Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-22, 18:35   #181
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
No ja wlasnie wiem juz jakie łozeczko bede zamawiac do tego posciel,rozek przescieradełko wszystko zamowie na all u jednego sprzedawcy ma takie komplety wiec to akurat juz wiem jakie bede chciala,a wiem ze dobre gatunkowo i w ogole fajne bo kolezanka rodzila 2 tyg temu i chwile przed porodem to zamawiała a ze bylam u niej i widzialam to jestem pewna ze fajne
No to wrzuć linka i pokaż, może coś zgapię od Ciebie, skoro sprawdzone

Jeśli chodzi o wózki to i tak trzeba je zobaczyć na żywo, przecież muszę sprawdzić, czy będę dobrze z danym modelem wyglądała

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 18:47   #182
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
No to wrzuć linka i pokaż, może coś zgapię od Ciebie, skoro sprawdzone

Jeśli chodzi o wózki to i tak trzeba je zobaczyć na żywo, przecież muszę sprawdzić, czy będę dobrze z danym modelem wyglądała

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=651959070

Ja Brombusiu tez chce najpierw poszukac w necie pozniej zobaczyc go na zywo no i zobacze jak cenowowyjdzie,jak na all bedzie duzo taniej to zamowie na all a jesli bedzie mala roznica to kupie w sklepie normalnie ale najpierw obowiazkowo musze wybranym przez siebie pojazdem pojezdzic ,obejrzec go,pomacac itp

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=686402876

i jeszcze jedno Brombus

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...726736#gallery

albo jeszcze takie

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 18:47   #183
brombusia
Zakorzenienie

Jak zwykle dostałam oczopląsu od tej pościeli
Śliczna jest. Wybrałaś już jakiś konkretny wzór?

Stary 2009-07-22, 18:53   #184
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

a my wlasnie wybieramy posciel dla Adriana

dla mlodego juz bedzie po Adim.. jakas mu jeszcze dokupie

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 18:54   #185
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zwykle dostałam oczopląsu od tej pościeli
Śliczna jest. Wybrałaś już jakiś konkretny wzór?
Z tego pierwszego linka chyba sie skusze na dzidziusie kremowe albo kaczuszki zolto niebieskie lub misie na falbance niebieskie
a w sumie to jest tyle tych wezorow ze az za duzo

Chyba pozwole tz zadecydowac ostatecznie i z trzech moich typow niech wybierze 2 i wtedy zamowie sobie przy okazji druga posciel na zmiane

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-07-22, 18:55   #186
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki Ja nawet nie mam siły Was dokładnie czytac, tylko tak przeleiałam, jutro rano dokładnie poczytam.
W każdym razie jestem po dzisiejszym dniu padnieta. Tak, że Konspiracjo witaj w klubiea ja nawet odpoczywałać sie starałam, ale wychodzilam do kslepu, wyniosłam dwa razy smieci i znów to wejście na 3 pietro
Praktycznie dotrzymywałam tacie towarzystwa. I w ogóle zmieniłam kolor dziecinnego pokoju mojej Malutkiej. Wczesniej miałby jsny fiolet a jest róz (nie taki oczo**bny) ale rózowy. Tato moj stwierdzil, że to kolor barbie i w sumie dla dziewczynki mi taki przypasował a sam mi przywiózł kilka kolorów farb.

Tak strasnzie chciałabym, żeby juz był koniec i żebysmy sie mogli wprowadzic. A teraz moj Tz ze swoim tata kończa robic panele. Mozeeeee w sobote skonczymy, ale wprowadzimy sie pewnie w przyszlym tygdoniu. Ale juz blizej niż dalej. Jestem pod wrazeniem mojego taty-zero wtracania i jesczez jak radzi i mowi, ze to postara sie zalatwic czy to czy tamto

Sexy bodyna pewno sie pogodzicie z Tz, no czasem tak bywa, że ludzie sie kłoća. Ja tez nie potrafie reki pierwsza wyciagnac, mam wrecz taka nature, ze pisze smsy i wylewam wszytskie zale do swojego Tz, dopoki nie dostane od niego odp ze żaluje, że coś zrobił

Jutro zaczynam 20 tydzien a mój brzusio jest mikro i nie czuje ruchów dzidzi, no czego, czego? i to już nie jest smieszne, juz sie ze tak powiem na chama wsluchje a tu nic nie ma

