![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode
orenda tandetne? yhmm... nie chyba nie
![]() ![]() ale kożychowska i bukietw ręku (to jest gold-fish ) mialy suknie ecru/smietankowe ![]() Może macie rację ze wyrazisty lepiej bedzie pasował. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Konto usunięte
|
kliwia - broniłam się już, że ja na bakier jestem z klimatami slubnymi
![]() a takie słodkolandrynkowe zestawienia zawsze mnie bolą ![]() a widzisz nawet - nawet nie wiedziałam, że suknia śmietankowa być może, dla mnie śmietana biała i tyle ![]() za dużo na moje nerwy ![]() kliwia cokolwiek wybierzesz - cudnie będziesz wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
orenda ihihi
![]() Nie obraz sie - ale jak sobie najelejesz to przezroczystej szklanki mleko, a do drugiej smietane 18% albo 36% to one maja inne koloory heh ![]() Bo to jest tak że odcieni bieli jest chyba ze 100 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Rozeznanie
|
kliwiaja mam kolor sukni ivory i myśle że wybiore kolorystyke kwiatow z ostatniego zdjecia jakie dolaczylas
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Konto usunięte
|
kliwia no co Ty
![]() ![]() ja lubię się nowych rzeczy dowiadywać ![]() a z tą śmietaną to masz rację, ale przyznam, że ja o bitej śmietanie myślałam ![]() dziewczyny zastrzelcie mnie... ![]() uwielbiam ten wątek...z jednej strony szkoda że sie niedługo skończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
orenda, to zorbimy nowu, sierpniowe PM juz PO
![]() ![]() ![]() ![]() Kochana a ja bym chciala wiedziec jak Ty bedziesz ubrana w dniu slubu ![]() Poka poka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Konto usunięte
|
iiiii..... ja tu Wasze sukienki przeżywam, bo ja tylko cywilny i w spodniach idę i bez bukietu i na 9 rano i bez prezentów ma być (zobaczymy jak wyjdzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
orenda cywilny tez slub. A z tym wkiatem to przesadzasz, wez sobie chociaz jakiegos badylaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Raczkowanie
|
kliwa śliczna suknia, a według mnie pasuje najbardziej bukiet numer jeden, ale pozostałe też są śliczne, ale pierwszy jest wyrazisty i do białej sukni będzie bardzo ładnie wyglądał
![]() Jej dziewczyny pierwsze sierpniówki za 10 dni staną na ślubnym kobiercu ![]() Kucyk_Truskawkowy ja też się troszkę stresuje,ale tylko samym ślubem, weselem nie bo wiadomo, że nie dogodzi się każdemu. Za to zazdroszczę że spokojnie śpisz,bo mnie nerwy dopadają dopiero przed snem...Nie martw się co pomyślą inni, tylko najważniejsze żebyście wy byli szczęśliwi, zawsze znajdzie się taka osoba której coś nie będzie pasowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ide w bialej sukni ale nie wiem jaki numer tej bieli heheheh z szarymi dodatkami Z bukietem mam problem ![]()
![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
ania pokaz suknie, cos pomyslimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Raczkowanie
|
Mam tylko z 1 przymiarki
Ale wkleje z tym ze gora bedzie z innym kolnierzem bo zmaterialu jak sukienka a nie jak na zdjeciu z organzy i u gory w kolnierzu bedzie jedna albo dwie szere rozxe takie jak u dolu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaa to jest ten boski tył
![]() wg mnie pasowalby zarowno bukiet kulka ale nie za duza, bukiet z tymi wasami na dole, i takie podlozny, ktory trzyma sie jak niemowlaka ![]() Kororystyka raczej dowolna, w zaleznosci od tego jakie kolory Ci sie podobaja, do Twojej karnacji bardziej wyraziste kolory niż pastele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj zmieniłam swój bukiet miałam mieć z 8 cantadesek ecru taki wyciagniety, ale jednak zamówiłam z 10-12 cantadesek ecru tylko, ze w formie kuli. Myslicie, ze bedzie mi pasował?? chce aby był jak najbardziej wygodny, bo i tak z suknia moge miec problemy w kosciele
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1788 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myslalam zeby wziasc bukiet z bialych roz ze srebrnymi dodatkami ale zastanawim sie czy czasami nie zrobic bukietu z pudrowymi rozami bo nie chce byc smutna PM ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
madzia bedzie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Raczkowanie
|
Mi sie kule podobaja
![]() Szukam szukam moze cos znajde Poszperalam troche i bede miala podobny kolnierz jak na zdjeciu ![]()
Jestesmy razem od 14.08.05 ![]() Narodziny Laury 21.07.07 ![]() Zareczylismy sie 24.01. 09 ![]() Slub 1.08.09 ![]() Fasolka 15.05.12 ![]() Edytowane przez anialaura Czas edycji: 2009-07-22 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Zadomowienie
|
Cześć mam mały problem
chyba jeszcze sporo muszę poczytać o bukietach ![]() ![]() Kupiłam dziś na giełdzie róże, żeby poćwiczyć ale coś nie bardzo mi idzie Zrobiłam na próbę taki stożek na klamkę od samochodu, miały być 4 sztuki ale teraz myślę, że z kwiatami będą tylko na tylne drzwi - czyli 2 szt, a na przednie tylko kokardy. Zrobiłam też kwiatek do butonierki, ale jakiś spory mi się wydaje. I pytanie czy kwiatek powinien być włożony do butonierki czy przypięty przed? A bukiet to na razie klapa ![]() zaczynam się zastanawiać czy się nie poddać i nie pójść do kwiaciarni ![]()
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje ![]() ![]() Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2009-07-22 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciwczenie czyni cuda-mistrza Poprawna odpowiedz ponizej ![]() Przypina sie na klapie ![]()
Jestesmy razem od 14.08.05 ![]() Narodziny Laury 21.07.07 ![]() Zareczylismy sie 24.01. 09 ![]() Slub 1.08.09 ![]() Fasolka 15.05.12 ![]() Edytowane przez anialaura Czas edycji: 2009-07-22 o 14:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może i ja jestem w błędzie ![]()
![]() |
![]() |
#1795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
my przy kamizelce i muszniku mamy jeszcze wkładkę do butonierki ale jak kwiatek, to chyba bez tej wkładki, ale różnie już widziałam
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
wczoraj sie o to pytałam w kwiaciarni.
kwiatek przypina sie na klapie. kieszen pozostawiamy pustą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
gosia butonierka nie jest za duza, jest dobra, ale ja bym zorbila cos z lodyzka, bo ona taka obwinieta ta tasma zostac nei moze
![]() Popatrz w necie na rozwiazania do butonierek. A co do bukietu, popatrz na youtube hot to made a bouquet , moze cos Ci sie rozjaśni ![]() albo pokaz co bys chciala miec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez vilya Czas edycji: 2009-07-22 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Konto usunięte
|
vilya - no to super, ja też już się przekonałam, że lepiej pytać u źródła, a nie się denerwować niepotrzebnie
![]() Dziewczęta pierwszo sierpniowe - ostatni "normalny" weekend się zbliża, jak to powiedziałam TZetowi to się zaczął nabijać, że następne to do końca życia już nienormalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.