|
|
#1921 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Ha! dobre pytanie.
Hosenko, nie jesteś jeszcze w pełni zaspokojona?
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Heh no niestety wiem że jest
Były tu już akcje meteorytkowe i inne Tak jak pisałam, perfumy mnie nie kręcą, więc mozecie pisać do woli ![]() Pewnie jakiegoś mi brakuje
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie mania lakierowa może być.
![]() Mam fatalne paznokcie o beznadziejnym kształcie i strasznie miękkie więc nie bawię się w malowanie.
|
|
|
|
#1924 | |||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Te wszystkie składniki to punkty wyjścia Im bardziej wypasiona porcja deseru w perfumach tym lepiej ![]() Koniecznie daj znaka jak obfocisz zbiorek ![]() Aha, a orientalne cukierki znasz? Pink Sugar na ten przykład? Z tym że to jest totalny ulep i dzidzia-piernik wynurzana w lizakach, cukierkach i pieprzu Nie na nerwy przeciętnego śmiertelnika ![]() A wiesz jak pachnie tureckie rahatłukum ? To jest dopiero jazda po całości w takim Loukhoum Keiko Mecheri Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieee, paczula i monoi to kom-plet-nie coś innego Paczula to słodki kurz (w tych perfumach z cynamonem na dodatek) a monoi to hawajski kwiat, który strasznie przypomina plastikową gardenię. Tak na mój nos ![]() Cytat:
Cytat:
To winszowania z powodu nabycia flaszek! Witamy w klubie waniliowych alkoholiczek
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 21:55 |
|||||
|
|
|
#1925 |
|
|
![]() ![]() ![]() Właśnie zakochałam się w waniliowej wanilii, która jak kompletna ignorantka upolowałam dla Angel zupełnie zapominając o sobie. I błoga mina TŻa po wwąchnięciu się w mój nadgarstek wcale mi tego nie ułatwia. ![]() ![]() fuksja, wiesz, że Cię lubię? ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-07-21 o 22:00 |
|
|
|
#1926 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ja stąd idę, bo będzie na mnie
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
rany, co tu się wyprawia?!Melduję, że nie znam żadnej z wanilii, o których piszecie. Mało tego nie mam nawet chęci poznać ![]() Zużyłam odżywkę Aussie, szampon Fitomed(kochanie jak wrócisz i będziesz miała chwilę to wykorzystam Cię do zakupu i 2 żele pod prysznic.Użyłam sobie też koncentratu regenerującego Marca A. i na razie jestem zachwycona, włosy miałam mięciutkie, puszyste i wyraźnie uniesione u nasady mimo, że tylko wysuszyłam bez modelowania
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-07-21 o 22:04 |
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta
![]() Idę biegać. Spsikałam się paczulą i będę zostawiać za sobą smużkę zapaszku I moj książe mnie znajdzie haha jak po nici ariadny...uuhhh to będzie paczulalovstory. mówię Wam
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1930 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Btw. zateżetowałaś się jak byłam w Chorwacji? Cytat:
Tak mniej więcej teraz wyglądam. Nie znam tych zapachów, o których piszesz ale już mam na nie ochotę. A rachatłukum znam - :Jeżeli chodzi o słodkości, to testowałam tylko: - Amor Amor EDT - L Lolity Lempickiej - Escadę Incredible Me Chciałam też przetestować kilka słodkich zapachów Demeter, ale jakoś nie mogłam się do tego zabrać. ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- |
||
|
|
|
#1931 | |
|
|
Cytat:
Zateżetowałam się oficjalnie 1 lipca, nie wiem od kiedy byłaś w Chorwacji. Poczytaj parę stron wstecz na naszym, tak od maja, to będziesz wiedzieć wszystko. ![]() Ja z Demeterów mam parę słodziaków - Cinnamon Bun, Cinnamon Toast, Black Russian, Egg Nogg.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-07-21 o 22:28 |
|
|
|
|
#1932 |
|
czyli Endżi
|
Fuksjo, podrzuć mi adres. Przygotuję Ci trochę próbek
![]() Jeśli chodzi o Demeter to Cinnamon Bun rulez definitywnie. Ale amerykańskie czekoladowe ciasto Brownie też jest spoko. A kokosa lubisz?
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 22:23 |
|
|
|
#1933 | ||
|
|
Cytat:
A te zapachy Demeter... ![]() Bo ja się zatrzymałam na tym jak mówiłaś, że nie jesteście jeszcze razem ale będziecie. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Ale to nie problem?
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-07-21 o 22:25 |
||
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiesz o ktorej pisała? W Plazie czy Plejadzie? Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-07-21 o 22:26 |
|
|
|
|
#1935 |
|
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
pudełeczka kupiłam w pepco.
![]() Gdzieś czytałam, że wanilia naprawdę odstrasza komary i kleszcze
|
#1937 |
|
|
|
|
|
|
#1938 | ||
|
|
A jakie masz swoje kokosowe perfumowe typy?
![]() Cytat:
![]() No to jesteśmy. Fajnie, nie?Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Po godzinie z mojej waniliowej cytrynowej babeczki wyszły prawie identyczne nuty jak w karmelu. Przetestuję raz jeszcze jutro. Także fuksja, jak będziesz szukać czekolady dla siebie, to zanim weźmiesz dla mnie wanilię, napisz mi smsa.
|
|
|
#1939 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Tak jak pisała Karolina i Hosenka: co tu się dzieje?!
Na szczęście mnie temat perfum również nie rusza. Mam swoje ulubione, czasem wącham te, które polecacie, ale albo ja jestem zbyt wybredna, albo na mnie większość źle pachnie Spora oszczędność A wanilii nie mogłam znaleźć, ale widzę, że to dobrze, bo bym też zaczęłam wariowaćWidziałyście ile stron dzisiaj zapisałyście? ![]() Nie ma co się śmiać, to był prawdziwy koszmar, dawno się tak nie bałam! ![]() Cytat:
![]() Właśnie miałam pisać, że wdzięczny temat lakierów ustąpił miejsca wanilii - ale to może dobrze, bo po co mi kolejne lakiery ![]() Cytat:
![]() Ostatnio sobie myślałam, że muszę tam pójść, no ale ciągle sobie przypominam o odwyku To jakbym Tobie coś kupiła, to bym zaspokoiła swoją potrzebę kupowania kosmetyków![]() A moje włosy mają ostatnie dziwne wahania nastrojów Raz wyglądają na przesuszone i jednocześnie przetłuszczają się dużo szybciej niż wcześniej, a ostatnio są taaakie ładne (nie pamiętam, kiedy ostatnim razem byłam z nich tak zadowolona!) po samym szamponie fitomedu i kropli oleju Monoi (kocham ten zapachCytat:
To może być hit tego lata - perfumy Sephory zamiast Offa![]() Muszę się pochwalić, że sprzątnęłam już połowę swoich kosmetyków i zrobiłam porządek w biżuterii (jej, o ilu rzeczach nie pamiętałam, że mam! Namnożyło mi się łańcuszków, wisiorków i korali ) i tak sobie patrzę, jak ślicznie wyglądają w pudełkach![]() ![]() Aaaa teraz idę zużyć do końca Blue Corn i sobie zmienię później licznik
|
|
#1940 | |
|
|
Cytat:
), to w wanilie wpadłam po uszy. Na lewym nadgarstku wanilia wanilia, na prawym wanilia karmel, a globalnie pachnę waniliową czekoladą. ![]()
|
|
|
#1941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to dobrze, akurat perfumy to jedyny dział który mnie kompletnie nie rusza, inaczej pewnie już bym latała po Sephorach w poszukiwaniu tych cennych flaszek A jakie pudełka w końcu kupiłaś?
|
|
#1942 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I też niskopółkowe, bo jak nazwać inaczej SH za 3.5 z allegro![]() Cytat:
Kupiłam w Ikei jedno takie przezroczyste, jakaś nowa seria jest, takie z przegródkami, nie jest duże i postanowiłam, że cała kolorówka musi się mi w nim zmieścić (oczywiście poza prochami )... no i się nie mieści
|
|
#1943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie wiem co się tutaj wczoraj działo, ale chyba ta wanilia wanilia itd. ma jakieś odurzające składniki? A ja nie mam pojęcia nawet jak w ogóle pachnie paczula Cytat:
![]() Ja przekłułam uszy rok temu w kwietniu jakoś. Długo się zabierałam za to aż w końcu kupiłam sobie jedną parę kolczyków i to mnie zmotywowało. Poszłam, przekłułam i teraz mogę się stroić ile wlezie ![]() Cytat:
Chcecie, to wrzucę Wam mój.Cytat:
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet po kąpieli wyczuwam na nadgarstku nutę czekolady, nawet napisałam zaraz po zakupie, że jestem zdziwiona recenzjami o jego ulotności ![]() Na pocieszenie dodam (chociaż może pocieszeniem lepiej byłoby tego nie nazywać ), że na mnie wszystko się w zasadzie tak długo utrzymuje.Gucci II, które też podobno trwałością nie grzeszą, są ze mną cały dzień
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
Jem sobie jajko na miękko z keczupem i spokojnie czytam co piszecie, na szczęście mnie to nie rusza Rusza mnei za to smak jajka z keczupem i myślę czy by nie zjeść jeszcze jednego. Jestem przed okresem (aj hołp soł) i wlączył mi się apetyt. Ogólnie to beznadziejnie się dziś czuję, nie mam ochoty nigdzie wychodzić - może po południu dopiero. Od 2 tygodni boli mnie kręgosłup - moze to przez tą skakankę i dużo roweru? Odpuszczam narazie aż przestanie. Może ja tez wrzuce moje perfumy - ale z drugiej strony nie mam nic ciekawego
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko jajko na miękko z keczupem?
Takiego połączenia nie znałam A ja się poopalałam chwilę, bo mi wypada jutro okres i chciałam się trochę przybrązowić. Jutro nie będę dała rady leżeć na tym palącym słońcu. Po prysznicu wysmarowałam się moim nowym balsamem po opalaniu Garnier, ale coś mi się wydaje, że się nie polubimy. Jakiś taki lepki jest i nie czuję takiego ukojenia i nawilżenia jak po mleczku z wapniem Ziaji, które jest moim letnim niezbędnikiem ![]() No a żeby nie było nudno to ja wklejam moje pachnidła Zdjęcie zrobiłam chyba ze 2 tygodnie temu, ale potem zapomniałam o nim
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Isa: pychotka
A to mój skromny zbiór. W zapasie mam jeszcze butelkę True Glow i Amber Romance VS
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby tylko Addict na mnie ładnie pachniał(a nie tak jak Angel jakimiś przyprawami i zielskiem) to już dawno bym go kupiła. A tak czekam aż może ktoregoś dnia podczas testów wreszcie wyjdzie z niego to, co chcę.
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak na razie to chce mi sie płakac jak na niego patrzę Wspomnienia zarówno osoby jak i sytuacji i sposobu w jaki dostałam Addicta
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Hosenko, nie jesteś jeszcze w pełni zaspokojona?

Były tu już akcje meteorytkowe i inne 

Wreszcie jakaś motywacja. 

rany, co tu się wyprawia?!
i 2 żele pod prysznic.

Przetestuję raz jeszcze jutro. Także fuksja, jak będziesz szukać czekolady dla siebie, to zanim weźmiesz dla mnie wanilię, napisz mi smsa. 
Wspomnienia