Gucia gratuluje Ci, ale jeszcze nie wiem co, musze doczytac

ale długi post zem trzasła...

aa witaj Bravurko, myslalam osttanio o Tobie i tak pomyslałam, że w szpitalu jestes MOCNO TRZYMAM KCKIUKI

A KTO JUTRO IDZIE DO LEKAZRA MARTAN I MALINKA???TO JUTRO SIE DOWIEMY KOLENYCH PŁEĆKÓW :d

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-22 o 18:58
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 19:01   #187
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki Ja nawet nie mam siły Was dokładnie czytac, tylko tak przeleiałam, jutro rano dokładnie poczytam.
W każdym razie jestem po dzisiejszym dniu padnieta. Tak, że Konspiracjo witaj w klubiea ja nawet odpoczywałać sie starałam, ale wychodzilam do kslepu, wyniosłam dwa razy smieci i znów to wejście na 3 pietro
Praktycznie dotrzymywałam tacie towarzystwa. I w ogóle zmieniłam kolor dziecinnego pokoju mojej Malutkiej. Wczesniej miałby jsny fiolet a jest róz (nie taki oczo**bny) ale rózowy. Tato moj stwierdzil, że to kolor barbie i w sumie dla dziewczynki mi taki przypasował a sam mi przywiózł kilka kolorów farb.

Tak strasnzie chciałabym, żeby juz był koniec i żebysmy sie mogli wprowadzic. A teraz moj Tz ze swoim tata kończa robic panele. Mozeeeee w sobote skonczymy, ale wprowadzimy sie pewnie w przyszlym tygdoniu. Ale juz blizej niż dalej. Jestem pod wrazeniem mojego taty-zero wtracania i jesczez jak radzi i mowi, ze to postara sie zalatwic czy to czy tamto

Sexy bodyna pewno sie pogodzicie z Tz, no czasem tak bywa, że ludzie sie kłoća. Ja tez nie potrafie reki pierwsza wyciagnac, mam wrecz taka nature, ze pisze smsy i wylewam wszytskie zale do swojego Tz, dopoki nie dostane od niego odp ze żaluje, że coś zrobił

Jutro zaczynam 20 tydzien a mój brzusio jest mikro i nie czuje ruchów dzidzi, no czego, czego? i to już nie jest smieszne, juz sie ze tak powiem na chama wsluchje a tu nic nie ma

Gucia gratuluje Ci, ale jeszcze nie wiem co, musze doczytac

ale długi post zem trzasła...

aa witaj Bravurko, myslalam osttanio o Tobie i tak pomyslałam, że w szpitalu jestes

Domi no to faktycznie juz blizej niz dalej i niedługo pewnie sie wprowadzicie juz do siebie,głowa do gory,teraz jest nieprzyjemnie i meczace to remontowanie jest ale jak juz bedzie po wszystkim i bedziecie sami to wtedy juz bedziesz zadowolona i szczesliwa

A co do ruchow pamietasz jak ja panikowalam ze jeszcze nic nie czuje itp ??Poczekaj jeszcze troszke moze twoja corcia to maly leniuszek i nie chce jej sie ruszac za bardzo,jeszcze nie raz dostaniesz takiego solidnego kopniaka w zebro ze przypomna ci sie czasy jak mala jeszcze spokojna była -tak wlasnie jest u mnie i az sie boje co bedzie pozniej

Dobra spadam po ta kasiorke bo sie wcale nie wybiore i bede musiala leciec jutro przed lekarzem

Domi ja tez jutro mam wizyte na 11-30 wiec prosze o trzymanie kciukasow,no u mnie plec juz znana ale oczywiscie bede chciala zeby ginka potwierdzila ze nadal miedzy nozkami moje dziecie ma siusiaka i ze mu czasami nie odpadł

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Edytowane przez kachula27
Czas edycji: 2009-07-22 o 19:02
Stary 2009-07-22, 19:09   #188
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi no to faktycznie juz blizej niz dalej i niedługo pewnie sie wprowadzicie juz do siebie,głowa do gory,teraz jest nieprzyjemnie i meczace to remontowanie jest ale jak juz bedzie po wszystkim i bedziecie sami to wtedy juz bedziesz zadowolona i szczesliwa

A co do ruchow pamietasz jak ja panikowalam ze jeszcze nic nie czuje itp ??Poczekaj jeszcze troszke moze twoja corcia to maly leniuszek i nie chce jej sie ruszac za bardzo,jeszcze nie raz dostaniesz takiego solidnego kopniaka w zebro ze przypomna ci sie czasy jak mala jeszcze spokojna była -tak wlasnie jest u mnie i az sie boje co bedzie pozniej

Dobra spadam po ta kasiorke bo sie wcale nie wybiore i bede musiala leciec jutro przed lekarzem

Domi ja tez jutro mam wizyte na 11-30 wiec prosze o trzymanie kciukasow,no u mnie plec juz znana ale oczywiscie bede chciala zeby ginka potwierdzila ze nadal miedzy nozkami moje dziecie ma siusiaka i ze mu czasami nie odpadł

Pamietam doskonale, własciwie Ty i Zaharia pisalyscie, że nie czujecie ruchow, ciekawe jak tam Zahariaa Ty Kasia kiedy w końcu poszlulas ruchy?
a i wcale nie uwierze, ze szczupłe osoby czuja szybciej ,to ja powinnam naprawde juz w 15 tyg poczuć
Najgorsze sa te remonty w taki upał, nie wie jak Wy, ale jaj uz sie modle o deszcz.

Czy w taki upał Mamusie Wy tez jecie mniej?ja tylko pije litrami, a malo jem

Stary 2009-07-22, 19:11   #189
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

A KTO JUTRO IDZIE DO LEKAZRA MARTAN I MALINKA???TO JUTRO SIE DOWIEMY KOLENYCH PŁEĆKÓW :d
No to fajnie, że już niedługo się wprowadzacie. No i gratuluję takiego Taty
Malinka miała wczoraj wizytę.

Cytat:
za jutrzejszą wizytę i żeby siusiak był na swoim miejscu

Oczywiście siedzę na Allegro teraz i oglądam pościel, już mnie głowa boleć zaczęła, a mówią że "od przybytku" nie boli

Stary 2009-07-22, 19:15   #190
domi7ks
Zakorzenienie

No własnie kachulka TRZYMAM KCIUKI nie może nie moze nic odpaśc, ma byc chłopczyk

Stary 2009-07-22, 19:15   #191
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od kilku dni jem mniej, bo mnie szczęka boli
A tak na serio, jak jest upał, to się tak nie chce jeść, to normalne, więc się tym nie martw. Co do picia, to dobrze, że dużo pijesz, też zdrowo, chyba że colę ?
Ja staram się wypić jedną butelkę wody mineralnej dziennie, plus w ciągu dnia jakieś herbaty, sok , a wieczorem zazwyczaj szklanka mleka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 19:18   #192
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od kilku dni jem mniej, bo mnie szczęka boli
A tak na serio, jak jest upał, to się tak nie chce jeść, to normalne, więc się tym nie martw. Co do picia, to dobrze, że dużo pijesz, też zdrowo, chyba że colę ?
Ja staram się wypić jedną butelkę wody mineralnej dziennie, plus w ciągu dnia jakieś herbaty, sok , a wieczorem zazwyczaj szklanka mleka.

nie nie, coli nie zazwyczaj wode niegazowaną albo sok albo jakis marchewkowy sok i tez wieczorem mleczko, czasem nawet dwie szklanki Mi teraz chyba idzie wiecej niz jedna butelka, jestem spragniona jak na pustyni

Stary 2009-07-22, 19:38   #193
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Malinka miała wczoraj wizytę.
Dzięki Brombusia za sprostowanie- widzę że kontreolujesz sytuacje

Ja trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i czekam na wiadomości

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Sex Body przełam sie i pogadaj z TZ- szczera rozmowa zawsze pomaga wyjaśnicie sobie wszystko- a potem jest tak miło- przeciez na pewno sie kochacie a kryzysy i gorsze dni są wszedzie... nie ma sie co denerwować tylko sprawe trzeba jak najszybciej wyjaśnić. Pamietaj ze facet wielu rzeczy nie potrafi sie domyśleć- chociaż dla nas wydają sie takie oczywiste- musisz mu wprost powiedzieć co czujesz, czego oczekujesz od niego, czego ci brakuje itd

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Kropcia chcialam wpaść ale adresu imprezy mi nie podałaś- no wiec bacik schowaj ale faktycznie bedzie trzeba sie spotkać- moze uda sie jeszcze Dudziakowa zwerbować jak sie u niej wszystko ustabilizuje

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Agusia ale za tą nieobecność to zdjęcie brzuszka nam sie należy poza tym jako pierwsza na liście masz prawo chwalić się swoim brzusiem
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 19:59   #194
belladonna78
Raczkowanie

a ja zjadłam śledzie i kładę się do łóżka, bo straszliwie dzisiaj wymięknieta jestem, mialam dzisiaj iść do lekarki po zaświadczenie o ciąży (w końcu muszę dostarczyć, już widać przecież - chociaż o tyle dobrze, że jestem w innym budynku niż szefostwo, więc na razie luzik) i przede wszystkim po to, żeby zapisała mnie na usg.

Ostatnio jak byłam 1 lipca, to coś jej się z tygodniami pomyliło, i zamiast zapisać mnie za 4, to mnie za 5 tygodni zapisała. czyli na 5 sierpnia. a ja od 8 na urlop chciałam jechać!!!! Więc jak się do niej za tydzień nie wybiorę (w przychodni jest raz w tyg., reszta w szpitalu) to najwcześniej bym miała usg 12tego sierpnia, i parę dni niepotrzebnie straconych itd.
No tak, i to co chciałam powiedzieć... dziś byłam na tyle zmęczona, że po prostu nie dałam rady tam pojechać - ale za tydzień to już totalny mus!!!

Tak więc idę spać, bo zaraz nosem w klawiaturę zaryję

BARTŁOMIEJ URODZIŁ SIĘ 14.01.10 O 12.12
belladonna78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:04   #195
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Kropcia chcialam wpaść ale adresu imprezy mi nie podałaś- no wiec bacik schowaj ale faktycznie bedzie trzeba sie spotkać- moze uda sie jeszcze Dudziakowa zwerbować jak sie u niej wszystko ustabilizuje
ale ze mnie frajer pompka

jak Dudziak bedzie z mlodym na nogach juz to tez sie nie wymiga

ja chyba jako jedyna nie jem mniej..
jak robie sie glodna to musze zjesc od razu bo jak nie to zaraz kreci mi sie w glowie, jest mi slabo i trzesa mi sie rece i nogi
najlepszy w takich sytuacjach jest snickers

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-07-22 o 20:05
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:09   #196
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

A ja tam sledzi nie lubie wiec ich nie jem zreszta wogole nie przepadam za rybami, przed ciaza to jadlam taka smazona a teraz nawet taka mi nie podchodzi ja też jem mniej w te upaly taki ukrop ze tylko pije pije i pije

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
ale ze mnie frajer pompka

jak Dudziak bedzie z mlodym na nogach juz to tez sie nie wymiga

ja chyba jako jedyna nie jem mniej..
jak robie sie glodna to musze zjesc od razu bo jak nie to zaraz kreci mi sie w glowie, jest mi slabo i trzesa mi sie rece i nogi
Ja ostatnio ze slodyczy to wcinam te czekoladki kinder z nadzieniem mlecznym juz mi sie skonczymy i jak Tz bedzie wracal z pracy to ma mi kupic

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:15   #197
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Dzięki Brombusia za sprostowanie- widzę że kontreolujesz sytuacje
Nie ma sprawy, Bromba zawsze na posterunku

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Zabolało mnie na samą myśl

Stary 2009-07-22, 21:30   #198
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:

Co do Dudziakowej to rzeczywiście już się kilka dni nie odzywa, no cóż będziemy nękać Tarasię, żeby się z nią skontaktowała.

Dziewczyny, zapisałam się do szkoły rodzenia
Na koniec września
dopiero teraz udało mi się wpaść na wizaz. dzisiaj dzień pełen emocji...
urwała mi się linka od sprzęgła i kuzyn mnie holował 35 km
na szczęście to nic wielkiego ale stres był, i to w taki upał....

do dudziakowej napiszę jutro, bo teraz już późno.

u mnie szkoła rodzenia zaczyna sie dopiero w listopadzie

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 22:09   #199
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietam doskonale, własciwie Ty i Zaharia pisalyscie, że nie czujecie ruchow, ciekawe jak tam Zahariaa Ty Kasia kiedy w końcu poszlulas ruchy?
a i wcale nie uwierze, ze szczupłe osoby czuja szybciej ,to ja powinnam naprawde juz w 15 tyg poczuć
Najgorsze sa te remonty w taki upał, nie wie jak Wy, ale jaj uz sie modle o deszcz.

Domi ja pierwsze bulgotki poczulam tak w 19 tygodniu ale juz takie pierwsze kopniaczki to poczulam ostatnio po usg czyli to byl 22,5 tydzien,teraz maly wierci sie i kreci jak nakrecony hihih

Tarasie to mialas przygode z autem,jak ja nie lubie takich niespodzianek

Brombusia a ogladaj ogladaj te poscielki ja tez tylko ostatnie czasy siedze na all i wypatruje,szukam,ogladam etc

No wlasnie Aga wrzucilabys nam aktualnego brzucha

A ja poszlam po kasiorke a ze bankomat byl nieczynny to weszlam do bankomatu do tesco i bardzo dobrze....bo patrze a tam przeceny na ciuchy 30,50,70 % wiec sie ucieszylam bo przy okazji zakupilam sobie 3 pary spodenek!!!2 pary drecholkow bo bede potrzebowac do szkoly rodzenia i mialam w planach wlasnie wybrac sie na zakupy i jakies kupic no i super fajna pare rybaczek i wszystko za polowe ceny takze za 80 zł załapalam sie na 3 pary spodni

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-07-23, 06:30   #200
bravurka
BAN stały

bardzo dziękuje wszytkim za kciuki są nam teraz bardzo potrzebne
jakoś rano wstałam bo i tak prawie całą noc nie spałam wszytko mnie bolało ale teeraz już lepiej choc i tak ogolnie samopoczucie fatalne. ale wole być w domu niż w szpitalu. wstaje tylko tyle co do łazienki a dzwigać nie powinnam wiecej niz tylko podnieść szklanke wody żeby się napić czy coś w tym stylu. ale warto żeby z dzidzi było wszytko dobrze. pewnie mały i tak urodzi się wczesniej ale chciałabym chociaz doczekać 35 tygodnia.
a mój Tż to tak przy mnie skika i obchodzi się ze mną jak z jajkiem nawet do łazienki chce mnie nosić... troche przesadza ze wszytkim ale narzekac nie moge...
najgorsze są te upały dla mnie to ogolnie tragedia.... pije kilka butelek wody dziennie...
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 07:45   #201
brombusia
Zakorzenienie

Witajcie Brzuchatki
Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
urwała mi się linka od sprzęgła i kuzyn mnie holował 35 km
na szczęście to nic wielkiego ale stres był, i to w taki upał....
Ale miałaś przygodę

Cytat:
A ja poszlam po kasiorke a ze bankomat byl nieczynny to weszlam do bankomatu do tesco i bardzo dobrze....bo patrze a tam przeceny na ciuchy 30,50,70 % wiec sie ucieszylam bo przy okazji zakupilam sobie 3 pary spodenek!!!2 pary drecholkow bo bede potrzebowac do szkoly rodzenia i mialam w planach wlasnie wybrac sie na zakupy i jakies kupic no i super fajna pare rybaczek i wszystko za polowe ceny takze za 80 zł załapalam sie na 3 pary spodni
Przecena mówisz , może bym się przejechała?
Tyle, że ja kiedyś w tesco spodnie dresowe kupiłam, to po 1 praniu zrobiły mi się za krótkie i jakoś tak odstawały na biodrach
I rybaczki takie nieciążowe kupiłaś? Ja w nieciążowe już brzucha nie zmieszczę
bravurka leż, odpoczywaj, uważaj na siebie, a wszystko będzie w porządku.

Stary 2009-07-23, 07:56   #202
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez sie musze wybrac na zakupy, bo nie mam w czym chodzic

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
bardzo dziękuje wszytkim za kciuki są nam teraz bardzo potrzebne
jakoś rano wstałam bo i tak prawie całą noc nie spałam wszytko mnie bolało ale teeraz już lepiej choc i tak ogolnie samopoczucie fatalne. ale wole być w domu niż w szpitalu. wstaje tylko tyle co do łazienki a dzwigać nie powinnam wiecej niz tylko podnieść szklanke wody żeby się napić czy coś w tym stylu. ale warto żeby z dzidzi było wszytko dobrze. pewnie mały i tak urodzi się wczesniej ale chciałabym chociaz doczekać 35 tygodnia.
a mój Tż to tak przy mnie skika i obchodzi się ze mną jak z jajkiem nawet do łazienki chce mnie nosić... troche przesadza ze wszytkim ale narzekac nie moge...
najgorsze są te upały dla mnie to ogolnie tragedia.... pije kilka butelek wody dziennie...
Oszczedzaj sie i odpoczywaj

Cytat:
Witajcie Brzuchatki
.
czesc Brzuchatka

Stary 2009-07-23, 07:57   #203
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Kachula 3 mam kciukasy z awizytke dzisiejsza!! * a fotki brzuchola? mhm;p mam robione miesiac temu wiec prosze bardzo moze dzisiaj uda mi sie jakies aktualne zrobic to tez wam wieczorkiem wrzuce*

Sukces! dzisiaj w nocy nie wstalam ani razu siusiu! nawet nie wiecie jak mnie to nocne wstawanie meczy;p i w ogole mam jakies okropne sny ostatnio.. dzisiaj mialam ze mojego tz pobili;p

My wlasnie wzielismy malutki kredyt zeby pokupywac najpotrzebniejsze zeczy dla maluszka juz sie nie moge tych zakupow doczekac:d we wro jest taka fajna hurtownia gdzie sa w miare niskie ceny wiec moze jutro sie wybierzymy na duuuze zakupy

Ktos tu pisal ze jak dzidzia nie kopie to je slodycze i kopie a u mnie jest tak ze jak nie kopie to postukam troche w brzuszek i oddaje;p moj tz sie zawsze z Fifim tak bawi;p cos mialam jeszcze pisac ale umklo mi jak zwykle dobra moze sobie jeszcze przypomne..

a oto zdjecia z 22 tygodnia czyli miesiac temu (haha uchwycilam mojego tzcika) ejj nie dodaly sie!:/

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-23, 08:01   #204
domi7ks
Zakorzenienie

witaj Agusia to czekamy na zdjecie

Ja dzis odpoczywam, kolo 14 ide z tata na mieszkanie a potem po pracy przychodzi Tz i trezba podzialac troche, bo ja myslalam, ze do soboty juz sie wyrobimy z remontem, ale jesczze w poniedzialek moze cos byc:/ i tak sie przeprowadzka przedluza. A jeszcze trzeba zamowic rzeczy i kupic niezbedne do zamieszkania. Bo narazie mamy na oku tylko pralke i lodowke. Chcicalam dzis lub jutro pojsc zamowic

I znow jest takie gorąco

Stary 2009-07-23, 08:14   #205
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

prosze zdjecia;p nawet moj tzcik sie zalapal;p 22 tydzien miesiac temu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SNC00808.jpg (200,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SNC00810.jpg (170,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SNC00818.jpg (175,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SNC00822.jpg (153,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SNC00826.jpg (172,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SNC00828.jpg (178,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SNC00815.jpg (152,6 KB, 25 załadowań)

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Stary 2009-07-23, 08:25   #206
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
prosze zdjecia;p nawet moj tzcik sie zalapal;p 22 tydzien miesiac temu
Agusia sliczny brzusio i jakie czereśnie w tle To ja sie już nie dziwie że nie siedzialas przed kompem ostatnio
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 08:29   #207
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Malinko wyslac ci troche ? mam duzo swiezych owockow np. czeresnie wisnie sliwki jablka MALINY:P truskawki poziomki brzoskwinie morele agrest pozeczke.. i reszty nie pamietam;p

Fifi

Stary 2009-07-23, 08:32   #208
brombusia
Zakorzenienie

Agusia super zdjęcia
Ale bym sobie poleżała w takim sadzie

Stary 2009-07-23, 08:35   #209
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Malinko wyslac ci troche ? mam duzo swiezych owockow np. czeresnie wisnie sliwki jablka MALINY:P truskawki poziomki brzoskwinie morele agrest pozeczke.. i reszty nie pamietam;p

ja chce ja chce
Agus sliczny brzusio i duzy a teraz pewnie w 26 tygdoniu jestes?

Ja wklejam moj mikrobrzusio, koniec 19 tyg a nic prawie nie widac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1612.jpg (28,8 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1614.jpg (14,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1615.jpg (27,6 KB, 51 załadowań)

Stary 2009-07-23, 08:38   #210
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wklejam moj mikrobrzusio, koniec 19 tyg a nic prawie nie widac
Jak nie widać, skoro widać
Ciesz się małym brzuszkiem, będzie Ci łatwiej pod koniec ciąży

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości