![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: co zjadłaś dzisiaj po treningu?
Cytat:
![]() zależy która- z tego co wiem to morszczuk i mintaj są chudziutkie. ja jem śniadanie (posiłek przedtreningowy) i drugie śniadanie (posiłek po treningu) + po treningu od razu trochę węgli prostych. i koniec xd reszta: czyli obiad, dwa podwieczorki i kolacja jest bez zmian. można te dwa podwieczorki potraktować jako posiłki okołotreningowe, jeśli ktoś ćwiczy po południu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- moj dzisiejszy trening to 25 min biegu interwalowego posilek przed; owsianka na mleku z jablkiem, activiá, jaskami toffi posilek po; 2 kanapki razowego z serkiem czosnkowym turek, pasztetem sojowym pieczonym, pomidorem + mandarynka pozniejszy posilek; golabek z brazowym ryzem, miesem indyczym, kapusta + 2 lyzki ziemniakow wporzo?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
za mało białka szybko wchł. szczególnie po biegach
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
♥
|
to była chuda ryba, po za tym w piatek jadam tylko ryby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
dziś trochę ascetycznie, ale pora już późna jak dla mnie
dziś czeka na mnie jeszcze rybka ![]()
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2009-07-17 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
to jest kurczak, tak?
bo ja dzisiaj tez jadlam kalafiora i rybe gotowane na parze i tez sosem polalam ;p haha.
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
przed: placki owsiane z bananem
po: banan i sałatka z tuńczyka (puszka tuńczyka + garść rodzynek + kukurydza + makaron pełnoziarnisty + odrobina majonezu) 2godziny po: bitki wieprzowe z ziemniakami i fasolką szparagową
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
po silowym: 2 kromki slonecznikowego,100g wedliny z kurczaka,warzywa,troche homo nat,i duze jablko
![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
wyrzuć homo naturalny. zamiast jabłka polecałabym bardziej winogrona albo banana- mają więcej cukru.
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
bułeczkę grahamkę i chuda wędlinkę + pomidorka z wlasnego ogródka mniamm!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak zapytam z ciekawości ile masz wzrostu i ile wazysz? (jesz dwa razy więcej niż ja, więc zaczełam się zastanawiać czy za bardzo nie uciełam sobie pozywienia, a dietę z konkretnym podziałem na b/t/w bede miala ulozona dopiero za dwa tygodnie)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
mam niedowagę, ostatnio przy 162cm ważyłam 46kg. dążę do 50, ew. do 48kg.
a porcje nie są wcale takie duże, bo mam dosyć mały talerz. na pewno jest mniejszy od tego, którego ty używasz (; jedyne co, to dzisiaj tylko zjadłam całą michę tej sałatki z tuńczyka i faktycznie sporo tego wyszło (; a co do diety, to bawiłam się swego czasu w Dziennik Posiłków i miałam ustawione na 2200kcal chyba ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
moge sie przylaczyc? :P
przed: owsianka z siemiem lnianym, banan po: kanapka: 2 duze tosty razowe ze slonecznikiem, maly plasterek sera i na to kotlet z soczewicy. moze byc? ![]()
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Przed: makaron razowy z piersią z kurczaka.
Po: dorsz z pierkanika w pomidorach z puszki ![]()
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
A czy np po treningu dobra by byla warzywna zapiekanka( pomidor,cukinia,zolta fasolka szparagowa...) z odtluszczonym serem zoltym??
A wartosci odzywcze sera sa takie: 28 gram ma 45 kcal 0 gram tluszczu 2 gramy wegli 0 gram cukru 8 gramow protein Lepsze takie cos od owocow??
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
po wczorajszym mega długim treningu "ćwiczebnym" na kursie (wołowina, kasza gryczana, kalafior, ogórek kiszony, cebula, oliwa z oliwek, koperek)
wcześniej zjadłam batonika proteinowego - byłam głodna jak stado wilków troche zdjęcie niewyraźnie :/
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2009-07-20 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
-jesteś wege?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
dontknow dorsz to bardzo chuda ryba, podobnie jak grenadier
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=dontknow;13338327]jest taki ser bez tłuszczu^? jezu, gdzie ty go znalazłaś?
![]() QUOTE] Heh mieszkam w U.S.A ![]() heh musze wiedziec bo wlasnie na trening lece:P i nie wiem czy owoce po czy takie cos sobie zaserwowac:P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
co ty? a mi się wydawała, że właśnie tłusta.
jezu, to przepraszam najmocniej za wprowadzenie w błąd. w takim razie tamten posiłek jest idealny. przepraszam raz jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
♥
|
suz ile kcal jadasz aktualnie - na redukcji jestes?
dontknow to ja aktualnie na redukcji jestem a jadam ok 1800 kcal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
przed treningiem - owsianka na mleku z 4 lyzek z activia truskawkowka jablkiem nektarynka i mandarynka
po treningu 2 kanapki razowego jedna z serkiem turek czosnkowym z pasztetem sojowym (pieczonym) rzodkiewka, ogorkiem, salata lodowa, druga z grubym plastrem chudego twarogu i drzemem truskawkowym 2 po treningu makaron razowy, piers z kurczaka, brokuly, podsmazone na lyzeczce masla z 2 jajkami (to mam na 2 razy bo za duzo tego wyszlo jak na jeden posilek) jest okej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Hmm a wiec u mnie dzisiaj mala zmiana.Poczytalam o owocach po treningu ze mimo wszystko ta fruktoza przemienia sie w tluszcze wiec od poniedzialku(od dzisiaj) postanowilam wprowadzic zmiany...tylko nie wiem czy udalo mi sie na lepsze...
Zapiekanych owocow z serem nie bylo bo chcialam znac wasze zdanie na ten temat wiec grzecznie poczekam i moze jutro ![]() A dzisiaj byl:piers z kurczaka upieczony na grillu (100 gram juz upieczonego...to duzo czy nie) do tego biala kapusta duszona i ze dwie marchewki (takie bejbi) sie tam znalazly...do tego ze trzy lyzki szpinaku duszonego (taka mamalyga) kilka kawaleczkow buraczkow z zalewy octowej(domowej roboty bez dodatku cukru) i ze 4 pieczarki marynowane...i co myslicie na ten temat?? A pozniej za jakies 3 godziny na obiad mam w planie stek wolowy upieczony na grillu (100gram juz po upieczeniu) troche fasolki szparagowej i jakiegos brokula gotowanego...myslicie ze ok??
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic się przecież nie stało ![]() Ania nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie, bo nie liczę, poważnie. Robię to intuicyjnie.
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2009-07-20 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę o radę: chodzę na siłownię przed pracą, tak więc po treningu od razu do biura, gdzie nie bardzo mogę coś smakowitego przygotować, np jajek, nie mówiąc juz o kurczaku, zresztą jest 9 rano. Co zjeść? puszka tuńczyka (na szczęście mam pastę i szczoteczkę
![]() Dotąd zjadałam kanapkę z warzywami i wędliną. Dodam, że ćwiczę głównie aeroby z małym dodatkiem siłowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm w takim razie tosty bede smarowac pasztetem sojowym zamiast sera xD tak jestem wege i dlatego nie mam pojecia co moglabym jesc po treningu...
![]() |
![]() |
#117 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
twarogu nie jemy po treningu^ ile razy to mówiłam? Cytat:
Cytat:
a możesz sobie dzień wcześniej przygotować kurczaka, ryż i warzywa i wpakować do pojemniczka plastikowego? Cytat:
a owsianka przed treningiem nie, bo nie ma białka. jak dodasz jajko-ok. ale sama w sobie ma za mało. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- suzana, co tak mało makaronu? a jaki ty cel chcesz osiagnąć?- schudnąć, przybrać mięśnie..? tak mniej więcej się określ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a moglabys mi podac przepis na placuszki owsiane jak ty robisz? ^^ <prosi>
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak mówiłam zależy mi na utracie tłuszczu - przez 3 tygodnie straciłam m.in. centymetr w udach - uwidocznyła mi się boczna głowa czworogłowego, ale i tak najbardziej poleciała fałdka na brzuchu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Mogę, ale dziwnie by mi było jeść takie obiadowe danie z rana. A może być sałatka z kurczakiem/ tuńczykiem/ szynką/ jajkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.