![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, el, clinique, zapachy itd
Kochana najchętniej przygrnęłabym od ciebie peeling i pomadko-błyszczyk Clinique, a reszta podoba mi się w następnej kolejności. Napisz czy za to co chciałaś ode mnie możesz wymienić te dwie rzeczy, czy jeszcze coś chcesz dobrać.
![]() |
![]() |
#185 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Podziękuję jednak.... nie znam tych żeli a mydełko tylko fioletowe potrzebuję- z lawendą. ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Pozostałym dziewczyną odpiszę jutro.... ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, balsamu TBS już nie ma, przyspieszacz jeszcze jest, jeśli coś byś znalazła jeszcze do niego, żeby dokonać wymianki za pomadko-błyszczyk Clinique to byłabym chętna. Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Clinique pomadka??? Nie wiem czy pisałam wcześniej to jest w formie pomadki ale bardzo delikatnie maluje i w sumie wygląda jak błyszczyk na ustach.... Dlatego napisałam pomadko-błyszczyk... Sprawdziłaś ją sobie może gdzieś? ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- tak- jedną mam białą, druga liliowa jaśniutka ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- niestety nic
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Pasowałoby
![]()
![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
Hmm ja bym wolala cos z zapachow ale jak nie chcesz oddac to nic na sile
![]() podoba mi sie: AVON Perłowa, wygładzająca maseczka do twarzy Eye liner czarny tester - jaka pojemnosc ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1246394645 - jaki to material? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1246972114 - stan dobry tzn co jest nie tak? Odpisz u mnie ![]()
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam!
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję- nie miałam jak zrobić zdjęcia (i w sumie nadal nie mam jak) ale znalazłam na internecie te cienie http://www.mojeciuchy.pl/dane/318354...k_od_Avon.html tu jest ich kolorek. Później nie było mnie przez tydzień.. Przepraszam raz jeszcze.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
hej,
jestem zainteresowana CK euphoria - wymienisz za tusz u mnie?
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
CK euphoria za tusz Max Factor ??? I myślisz, że to mi się będzie opłacało? ![]() ![]()
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
coś z ciuszków https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351861 za siuuuper podkład;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Nie bardzo wiem co odpowiedzieć w kwestii tych cieni Avon, bo na zdjęciu wyglada że to ciepłe odcieniea ja bardziej w zimnych brązach gustuję
![]() Ale szukam teraz na gwałt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie wpadłňam na to żeby kupić szarą kredkę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam podkład DIORSKIN 200 PURE LIGHT 1/3 z 20ml i TEINT DIORLIGHT 500 połowa z 30ml w sumie te dwa mam na zbyciu. Sprawdż sobie kolorki i napisz który by ci odpowiadał- chyba że oba....
![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
DIORSKIN 200 PURE LIGHT 1/3 z 20ml + coś
w zamian za np. -polo Tommy hilfiger rozmiar własnie;p XS kolor ciemny czerwony praktycznie nie noszona lub lacoste polo czerwona jaśniejsza r.38 ale jakaś mniejsza jest mam jeszcze fajna koszulke Hilfiger denim tez czerwona ![]() CO CIĘ KONKRET INTERESUJE?PRAWIE MOWISZ MASZ;P |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
a ten pędzelek do smoky eyes i jakis tester cieni za 2 pudry (clinique i sephora)? Mój wątek :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352023 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
dobrze- to co chcesz mieć niespodziankę które wyślę? czy sama sobie wybierzesz?
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę dla jasności i lecę na PW ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
No popatrz nie myślałam ze jestem taka oryginalna w pomyśle na szarą kredkę
![]() Zainteresowała mnie w Twoim opisie ta turkusowa kredka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze zielone- Dior i Chanel jakąś fioletową, czarne....
![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm, no to jeśli ona jest z drobinkami to odpada, bo ja nie lubię ![]() W takim razie może ta fioletowa? To ciemna śliwka czy taki fiolet pastelowy? Możesz coś więcej napisać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sephora 071- użyta raz zaledwie fiolet taki przygaszony troszkę, ciemniejszy- bardziej matowy Naomi 30 - tj. konturówka do oczu i ust - raz temperowana- ładny fiolecik, błyszczący, perłowy
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.