|  2009-07-21, 19:35 | #1 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-03 
				 |   Stylizacja i zabawa światłem.

Piękne dziś jest słonko w Warszawie, postanowiłam to wykorzystać dla celów makijażowych  Taki makijaż w sam raz do sklepu po bułki   A poważniej  : hasło na dzisiaj to stylizacja na....kogoś mrocznego, silnego, taką femme fatale  Słowem: jak najdalej od mojego codziennego wizerunku czyli jak najdalej od mego codziennego makijażu , który sprowadza się właściwie do korektora i tuszu do rzęs. A, i błyszczyka  Pozwoliłam sobie pobawić się kilkoma zdjęciami w programie graficznym i wstawiam te moje próby. Wrzucam makijaż i czekam na uwagi- co tak? co nie tak? co na opak?:P Zapomniałabym, lista: twarz: tonująca Ziaja nr 1 Pan Stick 12 Rimmel Stay Matte Transparent sypki nabłyszczaczo-rozświetlacz Revlon Skinlight oczy: mieszkanka różu i starego złota Inglota oraz brąz Clinique kredka Lumene paleta do brwi Sephora tusz Clinique, ale nie mój i za nic nie pamiętam dokładnej nazwy usta: kredka Lumene Glam Shine Cream Brown..coś tam   Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2009-09-09 o 16:17 | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 19:35 | #2 | 
				 | 

Dot.: Stylizacja i zabawa światłem.

Plus przeróbka   | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 19:46 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Wow! Ale dzieło   Makijaż fantastyczny! Podobają mi się bardzo usta, piękny kolor na nich. Jestem zszokowana i wniebowzięta    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 19:51 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Świetne modelowanie. Na początku myślałam, że robiłaś zdjęcia w róznych "fazach" tworzenia (na 5 i 6 zdj makijaż wygląda jak odbicie lustrzane   ) ale jak już się przyjrzałam to widzę, że to kwestia światła. Kolor pomadki niezbyt mi się podoba ale o gustach sie nie dyskutuje  Ale makijaż sam w sobie bardzo ładny, naprawdę. I zgadzam się, nieziemskie usta | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 20:12 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: miasto na W 
				 | 

makijaż bardzo mi się podoba - faktycznie ze zdjęć bije taka silna kobita. Masz pięknie skrojone usta. Do tego nieskazitelna cera i śliczne oczka - normalnie miodzio. Masz też śliczne i zadbane pazurki. Ogólnie całość bardzo udana. Czekam na Twoje próby ślubne  sukienka już wybrana? | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 20:27 | #7 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Rewelacyjny pomysł.   Zdjęcia faworyci  : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1248197695 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1248197740 | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 20:28 | #8 | ||||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
  Oj, światło działa cuda ( czasem w negatywnym tego słowa znaczeniu też, widzę, że wyżarło mi cień na brwi w paru ujęciach). To nie pomadka, tylko brazowa kredka pokryta dużo jaśniejszą szminką  Cytat: 
  Sukienka jest, zaraz znajdę i wkleję linka  Na ślub nie będę się sama malować na pewno, oddam się w sprawdzone ręce  Link do kiecy z przymiarki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=32 Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2009-07-21 o 20:29 | ||||
|     |   | 
|  2009-07-21, 20:59 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z dala od domu 
				 | 

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  !!! pieknie naprawde swietna praca  podoba mnie sie i oko i usta-moglas jejszcze przerysowac policzki-ale to nastepnym razem no i ja czekam na kolejny slubny   | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 22:18 | #10 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Wroclaw 
				 | 

WOW. Na tych zdjeciach wygladasz jak modelka z magazynu o modzie  Super. I chyba nawet mi nie przeszkadza brak czegos na policzkach - jak tak sobie to przemyslalam to moglby byc juz przesyt, a tak wygladasz nadal swiezo. | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 23:05 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

piękna kobieta z Ciebie   i bardzo udana stylizacja, tak jak ktoś wcześniej wspomniał, jak z magazynu mody   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-07-21, 23:22 | #12 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Hollywoodź 
				 | 

Tak jest! Jak z magazynu. Nirktóre mogelki powinny się schować. Twoja uroda kojarzy mi się z Hiszpanią i tańcem flamenco   
				__________________ "Nigdy nie myślę o przyszłości. Nadchodzi ona wystarczająco szybko." A. E. | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 23:36 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Dzierżoniów 
				 | 

zamordujesz mnie alee ja tak sobie mysle ze kogos mi przypominasz z bajek..jakas postac no i dzisiaj wysmyslilaaaam   Lolaaa  ale to z racjii duzych slicznych ust  stylizacja baaardzo fajnaaaa..lubie takie zabawy   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-07-21, 23:39 | #14 | |||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Dziękuję, Hoszpania bardzo pozytywnie mi się kojarzy  Cytat: 
 Candy, zabiłaś mnie   Często mi znajomi mówią, że wyglądam jak z jakiejś kreskówki, była manga, była gnijąca panna młoda, to teraz Lola do kolekcji   Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2009-07-21 o 23:43 | |||||
|     |   | 
|  2009-07-21, 23:49 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Dzierżoniów 
				 | 

Jakoooo niezlomna fanka Tima Burtona oficjalnie oswiadczam..nic z Gnijacej panny mlodej w Tobie sie nie doszukalam :Pz mangi tyz nie boone kanciastee jakies takie ..z ustami jak przecinki wiec nie pasuje:Pa lolaa prosze baaardzo..usta sliczne zalotne spojrzenie ehehe    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-07-22, 07:33 | #16 | ||
| Zakorzenienie | 

WOW!!! Kapitalny efekt    
|  2009-07-22, 08:16 | #17 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

trudno oceniać makijaż na takiej ślicznej dziewczynie  Wszystko pięknie wygląda! | 
|     |   | 
|  2009-07-22, 10:02 | #18 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Hollywoodź 
				 | 

Cytat: 

__________________ "Nigdy nie myślę o przyszłości. Nadchodzi ona wystarczająco szybko." A. E. | |
|     |   | 
|  2009-07-22, 10:51 | #19 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Voodia - strasznie się cieszę, że znów się pokazujesz (dopiero teraz zauważyłam, że już od jakiegoś czasu  ) Makijaż śliczny  o Tobie nawet nie wspominam  , ale także same zdjęcia bardzo dobre. Świetna robota!!! (żeby nie było - to moje laickie spojrzenie fotografa amatora i beztalencia makijażowego  ) | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-07-22, 11:53 | #20 | 
| Wtajemniczenie | 

Cuudownie  Piękny kolor ust, świetnie dobrane do niego oczka i oczywiście piekna modelka z zacięciem artystycznym, dzięki czemu efekt tak bardzo mi się podoba   | 
|     |   | 
|  2009-07-22, 12:01 | #21 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Dziękuję  Cytat: 
  Hehehe, to może next time glam rock? Punk? Albo reggae?  Cytat: 
  A tak, mam ostatnio więcej wolnego czasu i chęci na makijaże  Każda opinia jest równie ważna, moim zdaniem często, taki jak ja np  amator, może coś lepiej ocenić świeżym okiem. Cytat: 
   | ||||
|     |   | 
|  2009-07-22, 12:17 | #22 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: wielkie i brudne 
				 | 

Wow! Oko jest zrobione po prostu świetnie, zdjęcie nr2 absolutnie magazynowe. Zazdroszczę ust... Jolie się przy Twoich chowa. Przecudne!

__________________ Nigdy nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem... *** Czasem lepiej nic nie mówić i wyjść na głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... | 
|     |   | 
|  2009-07-22, 12:26 | #23 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 |  Dot.: Stylizacja i zabawa światłem. 

PIĘKNIE!  bardzo mi się podoba 
				__________________ "Człowiek mało nauczy się z sukcesu, ale dużo z niepowodzenia" Studia. Cel: -6kg | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-22, 12:36 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

brak słów   
				__________________ Polecam link www.fridayimage.com -coś więcej niz zwykła fotografia  oraz poleecaam www.yourstime.eu    gg 7758327 www.sephora.maxmodels.pl | 
|     |   | 
|  2009-07-22, 13:27 | #25 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Ol./Waw. 
				 | 

Przepiękne usta! I ten kolor...Perfect!

| 
|     |   | 
|  2009-07-22, 14:10 | #26 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: NnN 
				 | 

Ładne złote brązy wyszły, które jednak róż zgasiły. Podoba mi się bardzo wykonanie    | 
|     |   | 
|  2009-07-22, 14:25 | #27 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Warmińsko-Mazurskie 
				 | 

Bardzo rzadko się odzywam na tym forum, z reguły tylko patrzę. Mam jako takie pojęcie o makijażu, w końcu trening pomaga  , ale Twoje makijaże i Uroda (celowo z dużej litery  ) po prostu mnie powalają  !! Wyglądasz po prostu pięknie!!! Moim zdaniem to Twój najlepszy makijąz. Kiedyś chyba napisałaś, że bawiłaś się trochę fotomogelingiem-i bardzo słusznie, bo nie wiem jak tak piękna twarz może pozostawać "niewykorzystana"  Ps. Bardzo dobrze, że nie użyłaś niczego na policzki, tak jest po prostu idealnie  I jeszcze jedno - dla mnie to żadna stylizacja, śmiało można wyjść w tym makijązu wieczorem na miasto   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-07-22, 16:51 | #28 | |||
				 | 

Cytat: 
  Trochę się namęczyłam nad tym okiem  Dzięki Dziewczyny  Cytat: 
  Cytat: 
  Modeling kocham i mimo, że latka lecą, od czasu do czasu, dość regularnie coś realizuję. Na miasto w tym makijażu....no, wieczorem tak, za dnia jednak zbyt intensywnie; na fotach mocne światło zjadło trochę intensywności kolorów   | |||
|     |   | 
|  2009-07-22, 20:21 | #29 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: wesołe miasteczko :) 
				 | 

Zaczynasz się już robić nudna. Spapraj coś dziewczyno, bo mi się ochy i achy słowniku kończą. Jak zwykle wyglądasz zjawiskowo. To jest niepojęte  p.s. zawsze wydawało mi się, że Twoje miasto to Białystok   | 
|     |   | 
|  2009-07-22, 20:56 | #30 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Opole 
				 | 

Prześliczny makijażyk, wspaniałe zdjęcia     
				__________________ Kwiaty są pięknymi słowami i hieroglifami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.