|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VIII
no dziewczyny, obłowiłyście się znów xD
niektóre rzeczy mogłabym Wam ukraść xD tylko zastanawia mnie jedno...dlaczego za niektóre bluzeczki płacicie tylko np. 2 czy 3zł...dlaczego u mnie nie ma takich cen ;(
|
#1562 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
rozwiałyście moje wątpliwości
|
|
#1563 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bluzeczka jest urocza!!
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() Do klubu jak najbardziej. I też uważam, że najlepiej na 3 zdjęciu ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
#1564 |
|
Przyczajenie
|
A moja najnowsza zdobycz pochodzi ze sklepu vintageShop.pl (taki artystyczny butik z odzieżą vintage) choć vintage nie jest do końca.
Takie okulary niedawno wypuściła Prada http://vintageshop.pl/index.php?page...rodukt_id=8196 |
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
paseczkowa mam niemalze identyczną sukienkę na TWoja 1 i noszę ją jako ciążową
|
|
|
|
#1566 |
|
Raczkowanie
|
Na pierwszym zdjęciu wyglądają śmiesznie
ale na nogach...Spodnie z gumą i napami PROMOD aż 2 zł
|
#1567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby wysprzedaż teraz jest przed nnową dostawą i z bokus po 1 pln i trzecia gratis, swetry od 5 pln a mierzyłam tunike i pytam sie ile a baba mi 15 pln
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, u mnie wszytsko na wycene a z atmo to wychwalaja jak jakieś guru
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za całe 6 zł Dziewczyny CUDEŃKA znajdujecie
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1576 |
|
exmod na urlopie:)
|
Wreszcie miałam chwile i możliwość, żeby cyknąć fotki swoim najnowszym łowom
niestety niektóre kiepskiej jakości, bo mam remont w domu i ograniczenia "pomieszczeniowo-światłowe"![]() Większość z lumpków na wagę właściwie wszystko, poza jedną bluzką, więc nie zawsze znam ceny pojedynczych rzeczy, dlatego czasem będę podawać grupami, jak kupowałam![]() 1. i 2. dżinsy Clockhouse- średnio podobają mi się te przetarcia z przodu, ale że ładnie leżały na mnie to wzięłam prawdopodobnie zrobię z nich rybaczki![]() 3. Czarne proste dżinsy, firmy nie znam 4. "babciowa" spódniczka, która po przewiązaniu paskiem będzie mi służyć za sukienkę ![]() 5. kopertowo zakładana sukienka... na razie noszę ją po domu, bo nie wiem czy nadaje się do wyjścia w niej jak sądzicie? mogę się niej pokazać?![]() Wszystko powyższe + materiałowe cienkie spodnie D. Perkins dla bratowej TŻ kosztowały mnie ok 14 zł :P (wyprzedaż w lumpku na wagę 7zł/kg )Dalej wczorajsze z tego samego lumpka również po 7 zł 6. Sweterek H&M dla siostry TŻ 7. i 8. Narzutka- bolerko... hmm... takie cuś :P In Wear Razem obie rzeczy 3,36 zł 9. Top z koronkami Vila - wycena 8zł 10. Koronka z topu wyżej
|
|
|
|
#1577 |
|
|
1. Pomarańczowa (wpadająca w czerwień) Zara ok 8zł
2. Pomarańczowa torebka zamszowa ok 4 zł (nie wygląda a super pakowna jest )3. Takie tam zabawne szorty w paski ![]() 4. Koszulka z kotem- do spania (3 i 4 razem ok 6zł) 5. Maxi dress dla mamy ![]() 6. Czarna zakładana, z marszczeniem na boku (5 i 6 razem ok 14 zł) 7. i 8. Sztruksowa kurtka MNG ok 16 zł I to chyba na tyle, jakbym sobie jeszcze o czymś przypomniała to wrzuce później chyba pora odpocząć od zakupów... :P
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
moje zeszło tygodniowe zakupki lumpkowe:
1.Zara z obniżonym krokiem - 1 zł 2. Top Shop z kokardką - ok 2 zł 3. Mango tuba - 1 zł 4. szara bluzeczka rękawy bombki ok 3 zł 5. Evie błekitna 3/4 rekaw - 1 zł 6. Spodnie do spania z kokardkami - 5 zł 7. Bluzeczka rekawki marszczone ok 2 zł 8. musztardowa tunika ok 2 zł 9. Beżowa narzutka sweterkowa ok 5 zł 10. DKNY - spodnie albo dresowe albo do spania 4 zł
4.03.2015 r - Emilia nasze największe szczęście Edytowane przez Hottie07 Czas edycji: 2009-07-23 o 13:58 |
|
|
|
#1579 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale mi sie podoba!
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
11. rożowa bluzeczka ok 2 zł 12.Top Shop chce je obciąc na takie do kolan - 1 zł 13. Evie biała bluzeczka ok 3 zł 14. Casche&cache bolerko - 1 zł
4.03.2015 r - Emilia nasze największe szczęście Edytowane przez Hottie07 Czas edycji: 2009-07-23 o 14:00 |
|
|
|
#1581 | ||
|
|
Już oddany nowej właścicielce
sama chętnie bym go przygarnęła, ale niestety jest bardzo szeroki... więc wygląda na mnie jak worek rozmiar na oko to 42/44 ale w dotyku był taki milusi ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Cytat:
a te drugie podkreślone oddawaj :P też takie chcę
|
||
|
|
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny super jak zawsze
![]() To moje wczorajsze bluzki: "zeberka" dla mamy 5zł zielona 6zł malinowa 5zł z kołnierzykiem 5zł Wyłowiłam jeszcze dżinsy ale mokre wiszą na sznurku więc fotka kiedys przy okazji Pozdrawiam
|
#1583 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na mnie tez niestety by nie pasowal
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zadomowienie
|
no to wkońcu ja
![]() 1. koszulka z krówką ;p 4zł 2. sweterek Esprit 8zł 3. spódniczka Denim.Co 10zł 4. kostium Atmosphere, moja największa duma 9zł5. bluzka Atmosphere 19zł |
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
ja na razie trafiłam na jakiegoś longa do legginsów
Marks & Spencer - 4 zł
|
|
|
|
#1586 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kupiłam sobie takiego grzybka na jesien E-vie. Jak myślicie, czy grzybki w tym sezonie będą jeszcze modne i w ogóle jak Wam się podoba? Bo ja mam mieszane uczucia
|
|
|
|
#1588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się czasami uda kupić rzeczy takie tanie jak zamieściłam w tym wątku (str. 47 pierwszy post i chyba str. 48 bądź 49 ). Bo przeważnie również ceny sięgają np. bluzki/topu od 15 zł w zwyż i dlatego lubie polować na lumpeksowe wyprzedaże wtedy rzecz która kosztowała ponad 20 zł można dorwac nawet za 3zł A dzisiaj byłam to kupiłam tylko spodenki na wage z pimkie czarne krótkie, ale z materiału (eleganckie) może zamieszcze zdjęcie, ale nie wiem czy warto bo są zwyczjne Tak się nastawiłam i nic nie było fajnego Hihi za tydzień ponownei się przejade bo ma być dostawa ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Bardzo bardzo bardzo mi się podoba jak nie chcesz chetnie się nim zaopiekuje |
||
|
|
|
#1589 |
|
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Anulusek
Cappucino synestesia martusienka nie wydaje tak duzo,tak jak mowilam sa to ceny 2-5 zl euphorias dziekuje bardzo znowu za mily komentarz zestawy z rzeczami powoli beda sie pojawiac, a co do zastapienia J.Horodynskiej to dla mnie duzy komplement dziekuje Bede robila wszystko pracowac w podobnym zawodzie co J.H.fortepianistka okolice rzeszowa iwus87 TandleRidson marchewkowe pole mam szafe na cala sciane a co sie w niej nie miescie sprzedajemadzioszka assiulka w jakim miescie i ktorym sh kupujesz ? a rzeczywisice dzien dostawy mozna nazwac walkaAgula88 martuchaj nie wiem ile dokladnie razem, bo nie kupowalam tego jednego dnia, ceny okolo 2-6 zl za sztuke cekiny te rzeczy kupilam okolo w przeciagu jednego miesiaca lourose ja w dniu dostawy znajduje bardzo duzo perelek specka89 wykrasana szafa jest spora a siostry nie mam , wiec zapraszam do mnie bede miala z kim w koncu chodzic do sh ( u Ciebie wszystko cudowne ,szczegolnie tunika z haftem i bokserka z kokardka, poza kurtka, nie moj styl )slonko8918 luciolla kas!a paulinaaa candygirl66 vesna84 dziekuje dziewczyny bardzo mi milo ,ze spodobaly Wam sie moje zakupy![]() a to moje skromne zakupy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

INSTAGRAM: 

rozwiałyście moje wątpliwości
) :::
)
ale nie jestem do niej przekonana, czy nie jest ona taka jakby z innej epoki

buu