|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
chyba rzeczywiscie zbici z tropu, bo wystarczylo moje krotkie "nie, dziekuje" i sobie grzecznie poszli bez szemrania no coz mieli zrobic, jak tu takie diabelskie kocie na nich wyskoczylo |
|
|
|
|
#3092 |
|
Wtajemniczenie
|
lain nie nudzisz się z tymi kotkami
![]() ja wrocilam już od lekarza, będę żyla Niby jakaś lagodna "grypka żolądkowa" mnie dopadla.Szykuje nam się ciekawy weekend, bo w sobotę jedziemy do mojego chrzestnego na imieniny, a to zawsze jest świetna impreza więc nie wyobrażam sobie aby tym razem mialo być inaczej, ciekawe na kogo tym razem wypadnie pelnienie funkcji kierowcy W tamtym roku bylam ja A w niedzielę na kilka godzin będę miala pod opieką bratanicę TŻta, uroczą 4latkę, ktora ponoć ciągle się dopytuje kiedy pojedzie do cioci Asi Nieskromnie stwierdzę, że podbilam jej serce, ku zdziwieniu rodziny, poniewaz wczesniej nigdy z nikim nie chciala bez mamy jechac, i raczej wstydliwa byla.
|
#3093 | ||
|
Zakorzenienie
|
ani troche
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no co... najkrocej ma prawko... niech trenuje tez mam imprezowego chrzestnego moj TZ go uwielbia![]() my chyba w ten weekend pojedziemy ze znajomymi z ktorymi jedziemy do Chorwacji. to bedzie taki pre test przed dluzszymi wspolnymi wczasami TZ juz ma zaklepany wolny poniedzialek, a na weekend przewiduja ladna pogode wiec jednego dnia zrobimy moja 10-godzinna traske (10 godzin samego chodzenia ), a dwa dni bedziemy sie obijac i imprezowac
|
||
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś już jest lepiej, ale wkurzające to jest. Mama mi mówi, żebym wzięła jakieś tam tabletki na to, ale mi się nie chce ruszyc do szuflady Niech sie mój organizm sam broni![]() ![]() Mój chrzesniak jest wstydliwym czterolatkiem, ale sie powoli rozkręca Ale jest takim ślicznym dzieckiem, że normalnie pasuje do cioci
|
|
#3095 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kurczę jak te wakacje lecą szybko ![]() Asiulek wracaj szybciutko do zdrowia Z tymi zaproszeniami to fajnie jak młodzi wpiszą osoby z imienia i nazwiska jeśli jest narzeczeństwo albo związek który dłużej trwa zamiast X z osobą towarzyszącą my tak na pewno będziemy robićCo do wódek u nas będzie Pan Tadeusz
|
#3096 |
|
Wtajemniczenie
|
lain znowu Tatry? O mamo zazdroszczę
Moj chrzestny rowniez to taki typowy jajcarz, juz dawno dawno kazal mojemu TZtowi mowic nie pan tylko wujek, a na jednej z imprez stwierdzil, zeby nie mowil wujek tylko "krzysio" Samoa ja też myślalam, że samo mi przejdzie, ale niestety nie, od soboty boli mnie żolądek i mam nudności, więc stwierdzilam, że lepiej jesli pojdę do lekarza. Też tak zrob jeśli nie będzie ustepować. Zdrowka życzę Centi dziękuję Myslę że będzie coraz lepiej; p.s. podoba mi się bukiet z Twojego avatara szczegolnie kolor
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
znowu
w koncu TZ obiecal 3 wyjazdy w Tatry musi sie wywiazac tym razem wejdziemy z Gasienicowej na Krzyzne, a stamtad zejdziemy do Pieciu Stawow ![]() Cytat:
![]() ide sie zrobic na bostwo a potem bede malowac pazurki u rak, bo w koncu udalo mi sie troche je zapuscic i jeszcze nie zlamac
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-22 o 12:25 |
|
|
|
|
#3098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trasa super
|
|
#3099 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale rodzice dzisiaj wyjeżdżają z Zakopanego, więc mnie przestaną wkurzać codziennie mmsami
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Zadomowienie
|
co do kotów to nasza Tiffany robi dokładnie tak samo
Ja jeszcze nie słyszę, jak on wraca a ona już pod drzwiami i zawsze ta osoba która otwiera drzwi nie wejdzie do domu zanim nie usłyszy z drugiej strony '"już" co oznacza "złapałem/am kota" ![]() pamiętam jak pierwszy raz nam zwiała to nawet nie zauważyliśmy. Wrócił z uczelni, rozmawiamy, nagle pytanie gdzie jest kot i ja mówię, że sprawdzę na klatce... Siedziała parę schodów niżej przerażona zwinięta w kulkę...od tego czasu jej się nie udało zwiać ![]() a to zaproszenie z Osobą towarzyszącą mnie jakoś nie szokuje...byłam tylko na dwóch weselach, z byłym facetem i nawet nie pamiętam jak byłam zapisana i czy w ogóle, raz to było wesele kuzynki i mnie znała a raz kumpel z pracy. Nie jest to optymistyczne założenie, ale niezależnie od tego jak długi byłby związek wszystko może się rozpaść przecież i moim zdaniem dopuszczalne jest napisanie neutralne... choć idąc tym tonem rozumowania małżeństwa też trzeba by zapraszać osobno bo mogą się rozwieść do tego czasu A skoro już zaproszenia na studniówkę były imienne dla osób towarzyszących to na ślub tym bardziej
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce mi sie iśc do lekarza Ajk mi do jutra ni eprzejdzie to zaczne sie martwic A co Ci lekarz powiedział? Dał Ci to co jest dostepne w aptece?Bo ja mam różne specyfiki własnie bez recepty to jak lekarz daje to samo to bez sensu sie fatygowac.---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Patrzcie jaka ładna suknia http://www.allegro.pl/item694349681_...jsza_wawa.html zdecydowanie bardziej wole je ogladac na kobietach niż modelkach, bo widac czy suknie jest faktycznie ładna Ta mi sie na modelce nie spodobała a na tej pani wyglada ładnie Ale zabawny tekst w tej aukcji - że suknie w bardzo dobrym stanie, bo wesele było w eksluzywnym hotelu
|
|
#3102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki witam was w bardzo dobrym humorze bo dziś miałam bardzo udany wypad na miasto i jeszcze bardziej udane zakupy
![]() będę musiała zabrać ze sobą tżta i moze razem jakoś nam się umysł rozjaśni póki co wymysliłam nową wizje kolorystyczną kuchni miała być czerwono-fioletowa ale będzie srebrnometaliczno-cytrynkowa-->nie mylić z żółtym!!! cytrynkowa taka jak są motylki cytrynki widziałam dziś taką i w połączeniu z metalicznymi srebrnymi sprzętami AGD i ładnymi drewnianymi mebelkami było bosko-może opis nie brzmi zbyt zachęcająco ale spróbuję zrobić i urządzić kuchnię tak jak widziałam na obrazku i wtedy wam zrobię zdjęcie i pokażę mam nadzieję że tż lubi optymistyczny cytrynkowy kolor ale się cieszębyłam dziś w aparcie zanieść zgłoszenie na kartę stałego klienta i patrzyłam na "nasze" obrączki i teraz są za 575zł sztuka, a były za 709zł więc póki co cena poszła w dobrym kierunku ale wkurzę się jak za rok będą kosmicznie drogie
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesli wziac pod uwage,że kot mojej sasiadki co drugi dzien stal na naszym oknie balkonowym to zdecydowanie koty to wedrowce
Chcialam tylko przypomniec, ze mieszkam na 6 pietrze :d Kiedys na Boze Narodzenie mialysmy z mama niesamowity ubaw. Owy kot przypedalowal przed Wigilia do nas do domu bodaj chyba 22 czy 23 grudnia tak pozno wieczorem ciemno bylo juz 22 godzina Patrze a za oknem ruda postorka no to wpusilam No bo wiadomo zimno i tak dalej (W wannie w lazience plywal karpik) Kot zrobil obchod calego mieszkania ażw końcu dotarł do łazienki. No to my z mamą skradamy się na paluszkach cichutko.. żeby zobaczyć co ten kot tam zainterakcjuje z tą rybą. Modlił siędo tej ryby jakiś czas ażw końcu naszykował sięi chciał ją łapąwytrącić (czy coś) a ta ryba jak nie zacznie wierzgać strzeliłą razi drugi pluska w wodzie.. a kot Już nie wszedł potem do łazienki wcale Cytat:
U mnie koty czasami lądują pare pięter niżej i nikt nie psykuje Z kotami to choćbyś nie wiem jak musiała być drętwa nigdy nie będziesz się nudzić.. zwłaszcza z maluchami Zaraz Kaśka to dopiero ma wrócić dziś... gdzie ona teraz wejdzie, pewno dopiero sięwybierają w drogę powrotną
|
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak macie wolną kasę może kupcie już te obrączki skoro róznica taka spora.Patrzcie jaka kicha: http://www.allegro.pl/item683522321_...kcja_2009.html http://www.allegro.pl/item693373206_...2009_r_36.html
|
|
#3106 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas to tak różnie,ogólnie nie ma problemów ale właśnie ta sąsiadka to oburzona na widok kotaJehowy się przestraszyły ![]() Cytat:
ładna sukienka![]() też ten tekst przeczytałam |
||
|
|
|
#3107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziarsko sobie maszeruje i zwiedza choc pewno przez noc to juz cala klatke i kazda wycieraczke zdazyl zwiedzic ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3108 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cytrynkowy plus metaliczny -będzie ładnie tylko czy Twojemu TŻ się spodoba?![]() Cytat:
![]() no sąsiadka dziwna,przecież nic jej nie zrobił ten kot ![]() patrzcie na te sukienki http://www.allegro.pl/item687768677_...slubna_38.html http://www.allegro.pl/item693335232_...ryginalna.html |
||
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
MOja kotka to strasznie boi sie wychodzić na dwor.. co dość dziwne bo moja ciocia znalazla ja przy smietniku. Teraz jak my zabieramy ja na dzialke to na klatce schodowej jest koncert na sto fajerek bo kot wychodzi i drze sie jakby co najmniej chcieli kota zabic Raz to ażsasiadka wyskoczyla czy aby cos sie jakiemus malemu dziecku nie dzieje zlego bo taki placz
Co do pierwszej sukni No suknia extra jeśli chodzi o Ciebie.. nawet dziewczyna taka ciut podobna :P ale dla mnie calkowicie odpada.. bo ja zamala a poza tym ja i rybka to jak rudi szubert i slowo szczuplyA wiecie co dzis postanowilam sie przejsc przez nasz kielecki deptak i zajrzalam do jubilera Sliczne obraczki ( u mnie na dloni cudnie wygladaly) i tylko 1100 zł za komplet z grawerem Pytam pani jak dlugi moze byc grawer ( bo z reguly ograniczaja ilosc znakow) a ona do mnie ilosc znakow dowolna tyle ze trzeba pamietac, ze im wiecej textu tym mniesza czcionka Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-22 o 13:24 |
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba mial lek przestrzeni. w kazdym badz razie juz nie zmuszalam go do wychodzenia... po co kota meczyc. jak lubi to niech sobie ciagle siedzi w domu![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() zastanawiam sie co trzeba miec w glowie zeby sie tak odstawic na swoj slub
|
||
|
|
|
#3111 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
ale mnie to jakoś obeszło, tylko TŻ się zasmiała że mogą wziąźć kogokolwiek skoro napisano że z os, tow.
|
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem rozwaliła mnie ta suknia I w ogole powiem Wam, ze jakos tak kompletnie mi nie lezy taka stylizacja i te buty o bleeee |
|
|
|
|
#3113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten wcześniejszy tekst odnośnie tego, że suknia jest w dobrym stanie bo wesele bylo w luksusowym hotelu - powala
|
|
#3114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żart nigdy w zyciu
|
|
|
|
|
#3115 |
|
BAN stały
|
No jak dla mnie te suknie są też brzydkie,tzn niepodobają mi się.
A co do tej sukni z opisem,że suknia w idealnym stanie,bo wesele było w eksluzywnym hotelu,rozbroiło mnie na łopatki. ![]() http://www.allegro.pl/item683481446_...roz_36_38.html o fujj. :/ |
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3117 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 |
|
BAN stały
|
kubusewa.
|
|
|
|
#3120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o matko słodka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

A Jehowi pewnie zbici z tropu
chyba rzeczywiscie zbici z tropu, bo wystarczylo moje krotkie "nie, dziekuje" i sobie grzecznie poszli bez szemrania 

W tamtym roku bylam ja
A w niedzielę na kilka godzin będę miala pod opieką bratanicę TŻta, uroczą 4latkę, ktora ponoć ciągle się dopytuje kiedy pojedzie do cioci Asi
Nieskromnie stwierdzę, że podbilam jej serce, ku zdziwieniu rodziny, poniewaz wczesniej nigdy z nikim nie chciala bez mamy jechac, i raczej wstydliwa byla.
Dziś już jest lepiej, ale wkurzające to jest. Mama mi mówi, żebym wzięła jakieś tam tabletki na to, ale mi się nie chce ruszyc do szuflady
my tak na pewno będziemy robić