|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
A na zmiane dowodu masz 4 tygodnie,tak jest w przepisach.Ja moj odbiore dopiero w styczniu bo nie wybieramy sie do domu juz w tym roku![]() Madzialenka co sie dzieje z Twoja suknia? Martucha wow gratulacje Dekoderka bylas sliczna PM Gold fish a gdzie fotki?
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-07-20 o 19:17 |
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gold fish serdecznie gratuluje fajna relacja możemy liczyć na jakieś zdjęcie?![]() Z nudów zaczęłam robić podziękowania na czekoladki, nakleiłam je i czekają na rozdanie ![]() Mam też zrobione rożki na płatki, chyba 5 powinno starczyć |
|
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka, baja_86 dziekuje
![]() ![]() teraz moge psychicznie odpoczywac;D
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co zrobilam?? obciupalam tasiemke z mojego welonu
od razu bardziej mi sie podoba ![]() Martucha gratuluje
|
|
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() nie bylo mnie chyba ze 3 tyg niestety mialam przerpowadzke na 2 tyg do innego miejsca gdzie nie mialam netu buu a od wczoraj jestem juz w pl na szczescie chyba hehe[B]WSZYSTKIM SWIEZO UPIECZONYM MEZATKOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ[B] spoznione, ale szczere!!! moze chociaz polowe nadrobie chociaz znowu malo czasu bo za3,5 tyg slub ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
gold - super relacja, super, ze wszystko sie udalo.
No i ze slonko wyszlo ![]() martucha, gratulacje!!! ![]() My z TZ jestesmy po kolejnym kursie. Juz prawie caly 1 taniec umiemy Ciagle mylimy sie przy walcu, ale jest lepiej. Wlasnie "poprzecinalam" piosenki, niektore wzmocnilam, polazylam razem i jest git. Wychodzi, ze nasz pierwszy taniec bedzie trwal 4:20 Mam nadzieje, ze nie padniemy ze zmeczenia Jutro kolejna przymiarka kiecy. Oł jea...
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wooow a jak wyszedl? sas witaj w kraju ![]() Cytat:
![]() my tez potrafimy juz caly uklad ale czasem sie mylimy... podziwiam cie ze chce ci sie tanczyc ponad 4 minuty, nasza piosenka docelowo miala 4;20 ale nas tak wyczeprala ze zapetlilismy wyciszylismy i wyszlo rowne 3 minuty
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ok
bardziej mi sie podoba bo ta lamowka jakos tak staroswiecka mi sie wydawala Na zdjeciach tego nie bylo widac - tzn na allegro jak zamawialam, ale tak w realu to dla mnie jakies to takie niefajne sie wydawalo Jesli mi cos nie odbije to juz chyba nie bede nic kupowac... to byl taki ryzyk fizyk bo teraz jeszcze mam czas by jak cos kupic nowy ![]() Sas a jak tam w kraju?? Wy juz na stale?? |
|
|
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam podobny welon do Ciebie gdyż Ty kupiłaś z wstążka a Ja bez. Choć teraz masz ją i bez czyli taka sama ![]() Ja jestem zadowolona bardzo z welonu, klasyczny i nie wymyślony. Zastanawiałam się jeszcze nad dłuższym 190cm ale nie wiem czy taki chce jeszcze... ~~*~~ Remont trwa... ~~*~~ Niestety nie jestem wszystkiego ogarnąć ! Przepraszam |
||
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martucha, to my ja i tak skrocilismy. Jakbysmy brali cale oryginaly (mamy 3 piosenki w jednym tancu) to musielibysmy sie "meczyc" bite 7 minut i 14 sekund.
|
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak po powrocie do kraju?
|
||
|
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt ze teraz ci sie podoba![]() Cytat:
![]() ![]() 7 senund to prawdziwy hardcore
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
7 sekund to nie byloby co ogladac.
strippi dala na nk nowe foty
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
czesc
![]() madzia na zdjeciach z panienskiego widac, ze super szalalas bylas taka mega rozesmiana a kogo tam z kolezanka ta rozdzka namierzylyscie?![]() ![]() my dzisiaj zalatwilismy papierki z usc i moj akt chrztu z parai gdzie mialam chrzest. wszytskie dokimenty mamy juz skompletowane, wiec teraz musimy wybrac sie do naszego ksiedza. ddaaiissyy kamizelke mozna dokupic oddzielnie, nie ma ich w komplecie z garniakami. mozesz kupic taka jak ci sie podoba. dekoderka super fotki
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czego uczysz?
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
martucha gratuluje
dziewczyny jesli chodzi o zmiane dowodu, to dzisiaj pani w usc powiedziala, ze po slubie mam czas 14 dni na zlozenie wniosku o wyrobienie nowego. a i rozdalismy dzis 3 zaproszenia kolegom - od razu potwierdzili, ze beda z nami imprezowac a pozostali kumple TZ wybrali sie gdzies, wiec na dzisiaj tyle tylko.
|
|
|
#737 | ||
|
Raczkowanie
|
pewnie ze tak...jutro zrobię zdjęcie i wkleję
![]() Agatka i dekoderka - przepięknie wyglądałyście! ![]() Madzialenka ... woooow widac, ze impreza pożegnalna stanu panieńskiego super udana!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jutro jadę odebrać moją sukienkę...może wtedy do mnie dotrze ze to już.... no i musimy zrobić zdjęcie do ramek dla rodziców (rowniez jutro)...wszystko byłoby ok gdyby nie fakt ze przyszły mąz miał mnie nie oglądać w sukni az do dnia ślubu....
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-07-21 o 01:30 |
||
|
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale miałam wczoraj dzień okropny. Jechałam po brata do pracy i stała policja i mnie złapali i 100 zł mandat dostałam i 4 punkty karne
![]() ![]() siedzieli tak za krzakami schowani że nic nie było widać, dopiero jak z lizakiem wyskoczył mi przed maske ale sie wystraszyłam stali kilka metrów za znakiem teren zabudowany a ja jechałak 74 km/h już zwalniałam a tu zza krzakow tyskoczył i |
|
|
|
|
#739 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozmawiałam z koleżanką odnośnie ciasta. Na 75 gości (w tym 12 nastoletnich dzieci) miała 14 blach ciasta. Wesele bylo jednodniowe. Poszło im wszystko, z tym że rozdawali kazdej parze na odchodne pudełeczko w ktorym było po 5-6 kawałeczków ciasta. Nie mieli zadnych drobnych ciasteczek - tylko własnej roboty ciacha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wklej fotkę jaki efekt jest bez ![]() wow sporo za te paczuszki... u nas sami kupujemy opakowania i dostarczmy ciasto na sale, a krojeniem i pakowaniem zajmą się juz w kuchni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i przyłaczaj... ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
wow... ![]() dobrze ze tylko 100.. ponoć teraz strasznie podwyższyli mandaty echhh
|
|
|
|
#740 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() no wiec wczoraj pojechałam do tej warszawy z TZ i moją mamą. Dzien wczesniej mierzyłam suknię. fiszbiny boczne tak mi brzydko odstawały przy siadaniu, ze aż łzy miałam w oczach. pokaze wam to potem, bo teraz nie mam aparatu ze sobą. Pojechalismy w ciemno. weszłam do salonu, pokazałam zdjęcie. Powiedzialam,z e podałam im inna datę slubu, bo slub mam 1 sierpnia. panie baaardzo miłe. kazaly mi ubrac w suknię (to znaczy załozyły ja na mnie). usiadłam i... szybko przyleciała krawcowa. sprawdzila, która to ją poprawiała. co sie okazało. suknia byla na wyzsza osobę (musiala taka byc, bo nie wiedziały jakie bede miala obcacy) . skrócily ja z dlugosci, ale zapomnialy skrócić fiszbin bocznych o jakies 15 cm. zdjęlam suknię i za jakies 5 minut mi ją przyniosly. siadam i ... jest super co najlpesze w dniu slubu (11 lipca - tego co im podałam) dostałam zyczenia slubne hehe. na szczescie nie robily problemu i juz jest dobrze. ufff, dobrze, ze moja mama mnie namowiła aby tam jechac ![]() a wieczorem tanczylismy juz nasz układ na naszej sali mamy juz wszystko ladnie rozplanowane![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiem, ze podałam, ale na szczescie Panie nie robiły problemu. Cytat:
![]() Gold super, ze wszystko się udało ![]() a masz jakis zdjęć?? |
||||
|
|
|
|
#741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#742 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
madzia a widzisz jakie jaja i to w takim saleonie
szok! Jakby pierwszy raz suknie przerabiały ![]() POkaz zdjecie przed i po ![]() ania kierowca bez mandatu to nie kierowca, fakt ze 100w plecy ech , ale teraz juz bedziesz ostrozniejsza, głowa do gory ![]() No i co gdzie ta strippi ![]()
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze pojechalam. potem wam wkleje zdjęcie jak mi sie faldowalo wczesniej, bo mama mi aparat zabrala. aktulnego zdjecia nie mam, ale jest dobrze. ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- dziewczyny jakie sa lepsze płatki róz do rzucania przed kosciołem?? zywe czy suszone?? Wolalabym żywe, ale nie wiem czy mi nie pobrudza sukni
|
|
|
|
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj robilismy zdjęcia z tą naszą znajomą...było bosko
![]() Najpierw pojechaliśmy na kolejkę wąskotorową do Piaseczna i były fotki na torach i w wagonach. Potem przy knajpce motocyklowej z Harleyami i w kabriolecie ![]() Później tężnia w Konstancinie - gdzie sie zaręczyliśmy, ale zaczął padać deszcz i pojechaliśmy do Starej Papierni do Konstancina. Tam pierwszy raz się spotkaliśmy na randce i robilismy sobie fotki przy tym samym stoliku, gdzie siedzieliśmy po raz pierwszy 01.12.2007r Kelner z tej okazji przyniósł nam szampana na koszt firmy i zdjęcia wyszły super. Teraz czekam na efekty ![]() Robiliśmy 4 godz te zdjęcia...ciężka praca...
|
|
|
#746 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
madzia zywe Tydzien temu bylam na slubie i rzucalam platkami w kolorze fuksji, i nie robily plam
![]() A w sklepach tez widzialam sztuczne platki pachnace nawet. ![]() Suszone przydko beda wygladac.
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Kliwia a jak tam twoja sesją?? odbyła się?? |
|
|
|
|
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha 7 minut
![]() ![]() ![]() dziekuje - wychowanie przedszkolne ![]() dziekuje ![]() dziekuje ![]() w ten weekend ty ![]() i jak samopoczucie?Cytat:
bedzie dobrze glowa do gory![]() Madzialenka12344321 to dobrze ze juz jest poprawione i ze panie nierobily problemu..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

A na zmiane dowodu masz 4 tygodnie,tak jest w przepisach.Ja moj odbiore dopiero w styczniu
bo nie wybieramy sie do domu juz w tym roku

pomysle przeszlam "egzamin" kwalifikacyjny
Mam nadzieje, ze nie padniemy ze zmeczenia 

A TY to jestes mega odwazna, ze tak w ostatni dzien ja obcielas