![]() |
#1561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Ja też od MB dostałam szybko i wszystko super!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Zamowienie w pasarcie - wlasnie dostalam mail, ze nie maja 2 rzeczy i mam sobie wybrac cos innego.
Na jednej mi zalezalo bo mi sie spodobala wiec sie z lekka wkurzylam, tym bardziej ze aukcja zakonczona i po zakonczeniu aukcji zostalo mi 6 kompletow tej rzeczy. Poza tym inne rzeczy ktore chcialam to juz sobie dobralam w dalszej czesci zamowienia.... Wiec co - jak znow wystawia to mam znow zakupy robic i placic za wysylke? Sorry ale srednio mi sie to usmiecha... Jakby to napisala Dark - duze WURG dla Pasartu... ![]() Wkurzyli mnie tylko... Ehhhh
![]() |
#1563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
czasem trzeba.
Ale wlasnie szperam o tym jak wyglada umowa kupna-sprzedazy. Pamietacie jak czasem ktos na all kupil samochow za parenascie zl? Nikogo nie obchodzilo ze blad byl podczas wystawiania (tu: zla ilosc dostepnych elementow). No kurde, chcialam ten element...
![]() |
#1565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1566 |
Raczkowanie
|
Z Pasartem miałam to samo tydzien temu. Po mailu w którym spytałam gdzie moja wysyłka bo czekam i czekam napisali ze nie mają dwóch rzeczy - na jednej z nich mi bardzo zależało raczej. Baba mi odpisała ze nie wiedzą kiedy to będzie i lepiej zebym sobie wybrała coś innego. Super...wrrrr. Wybrałam dla świętego spokoju coś- bo mi sie spieszyło i nie chciałam znowu czekac tygodnia. Patrze...a na aukcjach te bigle których nie mogą mi wysłac są nadal dostępne. Mam nadzieje ze nie będę miała potrzeby więcej u nich kupować. Aaa...a w mailu napisane: prosimy o pozytywny komentarz...phi.
A do tego kwota na paragonie a kwota zamówienia....hmmm dziwna niezgodność. gratisa oczywiście zero. Eltay np. szybko wysyłał - nigdy nie było takich szopek a gratis zawsze. Ale pal licho gratis - ale miło by było mieć to co sie zamawiało.
Adopcja wirtualna - psiaki czekają na pomoc https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520 Edytowane przez naisha Czas edycji: 2009-07-17 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Kupował ktoś perły u Gem-Stones? Chcę u nich kupić tylko sznur pereł 8mm kulki i nie chciałabym się przejechać, bo zależy mi na tych perełkach.
![]() |
#1568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1569 |
Joanna d'Moder
|
o to się Gem-Stones "popsuł"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Ja od nich na przesyłkę czekałam 2tygodnie
![]()
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
O, to nie mam mowy, bo ja nie zamierzam czekać. Dzięki za opinie. To jeszcze może się skusze u ElizaAkcesoria, bo na zdjęciu tez wyglądają w miare tylko , że kosztują już 40zł.
Masakra, mam niezdecydowaną klientkę i choć wcześniej nie chciała pereł, to jak już kupiłam swarki stwierdziła, że komplet najlepszy będzie z perełek :/ Poszukam jeszcze po sklepach
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Wtajemniczenie
|
Gdy w Pasarcie zrobiłam zakupy, to po tygodniu napisali mi, że czegoś nie ma. Wygląda na to, że to ich stała praktyka. Jak wybrałam coś w zamian (tego samego dnia, kiedy dostałam maila odnośnie braku) czekałam kolejny tydzień na wysyłkę. Po dodaniu kolejnych dni pakowania i przesyłki w trasie wyszło chyba ze 3 tygodnie- projekt szlag trafił i w ogóle. Jak wystawiłam neutrala to dostałam odweta, chociaż wpłaty dokonałam w dniu zakupu! Prymitywny sprzedawca mszczący się za własne przewinienia! Najgorsze jest to, że zamówienie u nich robiłam bo mieli coś, czego nie było gdzie indziej no i właśnie tego nie dostałam. Super, no nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a kupował ktoś u malachit??? planuję zamówić tam swarki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Rozeznanie
|
Koleżanka robiła zakupy na allegro u CostumeJewellery - byla zadowolona bo przesyłka super szybka, dobrze zapakowana, ale teraz coś zwlekają z wysyłką, mają jakies opóźniania o których poinformowali dopiero po interwencji dlaczego paczki jeszcze nie ma - otóż "zamówienie jest jeszcze w realizacji"... mam więc pytanie, możecie polecić zaufanych sprzedawców którzy nawet hurtem sprzedają różniaste koraliki i elementy? bo pozostał niesmak po ostatnich zakupach...
![]() przewertowałam kilka stron do tyłu i zapisałam polecanych sprzedawców - BostarKoraliki - dalis_pl - BARY34 - borys78 - ekoraliki - ANTYKWARIATeduPL - paczka doszła szybko, dosyć fajne korale, duży wybór no i możliwośc kupienia taniej bo hurtem ![]() ... może jeszcze kogoś Wam się uda dopisać ![]()
strong sexy happy healthy ... in progress ... Edytowane przez creativve Czas edycji: 2009-07-22 o 13:08 Powód: dopisek ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Rozeznanie
|
ekoraliki??
Nie ma takiego użytkownika na Allegro. Dokładnie taki nick??
![]() |
#1576 |
Rozeznanie
|
'''
Ja właśnie zamówiłam dziś swarki od malachit. Dam znać co i jak jak dotrze przesyłka.
![]() |
#1577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no tak, ekoraliki http://allegro.pl/show_user.php?uid=11234233 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Rozeznanie
|
Paczuszka od dalis_pl
![]() ![]() A tymczasem czekam jeszcze na Elizę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Wtajemniczenie
|
Ja teraz dostałam paczuszkę od koraliczki_pl. Kupiłam troszkę szlifowanych szklaczków na zamówione biżutki do pracy i muszę powiedzieć, że jak zwykle (trzecie zakupy u nich) szybciutko, wszystko się zgadza co do joty, koraliki bardzo ładne i prześliczne gratisy, nie jakieś tam zmiotki.
Trochę zaskoczył mnie Antykwariat, bo zawsze coś się zdarzało nie tak, ale wymieniali. Przed ostatnim zamówieniem dokładnie napisałam czego oczekuję i tam gdzie trzeba prosiłam, aby dobrali w pary. Niestety zostałam niemile zaskoczona gdy dostałam część koralików z "rozwierconymi dziurkami, niektóre wyłupane, nie dobrane wielkością, fakturą czy nawet kolorem. Gdy złozyłam reklamację Pani, obrażona chyba, napisała, żebym odesłała zamówienie. Napisałam więc, że nie po to składałam zamówienie, żeby je teraz odsyłać i chcę wymiany. Dostałam w reklamacji to co trzeba i wszystko było idealnie- czy nie mozna było tak od razu.... Niestety mimo wielkości zamówienia żadnych gratisów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
czepne sie dalis_pl
kiedys u nich kupowalam - dzis z ciekawosci przejrzalam aukcje akwamaryn? tjaaa http://www.allegro.pl/item694908722_...tuki_170a.html lazuryt... http://www.allegro.pl/item689019389_...r_26sztuk.html opal zamiast opalitu ale to standard na allegro i swarovski.... Mamy jakies nowe szlify czy jak? http://www.allegro.pl/search.php?str...category=19745
![]() |
#1581 |
Przyczajenie
|
Kupowałam w Antykwariacie, u Marmona, Elizy i Passarta - transakcje szybkie, wszystkie produkty dotarły w ciagu tygodnia, najszybciej z Antykwariatu- przesyłka była w ciągu 3 dni, po 5 dniach dotarły paczki od Elizy i Passarta, na rzeczy od Marmona czekałam 7 dni
Z tego co czytam miałam, szczeście, bo było wszystko, poza tym, że Passart zamiast kamieni 25 mm przysłał mi 20 mm, ale akurat pasują, więc nie reklamowałam ![]() Jakość odpowiada cenie ![]() Kupiłam też coś u CJ i czekam już dwa tygodnie, kilka dni temu zapewniali, że przesyłka jest w drodze i cisza, a to zamówienie jest mi akurat mocno potrzebne ![]() widzę, że komentarze wystawiają im ludzie, którzy zrobili zakupy tydzień przede mną i tydzień po mnie, więc to rosyjska ruletka...ale następnym razem będę wiedziała, że nic strategicznego nie warto u nich zamawiać i będę ich unikać jak ognia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
BAN stały
|
ech, Costume, kumpela się na nich z leksza wkurzyła, bo zrobiła zamówienie na początku tygodnia, i po tym jak już wpłacila kasę i dostała na mejla info o zmianie statusu, to poinformowali także, że zamówienie realizują do 6 dni roboczych.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Zadomowienie
|
nie to formu
![]()
![]() |
#1584 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Btw,dzisiaj przyszła paczucha od Elizy.Fajnie,że przed weekendem.Towar ok,kamulce ok,szkło weneckie w porządku.Ale jednak pogorszyli się i w obsłudze(piękne czasy,jak wysyłali szybko,a teraz do 5 dni roboczych-realizacja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio robiłam zamówienie u CJ- wpłaciłam we wtorek, w piątek paczka była u mnie. Jeszcze całego zamówienia nie sprawdziłam, ale jak na razie wszystko ok- szkło ładniutkie, przekładki ok. Tyle co na minus to dostałam zwrot kasy bo 7 kupionych akcesoriów nie było
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie dostałam kilku rzeczy od CJ z takim samym wytłumaczeniem, za 11zł jakoś chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No i przesyłka dotarła. Swarki super. Srebro też. Mogę polecić z czystym sumieniem. Jestem zadowolona. Na przesyłkę czekałam 5 dni od zakupu ale w tym był weekend. Więc z terminowością też ok.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Rozeznanie
|
To pewnie jutro będzie u Ciebie. Ja kupiłam w środę i w środę zrobiłam przelew.
![]() |
#1590 |
Raczkowanie
|
wrrr...wkurza mnie ta poczta no, jeszcze nie doszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.