Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-21, 16:23   #1861
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
L już miałam i faktycznie cudowne, chociaż na początku myślałam że je puszczę na all. Teraz przydało by się coś innego. A tą Escadą psiknęłam się ostatnio na bezcłówce i byłam zachwycona, dobrze że mi o niej przypomniałaś!
Ja mam całe 50 ml Escady, kupiłam na promocji w SP jakoś niedługo po tym jak się pojawiła. Za taką cenę żal było nie brać a zapach spodobał mi się od razu, choć ja właściwie nie lubię aż tak słodkich perfum Mimo to jak zaczęłam ich używać z każdym dniem zakochiwałam się coraz bardziej.
Stary 2009-07-21, 16:45   #1862
Koshatka
Zakorzenienie

Angel dzięki za linka do HP. Popatrzę na stan moich finansów (tragiczny zresztą ) i przemyślę.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
To prawda, prawidziwy wybuch modowy się na to zrobił i podejrzewam, że miałam w tym swój skromny udział Tobacco Vanille Forda i Brown Sephory to też moja sprawka Nie ma to jak lobby
Nawet nie sprawdzam co to jest bo widzę że mamy podobny gust i boję się że znów wsiąknę.

Kupiłam wanilię i karmel i teraz się wącham. Lolita jak byk. Teraz mam zagwozdkę czy kupić jeszcze jedną "na zaś" czy nie ryzykować.

Zastanawiam się też czy nie puścić w świat paczuli. Coś nie do końca mi w niej pasuje. Moje skojarzenia zapachowe z nią to różowa seria SSS z Avonu.

Mogłybyście się wypowiedzieć na temat Wanilii z mango?

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2009-07-21 o 16:50
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 16:56   #1863
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Mam ochotę na nowe perfumy, ale takie bardziej na jesień - ciepłe, otulające, ale nie agresywne, mogą być słodkie, ale nie mdłe - mogłybyście mi podać kilka typów do testów? Byłabym bardzo wdzięczna.
Kurczę, bardzo miałam ochotę coś doradzić, ale uświadomiłam sobie, że zawsze moją uwagę zwraca inny typ zapachów i ciężko mi poszukać w pamięci czegoś innego ciekawego, ale zgodnego z wytycznymi
Najpiękniejsze jesienne otulacze w moim prywatnym rankingu dostępnych w Sephorze to Angel, Addict, Hypnotic Poison L LL, Alien, Amour, Hypnose, J'aime i Magnetism - ale wszystkie to killerki i totalne słodkości Trzy ostatnie troszkę mniej (ale tylko troszkę)

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Złuszcza skórę i ułatwia włoskom wyjście na zewnątrz <że tak to obrazowo ujmę> a więcej w moim artykule https://wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy/Mocznik
Ahaaaa Dziękuję

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Hm nie wiem. Ze słodziaków to miałam lolitę jablko, która się skończyła też ale zostawiłam flakon, bo pikny no i na początku jej nienawidzę, dusi mnie itp. dopiero kocham ją po kilku h, lub od razu na ubranie, lub na kark i pobudzoną suszarką.
doradź
Chyba wiem co czujesz - Lolitę kupowałam trzy razy i trzy razy ledwo napoczętą sprzedawałam A tak bardzo chciałam żeby mi się podobała

Ta Wanilia z Wanilią to dosyć syntetyczny zapach a akord waniliowy jest w sumie dosyć podobny do tego lolitowego. Myślę, że spokojnie możesz kupować. Jeśli Ci się nie spodoba to możesz puścić na Allegro - chętne na pewno się znajdą

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dzisiaj rano zużyłam pierwszy raz od ładnych paru lat perfumy do końca i to całą setę I love love
poza tym odwyk pełną gębą
Jestem z Ciebie dumna

Cytat:
Angel a wiesz że ja dzięki Tobie pokochałam Addicta?
Wiem, wiem I jestem z siebie dumna
Wspaniały jest, prawda? Wymarzony na wieczór, ale jak człowiek już się w nim rozkocha to i nosi od rana.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Przy okazji wykorzytsam kupon zniżkowy - 4%, ale zawsze coś
Hosenko, a za co oni dają ten kupon? Za duże zakupy?

