DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-21, 11:00   #2221
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa
Ginekolog-SIEDLCE

Witam wszystkie Wizażanki..
Dziewczyny podpowiedzcie proszę, który ginekolog z Siedlec jest godny polecenia..któremu można zaufać i po którym spodziewać się można fachowej opieki. Będę wdzięczna za kilka słów, liczę na wymianę Waszych doświadczeńPozdrawiam!
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 11:31   #2222
_Emi_
Zakorzenienie

Dot.: Ginekolog-SIEDLCE

U góry masz przypięty wątek.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 15:12   #2223
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

.:Siedlce:.
Dziewczyny..przejrzałam cały wątek..i niestety nie ma tu żadnych wiadomości o dobrym ginekologu z Siedlec..
Proszę kogoś z okolic i z samych Siedlec o opinię i jakieś informacje,będę wdzięczna!
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 17:44   #2224
Melissa86
Zakorzenienie

BIAŁYSTOK?

Przejrzałam cały wątek,skorzystałam z opcji "Przeszukaj ten wątek",ale informacje,które znalazłam,dotyczyły głównie panów doktorów,a wątki były sprzed kilku lat.

Ja natomiast chciałabym pójść na moją pierwszą wizytę (nic mi się nie dzieje,chcę w końcu mieć to za sobą i być spokojną,że się przebadałam) do PANI i do gabinetu,który ma podpisaną umowę z NFZ. Umowy takie podpisuje się chyba co roku albo raz na kilka lat,dlatego nie wiem,czy wątki z 2006 roku są aktualne,czy nadal te gabinety mają podpisane umowy. Ponieważ to moja pierwsza wizyta,to najważniejsza będzie dla mnie atmosfera,czyli chciałabym,aby to była miła, rozmowna, uśmiechnięta pani ginekolog.

Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi.

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2009-07-21 o 17:47
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 12:18   #2225
tatiancia
Raczkowanie

Ja polecam panią doktor Jolantę Magnuszewską z Częstochowy. Przyjmuje ona prywatnie na ul. Krakowskiej. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentkom, ja ostatnio siedziałam 45min w gabinecie i inne kobietki też tak około bo czekałam Ogólnie jest bardzo miłą i życiową kobietą, gdy pierwszy raz robiła mi badanie to trzymała mnie za rękę bo sie bałam. Jest bardzo delikatna. Świetny specjalista!
Stary 2009-07-24, 16:36   #2226
gosiaosa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lovegood Pokaż wiadomość
Z mojej strony mogę polecić doktora Janusza Janowskiego (z Warszawy). Przyjmuje w centrum Multi-Med na Okopowej oraz na Waryńskiego. Jest bardzo miły, szczery, wszystko dobrze tłumaczy i moim zdaniem zawsze leży mu na uwadze dobro i komfort pacjentki. A przede wszystkim to świetny specjalista, który wie, co robi. Wyleczył mnie z nadżerki farmakologicznie (za pomocą Solcogynu), mimo że dwóch poprzednich lekarzy uznawało, iż to bez sensu i od razu chcieli przeprowadzać elektro- lub kriokoagulację, które są kosztowne... Jakoś się jednak udało i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dlatego też jeszcze raz wszystkim polecam doktora Janowskiego.
Byłam u niego i było naprawdę okej
gosiaosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 22:05   #2227
k-n
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Werona 123 Pokaż wiadomość
Kalisz. Witam wsztskich Mam bardzo pilne pytanko .Znacie może jakąś dobrą i miłą Pani ginekolog z Kalisza Wielkopolskiego któą można polecić??? Z góry dziekuję)

KALISZ, WIELKOPOLSKA

Jeśli chodzi o Kalisz to polecam panią doktor Elżbietę Strzegiecką-Kuleszę. Bardzo kompetentna, zna się na rzeczy, wszystko dokładnie tłumaczy, dobrze leczy, jest przesympatyczna
Stary 2009-07-25, 12:24   #2228
Kasiarzyna
Raczkowanie

GG do Kasiarzyna

Cytat:
Napisane przez gosiaosa Pokaż wiadomość
Byłam u niego i było naprawdę okej
a ile kosztuje wizyta? mam zamiar do niego pojsc

edit. ok juz wiem. wizyta 110 zł + ewentualnie cytologia 45 zł. Strasznie drogo:/ ale ide 1 raz to wole troche wiecej zaplacic i byc spokojniejsza:P

Edytowane przez Kasiarzyna
Czas edycji: 2009-07-27 o 07:32
Kasiarzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 13:30   #2229
gemmini29
Raczkowanie

KRAKÓW
dr. Tomasz Milewicz
ginekolog, endokrynolog
Leczy mnie od 3 lat na PCO, może sprawiać różne 'pierwsze' wrażenie ale jest b.dobrym specjalistą..
gemmini29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 10:01   #2230
nataliaaaaaa
Raczkowanie

Gdańsk: Juliusz Kobierski ? Jakie macie opinie o nim??? Kogo innego mozecie polecic z Gdańska?
nataliaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:16   #2231
201706190936
Konto usunięte

KRAKÓW

Bardzo polecam Bartosza Chrostowskiego, przyjmuje w "Ginaikos Specjalistyczne Gabinety Lekarskie", przy ulicy Bujwida 8. Pracuje też w szpitalu na Siemiradzkiego. Nigdy nie spotkałam tak miłego i delikatnego lekarza jak on! Przede wszystkim delikatnego. Nawet nie wiedziałam kiedy zrobił mi cytologię (poprzednia pani doktor jak mi robiła to zemdlałam z bólu na fotelu), szarmancko pomaga zejść z fotela podając rękę, tak samo po usg pomaga wstać. Wszystko wyjaśnia, odpowiada na pytania, nie zbywa(!), traktuje pacjentki bardzo indywidualnie i poświęca im tyle czasu ile trzeba.
Wizyta 80 zł. Nie jest może specjalnie tani ale naprawdę warto iść do niego.
Bardzo polecam!
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 16:43   #2232
ojejka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojejka89 Pokaż wiadomość
a ja troche z innej beczki ze tak powiem... ;p pisze tutaj w razie gdyby ktos szukal pomocy dla kogos dla babci/cioci/mamy itp (oby nie siebie) u ktorej rozpoznano nowotwor szeroko pojetych spraw kobiecych.
wczoraj wyszlam ze szpitala KLINICZNEGO W GDANSKU (mialam tam robiona laparoskopie) i przypadkiem dowiedzialam sie ze jest to najlepsza placowka w Polsce pod wzgledem leczenia nowotworow. Profesor ktory tam leczy (niestety nie znam jego nazwiska, jednak wszystkie pacjentki przyjete do kliniki ginekologii sa przez niego badane) jest znany takze za granica, do gdańska przyjezdzaja ludzie z calej Polski, z Warszawy, Krakowa, Lublina itp.. rowniez w Niemczech ten profesor jest uzanawany za najlepszego specjaliste w Polscie w sprawach ginekologiczno-onkologicznych. Nasluchalam sie tylu pochwal na temat metod leczenia stosowanych przez profesora ze musialam tu napisac... Jako jeden z niewielu stosuje po operacji usuniecia nowotwora tzw 'second look' czyli drugi zabieg brzuszny sprawdzajacy, stosuje takze inny rodzaj chemii dootrzewnowej, ktora mniej niszczy organizm. Nawet pacjentki ktore mialy rodzine w Niemczech i konsultowaly sie z tamtejszymi specjalistami zostaly odeslane wlasnie do szpitala klinicznego w Gdansku, Niemieccy specjalisci rowniez potwierdzaja opinie na temat profesora. Podobno Gdansk przoduje w leczeniu nowotworow, Poznan uczy sie od kogos z zagranicy, a Warszawa od Poznania. Uslyszalam wiele historii o kobietach zupelnie wyleczonych z nowotworow, wiec dziewczyny, jesli ktos u was w rodzinie bedzie potrzebowal takiej pomocy, to uderzajcie do Gdanska. Oczywiscie szpital nie jest szpitalem prywatnym, ale opieka, lekarze, pielegniarki sa na najwyzszym poziomie, jak rowniez wiedza i metody leczenia profesora.
dostalam dzis wyniki badania histopatologicznego, i na nim pieczatka profesora - nazywa sie prof. dr hab. med. Janusz Emerich. Jeszcze raz polecam.
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 00:27   #2233
japrzerysowana
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Jesli to gin z wojskowego w B to serdecznie go nie polecam. Nie wiem jaki jest w prywatnym gabinecie, ale w szpitalu - koszmar. Pacjentki uciekają spod drzwi wysłane z oddziału na konsultację.

Byłam w Bydgoszczy i w Inowrocławiu u Dr. Fijałkowskiego i bardzo polecam. prawdą jest długie oczekiwanie na wizytę i kolejka na zapisy od 4 rano..ale i tak warto
japrzerysowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 13:58   #2234
201610041047
Konto usunięte

WROCŁAW
dr Małgorzata Płatek
przyjmuje w Dolmedzie
nie wiem czy już ktoś i niej pisał bo przejrzałam tak mniej więcej tylko cały temat... ogólnie babka jest kompetentna, miła wizyta prywatna kosztuje 70zł
201610041047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 15:33   #2235
hokus6
Raczkowanie

Nie wiem czy tylko , ale również mogę polecić!
hokus6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:11   #2236
Hella19
Przyczajenie

GG do Hella19

Rzeszów

Polecam dr. Tomasz Kluz

Chodzę do niego od dawna, leczyłam się u niego ostatnio kiedy miałam cystę na jajniku- operował mnie i wszystko gra
Stary 2009-08-03, 20:05   #2237
Tenaya24
Rozeznanie

post przeniesiony do wątku Zły ginekolog
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81713&hi ghlight=z%B3y+ginekolog&p age=26 (post 757)

Edytowane przez Tenaya24
Czas edycji: 2009-08-03 o 23:26 Powód: umieszczenie postu w nieodpowiednim wątku, przeniesienie postu
Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 23:05   #2238
ojejka89
Zadomowienie

skoro odradzasz to czemu tu piszesz...?od tego jest watek ZLY GINEKOLOG ;P
Stary 2009-08-03, 23:17   #2239
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojejka89 Pokaż wiadomość
skoro odradzasz to czemu tu piszesz...?od tego jest watek ZLY GINEKOLOG ;P
Bo znalazłam tu pozytywną opinię o tym lekarzu, którą zasugerowałam się rejestrując się na wizytę. Chciałam na nią odpowiedzieć, ale nie zacytowałam poprzedniej wypowiedzi. Takie wytłumaczenie może być?
A poza tym byłam taka przejęta i wkurzona że nie zwróciłam na to uwagi... chciałam jak najszybciej ostrzec wszystkich...
Już przeniosłam swój post https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ekolog&page=26 (post 757)

Edytowane przez Tenaya24
Czas edycji: 2009-08-03 o 23:30
Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 00:01   #2240
ojejka89
Zadomowienie

moze moze;p w sumie wg mnie ludzie czesciej szukaja opinie o lekarzu w tym watku niz w tamtym... wielu sie nie spodziewa ze jakis tam lekarz moze byc tragiczny...
Stary 2009-08-04, 09:29   #2241
marma53
Raczkowanie

BYDGOSZCZ
Witajcie !
Serdecznie polecam Wam, dr Antosza z Przychodni na ul.Gdańskiej, jest On bardzo miły, wyrozumiały, delikatny, dużo się uśmiecha, pożartuje, ale bardzo solidnie wykona swoją pracę, wysłucha, poradzi i pomoże !
Natomiast przestrzegam przed wrednym, złośliwym, niemiłym i bardzo denerwującym dr Cegielskim w Przychodni na ul. Leśnej !
marma53 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 16:43   #2242
Suzi019
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny. Może któraś polecić jakiegoś dobrego ginekologa z Raciborza?? I czy słyszałyście coś o dr Renacie Kowalewskiej?? dobra??
Suzi019 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 17:42   #2243
ela_86
Wtajemniczenie

ja polecam w Kielcach dr Michalca, który przyjmuje w akademikach Politechniki, w akademiku Bartek na I piętrze
jest super i bez żadnego stresu chodzi się na wizyty do niego Polecam
Stary 2009-08-08, 07:36   #2244
cwos
Raczkowanie

Kraków
Ja polecam szczerze dr Jana Kusia / fantastyczny ginekolog - położnik. Nie wyobrażam sobie innego. Chodziłam do niego przed ciążą - polecił mi go znajomy lekarz - rodziłam u niego ja i moja siostra i kilka znajomych również. Przede wszystkim fachowiec a do tego miły człowiek z fantastyczną pamięcią. Przyjmuje prywatnie na Mieszczańskiej, wizyta 100 zł ale chyba cytologia w cenie wizyty. Pracuje w Narutowiczu i wiem że jeszcze gdzieś przyjmuje. Tel. 122663374, 502676628 - dzwoniłam zawsze na kom.
cwos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 13:20   #2245
nikosia18
Raczkowanie

Unhappy Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Witam. Przeglądałam forum ale mimo to chciała bym zapytać czy któraś z was zna godnego polecenia GINEKOLOGA ZE SZCZECINA, który jest dobry z radzeniem sobie z infekcjami bowiem problem ten meczy mnie juz od ponad roku i jak do tej pory nie trafiłam na żadnego kompetentnego lekarza. Była bym bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam.
nikosia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 15:57   #2246
steysi
Raczkowanie

KRAKÓW - Czy wiecie może kto zakłada w Krakowie spirale nieródkom?Chodzi mi o kogoś kto robi to od lat i przy zakładaniu nie narobi "szkód",zrobi to dobrze.Moze być na NFZ albo prywatnie.Wolę prywatnie.

Edytowane przez steysi
Czas edycji: 2009-08-10 o 15:58
steysi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 09:47   #2247
banmon2
Przyczajenie

CWOS polecam ci z czystym sumieniem dr Bielewicza, ja chodzilam do niego prywatnie ale wiem że pracuje tez w szpitalu w Policach, naprawde baaardzo dobry lekarz a przy okazji tez mily i sympatyczny człowiek. fakt że na wizyte prywatne trzeba dosyć długo czekać ale i tak mysle że warto

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

sorki to nie byla odpowiedx do Cwos tylko Nikosia18
dr Bielewicz jest ze Szczecina
ale głupek ze mnie

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

KIELCE a czy ktoś może mi polecić dobrego gina z Kielc? mieszkam tutaj od niedawna i znalazłam dr Rogula ale nie wiem czy jest rzeczywiście dobry, wczesniej chodzilam do bardzo dobrego specjalisty tyle tylko, że ze Szczecina ale ze względu na przeprowadzkę muszę znaleźć innego lekarza
banmon2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:03   #2248
nikosia18
Raczkowanie

dzieki banmon2 chyba sie do niego wybiorę.
nikosia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 15:02   #2249
majka720
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - Katowice

Do: dziewcze22
Mogę polecić dr Annę Bednarską - Czerwińską z Katowic. Świetny specjalista ginekolog - endokrynolog. Zaczyna od dokładnego wywiadu, zleca wykonanie niezbędnych badań i trafnie stawia diagnozę. Samo badanie nie jest żadnym stresem Jestem bardzo zadowolona, chodzę już do niej ładnych parę lat. Polecam! Telefon do gabinetu: 032 608 23 52. Pzdr.
majka720 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 18:54   #2250
Sayouri89
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - Katowice

Polecam Annę Pogorzelską. Przyjmuje w Częstochowie i Konopiskach, świetna kobieta
Sayouri89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości