|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Z damskich wycofanie Paco Rabane Ultra Violet byłoby ciosem.
Jeśli chodzi o męskie to bez S8-a mój nosek straciłby wiele doznań . Ten zapach męski bije chyba nawet XS Paco . Chociaż opakowanie zapalniczki ciekawsze .
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wycofywanie zapachów - mini ankieta :D
Mnie zabiłoby totalnie i na śmierć
wycofanie Słonika.No i powoli zabija coraz mniejsza dostępność Organzy Indecence. |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
ja już zapłakałam nad Le Feu, a nie wyobrażam sobie wycofania burberyy london i by d&g
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Eternity - pierwsza fascynacja i nie słabnąca miłość
![]() EDM - bo idealnie współgra ze mną i czuje,że pachnę wyjątkowo, niewinnie...
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
By D&G podobno już wycofują... o ile wiem, tylko z Polski, więc nie jest źle.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiscie Cristobal i Neonatura, tak mnie urzekaja ze nic innego juz nie chce
Podejrzewam, ze nie istnieje NIC co mogloby rownac sie u mnie z Balenciaga.. Niestety YR miewa czasem dziwne pomysly, wiec sie nie zdziwie jak zaczna wycofywac Neonaturke ;(Jeszcze dorzuce katastroficzne wizje mojej Mamy: wycofanie Dolce Vity oraz BLV pour femme. |
|
|
|
|
#37 |
|
spin doctor
|
Na samą myśl że moje ukochane Allure mogłoby być wycofane wzrasta mi ciśnienie
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wyobrażam sobie mojej toaletki bez żółtej, pekatej, cudownej kuli Dolce Vita
.....no i może bez Glorii Cacharel
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Lolitka
Słonik Jungle Hiris |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ta katastrofa już nastąpiła - wygarniam jeszcze resztki z różnych miejsc -
Rochas BYZANCE |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
In love again -ysl byłaby to dla mnie katastrofa
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Najbardziej bolesne byłoby dla mnie wycofanie Angela i Dolce Vity.Przykre jest też dla mnie zanikanie Glorii, w osłupienie wprawiło mnie zaprzestanie produkcji wielu pięknych i dobrze sprzedających się zapachów, chociażby męskiej Escady Casual Friday, nad której wycofaniem wciąż ubolewam .
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Dolce Vita
Theorema |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko da sie przezyć.
Ja juz przezyłam: stratę 2 Eskad i Stratę Maryśki, do tego jeszcze Only Givenchy-ego, niebieskiego wykrzyknika i jeszcze kilka innych. Załowałam długo ale w końcu przebolałam. A teraz by mi było koszmarnie zal: Duela lub Gutala Annick Goutal NU YSL-a, "Ogrody Nilu" |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak kto woli. Nie przezyłabym utraty lolitki, au the blanc i azzaro visit.Ostatnio dostalam świra , autentycznego świra ..na punkcie BC DK... Pomysleć ze za pierwszym razem mnie odrzucił ..W ogóle wszystko mi sie ostatnio poprzestawiało |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to proponuje jesszcze poznac Duel i Gutal Annick Goutal to już "psychoza" bedzie na maxa. Ja to już jestem mocno "pier..." (kopnieta przez kurę). A preferncj zapachowe to mi sie ostatnio coś "pokićkały" (nieobrazając kiciusiów). Ostatnio nabyłam sobie RubyLips Daliego a ja Daliego nieznosze. Zaraz jeszcze sie okaże ze Pampeloune mi sie spodoba i bedzie koniec świata
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Koniecznie musze poznać Twoje typy!
![]() Ostatnio im bardziej zapach jest zakręcony i nietypowy tymbardziej mi się podoba ![]() A z tym "kićkaniem" ..hmmm . może to wiosna tak na nas wpłynęła |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dałabym się zabić za kadzidlaki
Dla mnie największym koszmarem byłoby jednoczesne wycofanie Nu i Black Cashmere. Mogę sobie wyobrazić (z bólem) życie tylko z jednym z nich, ale bez żadnego, to byłby dramat. Chyba zresztą łatwiej byłoby mi odżałować BC...
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
"Maryśka" = Maroussia by Slava Zaitzev
Zapach bardzo słodki, mocno kadzidlany, intrygujący bardzo zmysłowy. W małej buteleczce o kształcie krymskich kopuł został zawaert zapach: wiekowego drewna, palonego kadzidła, palonych świec, wiekowego kurzu i kwaitów Yang-Yang złozonych na lekko połyskującym starym złotem ołatrzu. |
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszak jest kilka rodzai. Czym sie roznia, ktore Ci sie tak bardzo podoba i dlaczego :-? |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra ..ja zawsze się wkurzam jak coś wycofują , nawet jesli tego nie lubie albo nie znam
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Największą tragedią byłoby dla mnie wycofanie Ultravioletu. Dla mnie jest to zapach nie do zastąpienia.
Dziś w nocy przeżyłam chwile grozy, śniąc, że został właśnie wycofany!!! Znalazłam niby o tym informację na jakiejś stronie internetowej, potem okazało się, że wszyscy znajomi wiedzieli o tym już wcześniej, ale nie chcieli mnie martwić . Biegałam we śnie w amoku próbując zdobyć jeszcze jakieś buteleczki i... nic. Obudziłam się około czwartej nad ranem święcie przekonana, że to wszystko PRAWDA i chyba nawet łezkę uroniłam...Rano jakoś już mi się w łebku przejaśniło, ale i tak pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam po przebudzeniu, był bieg do półki i błogie wwąchiwanie się w ten fioletowy "znicz"
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
sluchajcie a wiecie cos moze o "mystery australia"???blagam o odpowiedz slicznie pachna ale nigdzie nie moge ich dostac;/;/;/;(czyzby wycofane??
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że miało nie być o przeszłości,ale ja już przeżyłam utratę największej miłości zapachowej... Prawdziwym dramatem i olbrzymią katastrofą jest dla mnie wycofanie ukochanej Organzy Indecence
ubolewam również nad wstrzymaniem produkcji Black Cashmere...Natomiast z zapachów dostępnych, najtrudniej byłoby mi pożegnać Wish i Dolce Vitę. Mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała się z nimi rozstawać...
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
To samo
Shali to moja miłość, a Anioła - mimo że nie lubię - to wycofanie go byłoby naprawdę wielką stratą, może nie tyle osobistą, co ogólnie - odczuciową, że tak powiem. Tzn. jeśli chodzi o Shali to myślę, że nie groziłaby mi głodówka - Ciocia naliczyła w domu ostatnio 52 butelki, pełne lub prawie pełne, a Mama mojego TŻ 38 (nie liczę tryliona buteleczek pielęgnacji), więc czasem poratowałyby mnie kropelką ![]() Ale 2 zpachy to strasznie mało ... Nie wyobrażam sobie np. wycofania klasyki, jak Chanel 5, Coco, Opium, Arpege ... Nie chodzi o to, że używam i nie-używanie byłoby jakąś tragedią (setka Chanelki schodzi u mnie w jakieś 5 lat, więc zapasy aż tak bardzo nie zrujnowałyby mnie finansowo), ale po prostu trudno mi sobie wyobrazić, żeby tak9ie legendy po prostu zniknęły ... |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Femenite du Bois i Nu (BC tez...
Nat
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Poeme ... matko mam nadzieję, że to nigdy nie nastąpi ...
Angel/angel le lys Envy Pure poison ... (ale to chyba w najbliższym dziesięcioleciu im nie grozi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

. Ten zapach męski bije chyba nawet XS Paco 

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)