Cytat:
L już miałam i faktycznie cudowne, chociaż na początku myślałam że je puszczę na all. Teraz przydało by się coś innego. A tą Escadą psiknęłam się ostatnio na bezcłówce i byłam zachwycona, dobrze że mi o niej przypomniałaś!
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja mam całe 50 ml Escady, kupiłam na promocji w SP jakoś niedługo po tym jak się pojawiła. Za taką cenę żal było nie brać a zapach spodobał mi się od razu, choć ja właściwie nie lubię aż tak słodkich perfum Mimo to jak zaczęłam ich używać z każdym dniem zakochiwałam się coraz bardziej.
Ojeeeej, jak ja się napalałam na te perfumy jeszcze przed premierą w Polsce. Sprowadzałam sobie próbkę z Niemiec i kiedy w końcu powąchałam prawie pękłam z rozczarowania To zapach nie w moim guście - chociaż ma taki boski skład
Stary 2009-07-21, 16:58   #1864
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Nie umiem za dobrze opisywać zapachów. Ale na razie to moja ulubiona wanilia - może dlatego, że są wakacje, więc lepiej czuję się w słodko-owocowych zapachach niż czekoladowo-karmelowych killerach. Nie jest to zbyt skomplikowany zapach, jak wiadomo. Ot, soczyste mango na lekko słodkiej, waniliowej bazie.
Stary 2009-07-21, 17:00   #1865
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Angel dzięki za linka do HP. Popatrzę na stan moich finansów (tragiczny zresztą ) i przemyślę.

Nawet nie sprawdzam co to jest bo widzę że mamy podobny gust i boję się że znów wsiąknę.

Kupiłam wanilię i karmel i teraz się wącham. Lolita jak byk. Teraz mam zagwozdkę czy kupić jeszcze jedną "na zaś" czy nie ryzykować.

Zastanawiam się też czy nie puścić w świat paczuli. Coś nie do końca mi w niej pasuje. Moje skojarzenia zapachowe z nią to różowa seria SSS z Avonu.

Pomyśl, pomyśl

Sephora Brown jest już niestety od niedawna dokumentnie wycofana A to najpiękniejszy zapach do zasypiania jaki kiedykolwiek powstał Tobacco Vanille to zapach z serii Private Blend Toma Forda. Droga jak nieszczęście. Kupiłyśmy duży flakon 250ml za 250 funtów i dzieliłyśmy na odlewki

A gdybyś chciała się pozbywać Paczuli to ja chyba chętnie Nie ma to jak trzeci flakon na zapas

Wanilia z Mango są dość fajne. Tym zapachem co jakiś czas pachnie moja przyjaciółka na uczelni. No i pachnie baaardzo fajnie i milusio, ale przy jednoczesnym momentalnym wywoływaniu na mnie wrażenia, że czuję zapach waniliowej świeczki zapachowej Na mojej skórze fajnie wychodzi soczysty, słodki egzotyczny owoc mango wynurzany w solidnej porcji gorącego waniliowego budyniu. Nic skomplikowanego, ale BARDZO smakowitego

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-07-21 o 17:03
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 17:03   #1866
emememsik

Cytat:
Kupiłyśmy duży flakon 250ml za 250 funtów i dzieliłyśmy na odlewki
Flakon 250 ml? W ogóle takie produkują?
Stary 2009-07-21, 17:10   #1867
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Flakon 250 ml? W ogóle takie produkują?
KLIK

Em, a na 1,25 litra Alien 1,3 litra J'adore albo 2,7 litra Lolity Lempickiej nie masz ochoty ? KLIK2

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-21, 17:15   #1868
Hosenka*
Zakorzenienie

Your Angel: nie koniecznie za duże. Ja dostaalm po trzecim zamówieniu, ale z tego co pisza dziewczyny w wątku BU to jak im się uwidzi to tak dają Tak samo jak próbki.

