|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Silver shampoo
Hej, czy może ktoras z Was stosowala silver shampoo?
Jesli tak, to z jakimi efektami? Bo wlasnie dzis sobie zakupilam ten specyfik i zamierzam go uzyc, tylko troche obawiam sie ze wyjda mi fioletowe wlosy
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Silver shampoo
Cytat:
![]() pamietaj ze co jakiś czas powinnas robic sobie przerwe
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli nie zostawisz tego szamponu na chwile na wlosach tylko odrazu splukasz to nie wyjda fioletowe
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
silver ma działanie niemal identyczne do fioletowego szamponu Joanny
z tym, że Joanna kosztuje 5,90 a za silver płaciłam u fryzjera bodajże 39,- efekt zależy od tego, jakie masz włosy jeśli masz bardzo rozjasnione i niedawno rozjaśnialaś, nie trzymaj szamponu na włosach tylko po max minucie splucz, te najbardziej rozjaśnione mają tendencję do łapania fioletu jesli masz wloski nie potraktowane rozjaśniaczem ale tylko pofarbowane radzę przytrzymać szampon ok 5 minut- jeśli będziesz go stosowała codziennie masz gwarancję, że kolor nie zżółknie moje wlosy bardzo trudno się rozjaśniają do platyny, i szybko wypłukują do żółtawego ale dzięki tym szamponom mam aż do następnego farbowania srebrny połysk tak naprawdę można z powodzeniem stosować je na ciemne włosy, żeby wybić rudy połysk i zastąpić go zimnym, popielatym do pielęgnacji srebrnych wlsokow moge też polecić odzywkę jagodową artego (500ml za 60- 65zl na allegro) ale też przyzwoita jest Joanna jagodowa (500ml 25- 30zł w hurtowniach) ma tylko bardzo hm.. uciążliwą konsystencję bardzo duzo informacji znajdziesz też o podobnych kosmetykach na KWC
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ja sobie farbuje wloski rozjasniaczem i przewaznie mi zolte wychodza, wiec co drugie mycie stosuje szampon silver i trzymam go gora 5 minut.
Ani razu nie chwycil mi wlosow fiolet - jestem bardzo zadowolona bo zolc zeszla i jest piekna platynka ![]() Oczywiscie efekt tylko do nastepnego farbowania odrostow - pozniej znowu to samo... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Jesli tak, to z jakimi efektami?