Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-21, 13:31   #1831
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość

Chmiel to mi się z piwem kojarzy
Mi też
Na butelce jest napisane: Frankly, we think beer is a waste of good hops.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Też nie kupiłam go od razu, wypatrzyłam go w GKrak, ale nie kupiłam, a następnym razem jak przyszłam to już nie było. Więc jak pojechałam po wanilie dla Ciebie i zobaczyłam go w M1 to nie wahałam się już.
Tak to często bywa, że jak okazuje się, że możemy już nie zdobyć czegoś, nad czym się zastanawiałyśmy, to od razu się decydujemy.
Oj, ja mam tak zdecydowanie za często
Stary 2009-07-21, 13:35   #1832
isa666
Zakorzenienie

Ten łańcuch jest trochę ciężki, ale tak mi się spodobał, że nawet jakby ważył parę kilo to bym go nosiła

Zrobiłam fotki mojej pielęgnacji, zaraz wrzucę do odpowiedniego wątku. Miałam w zamyśle obfocenie całości, ale nie chciało mi się wszystkiego wyciągać i zamiast tego na zdjęciach są rzeczy, które ostatnimi czasy kupiłam
Stary 2009-07-21, 13:40   #1833
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Zrobiłam fotki mojej pielęgnacji, zaraz wrzucę do odpowiedniego wątku. Miałam w zamyśle obfocenie całości, ale nie chciało mi się wszystkiego wyciągać i zamiast tego na zdjęciach są rzeczy, które ostatnimi czasy kupiłam
A już myslałam, że całość

A kolorówka?? Pamiętam Twoje pierwsze zdjecia i jak pisałaś, że trzymasz wszystko w pudełeczku po ptasim mleczku Natchnełas mnie wtedy, i mimo, że miałam o wiele o mniej niż obecnie, to i tak za Chiny Ludowe nie zmiesciło mi się do takiego pudełka

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 13:42   #1834
Koshatka
Zakorzenienie

Cześć Fuksja. Nie będę jedyną świeżynką w wątku.

Nosku, Hosenko

Cytat:
Cześć Koshatko, moja kompanko w doli-niedoli - pasji zapachowej
Jeśli nie uda się w Sephorze to w ostateczności może się skusić na zakup na Allegro. Co prawda drożej niż w aktualnej promocji, ale i tak nieco taniej niż w cenie regularnej przed wyprzedażą. Brrrr... aż mnie ciary przeszły. Nienawidzę tego. Czytałam dzisiaj rano, że na ulotce Douglasa reklamującej perfumy do stóp dwukrotnie powtarzają hasło "rewolucyjny perfum do stóp" Nie ma to jak reklamować coś, czego prawidłowej formy w języku polskim się nie zna
Ty to się w ogóle do mnie nie odzywaj, bo to przez Ciebie wpadłam w manię waniliową. Z tym nieodzywaniem to żart oczywiście. Ale fakt jest faktem dopóki nie poprosiłaś tutaj o pomoc w ich kupieniu to żyłam sobie w błogiej nieświadomości że coś takiego w ogóle istnieje. Potem wlazłam na KWC i przepadłam.
Na all zaglądałam ale jestem taka wredna że nie dam komuś zarobić drugie tyle. Poczekam aż spadną z ceny albo odpuszczę a kiedyś kupię orginał Diora.
"Perfum" do stóp widziałam. Grrrr

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wydrukowałam sobie pierwszy kupon na prezent z Rossmanna
Co to za kupon?

Cytat:
Zrobiłam na szybkiego fotki, nie przeraźcie się mojej bluzki, ale to aparat tak jej wyostrzył kolor i jest strasznie przez to strasznie oczo....
Jako gratis: fotka moich biżuteryjnych zbiorów. Jak widać aż się proszą o porządki
Super zakupy.
Ale masz biżuterii.
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 13:47   #1835
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A już myslałam, że całość

