|
|
#2251 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
meeg92 piękneeee...aż mojemu wysłałam jak na ogół nie wysyłam mu takich tekstów
![]() NieMyslPoczuj to z bratem mnie powaliło najbardziej _________________ i takie skromne na wieczór co mi przyszło do głowy po opisie jednej z dziewcząt o serialu w niebie czy coś w ten deseń. - Jak myślisz..jak to jest tam, po drugiej stronie? - Pewnie zasiadasz w jakimś wygodnym fotelu, a ktoś ci puszcza,jak film, cały Twój życiorys. - A jak umrę w wieku 20 lat, to obejrzę i co potem? - Potem moja droga siedzisz i plujesz sobie w twarz przez całą usraną wieczność, że tak te życie właśnie przeżyłaś.
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Głębokie myśli o Tobie kończące się tylko jednym i zawsze tym samym stwierdzeniem- zawsze tym samym: Kocham cię.
Mój świat rozpadł się na części Nigdy nie będęna wyżynach szczęścia bez ciebie Widzę cię, ale mijam obojętnie... A przecież cię kocham! Po co trwać w czymś czego nie ma? Jesteś dla mnie narkotykiem, który muszę codziennie brać aby żyć. To nałóg, w którym chcę trwać. Traktujesz mnie jak pluszowego misia, którego można przytulić dopiero gdy nikt nie widzi. Nie chcę wypełniać swojej misji człowieka bez ciebie. Wszystko o czym marzę wpisane jest w Twoje oczy. Tęsknię za blaskeim twoich oczu Choćbyś nie wiem jak mnie kochał ja zawsze będę kochała cię mocniej. Nim jeszcze wstanę z łóżka moje myśli biegną ku tobie Kastelle, defacto, keeendy, hotiie, nethaa, TiScatteroUnaFoto, rozsypane gwiazdy, ksieznaDy, RealGirl89 i inne *jesteście świetne ;* Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-07-21 o 23:23 |
|
|
|
#2253 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje dziewczynki za pochwały i przepraszam za nieobecność, już nawet nie mam ochoty tu zaglądać..
![]() _________________________ ________ posłuchaj tej ciszy, bardzo powoli poczuj, krok po kroku. zanurz się w nią, polubisz to na pewno.. tam gdzie jest najciszej znajdziesz małe wystraszone, człekokształtne zwierze. oswoisz je, proszę. to zwierze to ja. pomyśl o bólu jaki niesie ze sobą droga do człowieczeństwa. aby pokochać jakąś rzecz, należy sobie uświadomić, że można ją stracić. daj mi siebie, jeśli nie możesz ofiarować mi ciała, ofiaruj mi uczucie, niech stanę się cząstką Twojej duszy. trzymał mnie w ramionach jak dziecko, a jego ciepło przenikało moje ciało...
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
lilyblack, nydee dziękuję <3
przepraszam, że nie odpowiedziałam na prośby ale wakacyjna wena poleciała daleko.. ;p Czasami trzeba spaść na samo dno, żeby mieć się od czego odbić.. Miała być przyjaźń a wyszła nam zasrana miłość.. Gdy złamiesz moje zasady możemy się pożegnać.. Regulamin zabijania.. Chora miłość, na którą nie ma lekarstwa.. |
|
|
|
#2255 |
|
Przyczajenie
|
Tiaa... Chyba jednak dam sobie spokój skoro i tak nikt mnie nie czyta.
