|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Ginekolog-SIEDLCE
Witam wszystkie Wizażanki..
Dziewczyny podpowiedzcie proszę, który ginekolog z Siedlec jest godny polecenia..któremu można zaufać i po którym spodziewać się można fachowej opieki. Będę wdzięczna za kilka słów, liczę na wymianę Waszych doświadczeń Pozdrawiam!
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ginekolog-SIEDLCE
U góry masz przypięty wątek.
|
|
|
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
.:Siedlce:.
Dziewczyny..przejrzałam cały wątek..i niestety nie ma tu żadnych wiadomości o dobrym ginekologu z Siedlec.. ![]() Proszę kogoś z okolic i z samych Siedlec o opinię i jakieś informacje,będę wdzięczna! |
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
BIAŁYSTOK?
Przejrzałam cały wątek,skorzystałam z opcji "Przeszukaj ten wątek",ale informacje,które znalazłam,dotyczyły głównie panów doktorów,a wątki były sprzed kilku lat. Ja natomiast chciałabym pójść na moją pierwszą wizytę (nic mi się nie dzieje,chcę w końcu mieć to za sobą i być spokojną,że się przebadałam) do PANI i do gabinetu,który ma podpisaną umowę z NFZ. Umowy takie podpisuje się chyba co roku albo raz na kilka lat,dlatego nie wiem,czy wątki z 2006 roku są aktualne,czy nadal te gabinety mają podpisane umowy. Ponieważ to moja pierwsza wizyta,to najważniejsza będzie dla mnie atmosfera,czyli chciałabym,aby to była miła, rozmowna, uśmiechnięta pani ginekolog. ![]() Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi.
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2009-07-21 o 17:47 |
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam panią doktor Jolantę Magnuszewską z Częstochowy. Przyjmuje ona prywatnie na ul. Krakowskiej. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentkom, ja ostatnio siedziałam 45min w gabinecie
Ogólnie jest bardzo miłą i życiową kobietą, gdy pierwszy raz robiła mi badanie to trzymała mnie za rękę bo sie bałam. Jest bardzo delikatna. Świetny specjalista!
|
#2226 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
KALISZ, WIELKOPOLSKA Jeśli chodzi o Kalisz to polecam panią doktor Elżbietę Strzegiecką-Kuleszę. Bardzo kompetentna, zna się na rzeczy, wszystko dokładnie tłumaczy, dobrze leczy, jest przesympatyczna
|
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
a ile kosztuje wizyta? mam zamiar do niego pojsc
edit. ok juz wiem. wizyta 110 zł + ewentualnie cytologia 45 zł. Strasznie drogo:/ ale ide 1 raz to wole troche wiecej zaplacic i byc spokojniejsza:P Edytowane przez Kasiarzyna Czas edycji: 2009-07-27 o 07:32 |
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
KRAKÓW
dr. Tomasz Milewicz ginekolog, endokrynolog Leczy mnie od 3 lat na PCO, może sprawiać różne 'pierwsze' wrażenie ale jest b.dobrym specjalistą.. |
|
|
|
#2230 |
|
Raczkowanie
|
Gdańsk: Juliusz Kobierski ? Jakie macie opinie o nim??? Kogo innego mozecie polecic z Gdańska?
|
|
|
|
#2231 |
|
Konto usunięte
|
KRAKÓW
Bardzo polecam Bartosza Chrostowskiego, przyjmuje w "Ginaikos Specjalistyczne Gabinety Lekarskie", przy ulicy Bujwida 8. Pracuje też w szpitalu na Siemiradzkiego. Nigdy nie spotkałam tak miłego i delikatnego lekarza jak on! Przede wszystkim delikatnego. Nawet nie wiedziałam kiedy zrobił mi cytologię (poprzednia pani doktor jak mi robiła to zemdlałam z bólu na fotelu ), szarmancko pomaga zejść z fotela podając rękę, tak samo po usg pomaga wstać. Wszystko wyjaśnia, odpowiada na pytania, nie zbywa(!), traktuje pacjentki bardzo indywidualnie i poświęca im tyle czasu ile trzeba.Wizyta 80 zł. Nie jest może specjalnie tani ale naprawdę warto iść do niego. Bardzo polecam! |
|
|
|
#2232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Byłam w Bydgoszczy i w Inowrocławiu u Dr. Fijałkowskiego i bardzo polecam. prawdą jest długie oczekiwanie na wizytę i kolejka na zapisy od 4 rano..ale i tak warto |
|
|
|
|
#2234 |
|
Konto usunięte
|
WROCŁAW
dr Małgorzata Płatek przyjmuje w Dolmedzie nie wiem czy już ktoś i niej pisał bo przejrzałam tak mniej więcej tylko cały temat... ogólnie babka jest kompetentna, miła wizyta prywatna kosztuje 70zł |
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy tylko
, ale również mogę polecić!
|
|
|
|
#2236 |
|
Przyczajenie
|
Rzeszów
Polecam dr. Tomasz Kluz Chodzę do niego od dawna, leczyłam się u niego ostatnio kiedy miałam cystę na jajniku- operował mnie i wszystko gra
|
#2237 |
|
Rozeznanie
|
post przeniesiony do wątku Zły ginekolog
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81713&hi ghlight=z%B3y+ginekolog&p age=26 (post 757) Edytowane przez Tenaya24 Czas edycji: 2009-08-03 o 23:26 Powód: umieszczenie postu w nieodpowiednim wątku, przeniesienie postu |
|
|
|
#2238 |
|
Zadomowienie
|
skoro odradzasz to czemu tu piszesz...?od tego jest watek ZLY GINEKOLOG ;P
|
|
|
|
#2239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A poza tym byłam taka przejęta i wkurzona że nie zwróciłam na to uwagi... chciałam jak najszybciej ostrzec wszystkich... Już przeniosłam swój post https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ekolog&page=26 (post 757)
Edytowane przez Tenaya24 Czas edycji: 2009-08-03 o 23:30 |
|
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
moze moze;p w sumie wg mnie ludzie czesciej szukaja opinie o lekarzu w tym watku niz w tamtym... wielu sie nie spodziewa ze jakis tam lekarz moze byc tragiczny...
|
|
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
BYDGOSZCZ
Witajcie ! Serdecznie polecam Wam, dr Antosza z Przychodni na ul.Gdańskiej, jest On bardzo miły, wyrozumiały, delikatny, dużo się uśmiecha, pożartuje, ale bardzo solidnie wykona swoją pracę, wysłucha, poradzi i pomoże ! Natomiast przestrzegam przed wrednym, złośliwym, niemiłym i bardzo denerwującym dr Cegielskim w Przychodni na ul. Leśnej ! |
|
|
|
#2242 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny. Może któraś polecić jakiegoś dobrego ginekologa z Raciborza?? I czy słyszałyście coś o dr Renacie Kowalewskiej?? dobra??
|
|
|
|
#2243 |
|
Wtajemniczenie
|
ja polecam w Kielcach dr Michalca, który przyjmuje w akademikach Politechniki, w akademiku Bartek na I piętrze
![]() jest super i bez żadnego stresu chodzi się na wizyty do niego Polecam
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
Kraków
Ja polecam szczerze dr Jana Kusia / fantastyczny ginekolog - położnik. Nie wyobrażam sobie innego. Chodziłam do niego przed ciążą - polecił mi go znajomy lekarz - rodziłam u niego ja i moja siostra i kilka znajomych również. Przede wszystkim fachowiec a do tego miły człowiek z fantastyczną pamięcią. Przyjmuje prywatnie na Mieszczańskiej, wizyta 100 zł ale chyba cytologia w cenie wizyty. Pracuje w Narutowiczu i wiem że jeszcze gdzieś przyjmuje. Tel. 122663374, 502676628 - dzwoniłam zawsze na kom. |
|
|
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Przeglądałam forum ale mimo to chciała bym zapytać czy któraś z was zna godnego polecenia GINEKOLOGA ZE SZCZECINA, który jest dobry z radzeniem sobie z infekcjami bowiem problem ten meczy mnie juz od ponad roku i jak do tej pory nie trafiłam na żadnego kompetentnego lekarza. Była bym bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
KRAKÓW - Czy wiecie może kto zakłada w Krakowie spirale nieródkom?Chodzi mi o kogoś kto robi to od lat i przy zakładaniu nie narobi "szkód",zrobi to dobrze.Moze być na NFZ albo prywatnie.Wolę prywatnie.
Edytowane przez steysi Czas edycji: 2009-08-10 o 15:58 |
|
|
|
#2247 |
|
Przyczajenie
|
CWOS polecam ci z czystym sumieniem dr Bielewicza, ja chodzilam do niego prywatnie ale wiem że pracuje tez w szpitalu w Policach, naprawde baaardzo dobry lekarz a przy okazji tez mily i sympatyczny człowiek. fakt że na wizyte prywatne trzeba dosyć długo czekać ale i tak mysle że warto
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- sorki to nie byla odpowiedx do Cwos tylko Nikosia18 dr Bielewicz jest ze Szczecina ale głupek ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- KIELCE a czy ktoś może mi polecić dobrego gina z Kielc? mieszkam tutaj od niedawna i znalazłam dr Rogula ale nie wiem czy jest rzeczywiście dobry, wczesniej chodzilam do bardzo dobrego specjalisty tyle tylko, że ze Szczecina ale ze względu na przeprowadzkę muszę znaleźć innego lekarza |
|
|
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
dzieki banmon2
chyba sie do niego wybiorę.
|
|
|
|
#2249 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - Katowice
Do: dziewcze22
Mogę polecić dr Annę Bednarską - Czerwińską z Katowic. Świetny specjalista ginekolog - endokrynolog. Zaczyna od dokładnego wywiadu, zleca wykonanie niezbędnych badań i trafnie stawia diagnozę. Samo badanie nie jest żadnym stresem Jestem bardzo zadowolona, chodzę już do niej ładnych parę lat. Polecam! Telefon do gabinetu: 032 608 23 52. Pzdr.
|
|
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - Katowice
Polecam Annę Pogorzelską. Przyjmuje w Częstochowie i Konopiskach, świetna kobieta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

Pozdrawiam!

Mam bardzo pilne pytanko .Znacie może jakąś dobrą i miłą Pani ginekolog z Kalisza Wielkopolskiego któą można polecić??? Z góry dziekuję

), szarmancko pomaga zejść z fotela podając rękę, tak samo po usg pomaga wstać. Wszystko wyjaśnia, odpowiada na pytania, nie zbywa(!), traktuje pacjentki bardzo indywidualnie i poświęca im tyle czasu ile trzeba.
Szczęśliwa Żonka