A kolorówka?? Pamiętam Twoje pierwsze zdjecia i jak pisałaś, że trzymasz wszystko w pudełeczku po ptasim mleczku Natchnełas mnie wtedy, i mimo, że miałam o wiele o mniej niż obecnie, to i tak za Chiny Ludowe nie zmiesciło mi się do takiego pudełka
Na całość też przyjdzie czas
Kolorówki wciąż mam mało, w zasadzie używam jednego tuszu, jednego podkładu, czasem Meteorytów i pudru bambusowego z BU, na brwi kredki z Essence(którą też robię kreski na powiekach) i błyszczyka MF. Mam kilka cieni, róży i rozświetlaczy, ale ostatnio podkreślam poliki brązującym pudrem z limitowanki Urban Jungle Essence. Reszta leży i się kurzy

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Super zakupy.
Ale masz biżuterii.
Dziękuję
Stary 2009-07-21, 13:50   #1836
Hosenka*
Zakorzenienie

Koshatka: trzeba sie zarejestrowac na stronie www.rossnet.pl podać w profilu sówj wiek, płeć, zaznaczyć otrzymywanie newsletterów. Wylogowac się i ponownie zalogować (mi coś logowanie nawala i musze w ogóle wlączyć przegladarkę jaszcze raz, bo system nie widzi mojego logowania ) i pojawi się zielona paczuszka po lewej stronie nicku, kliknąć w nią i dalej to już będzie wiadomo co robić

NOWOŚĆ NA BU: http://www.biochemiaurody.com/sklep/powder-diamond.html

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-21 o 13:53
Stary 2009-07-21, 13:54   #1837
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
U mnie tez fajną drogerie otworzyli - jakies niecałe 100 m od mojego bloku

Oooo lakier Dobrze trafiłas - włakujemy tutaj ten temat już ponad miesiąc (chyba z niczym nie było tak długo )
To się nazywa wyczucie chwili.
Cytat:
A masz porównanie z Glam Wear'ami?
O właśnie mam ochotę na Glam Wear'a, widziałam tam śliczny odcień czerwieni.
Cytat:
Rurki są z H&M Mam jeszcze jedne jeansy w takim odcieniu, ale z prostymi nogawkami z Orsaya.
Muszę koniecznie wstąpić do H&M w takim razie. Ostatnio chyba je przeoczyłam.
Cytat:
Fuksjo,
Cześć.
Cytat:
Skąd ja to znam. Zupełnie nie możemy na nich liczyć.

Ja tak miałam z waniliami Sephory. Dla mnie 100 ml to w ogóle pojemność nie do przejścia, a co dopiero 3x100 ml. Ale wzięłam trzy, bo podobały mi się, i postanowiłam, że zostawię sobie któreś najładniejsze, takie które jemu będą się podobać najbardziej, a resztę puszczę w świat. Niestety, skończyło się na oo, te ładnie pachną.. ej, te też są super.. mmm, a te.. zostaw wszystkie.
Ja się na te wanilie już nie załapałam. A miałam ochotę na wanilię z karmelem i wanilię z paczulą albo z mango.
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Hej fuksjo! Przy pierwszych częściach mnie tu nie było ale doskonale kojarzę Cię z wątków zbiorowych
Cieszę się, że nie wapadam tu jako taka całkiem no name.
Cytat:
Cześć Fuksja. Nie będę jedyną świeżynką w wątku.
Witaj Koshatko.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-21, 13:58   #1838
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja się na te wanilie już nie załapałam. A miałam ochotę na wanilię z karmelem i wanilię z paczulą albo z mango.
Trzeba było się do mnie odezwać, biegałam za waniliami dla siebie, Angel i gayenki.
Ja mam karmel, mango i czekoladę. Paczula to dla mnie śmierdzioszek (wybacz Angel ).
Stary 2009-07-21, 13:59   #1839
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

Pewnie wyskakuję tutaj jak Filip z konopi, ale trudno zaryzykuję. Byłam tutaj kiedyś z Wami, daaawno temu, chyba w I i II części. Może niektóre z Was mnie pamiętają i kojarzą, inne pewnie nie, ale to naturalne. Mogłabym wrócić i się dołączyć?

Oczywiście jeżeli jesteście już z sobą za bardzo zwiazane i raczej nie chcecie tutaj nowych użytkowniczek to zrozumiem i po problemie.
No proszę, kto to wrócił serdecznie witamy
Cytat:
Estello, dzisiaj w końcu udało mi się kupić za Twoją radą smarowidło z mocznikiem Postawiłam na Emolium i na razie użyłam raz, ale jestem bardzo zadowolona. Strasznie jest przyjemne i komfortowe. Niby nie pachnie, ale ja czuję w nim masło shea i olejek z orzeszków macadamia ze składu
Słyszałam pozytywne opinie o Emolium, mam nadzieję, że będzie dobre ja chyba wezme Oxeril, bo trochę mi wrastają włosy na linii bikini
Cytat:
Zrobie dziś porządek w cudeńkach z Mazideł/ZSK - nie wszystkiego używam, więc po co ma siedzieć i sie marnować.
A co ostatecznie zostaje? Z czego jesteś najbardziej zadowolona?
Cytat:
Podobnie do Ciebie planuję zrobić porządki w kosmetykach.
Umyłam dziś ostatnie 2 okna w domu, wreszcie wszystko błyszczy i jest tak czyściutko - jestem okropną pedantką. Poza tym byłam na zakupach kosmetycznych, znalazłam bardzo fajną drogerię u siebie w mieście. Kupiłam kilka pielęgnacyjnych mazideł, ale czuję że wrócę po coś kolorówkowego, mam ochotę na jakiś lakier.
Ja też przeżywam fazę na sprzątanie, wycieranie i układanie mojej kolekcji
Cytat:
Nie, na bezcłówce kupiłam tylko Clinique. Ale jestem z tej palety meega zadowolona!
Bardzo fajna ta paleta, piękne cienie, takie moje kolory

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:04   #1840
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
29,90 zł

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Też nie kupiłam go od razu, wypatrzyłam go w GKrak, ale nie kupiłam, a następnym razem jak przyszłam to już nie było. Więc jak pojechałam po wanilie dla Ciebie i zobaczyłam go w M1 to nie wahałam się już.
Tak to często bywa, że jak okazuje się, że możemy już nie zdobyć czegoś, nad czym się zastanawiałyśmy, to od razu się decydujemy.
Hm, to jednak do przeżycia cena. U mnie H&M bardzo dużo tego wisiało więc najprawdopodobniej jeszcze coś się uchowało.

No właśnie - to mega ciekawy mechanizm Człowiek sobie uświadamia, że może tego już nie zdobyć więc szaleje i stanie na głowie żeby jednak zdobyć...

Cytat:
Mi też
Na butelce jest napisane: Frankly, we think beer is a waste of good hops.

Dobreeee

Cytat:
Ty to się w ogóle do mnie nie odzywaj, bo to przez Ciebie wpadłam w manię waniliową. Z tym nieodzywaniem to żart oczywiście. Ale fakt jest faktem dopóki nie poprosiłaś tutaj o pomoc w ich kupieniu to żyłam sobie w błogiej nieświadomości że coś takiego w ogóle istnieje. Potem wlazłam na KWC i przepadłam.
Na all zaglądałam ale jestem taka wredna że nie dam komuś zarobić drugie tyle. Poczekam aż spadną z ceny albo odpuszczę a kiedyś kupię orginał Diora.
"Perfum" do stóp widziałam. Grrrr
Ojej, to jednak zaryzykuję i się odezwę

To prawda, prawidziwy wybuch modowy się na to zrobił i podejrzewam, że miałam w tym swój skromny udział Tobacco Vanille Forda i Brown Sephory to też moja sprawka Nie ma to jak lobby

Ludziska windują te ceny strasznie - fakt. Takie prawa rynku

Hypnotic Poison serdecznie polecam. Strasznie je lubię i niedawno wpadłam w nie jak śliwka w kompot. Są przepiękne po prostu! Kasiory na duży flakon nie wyściubiłam, ale pokombinowałam i mam dwie spore odlewki (w tym wersję Elixir ) oraz 1/3 flakonika 30ml i nie mogę się nimi nacieszyć
Wanilia z Czekoladą przemyca tylko ten najbardziej charakterystyczny dla HP czekoladowo-waniliowy zgrzyt. W samym Diorze jest jeszcze dymek, drzewo sandałowe i tak dalej...

Na All właśnie pojawiła się nieduża używka w licytacji i fajnej cenie - http://allegro.pl/item693136642_chri...mani_code.html . Może się skusisz Sama chciałam kliknąć, ale przepuściłam już w tym miesiącu tyle na perfumy że aż wstyd

Aha, zapomniałam powiedzieć, że doleciał mój zestawik Sweet Craving Victoria's Secret. Te malutkie perfumy z pompeczką są po prostu OBŁĘDNE a olejek do masażu jest ekstra Zapach to takie Pink Sugar z bitą śmietaną Myślę, że kiedyś zapoluję na duży flakon.
Stary 2009-07-21, 14:06   #1841
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo! Tylko 5 g, ale i tak kusi....
Chociaż nie, ja przecież teraz chcem coś z ZSK i Mazideł Brzydki puder, paskudny, be!

Dobra, wracam do mojej pracy lic, bo już się notatki pewnie za mną stęskniły

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-07-21 o 14:08
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-21, 14:07   #1842
Hosenka*
Zakorzenienie

Estello: zostają napewno
- hydrolaty (oczarowy, rumiankowy, bławatkowy i migdałowy, mam jeszcze całkiem nowy, nieotwierany geraniowy, ale miałam już a ten dostałam jako gratis z mazideł, ma chyba 50ml, albo 100?),
- tonik różano-mleczny
- serum lemon i tamanu (juz sie powoli kończa i zamówię ponownie)
- mam kilka olejów, musze popatrzeć dokładnie, niekóre nawet nie otwierane jeszcze

Puszczę w świat to czego nie używam
- próbkę peelingu aroniowego z ZSK (dosyć spora)
- ekstrakt z banana
- ekstrakt z centelli
- masło murumuru z ZSK (jeszcze sie waham)
- może ten hydrolat geraniowy
- coś z olejów

To tak na szybko.

Instagram

Stary 2009-07-21, 14:13   #1843
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

To prawda, prawidziwy wybuch modowy się na to zrobił i podejrzewam, że miałam w tym swój skromny udział
Hypnotic Poison serdecznie polecam. Strasznie je lubię i niedawno wpadłam w nie jak śliwka w kompot. Są przepiękne po prostu! Kasiory na duży flakon nie wyściubiłam, ale pokombinowałam i mam dwie spore odlewki (w tym wersję Elixir ) oraz 1/3 flakonika 30ml i nie mogę się nimi nacieszyć
Wanilia z Czekoladą przemyca tylko ten najbardziej charakterystyczny dla HP czekoladowo-waniliowy zgrzyt. W samym Diorze jest jeszcze dymek, drzewo sandałowe i tak dalej...
miałaś udział, miałaś
To właśnie po Twoich opisach skusiłam się na dwie flachy. Wersję z czekoladą uwielbiam i dla mnie jest bardziej zjadliwa niż HP po którym rozbolała mnie głowa...
Stary 2009-07-21, 14:20   #1844
your Angel
czyli Endżi

Em, kwestia subiektywnego odczucia Oczywiście jestem daleka od obrażania

Zapodam anegdotkę związaną z tymi perfumami (Wanilia z Paczulą vel Paczulowanilia)

Wchodzę na uczelnię, całuję się na przywitanie z koleżankami i wszystkie po kolei pytają czym tak pięknie tym razem pachnę (są przyzwyczajone, że mam perfumaniactwo i czasami podpytują co aktualnie jest na tapecie ) i nie mogły się ode mnie odkleić Powiedziałam i pokazałam im flakon. Jedna z nich powiedziała, że dostała jakiś czas temu w prezencie jakieś inne perfumy z tej waniliowej serii, ale śmierdzą tak obrzydliwie, że za żadne skarby świata nie daje rady ich nosić i nic jej do tego nie zmusi Nie pamiętała co to za zapach, ale umówiłyśmy się że jak sprawdzi to napisze mi sms a ja je od niej odkupię, bo lubię większośc perfum z tej serii.
Okazało się, że to te same perfumy Na mnie bardzo jej się podobały, ale na niej samej zdecydowanie nie i rzekomo śmierdziały

Lubię ten zapach. To taki rodzynkowy typ paczuli z cynamonem

Estello, a mogłabyś mi wytłumaczyć dlaczego balsam z mocznikiem dobrze działa na wrastające włoski? Zmiękcza skórę i włoski swobodnie się wydostają czy jak ?

Sleepy, no to cieszę się bardzo że przyczyniłam się do strzału w dziesiątkę

Moją pierwszą Wanilię z Czekoladą miałam dobrych parę miesięcy temu i regularnie wsączałam do snu. Zeszło mi z 15ml i nagle mnie zemdliło Oddałam i niedługo potem pożałowałam

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-07-21 o 14:24
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:37   #1845
bossy
Zakorzenienie

Aj, ja nie kupiłam tych sephorowych wód, nie miałam po drodze do sephory. ale się zastanawiam, bo muszę i tak kupic addicta, skonczyl się no i myslalam nad poison elixirem, juz dluugo mi sie podoba i chyba pora go nabyc

ale dzis sie najadlam 7 days, baton, owsianka nesvita, ser w ziolach i ciastka lu go uh, jakbym mogla to bym sie polozyla brzucholem do gory

EDIT: zadzwonilam i poprosilam o odlozenie wanilia wanilia i wanilia paczula.
Angel, ładne one są? ))) ta wanilia wanilia?

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-07-21 o 14:57
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 15:03   #1846
your Angel
czyli Endżi

Bossy, a masz wysoki poziom tolerancji cukru ? Megasłodki jest ten zapach i jak się przesadzi potrafi ostro zemdlić. To takie kruche cytrynowe ciacho. W KWC są recenzje
Stary 2009-07-21, 15:03   #1847
fuksjaa

Cytat:
Trzeba było się do mnie odezwać, biegałam za waniliami dla siebie, Angel i gayenki.
Ja mam karmel, mango i czekoladę. Paczula to dla mnie śmierdzioszek (wybacz Angel ).
Jakoś nie pomyślałam o tym..
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
No proszę, kto to wrócił serdecznie witamy

Bardzo fajna ta paleta, piękne cienie, takie moje kolory
Witaj Estello. Dziękuję za pochwały mojej palety.

Mam ochotę na nowe perfumy, ale takie bardziej na jesień - ciepłe, otulające, ale nie agresywne, mogą być słodkie, ale nie mdłe - mogłybyście mi podać kilka typów do testów? Byłabym bardzo wdzięczna.
Stary 2009-07-21, 15:08   #1848
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
- tonik różano-mleczny
Z BU? Chcę zamówić jesienią toniki z kwasami z BU.
Cytat:
Estello, a mogłabyś mi wytłumaczyć dlaczego balsam z mocznikiem dobrze działa na wrastające włoski? Zmiękcza skórę i włoski swobodnie się wydostają czy jak ?
Złuszcza skórę i ułatwia włoskom wyjście na zewnątrz <że tak to obrazowo ujmę> a więcej w moim artykule https://wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy/Mocznik

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 15:08   #1849
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Bossy, a masz wysoki poziom tolerancji cukru ? Megasłodki jest ten zapach i jak się przesadzi potrafi ostro zemdlić. To takie kruche cytrynowe ciacho. W KWC są recenzje
Hm nie wiem. Ze słodziaków to miałam lolitę jablko, która się skończyła też ale zostawiłam flakon, bo pikny no i na początku jej nienawidzę, dusi mnie itp. dopiero kocham ją po kilku h, lub od razu na ubranie, lub na kark i pobudzoną suszarką.
doradź

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 15:13   #1850
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Z BU? Chcę zamówić jesienią toniki z kwasami z BU.
Tak, z BU
Jest chwalony na Wizazu

Instagram

Stary 2009-07-21, 15:17   #1851
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Mam ochotę na nowe perfumy, ale takie bardziej na jesień - ciepłe, otulające, ale nie agresywne, mogą być słodkie, ale nie mdłe - mogłybyście mi podać kilka typów do testów? Byłabym bardzo wdzięczna.
Lancome Miracle Forever
Calvin Klein Euphoria

Z całej mojej kolekcji te mi najbardziej pasują na jesień.
Stary 2009-07-21, 15:23   #1852
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

o widzę, że wreszcie temat perfum na tapecie

dzisiaj rano zużyłam pierwszy raz od ładnych paru lat perfumy do końca i to całą setę I love love
poza tym odwyk pełną gębą

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 15:30   #1853
fuksjaa

Cytat:
Lancome Miracle Forever
Calvin Klein Euphoria

Z całej mojej kolekcji te mi najbardziej pasują na jesień.
Dzięki.
Pamiętam, że dawno temu wąchałam Euphorię, ale mnie nie zauroczyła, zobaczymy jak będzie teraz.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

dzisiaj rano zużyłam pierwszy raz od ładnych paru lat perfumy do końca i to całą setę I love love
Gratuluję. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio zużyłam jakiś flakon.. Ale Escada powoli dobija dna.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-21, 15:37   #1854
noseknosek

fuksjaa to chyba też masz ich sporo? pokazywałaś gdzieś swój zbiór ?

Angel a wiesz że ja dzięki Tobie pokochałam Addicta?

biegam
Stary 2009-07-21, 15:43   #1855
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Mi na dnie chlupoczą Midnight Poison i Chance Eau Fraiche. Oba kocham więc wcale się nie cieszę z ich wykańczania
Stary 2009-07-21, 15:44   #1856
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha w końcu temat dla Ciebie

Na początku/w połowie sierpnia składam zamówienie na BU, ale skromne - wezmę pare rzeczy dla mamy na urodziny, dla siebie puder diamentowy i 2 pudełeczka na puder - w sumie wyszło ok 60 zł. Przy okazji wykorzytsam kupon zniżkowy - 4%, ale zawsze coś

Instagram

Stary 2009-07-21, 15:45   #1857
fuksjaa

Cytat:
fuksjaa to chyba też masz ich sporo? pokazywałaś gdzieś swój zbiór ?
Jeszcze nie pokazywałam ale pewnie przyjdzie czas, że wrzucę zdjęcia. Póki co, moje zainteresowanie wysokopółkowymi zapachami dopiero kiełkuje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-21, 15:52   #1858
noseknosek

Cytat:
Mi na dnie chlupoczą Midnight Poison i Chance Eau Fraiche. Oba kocham więc wcale się nie cieszę z ich wykańczania
no, ja akurat mam jeszcze jedną flachę I love love, więc mogę się cieszyć po Chance Eau Fraiche też bym płakała, bo mam i bardzo lubię i rozumiem Cię dobrze, bo na finiszu mam też Addicta 2, a one są drogie i nie wiem czy się szarpnę na setkę

Cytat:
Hahaha w końcu temat dla Ciebie
no nie
Cytat:
Jeszcze nie pokazywałam ale pewnie przyjdzie czas, że wrzucę zdjęcia. Póki co, moje zainteresowanie wysokopółkowymi zapachami dopiero kiełkuje.
no to miej się na baczności... bo to się bardzo szybko rozwija!

biegam
Stary 2009-07-21, 16:06   #1859
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Może L Lolity Lempickiej? Albo Escada Incredible me(słodka, kremowo-deserowa ).

Ja na jesień mam mojego Aliena(idealny na listopadowe, dżdżyste dni ) a na słoneczne i ciepłe Baby doll(kupiłam te perfumy jakoś z końcem sierpnia i dlatego tak mi się kojarzą z początkiem jesieni).
Stary 2009-07-21, 16:09   #1860
fuksjaa

Cytat:
Może L Lolity Lempickiej? Albo Escada Incredible me(słodka, kremowo-deserowa ).

Ja na jesień mam mojego Aliena(idealny na listopadowe, dżdżyste dni ) a na słoneczne i ciepłe Baby doll(kupiłam te perfumy jakoś z końcem sierpnia i dlatego tak mi się kojarzą z początkiem jesieni).
L już miałam i faktycznie cudowne, chociaż na początku myślałam że je puszczę na all. Teraz przydało by się coś innego. A tą Escadą psiknęłam się ostatnio na bezcłówce i byłam zachwycona, dobrze że mi o niej przypomniałaś!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości