Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-20, 14:15   #4951
mamrotka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Wlasnie mnie przylapali na ziewaniu, i to akurat na tym jednym, kiedy nie zaslonilam buzi Musze sobie kawke wypic, i moz sie obudze Tylko pewnie corcia dostanie wtedy takiego powera, ze koniec. Juz teraz sie rozpycha i mam wrazenie ze chyba zaczela sie obracac, bo kopie i boksuje mnie po bokach Uwielbiam to uczucie, ale jak czasami mi przywali, to braknie mi tchu
mnie tez mała tłucze po bokach ale i tak kocham jak to robi

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Pietrusia i Ravenn piekne brzucholki!!!!!!

Dziewczynki a my dzis zaczelismy 26 tydzien jeszcze tylko albo az 14!!!!A synus dzis kopie niemiłosiernie chyba boi sie bo u mnie wlasnie burza jest i strasznie wala pioruny

Powodzenia zycze na dzisiejszych wizytach,ja w czwartek ide ale juz doczekac sie nie moge

ojej ja to ostatnio strasznie boje się burzy, kiedyś nie robiła na mnie wrażenia i nawet w nocy spałam a teraz kazdy piorun budzi we mnie strach
Stary 2009-07-20, 14:22   #4952
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
mnie tez mała tłucze po bokach ale i tak kocham jak to robi

ojej ja to ostatnio strasznie boje się burzy, kiedyś nie robiła na mnie wrażenia i nawet w nocy spałam a teraz kazdy piorun budzi we mnie strach

A ja nigdy nie balam sie burzy wrecz przeciwnie bardzo lubie siedziec i ogladac trzaskajace pioruny szczegolnie w nocy....chyba jakas postrzelona jestm hihi

Brombusia pytalas jak to z nockami...wiec u mnie tragedia,co godzinke poltora wedruje do wc bo mnie tak synus na pecherz dusi ze poprostu sikam po nogach ale na szczescie problemu z zasnieciem pozniej nie mam tylko znowu mija godzinka poltora i znowu wymarsz do wc

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 14:46   #4953
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Mam zamiar powiedzieć, ze się męczę już w pracy, ze jest mi ciężko... Wydaje mi się, ze nie powinno być problemu.... (chyba)

oj, a może zrobisz dla mnie też ja jestem antytalencie jeśli chodzi o tego typu robótki i słomiany zapał, więc się nie zabieram do tego, choć gotowy projekt z pewnością jest powalający i super pamiątka
Mogę zrobić po dobrej znajomości, tyle że wtedy nie bedzie taki osobisty i ciekawy, a raczej jak te kupne...

To ja chyba nie zrobie tak, bo chce jeszcze potem na trochę wrócić popracować... chodzi mi tylko o kilka dni wypoczynku. Ale raczej nie bede sie denerwowac i wezmę "legalnie" kilka dni wolnego, w koncu juz mnie tych pare dni nie zbawi poźniej, a to może być ostatni moment zeby troszke odpocząc...

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 14:53   #4954
sexy body
Rozeznanie

magdawikp to piękne co piszesz o swoich Najbliższych, postaram się wziąć sobie do serca Twoje słowa

2befree ja ostatnią @ miałam 17 marca, wiec idziemy łeb w łeb

Oczywiscie trzymamy kciuki za wizyty

Widzę, że staże związków mamy bardzo różne, ale najważniejsze, że jesteśmy w tych związkach szczęśliwe i już niedługo będzie nas w tym szczęściu jeszcze więcej

Co do porządków - ja co jakis czas zabieram sie do gruntownej selekcji posiadanych rzeczy i nie wychodzi mi.... Najgorzej mam z ubraniami. Mam taką nadzieję, że za 20 lat te ubrania znowu będą modne (bo moda zatacza koła) a ja wtedy będę mogła moje zachomikowane ciuszki przekazać córce, a ona będzie wniebowzięta, bo będzie miała takie oryginalne łaszki Taką mam głupia nadzieję, przez którą nie wyrzucam ciuszków.

