki. Dla niej to frajda, ze moze dla mojego dzidziusia kupowac. sama miała dwóch chłpcw, a chyba kazda kobieta chce jakąś sukieneczke kupic, itp ![]() Elalank lekarz mi mówił, ze to może yć własna aorta. dzowniła dziś moja ciocia, która jest w 23 tyg ciąży, mieszka w paryżu i to samo mówiła. Moze jej ak tam powiedzieli no nie wiem, w kazdym razie ja takie małe pukniecia juz kilka razy czułam. Ale ogólnie pierwsze ruchy to nibybulgotanie i przelewanie wody, czyli jak to Brombi okresliła- pralkaKarenika no co Ty, tz nie może Ci tego zorbic, taki zasób kosmetyków Belladona a wiesz przejmuje sie i to bardzo, no ale co zrobic. Gdyby nie pewna awatura 3 mies temu, kiedy to juz byłam w ciąży moooże byłoby inaczej, ale jest jak jest
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-18 o 21:38 |
|
|
|
|
#4895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8 miesiecy to nie jest malo.. jesli sie kogos bardzo kocha i mu ufa Cytat:
robilam straszne rzeczy.. lacznie z cieciem stop zyletkami bo dzieki bolowi nie myslalam o tym uczuciu goraca i swedzenia.. no i nie spalam.. zasypialam okolo 6:30 rano i spalam do 10:00 potem drzemka w ciagu dnia.. co do tego podraznienia o ktorym pisalas.. moze sproboj podmywac sie jogurtem naturalnym.. mi pomagalo zwykle po goleniu uzywalam jogurtu.. ewentualnie tantum rosa jak nie jestes przekonana do jogrtu ![]() Cytat:
w tej chwili mam okolo 45 sztuk
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
On jest taaaki brutalny pod tym wzgledem.... ![]() Cytat:
a juz czuje brak tych, ktore dzisiaj poszly do kosza...trzeba bedzie zapelnic te puste miejsca... Co do kolorkow to wlasnie postanowilismy, ze jednak damy troche koloru na sciany w pokoju dzidzi... U nas w domu wlasciwie to nie ma bialych scian, wszedzie sa kolory - w salonie sciany sa czerwono-zolte z bialymi paskami w rogach, biuro jest brzoskwinka-losos, sypialnia czerwona z bialymi paskami w rogach i przedpokoje na obu pietrach maja tapete taka cieniwana brzoskwiniowo-biala... Takze dla maluszka tez bedzie cos ciekawego...mamy juz super pomysl...
|
|
#4897 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a moja ciocia z wyjem po pół roku znajomości wzięli ślub i za niedługo urodziła im się córa ![]() Cytat:
![]() mnie ostatnio tez wzięło na porządki i wywaliłam wszystko z szaf i szafek ale niestety lubię chomikować i dużo rzeczy wróciło na swoje miejsca w przekonaniu że na pewno mi się jeszcze przydadzą dobrej nocki mamusie
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na pewno skonczyloby sie dokladnie tak samo gdyby nie to, ze tz czuwal z boku... ![]() Kciuki sie przydadza, bo wlasnie odkrylam, ze mam trzy pudla lakierow do paznokci i jedna wielka kosmetyczke wypchana samymi blyszczykami... ![]() Dobranoc Mamusie
|
|
#4899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie moje Ślicznotki
Pogoda na szczęście daje nam dzisiaj trochę odpocząć, nie wiem jak u Was, ale u mnie po wczorajszym deszczu, dzisiaj chłodno i świeżo. Cytat:
Cytat:
Poza tym aorta jest przecież wyżej, jak masz "pralkę" w podbrzuszu, to jak to może być aorta ? Co ona w ciąży opada ![]() Cytat:
).8 miesięcy to ani dużo, ani mało, znam szczęśliwe małżeństwa, które pobrały się po niecałym roku znajomości i nieszczęśliwie zakończone tzw. "długie narzeczeństwa". Nie ma reguły, najważniejsze jest uczucie ![]() Cytat:
![]() Ja też się wzięłam za porządkowanie, tyle że ja torebek mam tylko około 15, z kosmetyków to chomikuję tylko perfumy, największy problem w moim przypadku to książki ![]() W czerwcu kupiłam ich ponad 15, czym lekko się przeraziłam, więc w lipcu się powstrzymuję póki co. Mam wrażenie, że kupuję na zapas, bo jak pojawi się dziecko, to nie będzie na to czasu ani pieniędzy. Mam już podwójne rzędy na każdej półce i muszę kłaść książki u góry, na razie kupno nowego regału nie wchodzi w grę, bo nie wiemy jeszcze gdzie i jak będziemy mieszkać, więc postanowiłam te mniej kochane sprzedać na all. Ale grzebię się w nich od kilku dni i nie umiem zdecydować, których się pozbyć ![]() Karenina trzy pudła lakierów do paznokci ![]() Ja mam tylko 8 buteleczek (specjalnie policzyłam).
|
|
#4900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedy ten czas zleciał?? nie wiem..... Ale po 8 miesiącach wiedziałam ze TZ zostanie moim mężem i bedziemy mieć dzieci, ale wtedy było za wcześnie,mieliśmy 16 i 19 lat ... kropka- 45 torebek???, karenina - 3 kartony lakierów do paznokci??? Dziewczyny, ale zeście zaszalały! A właśnie skończyłam czytać raport w najnowszym numrze Twojego Stylu o zakupoholiczkach Chyba wiem, o kim to było a ja się powstrzymuję przed zakupem 9 torebki ... ![]() Cytat:
Pokazałam TZowi jak wrócił z pracy, brzuch wyglądał jak zombi kropka - poczytałam o tej cholestazie!! Biedactwo!! miłej niedzieli |
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie. Byliśmy wczoraj z tżtem na Epoce Lodowcowej i tak jak dziewczyny mówiły jak był ten moment kiedy ta mamutka rodziła to normalnie aż mi się łeska w oku zakręciła
Cytat:
![]() [QUOTE=brombusia;13317527] W sierpniu będzie 4 lata jak jesteśmy małżeństwem, a w listopadzie 7 lat jak jesteśmy razem ).8 miesięcy to ani dużo, ani mało, znam szczęśliwe małżeństwa, które pobrały się po niecałym roku znajomości i nieszczęśliwie zakończone tzw. "długie narzeczeństwa". Nie ma reguły, najważniejsze jest uczucie ![]() [/QUOTtE] My z tżtem jak się dowiedzieliśy o ciąży to byliśmy ze sobą 6 lat, czyli jesteśmy tzw. długim narzeczeństwem. Ale to pewnie przez to że to bardziej mnie się nie spieszyło z pójściem na swoje a po drugie ja tżta poznałam jak miałam 18 lat więc przez to też tak długo nam to zajeło No a małżeństwem jesteśmy 2 miesiące Tyle że dzidzia nas do ślubu nie przymusił ale go przyśpieszył z września na majelalank moja droga jak ja bym mogła sama wybrać to pewnie też bym sobie jeszcze pare latek odczekała zanim się na dzidzię zdecyduję Także dla mnie twój wiek jest wprost idealny Zmykam coś porobić bo od rana na necie siedzę
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo ale jakos tak wyszło ze nie mialam czasu na wizaz
Domi gratuluje corci Zaraz doczytam reszte i wieczorkiem popisze z Wami a od jutra obiecuje wieksza aktywnosc bo tz po tygodniu w domu jedzie do pracy wiec bede miec wiecej czasu Poki co zycze milej niedzielki
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
My z tż jesteśmy razem 5 lat od 11miesięcy jesteśmy małżeństwem wiec myślę że jesteśmy dobrze dobraną para długo mieszkaliśmy razem przed ślubem noi przyszedł czas na dzidzie na którą niestety musieliśmy troszkę poczekać
Ale myślę że dzidzia wszystko nam w grudniu wynagrodzi widzę że tu straszne pustki odpoczywacie
|
#4904 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, też się zastanawiałam co z opalaniem nie pytałam lekarki, a koleżanki mówią że twarz, nogi ręce czy dekolt można opalać, tylko żeby nie przesadzać z nagrzaniem ciała no i brzuszek przykryty i głowa. Ja jak było słońce to z rana siedziałam sobie na tarasie żeby nogi opalić chociaż, bo nie mogę patrzeć na to jaka blada jestem
a w sierpniu na ślub, chrzciny itd chciałabym jakoś wyglądać... mam krem z samoopalaczem z nivea do nóg ale zawsze zapominam posmarować z rana :pco do remontu to idzie pełną parą gdy tylko tż ma wolne, tak więc potrwa to jeszcze trochę, a ja bym już tak chciała nowe mebelki, szafę i układać wszystko !! pokój dla dziecka nie mam pomysłu jak urządzić tzn pomysły są ale uzależnione od płci którą poznam w sierpniu. podoba mi się styl dżungli, wyspy, żeglarski hmm takie typowo dziewczęce całe w różu, tapety barbie itp w ogóle mi się nie podobają, może być różowy ale bez przegięć że naokolo bedzie księżniczka, barbie itp widziałam taki pokoik i jestem na nie.
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro wizyta u gina juz nie moge sie doczekac jak bede mogla podgladnac moja niunie
|
|
#4906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sexy body ja mam w sierpniu 7 rocznice śluby, a z Kuba zaszłam w ciąze pól roku po ślubie (przed ślubem byliśmy razem 2 lata) Osobiście uważam ze dobry związek nie zależy od stażu i czasu trwania znajomości. Znam pary ktore nawet po kilku tygodniach znajomości decydowali sie na ślub i tworza udane związki...
|
|
|
|
|
#4907 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8 buteleczek to ja mam w samym kolorze fioletowym...oczywiscie rozne odcienie i rodzaje... Ja tez mam duuuzo ksiazek... Cytat:
Hihihi...zostalam przejrzana...torebek mam tak mysle kolo 40...i wszystkie uwielbiam... Cytat:
My tez wzielismy slub niedawno bo w grudniu 2008...moj tz do dzisiaj sie smieje, ze dzidzia czekala az ja sie w koncu zgodze na slub i dopiero wtedy sie pojawila w brzuszku... ![]() Cytat:
Kochana, my tez naczekalismy sie i nawalczylismy o nasze malenstwo...tak sobie mysle, ze przez ten czas starania sie o dzidzie jestesmy tez duzo silniejsi i bogatsi o rozne doswiaczenia - rowniez te bardzo trudne...ale warto bylo
|
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez sexy body Mam jeszcze takie pytanko do Was, jeśli chcecie to odpowiedzcie, kieruje mną czysta ciekawość: ile byłyście ze swoimi TŻetami, kiedy dowiedzieliście się o dzieciaczkach? Tych pierwszych dzieciaczkach. Nam w lutym stuknęło 5 lat, a w marcu zaszliśmy w ciążę. Ostatnia miesiączka 18 marca, czyli dokładnie 5 miesięcy od ślubu (18.10.2008) Staraliśmy się od stycznia, także całkiem szybko się uwinęliśmy
|
|
|
|
#4909 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
powiem Wam że ta pogoda mnie dobija, albo cały dzień pada tak jak dziś albo jest tak gorąco że masakra u nas ok. zaliczyłam dziś piękny spacerek no i brzuszek rośnie z dnia na dzień jakoś cichutko tu dziś u nas ![]() dobrej nocki
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa pytalas ile czasu jestesmy z tz zanim dowiedzielismy sie o ciazy no to u nas bylo tak ze w pierwsza ciaze zaszlam po 5,5 roku bycia razem ale ta ciaze stracilam w 8 tygodniu a w druga udalo nam sie zajsc 1,5 roku pozniej czyli po 7 latach bycia razem
Rowniez nie uwazam ze czas jest wyznacznikiem czy jest sie dobra para czy nie,znam pary ktore po wielu latach narzeczenstwa rozchodzily sie zaraz po slubie i takie ktore po bardzo krotkim czasie od poznania sie brali slub i teraz sa bardzo szczesliwym malzenstwem ![]() Zmykam jeszcze troszke pobuszowac po necie i spaciu,moj tz pojechal wlasnie do pracy buuuuuu a tak fajnie bylo jak przez tydzien byl w domku ale jeszcze tylko do konca miesiaca i pozniej znowu bedzie A ja mam wizyte w czwartek i powiem Wam ze od czasu kiedy zaczelam czuc synka to az tak sie nie martwie jak kiedys przed wizyta bo maly daje o sobie znac i wiem ze zyje tam sobie we mnie co nie znaczy ze sie nie martwie oczywiscie ,jak zawsze mam schizy ale juz nie takie jak kiedys
|
#4911 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
a co to za spanie o tej porze ? cisza jadę sobie na czereśnie na działeczkę miłego dnia
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Sexybody - ja i TŻ byliśmy razem 10 lat jak zaszłam w ciąże i przy czym prawie 5 lat po slubie, to była wpadka, tzn nie staraliśmy się ale i nie zabezpieczaliśmy, chcieliśmy dziecka ale jakoś nam sie schodziło, a w momencie kiedy to sie udało moja Mama bardzo chorowała i nie zdążyłam jej powiedzić, ze jestem w ciąży
co Twojego Dziadka - on bedzie szczęśliwy wiedząc, ze Ty jesteś szczęsliwa - wierz mi ludzie w śpiączce wiedzą wiecej niż nam się wydaję, znam to z doświadczenia Domi różowe gratulacje, a tesciowa eh olej to, z głupotą się nie wygra Gissh bądź zawsze dobrj myśli - będzie dobrze a Ty Dudziakowa proszę założyc różowe okulary i odgonic ciemne myśli - będzie dobrze a co do czasu trawania związków - moi rodzice po 2 miesiącach znajomości wzieli ślub, po 10 latach ja się urodziłam (nie mam rodzeństwa) a byli ze sobą 41 lat, zreszta nadal sa ze sobą w innym wymiarze |
|
|
|
#4913 |
|
Zadomowienie
|
A ja rozpoczynam kolejny tydzień 24
Poza tym od rana u mnie świeci słonko, niebo jest błękitne a powietrze rześkie leżymy jeszcze z Kubą w łózku i zajadamy śniadanko Miłego dnia Mamusie |
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym tygodniu
Weekend zaliczam do średnich, a to głównie dlatego, że ósemka mi wychodzi znowu ( zęby mądrości wyrzynają mi się od matury po trochu i żaden z nich nie wyszedł jeszcze do końca), mam opuchnięte dziąsło od 3 dni i boli Czy Wy też budzicie się w nocy? Ja od 2 miesięcy każdej nocy budzę się co najmniej raz. Albo muszę do WC, albo mi niewygodnie , a najczęściej budzi mnie zgaga Kiedy ja się wyśpię? Bo na pewno nie, jak dziecko przyjdzie na świat, czyli kiedy? Za rok? ![]() Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo idę na te USG 4 D po południu, więc jak zwykle panikuję ![]() Cytat:
![]() Moi rodzice byli ze sobą ponad 46 lat ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Gratulacje Malinko Tak fajnie masz, nowy tydzień się zaczyna a Ty zaczynasz nowy tydzień ciąży. Ja jutro skończę 24 tc, czyli od środy będę w 25 tygodniu ciąży ![]() Rany, ale to zleciało
|
|
#4915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
najczesciej jest to godzina 2 a potem zasnac zazwyczaj nie moge i krece sie przez godzine ![]() Ja dzis ide do gina na 18.00 to trzymajcie kciuki
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2009-07-20 o 09:18 |
||
|
|
|
#4916 |
|
Wtajemniczenie
|
Brombusia dzięki - można tylko zazdrościć takiego stażu
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
Ojoojoj... u mnie w pracy ostatnio bardzo ciężko, nie moglam nawet tu zajrzeć, a w domu póki co na nowym netu nie mamy, dopiero od sierpnia. Aleście napisały, wreszcie jest co czytać!!! Za Dudziakową , sexy Body i Gishhh trzymam wielkie kciuki i przesylam pozytwne fluidki. Domi - gratuluję córeczki! Co do chomikowania i zakupoholizmu... hmm.. jestem kosmetoholiczkąna pewno... wychodzi to wszystko przy przeprowadzce... starałam sie zrobić jakąś segregacjo- eliminację przy pakowaniu - z róznym skutkiem, przyznam ![]() Bo prawda jest taka że i tak sie tego wszystkiego nie używa. Torebki jestem w stanie zrozumieć... bo czasem mozna jakąś mieć na specjalną - jedną okazję - ale warto wtedy taką trzymać,,, ale np lakiery do paznokci??? nie liczylam ale tez mam za dużo i przede wszystkim zanim je zużyję czy tez użyję to minie juz ich terminważności.... nie, nie, musze jeszcze raz wszystko przejrzeć.. A książek tez nie umiem sie pozbyć, nadmiaru ksiażek... ![]() Tez myślę o zapasach na nadchodzące czasy ![]() Dziewczyny gdzie Wy trzymacie te torebki? Macie moze jakies pomysly, zeby nie zajmowaly tyle miejsca w szafie? Ja zaczelam 21 tydz. od zeszłego tygodnia czuje regularne kopniaczki . No i nie mogę sie doczekac wizyty, a to jeszcze ponad tydzień.Milego dnia, ja musze troszkę poczytac końcowkę zeszłego tygodnia
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2009-07-20 o 09:22 |
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja za Ciebie będę trzymać, a Ty za mnie . Idę na 16.20.Wszystko przed nami Madziu Teraz w ciąży bardzo często myślę o moim Tacie, strasznie mi przykro, że moje dziecko nie będzie miało szansy go poznać
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne że bede trzymac
, szczęściara bo masz wczesniej ja juz doczekac sie nie moge a do 18 tak daleko ![]() To czekam na relacje
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super zdjęcie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

))

no nie wiem, w kazdym razie ja takie małe pukniecia juz kilka razy czułam. Ale ogólnie pierwsze ruchy to nibybulgotanie i przelewanie wody, czyli jak to Brombi okresliła- pralka

a juz czuje brak tych, ktore dzisiaj poszly do kosza...trzeba bedzie zapelnic te puste miejsca...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Miłego dnia Mamusie