|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Wielkie dzięki Aga, chociażby za potwierdzenie, że te kolory to naprawdę swarki. Chciałabym np. w kolczykach powtórzyć układ kolorów z bluzki. Tam są cztery odcienie niebieskiego. Z resztą, pokaże Ci zdjęcie, oczywiście na moim kompie kolory nie są odwzorowane dobrze, tym bardziej nie wiem, jak u Ciebie. No nic, poszukam jeszcze, u kogo by to zamówić. Więc swoją drogę, gdzie Ty się zaopatrujesz? Zawsze miałam ciągoty do robienia takich rzeczy, jak Ty, ale nigdy nie mogę znaleźć czasu, czytaj jestem zbyt leniwa
|
|
#3692 |
|
Rozeznanie
|
My także wynajmujemy mieszkanko (ja troszkę z doskoku) ale też nie wiadomo na jak długo, więc dreptamy jakby po niepewnym gruncie
Miałam się wybrać na spacer, tymczasem snuję się z obolałym brzuchem i sobie miejsca znaleźć nie potrafię Umknęło mi z pamięci, że kilka dni temu siostra mojej przyjaciółki wzięła ślub cywilny na tygodniu... z tego, co wiem fryzurkę robiła jej pani z salonu u Marty za Łysicą, ale nie była do końca zadowolona. Przede wszystkim nie dopasowano jej uczesania do kształtu twarzy, a były to włoski rozpuszczone, mocno natapirowane (powinny być u nasady) a przypominało to raczej hełm na czubku pasma były porozdzielane, takie 'stojące' w kształcie harmonijek, a nad uszami zamiast luźno puszczone, to podpięte spinkami. Jednym słowem za bardzo się nie spisali ![]() Bukiet- amarantowe kantadeski z delikatnym przybraniem był zamawiany w kwiaciarni w Wąskiej Uliczce. Jednak pani krzyknęła za niego jedyne 30zł, ponieważ dostawca przywiózł jej kwiaty jakby gorszej jakości.
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Ja praktycznie cały dzień w łóżku spędziłam z masakrycznym bólem głowy ![]() ![]() ...a jak mi się udało wstać to okropnie kręciło mi sie w głowie...pierwszy raz tak miałam w zyciu ...
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo heliotrop, saphire aquamarine - od najciemniejszego o najjaśniejszego - jeżeli chcesz zachować kolorystykę bluzki - choć wtedy nie wiem czy nie będziesz wyglądała za bardzo w paski . Może lepiej pomieszać te kolory - wszystko zalezy od kompozycji kolczyków.Ja kupuje kryształki w hurtowni albo w sklepie w Gorlicach. Na początku w Korallo - bo tam mieli promocje kiedyś na Swarki - ale inne elementy dużo droższe niż gdzie indziej. Teraz już całkowicie zaopatruję się po hurtowniach raczej. Czasem jak mam tylko jedno zamówienie nagłe to wtedy kupuje w sklepach albo na allegro.
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-07-19 o 18:56 |
|
|
|
|
#3695 |
|
Rozeznanie
|
Hop hop! Jest tu ktoś?? No takich pustek to dawno nie było.
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() miłego dnia życzę |
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Hey, rzeczywiscie pustki wczoraj były. Ja poł dnia spedziłam przed telewizorem tak dla odmiany
A dzis znow zaczyna sie tydzien pracy.
|
|
|
|
#3698 |
|
Zadomowienie
|
hej hej hej
jestem i ja.Spaaaaaać mi się chce jak nie wiem. Ululam się chyba w tej pracy dzisiaj.Faktycznie była kiepska pogoda wczoraj.A ja sie na chrzcinach objadałam
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
A ja oczywiście przed komputerem siedziałam ale co będę gadać sama do siebie
![]() A wizaż wyłączyłam dość wcześnie bo musiałam trochę pomyśleć nad ta galerią
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Aguś ja o Tobie pamietam tylko czekam az dostaniemy fotki i na pewno Ci wyślę nawet poprosiłam ich specjalnie zeby zrobili fotke tak zeby bylo widac bizu
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-07-20 o 10:03 |
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
Jakie gaduły
![]() A ja już w tą sobotę bawię sie na weselu
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dzieki za fotki
Popróbuje jeszcze jednak, jak sie załamie całkowicie to wtedy złoże "zamowienie"
|
|
|
|
#3703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Wielkie Aniu. Ja jeszcze nie skończyłam projektu więc na razie się nie spieszy ![]() No to się wybawisz Ywanka ![]() Cytat:
|
|
#3704 |
|
Zadomowienie
|
Pozdrowienia i buziaki ze słonecznego jak narazie Sopotu
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm niektórzy wypoczywaja
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Katalinka jaką macie pogodę?
![]() Podróż po całej Polsce rozpoczęta
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Helou
. Ja już w Lublinie, i z godnie z obietnicą zdaję relację ze ślubu i wesela. Co do kościoła na Ogrodach to mi się ta dekoracja nie bardzo podoba, kwiatki są już trochę podniszczone - ja generalnie nie przepadam z sztucznymi kwiatami. Wolałabym chyba zrobić coś własnym sumptem. Co do domu weselnego Venus, to faktycznie jedzenie jest smaczne i nie do przejedzenia, obsługa bardzo sprawna, czysto i generalnie organizacyjnie wszystko OK. Niespecjalnie podoba mi się jednak wnętrze sali, ani też to jak dekorują ją właściciele (oczywiście można z tego zrezygnować). Dodam, że przy tych rekordowych upałach, jakie mieliśmy w sobotę klima nie wyrabiała i było gorąco. Jeśli komuś podoba się wnętrze sali i nie trafi na 40 st. w cieniu powinien być zadowolony.
|
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was i Ja
Długo tutaj nie zabawię bo pracy dość duzo mam ( niestety ) a jakoś po tym wczorajszym dniu dojść do siebie nie mogę ..dobra wiadomość to taka ze wychodzę dzisiaj godz. wcześniej bo muszę zanieść dokumenty do pzu - by ubiegać się o odszkodowanie za tą nieszczesną nogę...O obiad też się nie martwię bo tego strogonowa jakoś dużo mi się w sobotę zrobiło hihihihi a moje kochanie raczej z tych mięsozernych jest więc mu pasuje taki obiadek ....![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Ostrowczanko wątpie czy przy takiej duchocie i upale jaki był w sobotę jakakolwiek klima by nadążyła w lokalu przy dużej ilości osób....
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, ale zauważyłam że klima chodziła cyklicznie - nie przez cały czas. Tzn. jak z gości już płynęły siódme poty to zostawała włączona. A co do pogody - faktycznie była ekstremalna.
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Diewczyny gdzie się wszystkie podziałyście?
![]() Ja siedzę w pracy i się nuuudzę a tu nie ma z kim gadać
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem, ale jakos nastroju nie mam. Krolik zachorował cos i tak mysle o tym małym futrzaku
|
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
Nasze forum wieje od rana pustkami... nie da się ukryć
![]() Powinnam być prawdopodobnie w dużo lepszym nastroju, niż jestem, a to z tego względu, że zadzwoniła do mnie pani z Mari Mar z info, że moja suknia i welon są już gotowe i do odebrania
|
#3713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A będziesz z nim albo byłaś u weterynarza? Może będzie wszystko w porządku. Cytat:
![]() Ja mam z kolei bardzo dobry humor tylko jakaś taka poddenerwowana jestem Ale to pewnie wina mojej dzisiejszej wizyty i ginekologa
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra była juz z nim u weterynarza. Wyniosła go na balkon w klatce i wyszła, przyszła by dac mu pic, a on lezał na grzbiecie i nie ruszał sie. Wyciagneła go to tak troszke poruszał sie, ale jakby niewładny był. Wiec odrazu pojechała. Weterynarz stwierdził ze reaguje na swiatło i podobno jest wystraszony, a chodzi tak po omacku
Jak dzwoniłam do domu, to mama mowiła, ze siedzi w swoim kącie w kuchni(zawsze tam sie chowa) i nie chce nic, ani jesc ani pic. Siedzi taki skulony A zawsze taki łakomczuch był z niego. Rano było wszystko ok. na tym balkonie cos musiało sie stac.
|
|
|
|
#3715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jednocześnie przesłaniają moją radość wynikającą z tego zbliżającego się wielkimi krokami najważniejszego dnia mam nadzieję, że ona do mnie wróci... Aga 3 mam mocno kciuki za dobrą nowinę ![]() ![]() ![]()
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
justys1358 mały na pewno da sobie rade. Mój kot sie ostatnio poturbował trochę.Zdarł skórę porządnie na łapie . Myślałam,że złamał,dotknąć się nie dał. I okłady z tego żłótego noo..... nie mogę nazwy sobie przypomnieć dały radę i jest ok. A już myślałam,że będzie bardzo źle.
Andromedaa eh.....,niestety problemy są urokiem życia. Trzymam kciuki,że będzie wszysko jak najlepiej. Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-07-20 o 14:05 |
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio rozmawiałam z jedna z kolezanek odnosnie sukni i jakos tak napaliłam sie na ich ogladanie juz poza tylko wystawa. Byc moze w sierpniu jak mama bedzie miała troche wolnego to pochodzimy i poogladamy suknie poki ładna pogoda jest, bo poźniej na jesieni czy zimie to tym bardziej nie bedzie mi sie chciało ruszyc ze wzgledu na pogode.
|
|
|
|
#3718 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ja dzisiaj zajmuje się spiskowaniem z okazji urodzin zaprzyjaźnionego ojca. Robimy mu całą bandą niespodziankę, w której przypadła mi rola kierowcy i przewoźnika prezentów. Tak więc za długo tu nie posiedzę. Poza tym faktycznie jakoś sennie jest. Obiad też wczoraj ugotowałam taki, że jeszcze trzy razy się posilimy bez konieczności gotowania od podstaw.
A czas upływa. Do ślubu już tylko 26 dni. Po woli zaczynam się denerwować. Tzn. nigdy nie odczuwam ciągłego stresu, tylko jak sobie uzmysławiam, że to naprawdę wielkimi krokami się zbliża, to tak mnie na chwilę ściska w dołku.
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Ninuska no mam nadzieje, ze wyjdzie z tego.
Veroeve udanej imprezy ![]() Aga rzecz jasna tez trzymam kciuki. |
|
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
justys1358 pewnie
Chętnie bym juz pooglądała to i owo. Siostra mnie goni do salonów ,żeby się rozejrzeć ale nie wiem czy to nie za wcześnie i by głupio nie wyglądało. Zobaczymy.Veroeve super, bawcie się dobrze. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

się razem od
....