Jednak nie biorę kremu lawendowego do stóp. Wezme za to ... szminkę z musem Frozen Rose - zawsze mi się podoba, a cena jest korzystna (23,90) no i moja mama chce wodę LBD a żeby ją kupić za 32,90 trzeba kupić coś z okreslonych stron (poświęciłam się i wybrałam tą szminkę ). Krem poczeka.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 17:26   #1869
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Koshatko, a w jakim mieście jeszcze mają te waniliowe perfumy?
Widzę, że jesteś z Zagłębia, to nie tak daleko ode mnie, a jestem w stanie się poświęcić i jutro rano wsiąść w auto i pojechać po nie.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 17:32   #1870
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Wanilia z Mango są dość fajne. Na mojej skórze fajnie wychodzi soczysty, słodki egzotyczny owoc mango wynurzany w solidnej porcji gorącego waniliowego budyniu. Nic skomplikowanego, ale BARDZO smakowitego
Mogę się dwoma rękoma podpisać pod tymi słowami Czasem mam tylko wrażenie że zapach jest taki zwyczajny i zastanawiam się czy zatrzymać tą flachę w całości dla siebie

Cytat:

Jednak nie biorę kremu lawendowego do stóp. Wezme za to ... szminkę z musem Frozen Rose - zawsze mi się podoba, a cena jest korzystna (23,90) no i moja mama chce wodę LBD a żeby ją kupić za 32,90 trzeba kupić coś z okreslonych stron (poświęciłam się i wybrałam tą szminkę ). Krem poczeka.
Za takie poświęcenie powinnaś dostaś odznaczenie
Stary 2009-07-21, 17:48   #1871
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Za takie poświęcenie powinnaś dostaś odznaczenie
Ba!

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-21, 17:51   #1872
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
A gdybyś chciała się pozbywać Paczuli to ja chyba chętnie Nie ma to jak trzeci flakon na zapas

Wanilia z Mango są dość fajne. Tym zapachem co jakiś czas pachnie moja przyjaciółka na uczelni. No i pachnie baaardzo fajnie i milusio, ale przy jednoczesnym momentalnym wywoływaniu na mnie wrażenia, że czuję zapach waniliowej świeczki zapachowej Na mojej skórze fajnie wychodzi soczysty, słodki egzotyczny owoc mango wynurzany w solidnej porcji gorącego waniliowego budyniu. Nic skomplikowanego, ale BARDZO smakowitego
Pewnie to czy się pozbędę Paczuli będzie zależało od tego czy dostane Czekoladę.

Twoją opinię na KWC czytałam. Masz może porównanie do Monoi albo Paczuli? Jakbyś je ustawiła w kolejności "podobania".

Cytat:
Koshatko, a w jakim mieście jeszcze mają te waniliowe perfumy?
Widzę, że jesteś z Zagłębia, to nie tak daleko ode mnie, a jestem w stanie się poświęcić i jutro rano wsiąść w auto i pojechać po nie.
A Ty skad jestes? W Sosnowcu w Plejadzie maja paczule, pomarancze, monoi i chyba karmel. W Plazie monoi. A w SCC w Katowicach pomarańczę.

Edit: Najprawdopodobniej jutro będę jechać do Plejady to jakby co mogę Ci kupić a potem się umówimy w połowie drogi na kawę.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2009-07-21 o 17:54
Stary 2009-07-21, 18:03   #1873
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Załamka normalnie. Właśnie pani z Sephory zadała mi pytanie "Chodzi Pani o ten duży perfum?" Ręce opadają....
Witaj!
to trzeba było odpisać- Nie, nie o ten duży perfum, tylko o te duże perfumy

Cytat:
Cześć.