Pozostanę tak jak byłam, w ukryciu, tylko kradnąc ![]() Żeby nie było: ~Grzejemy się przy niedopalonym papierosie jak przy ognisku~ ~Chciała się zapytać, ale bała się usłyszeć prawdę~ ~By z prostych rzeczy nie robić intelektualnych labiryntów~ ~Nie potrafisz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz?~ ~Uśmiech nie zawsze oznacza szczęście, czasem uśmiechamy się po to, by uniknąć łez~ ~Nawet tysiąc słów nie podniesie łzy która już upadła~ ~Czasem warto upaść i zobaczyć kto nas złapie~ ~Wsłuchana w smak Twego wzroku~ Wszystkie jesteście fantastycznee ;* |
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
Osiem serc-Łzy Piękna piosenka i sądzę, że wszystko się na opis nadaje
W mych dłoniach szklanka pełna zmarzniętych łez, A na jej dnie osiem złamanych serc, Pierwsze moje, ósme twoje, A między nimi serc obcych sześć. I chyba czegoś tutaj nie, nie rozumiem, Szybko się uczę, ale żyć wciąż nie umiem. Mówili mi: "Śmiej się", Dzisiaj każą mi płakać, Wczoraj skrzydła ucięli, Dzisiaj każą mi latać. Dziś osiem serc, w szklance na dnie, Przez lodową taflę przedrzeć się chce. Ja szukam ciebie, ty szukasz mnie, A między nami sześć obcych serc. I chyba czegoś tutaj nie, nie rozumiem, Szybko się uczę, ale cierpieć nie umiem. Mówili mi: "Kochaj", A od tamtej chwili Sześć obcych serc między nasze wrzucili. Dziś osiem serc, w szklance na dnie, Przez lodową taflę przedrzeć się chce. Ja szukam ciebie, ty szukasz mnie, A między nami sześć obcych serc. I może miłość stopi ten lód, A ciepło sprawi, że stanie się cud, Szesnaście połówek połączy się W osiem szczęśliwie zakochanych serc.
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
proszę was , nie piszcie wszystkie, że nie macie ochoty już tu wchodzić i udzielać się.. ej no proszę was.
![]() to ja sobie stąd idę jak mam być sama ![]() z drinkiem w ręku stałam się odważniejsza . przykuwasz moją uwagę . ten smak wiśniowej pomadki . nawet nie kojarzę Twojego imienia . kupiłam nową sukienkę, ale on tego nie zauważył .
|
#2258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kotki, proszę Was, nie kłóćcie się, nie denerwujcie a najbardziej proszę Was o jedno: nie odchodźcie!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miiiiło strasznie. : * ___________________ proszę, nie mów mi jak to się robi. uciec stąd, obserwować wszystko z innej perspektywy. generalnie to nie uważam Cię już za kolegę. nadciągam z wielką siłą, a tam nic się nie dzieje. cisza. od czasu do czasu jakaś mucha przeleci...
|
|
#2259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuje. Ja Sobie bez Was również forum nie wyobrażam. Z Toba chce dzielić nieodwracalny czas. <3 Monotonia dnia. Znów będzie tak jak chcesz. Powiązani pajęczyną kłamstw. Stęskniony każdy oddech. Czekam na tęcze.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
* Zabrali mi Ciebie i czuję, jakkby ktoś mi skrzydła odrąbał...
* Kradniesz mi moje sny, aby do mnie zbliżyć się. * Dziewczyny kochają niegrzecznych chłopaków. * Ogrzej mnie w niepogodę. * Chodź. Pokażę Ci miłość. I inne demony... * "Miłość to nie uzależnienie. Wszystko polega na tym, by kochać i się nie uzależnić." * - Czy Ty w ogóle wierzysz w miłość? - Czytałam o tym w książkach... * Z Nim nawet milczało sie dobrze.
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
mimo wszytko życie toczy się..
dlaczego złe chwile zapadają mi w pamięci ? a te dobre jak sen, umykają ? i wkrótce nic nie zostanie z naszych marzeń..
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
oomg. ale mnie tu długo nie było... i z przykrością stwierdzam, że to już nie to samo forum co kiedyś. oprócz tych słów co napisała hotiie, które w całości potwierdzam. dodam jeszcze, że coraz ciężej jest mi wybierać jakiekolwiek opisy...
bowiem o wszystkim decyduje serce i to ono ustanawia prawa. to on. cel który każdy z nas posiada. może w końcu moje sny nabiorą tylu sił, aby stać się realnymi. z twoich oczu dotyk czuć.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-07-22 o 08:35 |
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
jednaZwielu, chocapic, Lolja, agattee, Shinn, lovers2friends, TiScatteroUnaFoto, zabuus, xChanelx, r0zunia, dontlookdown, peculiarity, _Anusia_, Onax3..
I wiele innych[ nie pamiętam większości] , niektóre z was udzielają się bardzo rzadko, a niektóre wcale. Macie wspaniałe opisy. Brakuje was. Czasem poprostu tak mam , robie coś, a potem strasznie tego żałuje. Nie wiesz jak to jest, kiedy odchodzisz po raz kolejny. Nawet nie wyobrażasz sobie jak może wyglądać moja noc . I nawet jeść się nie chce. To takie okropne uczucie. Był z natury - dobry i uczuciowy. Tak jak teraz kiedy Ciebie nie ma jest dobrze. Jesteś naiwny jeśli wierzysz w to co mówię. Chciałabym nadzorować serce, powiedzieć stop i nie musieć cierpieć. Bo w miłosci zawsze jest tak samo. To taki ułożony plan. Wmawiała sobie, że tęsknota nie ma nic wspólnego z miłością , o tak.[/I]
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2009-07-22 o 09:46 |
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sory, ale musiałam to napisać, nienawidzę takiego gadania. ***
Mam ochotę zniszczyć to gówno, które jest między nami. Nawet jeśli to najpiękniejsza rzecz jaka nas spotkała. Mam dziwne wrażenie, że coś mnie omija. Tak jakbym była numerem jeden na całym świecie któremu nikt nic nie mówi byle tylko siedział cicho. To dziwne wrażenie przychodzi do mnie codziennie rano i wieczorem, wtedy gdy zastanawiam się co przyniesie dzień i wtedy gdy myślę co takiego wyjątkowego się zdarzyło. Ale po głębszym zastanowieniu wychodzi na jaw, ze albo to ja mam spaczony pogląd na świat i nie doceniam nawet najgłupszej rzeczy, albo to świat ma spaczony pogląd na mnie. Raczej to drugie, bo chyba każdy człowiek woli zwalić winę na kogoś niż przyznać się, że to jego przewinienie. Cóż może faktycznie mam spaczoną osobowość, ale niewątpliwie mogę być lepsza. W końcu liczą się chęci. Jestem grobem w którym pochowane jest Twoje szczęście. Po tych 365 dniach wraca do normy, ale nadal kocha.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-07-22 o 09:49 |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
odkąd w zycie weszły kolorowe telewizory ludzie zapominaja ze istnieje czern i biel. chcę Cię takiego jak kiedys...... wspomnienia bolą. Postaram sie wymazac wszytskie. bawic się Twoją miłoscią Gdy życie plany zburzy to bardzo chciałabym, byś do końca był Ty, byś do jego końca był Ty Na krótką chwilę zatrzymany czas,
Nic nie jest ważne, tylko Ty i ja. Nie wiem kim jesteś, lecz wiem czego chcesz, Będziesz moim początkiem, przebudzeniem i snem. |
|
|
|
#2266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piękne ![]() Łatwo zapomnieć o błędach natomiast o ludziach dużo trudniej. Jak mówisz do mnie to w oczy patrz mi, bo tylko ten co kłamie miewa zaćmy. Być kimś- być sobą
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
Czekoladkax3- to ze nikt nie pisze jaka jestes cudowna i że kradnie Twoje opisy to nie znaczy, że ich nie czytaja i że się nie podobają. Czy każdy musi pisać, że ten konkretny zabiera i się zachwycać? Bez przesady.
_________________________ ___ * Zagubiona pośród uczuć. * Samotność- mój cichy morderca * Będę chodzic cały czas z zamkniętymi oczami, bo tylko wtedy Cie widzę. * Powroty i rozstania- jak wiele ich jeszcze? * Być może jestem kobietą, ale moje serce może wszystko. * Jeszcze Cie zadziwię. * Tak mało mi potrzeba do szczęścia, a tak cięzko to zdobyć. * Truskaweczko moja ![]() * Cisza tak cicha, że az huczy w uszach * Zagubiłam się, potrzebuje przewodnika po uczuciach. * Teraz dzielę moje serce na trzy * Które wyjście jest najlepsze, skoro wszystkie sa równie dobre? * Pazerna na miłość * Słowa, słowa, słowa, to za mało. Chcę czynów, gestów, znaku, że kochasz...
|
#2268 |
|
Zadomowienie
|
a dziękuje
![]() ![]() ________ Cisza tak głośna, że aż czuję ją w piersiach. Moje marzenia ktoś rozrzucił wzdłuż drogi. Pisałeś mi list, którego nigdy nie zamierzałeś wysłać. marna dyktatura wiecznych kłamstw. złożę w całość maleńkie fragmenty niczego. Aż krztuszę się żalami. I wciąż jesteś jedynym światłem, które zapełnia pustkę. czy możesz wyszeptać mi do ucha wszystko, co chciałbyś poczuć?/ Could you whisper in my ear The things you wanna feel?
|
#2269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a to wyzej - kradnę i dziękuję za wyróżnienie w takim miejscu wśród takich osób. =) wpadlam dodac kilka opisów, będe tu wpadac rzadziej z powodu braku czasu, checi i weny. Znajdziesz mnie na dywanie wśród chmur.
