![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: The Body Shop, L'Oreal, Yves Rocher, Bielenda, ...
Dołożyłam sporo rzeczy, może coś Ci jeszcze wpadnie w oczko
![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: The Body Shop, L'Oreal, Yves Rocher, Bielenda, Smacker, ...
Może coś u mnie za
balsam do ust Lip Smacker Coca Cola Vanilla - Coca Cola waniliowa, 4g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lip Smacker Coca Cola Cherry - Coca Cola wiśniowa, 4g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lip Smacker Fanta Orange - Fanta pomarańczowa, 4g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lip Smacker Fanta Grape - Fanta winogronowa, 4g (otwarty, ale nieużywany)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Nadal nic
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś dla siebie? Ja od Ciebie przygarnęłabym 3/4 wątku, na pewno jakieś masełko (np. Vanilla Spice,malinka, mandarynka może i kakaowe?) I jakieś Smackersy (np. Coca Cola Vanilla, Smacker Fanta Grape, Smacker's Barq's, Luv Reese's, Luv Cocolate Mouse Cheesecake, no dobra, najlepiej wszystkie ![]() i jeszcze rożświetlacz TBS ![]() Zapraszam do siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Pozawątkowo mogę zaproponować mini balsam do ust Biotherm Aquasource NOWY, pewnie coś jeszcze, ale nie wiem czego szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
najbardziej zalezy mi na:
- masło The Body Shop Raspberry - Malina, 200ml (zostało ok. 75%) - masło The Body Shop Satsuma - Mandarynka, 50ml (raz przetestowane) - masło The Body Shop Vanilla Spice, 50ml (zostało ok. 25-35%) - balsam do ust The Body Shop Vanilla Spice Shimmer Lip Balm, 10ml/9g (2 razy przetestowany) aktylowy olejek do kąpieli ze śmietaną Bielenda Powitanie z Afryką, 400ml (nowy, nieużywany) - balsam do ust Lotta Luv Reese's, 4,2g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lotta Luv Cocolate Mouse Cheesecake - czekoladowy sernik, 4,25g (otwarty, ale nieużywany) za jakies 1.5h bede miala nowy watek ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- ps.jakie kolory cieni szukasz ewentualnie?
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale balsam Biotherm podoba mi się ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Bardzo chętnie cienie matowe (ale niekoniecznie). Co do kolorów, to głównie neutralne (beże, brązy - ale tylko bardzo chłodne). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miniaturki Biotherm, wszystkie nowe: Biotherm Aquasource SuperSerum, 5 ml, w kartoniku, Biotherm Aquasource żel pod oczy nawilżający, 2 ml, kartonik, Biotherm Aquasource balsam do ust, 5 ml, Biotherm Aquasource nawilżający krem do twarzy dla cery normalnej lub mieszanej, 15 ml, słoiczek Biotherm Aquasource tonik oczyszczający do twarzy dla cery normalnej lub mieszanej, 30 ml w buteleczce do tego mog ęjeszcze wymienić The Body Shop Almond Milk Body Lotion nawilżające mleczko migdałowe w psyk-psiku, do skóry normalnej i suchej. Kilkakrotnie psyk-psikałam, konsystencja lekka, nietłusta, pachnie migdałowo mniam. Pojemność wyjściowa 250 ml. Jeśli byś czegoś potrzebowała z Avonovych kosmetyków, to mów śmiało, poszukam u siebie (pielęgnacja, kolorówka...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na mleczko Body Shopu też byłabym chętna ![]() A za Avon raczej dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy za balsam Aquasource mogłabym wziąć dwa smackersy? (piwo korzenne i sernik z czekoladą? ) A za mleczko migdałowe to nie mam pojęcia co wziąć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
myślałam, myślałam ![]() - cienia Loreal nie potrzebuję - wymianka żelu YR za serum nie opłaci się zadnej z nas ![]() Tak ajbardziej to bym chciała masełko jednak, ale jak nie zgodzisz sie, żalu miała nie będę - sama wiesz czego potrzebujesz ![]() Czekam zatem na Twoją decyzję i pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- płyn do kąpieli i żel pod prysznic Yves Rocher Les Plaisirs Nature - Kokos, 400ml (nowy, nieużywany) - płyn do kąpieli i żel pod prysznic Yves Rocher Les Plaisirs Nature - Kokos, 400ml (nowy, nieużywany) Mogę dożucić próbki perfum i wód toaletowych Yves Rocher Zapraszam do moich wątków. ![]()
![]() |
#74 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Byłabym zainteresowana paroma Twoimi kosmetykami ![]() Zapraszam do mnie, może coś sobie upatrzysz ? ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za mleczko... Hmm, nie wiem co byś chciała ![]() Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() Wpadł mi w oko tylko szampon Herbal Essences. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2009-07-21 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hm.... ja zrezygnuję, ponieważ się zastanowiłam i w sumie tych kosmetyków tak mocno nie potrzebuję
![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za olejek daktylowy i pomadkę czekoladowy sernik? Odp u mnie
![]() Ps. mogę poszperać poza wątkami jeżeli nic nie znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
W takim razie ja się chętnie wymienię za cienie
![]() ![]()
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Okej
![]() Cytat:
Wiesz co... Pomyślałam trochę i jednak się wycofuję... ![]() Mam nadzieję, że to nie problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo mi strasznie zależało na tych cieniach
![]()
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
coś za:
- masło The Body Shop Cocoa Butter - Masło kakaowe, 200ml (raz przetestowane) - masło The Body Shop Magno, 200ml (zostało ok. 90%) - masło The Body Shop Raspberry - Malina, 200ml (zostało ok. 75%) - masło The Body Shop Satsuma - Mandarynka, 50ml (raz przetestowane) - balsam do ust The Body Shop Vanilla Spice Shimmer Lip Balm, 10ml/9g (2 razy przetestowany) - płyn do kąpieli i żel pod prysznic Yves Rocher Les Plaisirs Nature - Kokos, 400ml (nowy, nieużywany) - daktylowy olejek do kąpieli ze śmietaną Bielenda Powitanie z Afryką, 400ml (nowy, nieużywany) - balsam do ust Lip Smacker Coca Cola Vanilla - Coca Cola waniliowa, 4g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lip Smacker Coca Cola Cherry - Coca Cola wiśniowa, 4g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lip Smacker Fanta Orange - Fanta pomarańczowa, 4g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lip Smacker Fanta Grape - Fanta winogronowa, 4g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lip Smacker's Barq's - piwo korzenne, 4g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lotta Luv Reese's, 4,2g (otwarty, ale nieużywany) - balsam do ust Lotta Luv Cocolate Mouse Cheesecake - czekoladowy sernik, 4,25g (otwarty, ale nieużywany)
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
coś za wszytskie smackersy?
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13412941 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13344437 w poszukiwaniu kosmetyków: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13417167 proszę odpisywać u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.