Pewnie wyskakuję tutaj jak Filip z konopi, ale trudno zaryzykuję. Byłam tutaj kiedyś z Wami, daaawno temu, chyba w I i II części. Może niektóre z Was mnie pamiętają i kojarzą, inne pewnie nie, ale to naturalne. Mogłabym wrócić i się dołączyć?

Oczywiście jeżeli jesteście już z sobą za bardzo zwiazane i raczej nie chcecie tutaj nowych użytkowniczek to zrozumiem i po problemie.
hej! ja też Cię pamiętam, ale chyba z innych wątków. Witaj!

Cytat:
Z podobnego tematu:
Jakiś czas temu na zbiorach kolorówkowych pojawiły sie zdjęcia na których wszystkie kosmetyki były nowiutkie, oczywiście górnopołkowe, pojawiły sie domysly, że ktoś zrobil zdjęcie w Sephorze czy w innej perfumerii
Co tez ludzie nie wymyślą
jakiś idiotyzm

Cytat:
Hosenko a czego się pozbywasz z mazideł?

Zrobiłam na szybkiego fotki, nie przeraźcie się mojej bluzki, ale to aparat tak jej wyostrzył kolor i jest strasznie przez to strasznie oczo....

Jako gratis: fotka moich biżuteryjnych zbiorów. Jak widać aż się proszą o porządki
isa, sliczne bluzeczki i podoba mi się bardzo ta, którą masz na sobie No i masz cudne pudełeczko na biżuterię a zawartość...śliczności. Zdolniacha z Ciebie

Cytat:
o widzę, że wreszcie temat perfum na tapecie

dzisiaj rano zużyłam pierwszy raz od ładnych paru lat perfumy do końca i to całą setę I love love
poza tym odwyk pełną gębą
gratuluję!
I cieszę się, że temat perfum powrócił, bo ja jestem na etapie perfumowej manii. w ciągu miesiąca przybyło mi kilka flaszek. No i tak kusicie tymi waniliami i mam straszną ochotę na wanilię i karmel. tyle, że nie mam sephory w promieniu 100km

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-07-21 o 18:05
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 18:04   #1874
fuksjaa

Cytat:
A Ty skad jestes? W Sosnowcu w Plejadzie maja paczule, pomarancze, monoi i chyba karmel. W Plazie monoi. A w SCC w Katowicach pomarańczę.

Edit: Najprawdopodobniej jutro będę jechać do Plejady to jakby co mogę Ci kupić a potem się umówimy w połowie drogi na kawę.
Można powiedzieć, że mieszkam w Rybniku, bo w zasadzie tylko jakieś 12km za. Jutro rano podjadę jeszcze do Sephory u siebie w Plazie, mam nadzieję, że tam coś znajdę. Ale gdybym nie znalazła to byłabym chętna na karmel i czekoladę (ale to chyba już nie do dostania ) albo paczulę. Tylko znowu musiałybyśmy się jakoś poinformować no i gdzieś spotkać.
Stary 2009-07-21, 18:04   #1875
lizzie
Zadomowienie

Hej dziewczyny, wracam zmordowana jak koń po westernie, wykończy mnie ta magisterka. Ale jak się sprężę, to za niecały miesiąc będę już po obronie Wyjątkowo chciałabym, żeby czas szybciej leciał.
Nie dałam rady cytować, więc napiszę tak: Isa, masz przepiękne kolczyki normalnie wyglądają jak klejnoty koronne No i w ogóle zakupy bardzo fajne, taką apaszkę sama chętnie bym kupiła.

Witam nowe dziewczyny, Koshatko, fuksjoo

Widzę, że temat perfum na tapecie, ja mam kilka butelek na krzyż a i tak myślę czasami, żeby puścić w świat większość i zostawić sobie ze dwie butelki. Jakoś ostatnio wszystkie mocna zapachy mnie męczą (mimo, że moje zapachy to raczej lejciki)

Hosenko, trzymam kciuki żeby udało ci się zminimalizować zbiory Ja na szczęście w BU się za bardzo nie wkręciłam, co prawda lubiłam hydrolaty ale reszta rzeczy, które nabyłam to były raczej niewypały w moim przypadku.

No dobra, zjem coś i nadrobię później dokładniej. Miłego wieczoru wszystkim
Stary 2009-07-21, 18:18   #1876
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Można powiedzieć, że mieszkam w Rybniku, bo w zasadzie tylko jakieś 12km za. Jutro rano podjadę jeszcze do Sephory u siebie w Plazie, mam nadzieję, że tam coś znajdę. Ale gdybym nie znalazła to byłabym chętna na karmel i czekoladę (ale to chyba już nie do dostania ) albo paczulę. Tylko znowu musiałybyśmy się jakoś poinformować no i gdzieś spotkać.
Jutro do 15.00 dam Ci znać czy jadę w tamtą stronę. O ktorej Ty bedziesz u siebie? Najlepiej do nich zadzwoń żeby niepotrzebnie nie jechać. Jakby co to ja bym była chętna na czekoladę choć wątpię żeby mieli. Mnie by pasowało na spotkanie Silesia City Center w Katowicach, dalej na Śląsk samochodem się jeszcze nie wypuszczałam.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
jakiś idiotyzm
No cóż, niektórzy zrobią wszystko żeby się zaprezentować lepiej niż są w rzeczywistości.
Stary 2009-07-21, 18:20   #1877
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
gratuluję!
I cieszę się, że temat perfum powrócił, bo ja jestem na etapie perfumowej manii. w ciągu miesiąca przybyło mi kilka flaszek. No i tak kusicie tymi waniliami i mam straszną ochotę na wanilię i karmel. tyle, że nie mam sephory w promieniu 100km
pokaż

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wracam zmordowana jak koń po westernie, wykończy mnie ta magisterka. Ale jak się sprężę, to za niecały miesiąc będę już po obronie Wyjątkowo chciałabym, żeby czas szybciej leciał.
szybko zleci, a potem już będziesz świętować
Cytat:
Napisane przez lizzie
Widzę, że temat perfum na tapecie, ja mam kilka butelek na krzyż a i tak myślę czasami, żeby puścić w świat większość i zostawić sobie ze dwie butelki. Jakoś ostatnio wszystkie mocna zapachy mnie męczą (mimo, że moje zapachy to raczej lejciki)
jakbyś się pozbywała małego BC to daj znać bo on ma tak przeuroczą buteleczkę, że muszę go kiedyś upolować

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 18:25   #1878
fuksjaa

Cytat:
hej! ja też Cię pamiętam, ale chyba z innych wątków. Witaj!
Cytat:
Witam nowe dziewczyny, Koshatko, fuksjoo

Dziękuję za takie przyjęcie, bardzo mi miło.
Cytat:
Jutro do 15.00 dam Ci znać czy jadę w tamtą stronę. O ktorej Ty bedziesz u siebie? Najlepiej do nich zadzwoń żeby niepotrzebnie nie jechać. Jakby co to ja bym była chętna na czekoladę choć wątpię żeby mieli. Mnie by pasowało na spotkanie Silesia City Center w Katowicach, dalej na Śląsk samochodem się jeszcze nie wypuszczałam.
O, byłoby świetnie.
Ja planuję pojechać rano, pewnie ok. 10.00, jadę na zakupy więc przy okazji wstąpię do Sephory. Jeżeli będzie więcej czekolad (o ile jakiekolwiek będą ), to kupię dla Ciebie i potem najwyżej umówimy się na to spotkanie w SCC.
Stary 2009-07-21, 18:38   #1879
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Za chwilę poskacze sobie - miałam kilka dni przerwy bo bardzo mnie plecy bolały (codziennie rower i skakanka).

Wydrukowałam sobie pierwszy kupon na prezent z Rossmanna
A ja byłam dziś w Decathlonie, widziałam fajną skakaneczkę ze skóry, za 39,90, gdybym to wczoraj zrobiła zamiast przepierniczyć 2 razy tyel na kosmetyki

a co to za kupon

Zuzylam wieczorem wczoraj maseczke i lirenke pod prysznic i nic dzi nie dokupiam kosmetycznego
przepraszam, klawiatura mi si espsula i nie ma polskich znakow :/
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 18:44   #1880
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: pisałam wcześniej:

Cytat:
Koshatka: trzeba sie zarejestrowac na stronie www.rossnet.pl podać w profilu sówj wiek, płeć, zaznaczyć otrzymywanie newsletterów. Wylogowac się i ponownie zalogować (mi coś logowanie nawala i musze w ogóle wlączyć przegladarkę jaszcze raz, bo system nie widzi mojego logowania ) i pojawi się zielona paczuszka po lewej stronie nicku, kliknąć w nią i dalej to już będzie wiadomo co robić

NOWOŚĆ NA BU: http://www.biochemiaurody.com/sklep/powder-diamond.html

Instagram

Stary 2009-07-21, 19:06   #1881
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa, sliczne bluzeczki i podoba mi się bardzo ta, którą masz na sobie No i masz cudne pudełeczko na biżuterię a zawartość...śliczności. Zdolniacha z Ciebie
Dziękuję

Cytat:
Nie dałam rady cytować, więc napiszę tak: Isa, masz przepiękne kolczyki normalnie wyglądają jak klejnoty koronne No i w ogóle zakupy bardzo fajne, taką apaszkę sama chętnie bym kupiła.
Dziękuję Apaszkę polecam, bardzo mięciutki materiał i grzeje w szyję

Trzymam kciuki żeby Ci się udało szybko obronić
Ja dziś zrobiłam tylko notatki, które mają mi pomóc w pisaniu, ale tak mnie to zmęczyło(a jeszcze przede mną drugie tyle czytania ustaw i pisania), że już mam dość.
Stary 2009-07-21, 19:10   #1882
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
szybko zleci, a potem już będziesz świętować

jakbyś się pozbywała małego BC to daj znać bo on ma tak przeuroczą buteleczkę, że muszę go kiedyś upolować
Oby, oby, na razie wiem, że czeka mnie sporo roboty i zawalonych nocy. Ale chcę to mieć jak najszybciej za sobą, bo potem moja promotor wyjeżdża i kolejny termin byłby w październiki
A BC właśnie chciałam sobie zostawić Ostatnio testowałam wszystkie perfumy, co dzień inne i po BC najmniej bolała mnie głowa Ale jak mnie kiedyś natchnie na wymiankę, będę o tobie pamiętać

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Dziękuję Apaszkę polecam, bardzo mięciutki materiał i grzeje w szyję

Trzymam kciuki żeby Ci się udało szybko obronić
Ja dziś zrobiłam tylko notatki, które mają mi pomóc w pisaniu, ale tak mnie to zmęczyło(a jeszcze przede mną drugie tyle czytania ustaw i pisania), że już mam dość.
A zdradzisz mi, gdzie kupiłaś tą apaszkę? Pewnie pisałaś wcześniej, ale nie doczytałam
Ja trzymam kciuki za twoją pracę, najtrudniej się zabrać ale mnie czasami nachodzi wena i jestem w stanie w ciągu dnia napisać nawet 7-8 stron. Także chcieć to móc, a wizja skończenia wreszcie studiów motywuje mnie do pisania
Stary 2009-07-21, 19:17   #1883
isa666
Zakorzenienie

Apaszka jest z H&M W ogóle jest już dużo tego typu szaliczków w różne wzory i kolory. Można wybrać coś fajnego.
Stary 2009-07-21, 19:23   #1884
emememsik

fuksja, jutro idę na jedzeniowe zakupy do Carrefoura który jest w Galerii Krakowskiej, więc zadzwoniłam zapytać czy zostały w tej Sephorze jeszcze jakieś wanilie. Odłożyłam sobie ostatnią paczulę, więc gdybyś u siebie nie znalazła, to mogę kupić i wysłać, a może wreszcie się spotkamy?

Mogłabym też zadzwonić do dwóch Sephor na rynku, w końcu aż tak daleko to tam nie mam. Pytać o karmel i czekoladę? A dla Ciebie, Koshatko, też ewentualnie czegoś poszukać?

Angel, mam nadzieję, że jutro w końcu zabłądzę na pocztę.
Stary 2009-07-21, 19:27   #1885
rzyrafka
Zakorzenienie

dziekuje Hosenko, przepraszam, przeoczylam
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 19:32   #1886
fuksjaa

Em, spadasz mi z nieba! Byłabym Ci meega wdzięczna gdybyś postarała się zdobyć karmel i czekoladę. A paczulę też chętnie przygarnę. Oczywiście, wolałabym się spotkać z Tobą osobiście, w Katowicach tak jak ostatnio?
Mam nadzieję, że u siebie znajdę jeszcze karmel albo czeko, wtedy nie musiałabyś wozić tyle butelek.

Jeżeli kupię je u siebie jutro rano, to napiszę Ci sms.

Ale się cieszę

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2009-07-21 o 19:38
Stary 2009-07-21, 19:33   #1887
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłabym też zadzwonić do dwóch Sephor na rynku, w końcu aż tak daleko to tam nie mam. Pytać o karmel i czekoladę? A dla Ciebie, Koshatko, też ewentualnie czegoś poszukać?
To ja poproszę czekoladkę. Może będę miała pretekst wybrać się do Krakowa... Dawno nie byłam.

O, Em była w Katowicach?
Stary 2009-07-21, 19:33   #1888
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
dziekuje Hosenko, przepraszam, przeoczylam
Poznaj mą łaskawość - wybaczam

Instagram

Stary 2009-07-21, 19:34   #1889
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Your Angel: nie koniecznie za duże. Ja dostaalm po trzecim zamówieniu, ale z tego co pisza dziewczyny w wątku BU to jak im się uwidzi to tak dają Tak samo jak próbki.
Aha, dzięki za naświetlenie sprawy

Cytat:
Pewnie to czy się pozbędę Paczuli będzie zależało od tego czy dostane Czekoladę.

Twoją opinię na KWC czytałam. Masz może porównanie do Monoi albo Paczuli? Jakbyś je ustawiła w kolejności "podobania".
Tak, znam wszystkie - i mam wszystkie poza Monoi i Kwiatem Pomarańczy, które mi się nie podobają
Hm, a jesli chodzi o kolejność... Paczula, Karmel, Wanilia, Czekolada, Mango i na końcu Monoi i Kwiat Pomarańczy. Tak myślę

Cytat:
Apaszka jest z H&M W ogóle jest już dużo tego typu szaliczków w różne wzory i kolory. Można wybrać coś fajnego.
Ja polecam jeszcze Atmosphere - mam taką http://allegro.pl/item691708155_apas...owy_od_ss.html - jest bardzo duuuuża i milusia

Cytat:
Angel, mam nadzieję, że jutro w końcu zabłądzę na pocztę.
Superaśnie
Stary 2009-07-21, 19:38   #1890
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, znam wszystkie - i mam wszystkie poza Monoi i Kwiatem Pomarańczy, które mi się nie podobają
Hm, a jesli chodzi o kolejność... Paczula, Karmel, Wanilia, Czekolada, Mango i na końcu Monoi i Kwiat Pomarańczy. Tak myślę
Jak w takiej kolejności to za Mango nie będę szaleć. Mnie się Monoi wydają podobne do Paczuli więc nie wiem jak możesz jedne kochać a drugie w ogóle.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości