![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda
Cytat:
![]() choc koronki idealnej nadal nie mam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
ewaes - jeżeli o mnie chodzi to podobaja mi się buty suzee ( wklejone wyżej ) modnie zaokrąglone przody, modny i przede wszystkim nie za wysoki obcasik - takie zamierzam kupić i nawet widzialam w sklepie, ale akurat nie było odpowiedniego dla mnie odcienia ecru, więc czekam na dostawę.
Jeżeli chodzi o dopasowanie butów do sukienki to raczej na fasonie sukienki bym się skupiła, zaś co do materiału to ja jako osoba raczej praktyczna kupię własnie takie jak opisałam i napewno nie atłasowe ani koronkowe - nie wiadomo jaki kwiecień będziemy mieli ale w razie czego wolę buty mniej efektowne za to łatwo dające doprowadzic sie do czystości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wazniejsze jest chyba jak wygladasz przy swoim przyszlym mezu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
haha - no na płaskim obcasie bym nie poszła - aż tak się nie przejmuje
![]() ![]() ![]() Trochę to pisze z przymrużeniem oka - nie planuje zbyt wysoko upinac włosów, ani też jakoś szczególnie stroszyć welona - chociaz pan młody jest odpowiednio wyższy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Wspomne o moich butkach troszke bo widze ze sie wam podobaja
![]() Otoz moje butki maja 3 cm wysokości obcasa i naprawde są wygodne -polecam. Sama mam 1,75 wysokości i mam zamiar sie wybawic na wlasnym weselu - te buty mi wtym pomogą. Te ktore wkleilam poprzednio sa wyższe ale nie mialam innego zdjęcia.Te tutaj to sa dokladnie moje. Kupilam je za 105zl i mam zamiar pochodzic w nich jeszcze przez cale lato. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Raczkowanie
|
A jeszcze sie zaproszeniami nie chwalilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Wtajemniczenie
|
A tak poza tym, moje drogie, to dzis wybieram sie pierwwszy raz na oczyszczanie cery... Mam nadzieje, ze wyjde z tego bez szwanku. Kobieta wydaje sie profesjonalistka, wiec mam nadzieje, ze mnie nie zmasakruje... Trzymajcie kciuki! Chce tez aby ocenila stan mojej cery i poradzila jakim zabiegom powinnam sie jeszcze przed slubem poddac, aby wygladac pieknie...
![]() Oprocz tego musze ruszyc w poszukiwaniu stanika, bo poczas wizyty w salonie, w ktorym sukienke mi szyja, okazalo sie, ze powinnam go miec na srode, kiedy bede u nich ponownie! Cienko to widze, ale mam nadzieje, ze jednak sie uda go zakupic... ![]() Najbardziej martwie sie tym, ze nie ma mojej wymarzonej rozowej koronki! W najgorszym wypadku zrobimy polaczenie rozowej tafty z biala koronka... Ale moj zamysl byl inny... ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
Stanika nie udalo mi sie upolowac...
![]() U kosmetyczki bylo super - poweidziala, ze mam ladna cere, ktora nie wymaga mechanicznego oczyszczania - wykonala mi peeling kawitacyjny, do tego dodala jeszcze kilka innych zabiegow - masaz, nawilzanie, jakies ampulki z kolagenem wprowadzone za pomoca ultradzwiekow, maske... juz dokladnie nie pamietam czy to wszystko, na koniec krem odzywczy. Ciesze sie, ze moje obawy byly bezpodstawne i nie wyszlam ze zmasakrowana cera. ![]() Pozdrawiam Was dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Raczkowanie
|
Witam witam
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
A staniczek???obowiązkowo musisz zakupic zebys przy przymiarkach juz wiedziala jak calosc wyglada.
A co ty na rozowy tak polujesz jak ja??? Napewno ci sie uda jakies wstwaki zrobic. Ja kupilam calkiem biała ale w koncowym dziele będe miec delikatnie rózowy kwiat na sukni, i tasiemke na plecach przeplatana. Na koniec dołoże jakis bukiecik bialo-rozowy i powinno wystarczyc. Pozdrawiam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chce stanik bardotke push-up, zeby dobrze trzymal po odpieciu ramiaczek (no przynajmniej jednego, bo moj kroj sukni pozwoli mi miec jedno ramiaczko ![]() a gdzie wy upolowalyscie swoje staniczki??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() widze że idziemy łeb w łeb ![]() A mianowicie - znalezienie odpowiedniego stanika to też mój obecny cel ![]() Poza tym tez jestem po oczyszczaniu twarzy - narazie w domu, ale efekt świetny ( polecam maseczke sorai intensywnie regenerujacą - podziałala na moją wysuszona i ostatnio zaniedbaną cere jak żadna ![]() ![]() Powoli natomiast wyrabiam sobie wizję fryzury i biżuterii - fryzura próbna w marcu i mam wiedziec co mniej więcej chce mieć wpiete i jak ( a wybór jest duży ). Za biżuteria, butami, bielizną itp. musze wyruszyć w miasto i pochodzic troszke ( oby troszkę ![]() Dzisiaj w nocy miałam koszmar - uszyli mi sukienke z jakiegoś beznadziejnego trykotu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie przesadzaj z tym dopieciem na ostatni guzik! Ja mam jeszcze mnostwo spraw do zalatwienia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() stanik miałam zamiar zakupic taki: http://www.allegro.pl/item87264046__...sklep_120.html ale w końcu kupiłam bardzo podobny tylko za połowę ceny - http://1bielizna.pl/detail.php?produ...oup_id=2&poz=0. biały oczywiście bo kolor ecri to senne marzenie ![]() odbębnionej wizyty u kosmetyczki troszkę zazdroszcze ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
Kwietniówki, jak Wam idzie rozdawanie zaproszeń? My przez cały weekend zrobiliśmy ponad 200 km i rozdaliśmy .... 10 zaproszeń. Nigdzie nie udało nam się wejść, dać zaproszenia i wyjść. Wszędzie kawa albo herbata, ciasto... Zostało nam do rozdania już tylko .... 86 zaproszeń.
Musimy zwiększyć tempo ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Suzee, świetne zaproszenia. Sama wiązałaś kokardki? Jesli tak to duży szacunek. Ja w piątek zawiązałam prawie 50 i miałam serdecznie dosyć ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
ewaes - własnie sprawa zaproszeń gryzie mnie najbardziej -trzeba się stroic, wybierać (co przy naszym remontowaniu jest najbardziej wkurzajace bo cos robimy, a tu trzeba sie odrywać), anonsować no i oczywiscie w progu dać i obrócić się na piecie tez nie wypada. U nas na szczeście zdarza się tak że w jednym domu zostawiamy kilka kopert (nawet 4) i to nas ratuje, mimo to jednak mialabym dużo spokojniejsze sumienie gdybyśmy zdołali załatwić sprawę w lutym co nie wydaje mi sie realne,ale zrobie wszystko co możliwe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
sohf - mówisz stanik ecri to senne marzenie ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hihiii sasanko a mi się sniłoże juz się ubieram do ślubu i prosze moja siostrę żeby podała mi halkę a ona na to że mama ma u siebie i zaraz pójdzie, wychodzi z pokoju a za chwilę wchodzi moja mama i sie pyta czego ja właściwie chce bo one kupiły tylko tyle tiuli co na welon i na halkę nie starczyło ![]() ![]() stresik także mnie dopadł ale po waszych wpisach widze że mam lekkie opóźnienie bo moje zaproszenie właśnie sie drukuja i dopiero jutro je odbiorę ![]() ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tego co zrozumiałam odbierasz zaproszenia gotowe do rozdania/wysłania, więc i tak jesteś do przodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.