Moczę stopy w rzece szczęścia. Bo to, co zwane szczęściem, wypełnia mnie na wszystkie możliwe sposoby. Poranna rosa między palcami. |
|
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
jOlsko -
Usiądź obok mnie,
dotknij kolan i szepnij coś do ucha. Dziękuję, ze tej nocy byłeś. byłeś blisko. Zimno.. to nie miłość. bo kiedyś zapomni o nas świat. Połykam cię. Smakujesz mi jak nikt. Kocham Cię. Z naiwnością, na którą stać tylko dziecko... wyjdź. umocnijmy się w przekonaniu, że nie jesteśmy dla siebie. puste miejsca po Tobie i po mnie na pewno będą się kochać wciąż.
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89
jOlsko nydee ----------------------------------------------------------------------- - nareszcie będę miał tatuaż! - - mówiłeś, że nie lubisz czipsów... ![]() nie przypominam sobie, żebym była na jakiejs imprezie w akademiku... co, z drugiej strony, może swiadczyc o tym, ze byłam na imprezie w akademiku... ![]() znalazlam dzisiaj w skrzynce odpowiedz z urzedu na moj anonim z ubieglego tygodnia ![]() Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły ![]() wiesz co stary, dopiero jako student pojąłem czemu ludzie zawsze pytają: 'uczysz sie czy studiujesz? ![]() Chciałabyś się ocknąć w przyszłości? To wpadnij do mnie - mam 3 litry. ![]() Kur.wa gdyby na mojej uczelni były takie możliwości jak w firefoksie......"przywróć sesję" ... "rozpocznij nowa sesje" ![]() te reklamówki ekologiczne naprawdę działają, dzisiaj reklamówka rozłożyła mi sie zanim wyszłam ze sklepu ![]() Babka od chemii powiedziała, ze nie będziemy już robić doświadczeń... woźny powypijał odczynniki ![]() Głównym towarem eksportowym Polski są Polacy ![]() ----------------------------------------------------------------------- Ja do Nieba nie chcę wcale... Ja tu zostaję!!! ![]() (to tak apropo jakby ktoś pomyślał, że ja też chcę odejść z Wizażu)
Edytowane przez NieMyslPoczuj Czas edycji: 2009-07-22 o 10:54 Powód: ;) |
|
|
|
#2272 |
|
BAN stały
|
Kłamstwo w łóżku jest jak kłamstwo w CV
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
I zadzwoń do mnie w środku nocy, życz mi kolorowych snów. Snów o Tobie.
wystarczy łyk miłości by sen stał się życiem. Powietrze pachnie prostym gestem, codzienną obecnością, ciągłym 'jestem'.
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
Najpiękniejszym, a tak niedocenianym prezentem jest kolejna szansa.
Najskuteczniejszy sposób zachowania linii: jedynie zlizywać z ust szminkę. W trzech przypadkach dama może spoliczkować dżentelmena: kiedy za dużo on chce, kiedy nie chce wcale i gdy jest pewna, że rzeczywiscie jest on dżentelmenem. Cóż za rozkosz: podzielić się radością z nieprzyjaciółką. Miłość przypomina gumę do żucia: z początku czujesz miętę, a dalszy ciąg - wiadomy. Mężczyzna dobrze ułożony nie chrapie. Niedzisiejszość wielu kobiet pochodzi od słów: „Nie dzisiaj, kochanie”. Coraz częściej mężczyźni odgrażają się, że spakują walizki, a odchodzą z torbami Wtedy kobieta trzepocze rzęsami, kiedy ma coś na oku. ________________ wszystkie twórczości Lidii Jasińskiej
|
|
#2275 |
|
Rozeznanie
|
oczy są tego godniejsze czy usta?
zwierciadła,gwiazdy nieba miłosnego... o,nie przysięgaj,całuj zamiast tego. lepszy od słów jest,niezrównany całus z ust twoich scałowany. mam go i wierzę weń niezmiennie a słowo jest jedynie cieniem.
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknisz? nocami myślisz o tym co było? uwierz kotku, nie warto.
czemu można powtórzyć zapamiętaną melodię, a nie można tego zrobić z zapamiętanym uśmiechem? pojawiłeś się jak naturalna katastrofa. chcę znów łapać w ręce deszcz, nie czuć pośpiechu, lubić maj. opowiadać ci jak bardzo chcę stąd uciec, nosić otwarte okna myśli. chcę znów tak oddychać. kiedy róże więdną to bez znaczenia czy były czerwone. ja i tak zawsze wolałam te białe. |
|
|
|
#2277 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taa, każdy kto wchodzi na to forum, czyta pokolei posty, ale Twój omija, po prostu, rozumiesz? Jesli masz ochote 'pozostac w ukryciu, tylko kradnąc' to zrób to, nie musisz nikogo o tym wielce informowac, bo to twoja sprawa, noo chyba,ze bardzo chcesz, zebysmy Cie tutaj wszystkie zatrzymywały, aale wtedy przeciez głupio byloby odejsc, a taki masz zamiar, czyz nie? ![]() Cytat:
------------------------------ uwielbiam się z tobą zatracać. - wiesz, polubiłem Cię. - wiem .. ![]() najchętniej wysłałabym swoje myśli na urlop, tylko zawadzają. dzisiejszej nocy mało spałam, moje serce szaleńczo wystukiwało rytm życia, delektowałam się strachem. |
|||
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
Tak,Tak..Wrócilam po bardzo dlugiej nieobecnosci..
Mam nadzieje,ze nie jestescie zle,ze mnie az tyle nie bylo.. ![]() Ktos tesknil..? Mam nadzieje,ze tak.. Noo jezeli nie,to tez nic sie nie stalo.. ![]() Wszystkie jestescie Boskie Dziewczynki.. ![]() Kocham Was za te cudne opisy.. ![]() a teraz w koncu cos ode mnie.. ![]() Tylko w twych, tylko w twych
Objęciach chcę Tylko w twych, tylko w twych Zatracić się... Twe spojrzenie daje znak: "Nie zbliżaj się", "Nie pragnij mnie", Niech przez wieki wśród mórz I wśród piaskowych burz Błądzi oddech nasz. Trucizną miłość ma Przeznaczenia nie zna nikt i miłości nie zna nikt Magia twoich rąk , ten ciągły żar. Chcę spłonąć w nich, przytul mnie, dotknij... Chcę znów poczuć to, ten dziki szał. |
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
"Kochać jest łatwo. To, można powiedzieć, jak z samochodem: wystarczy włączyć silnik, dodać gazu i wyznaczyć sobie cel podróży. Ale być kochaną to tak jak przejażdżka z kimś innym, jego samochodem. Nawet, jeśli uważasz tego kogoś za dobrego kierowcę, zawsze pozostaje ten podskórny strach, że może się pomylić, a wtedy w ułamku sekundy wystrzelicie oboje przez przednią szybę na spotkanie śmierci. Być kochaną może oznaczać największy koszmar. Bo miłość to rezygnacja z panowania nad własnym losem. A co się stanie, jeśli w połowie drogi postanowisz zawrócić albo skręcić w bok, a nie masz na to jako pasażer żadnego wpływu?"
"Zapomnieć. Takie proste słowo. Gdyby część jej mózgu potrafiła od tak, po prostu wymazać informację bez śladu. Tak Jak zapomniała o drobiazgach: wysłaniu życzeń, oddaniu książki do biblioteki, kupieniu pasty do zębów podczas zakupów w supermarkecie. Z wielkimi wydarzeniami nie jest już jednak tak łatwo. Wyryły się w pamięci na zawsze. Żyją w tkankach mózgu, pod skórą, we krwi. Zwinięte w kłębek, drzemią w nieświadomości, do czasu, aż coś je zbudzi. Ni stąd ni zowąd wspomnienia ożywają, wypełniając głowę obrazami przeszłości." "Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu."
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
Skóra się różowi na brzoskwiniowy kolor.
Krucha jak francuskie ciastko... Prepanacja serca. Słowa w remoncie! Chemia działa nie tylko w laboratorium.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

*