|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
![]() wytrzymasz |
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Wyprawki jako takiej jeszcze nie mam, w sumie narazie tylko klatkę. Od hodowczyni dostaniemy kocyk, miskę, szelki, obróżkę, karmę na tydzień i jedną zabawkę, Musimy kupić jeszcze drugą miskę, jakieś zabawki i więcej karmy. I tyle na początek
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na poczatek starczy na pewno
|
|
|
|
|
#3364 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozytywnego odbioru ścian ![]() Cytat:
nie da się Zleci pewnie szybko. Ale rzeczywiście tak bez sensu - już wiesz że jest twój a musiałaś go zostawić. |
||
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niedawno swojego stracilam
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam nadzieję, że szybko zleci. Odliczam podwójnie bo to też będzie ostatni dzień mieszkania z teściami ![]() Ooooo proszę kto się objawił dziękuje słonko
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
troche czasu brak i nie bardzo mam wene zeby cos pisac.
![]() ale staram sie regularnie podczytywac co u Was slychac
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żebyś nie tylko podczytywała ale i pisała Paulina no ba
|
|
#3370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, nie zbiegło, sama to tak wykombinowałam
![]() Bo na początku mąż twierdził, że będziemy z psem mieszkać u jego rodziców. Ale dałam radę go przekonać (choć łatwo nie było) że najlepszym pomysłem będzie, jak pojadę z nim do rodziców, gdzie domek z ogródkiem, cisza i spokój, a nie 4 piętro w bloku bez windy... Koronnym argumentem było "ja sobie nie wyobrażam co to będzie jak pies pod moją opieką zniszczy coś u Twoich rodziców". Podziałało
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
chwale sie szybko naszym prezentem
a wiec dostalismy elektroniczna ramke na zdjecia jak cos to fotka bedzie juz z Polski |
|
|
|
#3374 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Pogoda do Jeżeli chodzi o remont "bratowej" to robili generalkę, wszystko od podstaw, ale jak dla mnie to i tak zdecydowanie za dużo, ale jak się chcę mieć wszystko najlepszej jakości to się ma. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że oni chcą tak mieszkać coś koło 3-5 lat, a potem zamienić mieszkanie, co dla mnie jest szczytem głupoty Cytat:
Cytat:
pochwal się w czym w końcu wyskoczyłas na weselu i poprawinach Cytat:
|
|
#3375 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczne widoki mieliście. Cytat:
Ślicznotko!Niezłe akcje ... Cytat:
![]() Cytat:
OMG To się nazywa umiec wyposażyć dom z fantazją....![]() Cytat:
sfferko masz jeszcze coś malinowego? ![]() Byłam ....mierzyłam sukienki...i bleehhh nic nie zanalazłam . ![]() Ale tak sobie patrzyłam i znalazłam taką jedną w interku ...i chciałam sie zapytać co o niej myślicie? 76a032c0ede953f478f392c8bc407823.jpg image_funcCAKLQ1E2.jpg image_funcCANQ0ZMS.jpg image_funcCAOIUOPS.jpg image_funcCAU5SNR1.jpg image_funcCAUL8J3X.jpg Prosze o szczerość. Mąż mnie zabierze do Łodzi i tam byc może uda mi sie ją przymierzyć.
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-07-20 o 21:37 |
|||||
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żoneczki
czemu weekendy są takie krótkie ? dobrze się nie zaczną a już koniec... w sobotę pojechaliśmy nad rzekę woda głębokości kostek ale się trochę popluskaliśmy i później leżeliśmy na słoneczku i nawet mnie trochę słońce chwyciło to już nie będę straszyć białością Czeko jeszcze tylko 2 tygodnie i będziesz mieć Weroniczkę na rękach to musi być niesamowite przeżycie aż sobie nie mogę wyobrazić jak się można czuć wiedząc że to już tak blisko, pewnie niesamowita ekscytacja i strach? Anusia rany ale miałaś przygodę! dobrze że nic Ci się nie stało, takie uderzenia w głowę mogą być naprawdę niebezpieczne więc uważaj na siebie ![]() ładne ogrody, zdjęcia może nie najlepsze ale ciężko też jest oddać urok całego ogrodu na zdjęciu ![]() to z oczkiem wodnym mi się podoba bardzo, sama bym chciała coś w tym stylu mieć ![]() ale Ci zazdroszczę tej bliskości do Czech, fajnie macie, raz dwa i obiadek w Opavie ![]() Agunia super że piesio wybrany pasujecie do siebie Kasieńka ale mieliście wesele z niespodziankami , ale dzięki takim przygodom lepiej się zapamiętuje różne wydarzenia ![]() Kotek wow! duża ta ramka mój monitor ma 19 cali ![]() Agatko fajnie że kupiliście autko ![]() Mili dużo zdrówka mam nadzieję że jednak tak cukrzyca Ci się nie "przedłuży" Izazusia za szybkie pogodzenie z mężem ![]() Paulina goście Ci się już nudzą, a zobaczysz że później będziesz tęsknić za nimi, tym bardziej że mówiłaś że już raczej do Polski nie przylecicie w tym roku, ciesz się nimi Kinia niech wena wróci Daget jak tam odbieranie ścian czekam na zdjęcia- jestem szczególnie ciekawa tej pistacji ![]() Malutka zaszaleli z tym remontem nie ma co tyle kasy wydać i jeszcze w planach mieć zmianę mieszkania ale ich pieniądze ich sprawaSofferko a Twój weekend jak minął ?
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
a moj 15
|
|
|
|
#3378 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a swoją drogą - pies w bloku to porażka jak dla mnie.Cytat:
podobają mi sie takie. A ile pojemności zdjęc możesz tam wgrać ?To duży dla ciebie ![]() Cytat:
czegoś mi w niej brakuje. Za to ta fioletowa - super ![]() Cytat:
![]() Ogrody byłły boskie ![]() A ja ci zazdroszczę mieszkania w Krk - więc jesteśmy kwita ![]() Zmykam spać - słodkich snów Skarby
|
||||
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
dobre ![]() Cytat:
ta fioletowa już bardziej hie hie no dobra
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziabagi.... ale jestem padnieta i zla....
Sciany nie skonczone kumpel majstra mial byc dzis o 18 czekalismy 2 godz a faceta nie bylo. W koncu jak po 2,5 godz bylismy juz w drodze do domu zadzwonil majster ze tamten czeka pod drzwiami. Ale stwierdzilismy ze mamy go w nosie moj brat jutro z rana sie bierze za robote i nie mamy czasu na poslizgi. Elektryk tez w kulki leci i nadal nam nie podlaczyl sieci domowej. Tylko hydraulik fachura tylko musi nam wodomierze przesunaj a ma na to 3 dni bo wyjezdza na urlop. Mowie wam mam juz dosc. DOSC. DOSC!!!!Zdjecie moge wam na razie wrzucic tylko jedno z niedzielnego spaceru moje nowe spodenki i bluzeczka, na reszte musicie niestety jeszcze poczekac. Dorzucam jeszcze nasza milusinska z dwoch ostatnich spacerow Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-07-20 o 23:56 Powód: zdjecia |
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawde mowiac znajomi pytali co bysmy chcieli wiec wymyslilismy ramke ale miala byc wielkosci zwyklej ramki - tzn ja sobie tak wymyslilam - tak zeby nam sie do walizki zmiescila a w piatek czeka mnie prezent od dziewczyn z pracy noooo ciekawe co te wymyslily zmykam spac doobraaanoooccc |
|
|
|
|
#3382 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 sukienki kompletnie nie w moim guście, chociaż ta fioletowa jest lepsza, ale najlepiej będzie jak je poprzymierzasz Cytat:
Cytat:
ad. 2 Czika to zawodowa psia modelka ![]() Lecę spać miśki. Do jutra i słodkich snów
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, jakby zniszczył pies coś pod obecność męża, to bym to zlała, niech on się tłumaczy. Gorzej, jakby to było jak męża by w domu nie było a byłabym tylko ja.... Ze swoimi rodzicami to zawsze jednak inaczej. A poza tym u moich rodziców maluch nie będzie skazany na siedzenie głównie w czterech ścianach... wiadomo, szczeniak, nowe miejsce, może nie być łatwo na początku No i jeszcze kwarantanna po szczepieniach... Nawet na spacer by się nie wyszło, a tak to na ogródku będzie mógł szaleć do woliCo prawda później już będzie z nami mieszkał w bloku, ale nie mam zamiaru robić z niego kanapowca Piesek będzie miał sporo zajęć, nawet na co dzień ). Bo pies nawet mieszkając w bloku może być szczęśliwy, bardzo dużo zależy od właściciela. a dziękować Hehe, hodowczyni mi mówi, że jak tylko się ten maluch urodził wiedziała, że będzie nasz I piesio dostał taki sam kolorek po narodzinach jak mamusia - a mamusia to wybitny psiak, najbardziej rozpoznawalny BOS w Polsce.Żebyś Ty zobaczyła tego śnieżka po zabawach na deszczu Cytat:
Daguś wiem że Ci się już to strasznie dłuży, ale jeszcze troszkę wytrzymaj. Jak wprowadzisz się już tam to zapomnisz o tych problemach Ehh jak ja uwielbiam tą Twoją psicę Cudna lwiczka!
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-07-21 o 08:46 |
||
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
oby wróciła ![]() chyba Was chcieli zmotywować do zmiany na większy ![]() u nas dziś pogoda ładna, ale po ostatnich zawirowaniach i zmianie co kilka minut z deszczu w słońce, to już wszystkiego można się spodziewać ![]() w pracy siedzieć się nie chce, a do urlopu jeszcze 3 tygodnie, ale jakos trzeba przetrwać ten czas ![]() Aguniu, Daguś pieski śliczne miłego dnia Kochane |
|
|
|
#3385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co wogole taki remont jak zamierzaja zmienic.....nie rozumiem tych ludzi Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3386 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
dziękujemy wszystkim ciociom za buziaki a Maleństwo tak bryka, że spokojnie obdzieli kopniakami każdą ciocię - no ale mama karateka, tata fan piłki nożnej, to jakżeby mogło być inaczej ![]() ładnie odpisałam na Wasze posty i zdjęcia i mi szef wtargnął i nie zapisane Cytat:
buziaki skarby moje
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3388 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Popiszę cosik i spadam bo robotą mnie normalnie zawalają!!! (sezon urlopowy).
Od wczoraj mam rodziców u siebie bo u nich sajgon (czytaj remont). Na zakupach nie byłam, wskoczę w coś co mam, bo i tak chcę do stolicy na wyprzedaze skoczyć więc bez sensu jeździć po jedną bluzkę. Mam zresztą w sierpniu dwa wesela, więc muszę coś zakupić. Oczywiście połowa mi się nie zacytowała Mili trzymaj się, dobrze, że z tą cukrzycą jako tako się uregulowało. Przesyłam Ci ciepłe myśli Anusia bardzo ładne te ogródki, najładniejszy ten z tym czymś okrągłym a już taki na maxa śliczny to jest oczywiście piesek i jego rodzinka ![]() Izunia trzymam kciuki za prawko...dobrze, że nie jestem z Wrocławia Cytat:
Czika oczywiście śliczna na późniejszych zdjęciach.Cytat:
Mogę dzisiaj popić??? Zostało coś? Mmmmmm to moje ulubione danie ze słowacji. Wraz z wyprażanym syrem był to moj zestaw obiadowy ![]() Cytat:
Ja też Tak szczerze to Wam powiem, że jak się chce zrobić całe mieszkanie w surowym stanie od A do Z to wcale nie jest to tak dużo. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spadam pracować, Bleeeeeeee |
|||||||
|
|
|
#3389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja jeszcze dwa miesiące czekam, ale szybko zleci Cytat:
a Maleństwo sportowcem - hmmmm, ok ale pod względem, że nie wyczyn, bo mnie wyczyn troche na zdrowie wpłynął i niekoniecznie na plus zresztą jak byłam na kursie instruktorskim to pamiętam stwierdzenie jednego z wykładowców "sport to zdrowie, pod warunkiem, ze rekreacyjny, a nie wyczynowy" i niestety to prawda
|
|
|
#3390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jak zaczelismy remontowac nasze gniazko- cala gore mamy,gdzie okna byly, tynki byly, kaloryfery byly, drzwi byly- tylko wykonczyc i umeblowac nam zostalo..... i tak zrobilismy 2 pokoje z czego w jednym sa meble ktore mielismy tzn. ja mialam wypoczynkowy a tż komody......drugi pokoj caly urzadzalismy z meblami i teraz sypialnie i hol to narazie wykosztowalo nas to ok. 30 tys teraz czeka nas najdrozsze kuchnia i łazienka ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

A żal bardzo mi było go zostawiać....

nie da się 

Potem pojechaliśmy do naszych znajomych, co nie dawno brali ślub, ale nie pojechaliśmy na wesele, bo było za daleko. Dostali od nas taką fajną ramkę na zdjęcia i śliczną kartkę - pamiątkę, a oni dali nam flachę wódeczki weselnej
... Masakra... 

W koncu jak po 2,5 godz bylismy juz w drodze do domu zadzwonil majster ze tamten czeka pod drzwiami. Ale stwierdzilismy ze mamy go w nosie moj brat jutro z rana sie bierze za robote i nie mamy czasu na poslizgi. Elektryk tez w kulki leci i nadal nam nie podlaczyl sieci domowej. Tylko hydraulik fachura tylko musi nam wodomierze przesunaj a ma na to 3 dni bo wyjezdza na urlop. Mowie wam mam juz dosc. DOSC. DOSC!!!!
hand-made: urodzinowo na 40tkę