|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII
Cytat:
![]() ![]() Cherry, Myo serdeczne gratulacje ![]() ![]() wszełka trzymaj się ![]() ![]() kasiencja, udanej podróży raz jeszcze ![]() i popieram sydunię w jej pomyśle na socjologię / psychologię ![]() ![]()
![]() |
#1022 | |
Wtajemniczenie
|
A można wiedzieć gdzie?
![]() Nie wiem czemu, ale mnie zawsze ciekawi jak ktoś jedzie w moje storny ![]() Myo gratuluję ![]() Cytat:
![]() Nikki to jakby co to, to na jakiś rabacik w przyszłości można liczyć? Kasia miłego wyjazdu! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
Myosottis gratulacje
![]() ![]() Kasiencja miłego pobytu, dużo słoneczka, baw się dobrze! ![]() Arkadia dostaniesz się, dostaniesz ![]() ![]() Kasia zgadzam się z sydunią. ![]() ![]() ![]() Co do zarządzania mediami - brzmi nieźle, ale znając życie te studia to jakiś, że tak powiem pic na wodę ![]() Ksh zawsze możesz potem uczyć podstaw przedsiębiorczości. ![]() ![]() ![]() ![]()
#1024 |
Wtajemniczenie
|
ehh, co Ty mowisz sydunia
![]() ogladam sobeie lwansie moje rysunki... ale to dawno było ![]() nikki pokaz swoje !! Edytowane przez DeBourbon Czas edycji: 2009-07-21 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
kasia ja tez bym wybrala uam, bo niewiadomo czy to na pwsz to wiesz... zeby gownem sie nie okazało ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Architektura wnętrz to coś bardziej twórczego ![]() ![]() Tak jak Architektura krajobrazu to coś bardziej przyrodniczego ![]() Po prostu każdy z tych kierunków to inny typ, innych wymaga zainteresowań i innych predyspozycji ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- A swoją drogą to zdecydowałam się na kolor ścian u mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie obok.
Ośrodek skarpa , obok stadniny koni. Tak mówi tż bo tam jego wujek ma to wszystko, ja nic nie wiem ![]()
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pracować jako wykladowca - chetnie ![]() ![]()
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Paula - Ty dobry człowieku jestes dobrze zorientowana. Wiesz może czy sa jakies progi na zaoczne?
![]() ![]() ![]() PS: Moja kartka doszła do USA prio po 16 dniach ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Ale jaja! Dostałam się w III turze na mikrobiologię!!!
![]() ![]() ![]() Tylko jak to załatwić? ![]()
#1033 |
Wtajemniczenie
|
dal mnie architektura i urabnistyka jest o wiele lepsza nawet pod tym wzgledem ze po niej mozesz tez projektowac ogrody i wnętrza... szczegolnie wnętrza...
moi rodzice mają znajomą architektke wnetrz i nic po tym nie robi specjalnego moze to tez mnie zraziło ![]() ![]() kolejnym plusem jest tez dla mnie matematyka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | ||
BAN stały
|
świetny pomysł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Wtajemniczenie
|
arkadia progi są ale barrrrdzoooooooo niskie z tego co się orientuję.... ale może to zalezy od uczelni...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=nikki999;13361897]
to ja Ci mogę zaprojektować to biuro ![]() ![]() To ja mogę Wam na te Wasze działalności jakieś finanse z UE załatwić ![]() To zaraz obok mnie ![]() Znaczy może nie tak zaraz, bo ok. 25 km, ale prawie jakbyś do mnie jechała. A będziecie jechali samochodem? Jeśli tak to pewnie w Mrągowie pojedziecie na Giżycko, ale jeśli się nie mylę, to bd przejeżdżać przez Szczytno, to może Gosię zobaczysz ![]()
- zalatana! studentka - Edytowane przez zanetka007 Czas edycji: 2009-07-21 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Wtajemniczenie
|
kasiu poczytaj duuuuuuużo w internecie po prostu najlepiej zrób tak:
http://www.nauka.gov.pl/mn/_gAllery/...SOCJOLOGIA.pdf i poczytaj o tym kierunku na pwsz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Wtajemniczenie
|
o matko ogladam fotki na kompie moich starych rysunków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | ||
Zakorzenienie
|
ksh jak już będziesz tym wykładowcą, to pamiętaj, żeby ładnie uczyć studentów, że mają kupować tylko bimber firmy "Sok z Żuka" xD
![]() ![]() Cytat:
Na zaoczne..to zależy od kierunku. Na niektórych biorą ludzi z najlepszymi wynikami, na niektórych jest "kto pierwszy ten lepszy", na niektórych wszystkich biorą. Sprawdź na stronie UWr ![]() ![]() Cytat:
![]() Zabierasz papiery z UP i zanosisz na UWr. Chyba. ![]() ![]()
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-07-21 o 19:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() p.s. a ciezko mi cos znalezc o tym zarządzaniu mediami... tylko to co wyczytałam na stronie pwsz-tu... Celem studiów na specjalności zarządzanie mediami jest dostarczenie słuchaczom wiedzy i umiejętności niezbędnych do pracy menedżera w sektorze medialnym, a także wprowadzenie studentów w zagadnienia związane z funkcjonowaniem mediów i ich rolą we współczesnych społeczeństwach, nabycie praktycznych umiejętności wykorzystywania środków komunikowania społecznego oraz kształtowanie analityczno-krytycznej postawy wobec przekazów medialnych. Ogół problematyki, ujęty w modułach tematycznych, uwzględnia zarówno teoretyczny jak i praktyczny aspekt przedstawionych zagadnień. W trakcie studiów studenci zdobędą wiedzę w dziedzinie organizacji i zarządzania mediami (w tym agencjami reklamowymi, portalami internetowymi, operatorami nowych mediów). Wiedza ta zostanie uzupełniona o aspekt finansowania mediów, zagadnienia prawne, strukturę rynku, aż do kwestii związanych z public relations i procesami technologicznymi. W formie zajęć praktycznych zostaną zrealizowane zagadnienia dotyczące organizacji produkcji medialnej (radiowej, telewizyjnej, wydawniczej, nowych mediów). Studenci odbędą praktyki w redakcjach prasowych, stacjach telewizyjnych, rozgłośniach radiowych, organach administracji państwowej. Dzięki temu będą mogli sprawdzić swoją wiedzę i umiejętności w realnych warunkach i zaprezentować się przyszłym pracodawcom. W trakcie studiów zdobędą wiedzę i umiejętności z dziedziny zarządzania mediami w odniesieniu do organizacji komercyjnych (gospodarczych), instytucji publicznych oraz organizacji non-profit. Absolwent specjalności zarządzanie mediami w wyniku procesu nauczania przewidzianego programem studiów ma szansę nabycia specjalistycznej wiedzy z zakresu nauk ekonomicznych, prawnych i humanistycznych oraz umiejętności niezbędne do organizowania i zarządzania procesami twórczymi i podmiotami w obszarze przemysłu audiowizualnego. Absolwent powinien znać język obcy na poziomie biegłości B2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego Rady Europy. Perspektywy zawodowe Absolwent powinien posiadać kompetencje predestynujące go do pracy na stanowiskach pomocniczo-twórczych w kinematografii i telewizji oraz do pełnienia funkcji menedżerskich w domach mediowych, agencjach reklamowych, strukturach samorządowych i administracji publicznej oraz instytucjach artystycznych. brzmi baaaardzo ciekawie... ale boje sie tylko że tak brzmi. to w końcu szkoła zawodowa... najlepsza w Polsce ale zawodowa... Edytowane przez Totylkokasia Czas edycji: 2009-07-21 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idź do UP z dowodem i odbierz papiery, a później jeśli bd miała wszystkie pasujące, to zanieś je do UWr.
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A swoja drogą niezle towarzystwo nam sie tu szykuje ...Pani prawnik, architekt, psycholog, farmaceuta, politolog itd ![]()
![]() |
#1044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Kurczee ale ja tam nic nie potrafie sie doszukac
![]() ![]() ![]() Zalamie sie normalnie. Teraz nic tylko chodze i sie martwie. bo jak mnie nie wezma to co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
ej dziewczyny w ogole wam nie mowilam... przeszłam do playa i taka swietna oferta ze szok
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1048 | ||||
Zakorzenienie
|
no to projektuj
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i zanieść na uniwerek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli liczy się matura ![]() ![]()
![]() |
#1050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak jak?! Tragicznie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.