Ale muszę przyznać, że mimo to daleko mi do 40 torebek lub innych rzeczy w takich ilościach

Jesli chodzi o remonty, to ja jeszcze nie myslałam konkretnie o kolorach, bo póki co zajęta jestem innymi rzeczami, ale na pewno będę się Was radzić

Chciałam się też pochwalic, że w sobotę zaczęlismy 5 miesiąc

mamrotka to ja chyba nie pozwolę Dzidkowi jeździć autem z moim bratem, bo on należy do tych nerwowych i siarczyscie wyklinajacych za kółkiem

kachula gratuluję, to już o wiele bliżej niż dalej my dzisiaj kończymy 18 tydzień.

Przytyłam sporo, bo 5 kg Ale nic to, i tak jestem piękną mamusią Kto śmie wątpić, proszę wystąpić!

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 15:08   #4955
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
magdawikp to piękne co piszesz o swoich Najbliższych, postaram się wziąć sobie do serca Twoje słowa

2befree ja ostatnią @ miałam 17 marca, wiec idziemy łeb w łeb

Oczywiscie trzymamy kciuki za wizyty

Widzę, że staże związków mamy bardzo różne, ale najważniejsze, że jesteśmy w tych związkach szczęśliwe i już niedługo będzie nas w tym szczęściu jeszcze więcej

Co do porządków - ja co jakis czas zabieram sie do gruntownej selekcji posiadanych rzeczy i nie wychodzi mi.... Najgorzej mam z ubraniami. Mam taką nadzieję, że za 20 lat te ubrania znowu będą modne (bo moda zatacza koła) a ja wtedy będę mogła moje zachomikowane ciuszki przekazać córce, a ona będzie wniebowzięta, bo będzie miała takie oryginalne łaszki Taką mam głupia nadzieję, przez którą nie wyrzucam ciuszków.

Ale muszę przyznać, że mimo to daleko mi do 40 torebek lub innych rzeczy w takich ilościach

Jesli chodzi o remonty, to ja jeszcze nie myslałam konkretnie o kolorach, bo póki co zajęta jestem innymi rzeczami, ale na pewno będę się Was radzić

Chciałam się też pochwalic, że w sobotę zaczęlismy 5 miesiąc

mamrotka to ja chyba nie pozwolę Dzidkowi jeździć autem z moim bratem, bo on należy do tych nerwowych i siarczyscie wyklinajacych za kółkiem

kachula gratuluję, to już o wiele bliżej niż dalej my dzisiaj kończymy 18 tydzień.

Przytyłam sporo, bo 5 kg Ale nic to, i tak jestem piękną mamusią Kto śmie wątpić, proszę wystąpić!

SEX BODY A JA GRATULUJE 5 MIESIACA!!!!
Tez przymierzam sie do swoich szaf z ciuszkami i innymi skarbami ale jakos szkoda mi sie tego pozbywac...sentyment .......

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-07-20, 15:11   #4956
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie smiem Nawet stane po tej samej stronie barykady, bo przeciez kazda kobietka z brzuszkiem jest jest najpiekniejsza

Mi ostatnio brzuchol zaczynaj przeszkadzac przy siedzeniu, zwlaszcza w pracy. Najchetniej wybralabym pozycje pollezaca.
A do tego teraz jeszcze zoladek mnie boli . Mam nadzieje, ze to wkrotce przejdzie.
Stary 2009-07-20, 15:12   #4957
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Witaj Ravenne
Fajny nadmorski brzuszek
Ja się wybieram za 2 tygodnie i mam pytanie: Jak Ci minęła podróż? Długo jechaliście?
Bo ja ze Śląska nad morze to będę jechać około 12 godzin i trochę mnie ta droga przeraża
A gdzie byłaś? Ja już tu kiedyś Mamusie podpytywałam, czy polecają jakieś miejsca nad morzem, ale moje pytanie pozostało bez odpowiedzi

Koszą trawę u mnie pod blokiem i tu w mieszkaniu na 7 piętrze dopadł mnie ten wstrętny zapach
12 godzin , kurcze to trochę masakra, my jechaliśmy 4 godziny, więc podróży nie odczułam za bardzo. Robiliśmy przerwy co 1,5 godziny na rozprostowanie nóg i dla mojego biednego krzyża i oczywiście na siusiu
W aucie radziłam sobie dzięki temu, że mamy regulowane fotele i siedzenie miałam zrobione tak, że półleżałam półsiedziałam.
My jechaliśmy do Sarbinowa i bardzo mogę polecić te miejsce dla mam w ciąży i dla mam z małymi dziećmi, głównie dzięki temu, że nie jest to duża miejscowość, nie ma tłumów, ale jest co robić i jest gdzie się przejść i ceny są także przystępne. A od pana na stoisku z owocami to dostałam po każdej śliwce z rodzaju bo nie mogłam się zdecydować które kupić Czasem w tej ciąży to na prawdę czuje się bardzo niezdecydowana
Wzdłuż całej plaży (cała długość miasteczka) jest taki wał (nie wiem jak to inaczej nazwać) po którym można spokojnie jeździć wózkami i spacerować i być zaraz przy plaży i morzu, bo jednak chodzenie po piachu z brzuszkiem męczy
Byliśmy w tej miejscowości drugi raz i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ravenne tez masz duzy brzusio, ale ja chce więcej zdjec
Specialy for you, tym razem z widoczną mną całą.
A wagą się nie przejmuj, ja w środę zaczynam 23 tydzień, a od swojej wagi wyjściowej na początku ciąży (fakt, że schudłam 3 kilo, ale licząć od wyjściowej) przytyłam tylko 1,5 kg, a w pasie mam już (dzisiejszy pomiar) 101 cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11963.jpg (78,0 KB, 53 załadowań)
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 15:29   #4958
brombusia
Zakorzenienie

Ravenne wyglądasz pięknie

Dobra, ja idę na te USG, jeszcze raz proszę o trzymanie kciuków
Jak wrócę, zdam relacje

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 15:39   #4959
kachula27
Zakorzenienie

Rav wygladasz bardzo ładnie

Brombusia trzymam kciuki za usg,odrazu dawaj nam tu znac

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-07-20, 16:03   #4960
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Ravenne wyglądasz pięknie

Dobra, ja idę na te USG, jeszcze raz proszę o trzymanie kciuków
Jak wrócę, zdam relacje
i czekam na relacje

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Ravenne śliczny brzusio
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 16:08   #4961
Ravenne
Raczkowanie

Brombusia czekamy na relacje
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 16:11   #4962
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Mogę zrobić po dobrej znajomości, tyle że wtedy nie bedzie taki osobisty i ciekawy, a raczej jak te kupne...

To ja chyba nie zrobie tak, bo chce jeszcze potem na trochę wrócić popracować... chodzi mi tylko o kilka dni wypoczynku. Ale raczej nie bede sie denerwowac i wezmę "legalnie" kilka dni wolnego, w koncu juz mnie tych pare dni nie zbawi poźniej, a to może być ostatni moment zeby troszke odpocząc...
no wiem niestety. Dlatego mój Dzidź nie będzie miał takiej fajnej pamiątki.
Ja tez mam zamiar jeszcze wrócić do pracy po urlopie, ale kto wie jak to będzie, mojemu szefowi to nawet byłoby na rękę gdybym poszła juz na L4, bo płaciłby mi ZUS, a nie on

Ravenne - piękny brzusio.
Dziewczyny ale Wy juz macie fajne te brzuchole, a ja jeszcze taki skromniutki, no! Ale cieszę się, bo Dzidź już regularnie daje o sobie znać, i nawet reaguje na poklepywanie po brzuchu- odpowiada mi kopniakami

Uciekam do domciu

Trzymam kciuki za wizyty!!!

zajrzę jeszcze wieczorkiem
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 16:19   #4963
gucia6
Zakorzenienie

Ravenne, wygladasz slicznie

Brombusiu, sciskam kciuki i towniez czekam na relacje

Wiecie co. Ostatnio jestem jakos tak urzeczona tym faktem, ze w moim brzuchu rosnie ktos. Wiadomo, moja corka, ale tez ktos, kto bedzie kims innym w przyszlosci, ktora jest wielka zagadka Czasami sie zastanawiam, czy pojdzie w slady rodzicow i bedzie miala scisly umysl, czy moze bedzie miala talent muzyczny, albo malarski. I niezaleznie od tego jaka pojdzie sciezka, ja chce byc tego swiadkiem.
I jest to tak niesamowite, kiedy ona sie porusza, przypomina mi, ze w moim wnetrzu zyje inna istota.
To jest niby opisane przez nauke, medycyne i co tylko, ale jest w tym jakas magia

Ehhh... ale zrobilam sie sentymantalna

I wam nie mowilam, to sie teraz pochwale. Wczoraj jak podsluchiwalam malenstwo takim niby elektronicznym stetoskopem, to slyszalam serduszko Poprostu boska muzyka

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-07-20 o 16:22
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 16:27   #4964
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

sexy body gratulacje 5 miesiąca

Ravenne ślicznie wyslądasz, brzusiu juz ładnie wystaje

brombusia czekam na relacje

Ja tez juz uciekam i pomalu bede szykowac sie do wyjścia do gina
Trzymac kciuki

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 16:32   #4965
carolans
Zadomowienie

jeśli to wasze zdjęcia w avatarach to ja chyba mam najmniejszy brzuszek kiedy wam zaczęły rosnąć? ja zaczęłam 19 tydzień a wyglądam tylko jakbym za dużo zjadła.

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
carolans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 16:38   #4966
2befree
Raczkowanie

Pietrusia i Ravenne - piękne brzuszki
Mi zaczyna wreszcie powoli rosnąć, z akcentem na "powoli" ale zawsze coś.

Ja również dołączam się do trzymania kciuków za dzisiejsze wizyty

Sexybody ciekawe czy z porodem też będziemy tak szły łeb w łeb Ja chętnie się wyłamię i urodzę wcześniej, bo boję się Wigilii na porodówce.

Co do wstawania w nocy, to ja też należę do grupy tych wstających - dzisiaj poza wstawaniem siku doszły jeszcze skurcze łydki i cały dzień jestem średnio przytomna, szczególnie, że wstawałam rano do laboratorium.

Jeśli chodzi o płytki z ćwiczeniami, to polecam Fitmamę z ćwiczeniami przed i po porodzie (do tych drugich jeszcze nie zaglądałam). Na płycie dla kobiet w ciąży jest fajny trening z intensywną rozgrzewką w formie salsy, potem jest joga spalające tłuszcz i ćwiczenia oddechu. Naprawdę fajne.
http://merlin.pl/Fitmama-cwiczenia-d.../2,458667.html

Chociaż i tak najfajniejsze są zajęcia w klubie fitness, bo zawsze to raźniej męczyć się z innymi ciężarówkami, powymieniać się doświadczeniami itd.
2befree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 16:48   #4967
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
jeśli to wasze zdjęcia w avatarach to ja chyba mam najmniejszy brzuszek kiedy wam zaczęły rosnąć? ja zaczęłam 19 tydzień a wyglądam tylko jakbym za dużo zjadła.
Nic sie nie boj. Wkrotce bedziesz miala taki brzusio, ze nawet nie zauwazysz kiedy ci urosl . Mi tak porzadnie zaczal wyskakiwac okolo 18tc
Stary 2009-07-20, 17:25   #4968
martaN23
Zadomowienie

oj widzę że tu nowe piękne fotki brzuszków gratuluje Pietrusi i Ravenne pięknie wyglądacie

Domi my to wszystko mamy podobnie ja też jeszcze nic nie przytyłam tylko brzuszek mi rośnie mam nadzieję że mnie nie opierniczy doktor w czwartek bo ja ładnie jem tylko na wadze nie przybieram

Zapraszam dzisiaj na pierożki ruskie i z mięsem dziś zrobiłam pyszne,ale padam ze zmęczeniaale jak je jem to zaraz mi przechodzi nigdy mi się tak pierogów nie chciało jak w ciąży
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 17:27   #4969
2befree
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Wiecie co. Ostatnio jestem jakos tak urzeczona tym faktem, ze w moim brzuchu rosnie ktos. Wiadomo, moja corka, ale tez ktos, kto bedzie kims innym w przyszlosci, ktora jest wielka zagadka Czasami sie zastanawiam, czy pojdzie w slady rodzicow i bedzie miala scisly umysl, czy moze bedzie miala talent muzyczny, albo malarski. I niezaleznie od tego jaka pojdzie sciezka, ja chce byc tego swiadkiem.
I jest to tak niesamowite, kiedy ona sie porusza, przypomina mi, ze w moim wnetrzu zyje inna istota.
To jest niby opisane przez nauke, medycyne i co tylko, ale jest w tym jakas magia

Ehhh... ale zrobilam sie sentymantalna
Gucia, ja jestem dopiero w 18 tygodniu, a już się łapię na podobnych przemyśleniach. Nie mogę się doczekać, jaką osobą będzie nasze dziecko, jaki będzie miało charakter itd. Takie myśli będą się pewnie wzmagał wraz ze zbliżającym się terminem porodu
2befree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:08   #4970
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2befree Pokaż wiadomość
Gucia, ja jestem dopiero w 18 tygodniu, a już się łapię na podobnych przemyśleniach. Nie mogę się doczekać, jaką osobą będzie nasze dziecko, jaki będzie miało charakter itd. Takie myśli będą się pewnie wzmagał wraz ze zbliżającym się terminem porodu

Ja mam to samo,zastanawiam sie jak bedzie wygladało,jakie cechy charakteru odziedziczy po mnie a jakie po tz no i ze bedziemy juz teraz odpowiedzialni nie tylko za siebie ale takze za nasze malenstwo

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-07-20, 18:08   #4971
gucia6
Zakorzenienie

Znowu pierogi pojawily sie na forum Jak sie zdenerwuje, to pojde do polskiego sklepu i jakies sobie kupie. Sama poki co nie zrobie, bo nie mam lodowki A bawic sie dla 10 pierozkow, to gra nie warta swieczki. Zreszta z pierogami, to zawsze wychodza mi takie ilosci, ze pulk wojska by sie z tego najadl
Stary 2009-07-20, 18:12   #4972
carolans
Zadomowienie

nie mówcie o jedzeniu, ja bym zjadła ze szpinakiem i serem i kilka ruskich.... albo z truskawkami ....
dzisiaj za mna chodzi też kompot truskawkowy!!

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
carolans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:20   #4973
sexy body
Rozeznanie

Kurcze, z tym porodem w Wigilię to faktycznie nieciekawa sprawa...
A ja mam termin dokładnie na 24 grudnia...
Czyli w moje imieniny
Ale z obliczeń mądrych ludzi wynika, że jedynie 5% dzieci rodzi się w wyznaczonym terminie, a pozostałe albo 2 tygodnie wcześniej albo później. Czyli nic konkretnego nam to nie daje

Powiedzcie mi dlaczego w busach są szyby, których nie można otwierać???? Jeżdżę busami codziennie i w te upały szlag mnie trafia!!!!

Śmierdzi jak nie wiem, zadziwiajace ilu ludzi sie nie myje!!! A tu okna nie można otworzyć!!!

A jak jest szyberdach, to zaraz jakaś matrona powie: "Młody człowieku, zamknij to bo ja juz chyba jakiegos zapalenia dostałam". Wrrr

A w środku jest 500 stopni a ja sie ledwo powstrzymuję przed zwymiotowaniem!!!

Edytowane przez sexy body
Czas edycji: 2009-07-20 o 18:21
sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:20   #4974
simpatica
Zakorzenienie

witajcie Mamusie w nowym tyg
nie było mnie przez weekend bo mieliśmy wesele i to takie dwu dniowe. w sobotę myślałam że sie ugotuję (jak zjadłam rosół to nawet katar mi sie rozpuścił) a wczoraj na dworze było mi wręcz zimno ach te skoki temperatur! współczuje tych upałów dziewczynom które są w 8 lub 9 m-cu...
DUDZIAKOWA, GISSH 3majcie się
SEXY BODY my w ciążę zaszliśmy po 4,5 roku bycia razem
PIETRUSIA,RAVENNE fajne brzusie

my zaczelismy wczoraj 21 tydzień
idę chyba się zdrzemnąc bo przez to wesele niedospałam (w sob wróciliśmy o 2 w nocy a wczoraj po północy), życzę miłego popołudnia
aha, gratuluję tej mega kolekcji torebkowej
simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:29   #4975
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli w moje imieniny
Ale z obliczeń mądrych ludzi wynika, że jedynie 5% dzieci rodzi się w wyznaczonym terminie, a pozostałe albo 2 tygodnie wcześniej albo później. Czyli nic konkretnego nam to nie daje

Powiedzcie mi dlaczego w busach są szyby, których nie można otwierać???? Jeżdżę busami codziennie i w te upały szlag mnie trafia!!!!

Śmierdzi jak nie wiem, zadziwiajace ilu ludzi sie nie myje!!! A tu okna nie można otworzyć!!!

A jak jest szyberdach, to zaraz jakaś matrona powie: "Młody człowieku, zamknij to bo ja juz chyba jakiegos zapalenia dostałam". Wrrr

Skoro pani matronie wieje, to niech che przesiadzie
A tak na powaznie, zagroz wtedy, ze ci slabo i potrzebujesz powietrza.

A co do czystosci spoleczenstwa... hmmm... zostawie to bez komentarza niestety
Stary 2009-07-20, 18:31   #4976
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli w moje imieniny

Ewcia znam ten problem jak jeszcze do pracy dojezdzalam,OKROPIENSTWO! !!!!!!!
Ktoregos dnia sie zbuntowalam i powiedzialam sobie ze nie bede sie kisic w jakims smierdziaku (tramwaju) i od tego czasu zaczelam piechotka chodzic do pracy tylko ze akurat ja jestem w takiej sytuacji ze do pracy mam 15-20 min piechotka wiec te spacery to mi nawet na dobre wyszły

Ale smaka robicie znowu z tymi pierogami,ja najchetniej bym pozarła z jagodami ale kiedys mialam maly gratis w pierozku i od tamtej pory nie ruszam z jagodami no chyba ze sama zrobie ale samej jakos mi sie nie chce robic po ostatnich z kapusta i grzybami

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Gissh spoznione zyczonka urodzinowe kochana!!!!!!

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-07-20, 18:52   #4977
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
ja też mam malutki, a w czwartek bedzie juz 20 tydzieńja prawie wo gole nie widze, żeby róśł, a tak juz bym chciala mieć jak Pietrusia czy ravenne

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
Domi my to wszystko mamy podobnie ja też jeszcze nic nie przytyłam tylko brzuszek mi rośnie mam nadzieję że mnie nie opierniczy doktor w czwartek bo ja ładnie jem tylko na wadze nie przybieram

mnie nie opierniczył mówił, że to Dzidziuś ma rosnąc, a mi wcale za duzo kg nie jest potrzebnych. Niby wszytskow normie, ale jak na płmetek to 1 kg przytycia to jak na moje oko to porazka

Ravenne kolejny cudny brzusio

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-20 o 18:54
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 19:14   #4978
martaN23
Zadomowienie

Cytat:

mnie nie opierniczył mówił, że to Dzidziuś ma rosnąc, a mi wcale za duzo kg nie jest potrzebnych. Niby wszytskow normie, ale jak na płmetek to 1 kg przytycia to jak na moje oko to porazka

Ravenne kolejny cudny brzusio
no mi też nie są aż taak bardzo potrzebne kilogramy zresztą muszę pilnować wagi ze względu na te moje bioderka ale dzidzia rośnie bo z każdym dniem brzusio coraz bardziej widać i ono coraz bardziej puka do mamusi
a w czwartek już zaczynamy 20tydzień
Stary 2009-07-20, 19:40   #4979
domi7ks
Zakorzenienie

Marto to tak jak ja wg ostatniej @ w czwartek 20sty tydzien
A mozesz mi napisac jak Ty odczuwasz ruchy dzidzi?bo ja prawie nic nie czuje Czasem jak się położe na brzuszku i połoze rekę to czuje pukniecia w róznych iejsach, ale juz nie wiem czy to dzidzia czy ta cała aorta

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 19:53   #4980
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Marto to tak jak ja wg ostatniej @ w czwartek 20sty tydzien
A mozesz mi napisac jak Ty odczuwasz ruchy dzidzi?bo ja prawie nic nie czuje Czasem jak się położe na brzuszku i połoze rekę to czuje pukniecia w róznych iejsach, ale juz nie wiem czy to dzidzia czy ta cała aorta

ja nie wierzę w tę aortęto nie my pierwsze w 18 tygodniu poczułyśmy ruchy,piszą zresztą że jedne kobiety czują ruchy szybko a inne później i wszystko to jest prawidłowe
ja czuję dzidzię bardzo dobrze,raz mocniej raz słabiejtak samo jak ty kładę rekę na brzuszku i dzidzia normalnie czasem zapuka tak dość mocno nieraz się z nią bawię ja jej pukam a ona odpukujeale czasem jest tak że prawie cały dzień się nie rusza.Jednak codziennie czuję ruchy nieraz o tych samych godzinach i jak zjem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości