|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Hello dziewczynki! Witam po przerwie
Tęskniłyście?Samoa, dzięki za linka ![]() Nie odzywałam się, bo Moje Kochanie ma urlop i trzeba to wykorzystać Wczoraj byliśmy u niego, a dzisiaj w Gdańsku. Nawet w morzu się kąpałam ![]() Co do spraw weselnych, to byłam w trzech salonach sukien. Jeszcze nic nie przymierzałam, ale orientowałam się cenowo Na szczęście nie ma tragedii Kasia, widziałam Twoją Carrerę i tak szczerze powiem, że na żywo mnie nie powaliła, ale może dlatego że to była ecru, a nie biała. |
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez spadaja od razu . MOj TZ w ogole nie nosi zadnej bizuani lancuszkow ani nic a jak mu kupilam na gwiazdke kupilam spinki do mankietow ten myslac ze to obraczki (bo byly w takim pudelku) od wejscia krzyczyal ze nie bedzie tego nosil dopiero jak otworzyl oswiecilo go i sie opamiętal |
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i cześć
idę do pracy
|
#3184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ale u nas dzisiaj cieplutko Jadę z siostrą i siostrzenicą i kuzynką nad jeziorko po południu Wczoraj też byliśmy I tż także Ale dzisiaj już w pracy i z nami nie pojedzie Ciężko się rozstać po prawie 10 dniach razem.Cytat:
Zmienianie perony, mówienie, że jakis pociąg już jest na peronie a go nie ma I jeszcze te głupie reklamy, które słychać z głośnikówPamiętam jak kiedyś stałam na 5 peronie, po chwili słysze, że pociąg wjedzie na 6 no to idę tam. a po chwili pociag wjeżdża na 5.
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla jasnosci wszystkie foty były robione od 22:30 do 23:00 w chwili największego ataku burzy ![]() Swoją drogą to u nas też dzisiaj cieplutko Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-23 o 08:29 |
|
|
|
|
#3186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo tam mało jest ich w ciągu roku Jak bedę w ciąży przez lato to wtedy będę chciała, żeby nie było upałów![]() ![]() Nas burze ostatnio omijają i całe szczęście. Odpukać tu gdzie mieszkam nie ma nawałnic, jakiś wielkich szkód. Wczoraj miała byc burza u nas ale jakoś nas ominęła. Ale wiem, że w regionie przeszły nawałnice. Masakra. A zdjęcia straszne. Te chmury czarne wrrr
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-23 o 08:44 |
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tkaie mam wrażenie takie silniejsze te burze są pioruny takie jakieś inne większe.. powiedziałabym dziksze o ile tak można określić To nie to co kiedyś burza. Nigdy o 23 nie było tak jasno i tak jeden piorun za drugim raany
|
|
|
|
|
#3188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w takiej sflaczałej to i owo będzie pozostawione samo sobie. Wiesz o co mi chodzi - że sztywna się zachowa jak gorset i nada kształt![]() Cytat:
Mój tz nie nosi żadnej biżuterii i wygladal w obrączce durnie, za to w tych mierzonych ostatnio wylgąda super A te Wasze klasyczne z białego złota tez wyglądają głupio?Nam po mierzeniu upadla koncepcja obrączek i wybór póki co padł na takie, o którychh byśmy wcześniej nie pomyśleli, więc pewnie przyszedł i czas na Was ![]() A kiedy chcecie kupić? A co do mierzenia to damskie z reguły były na mnie dobre, ale niektore modele były za małe, to jest dopiero kicha, bo mój palec wygladał jak baleronik Nie mam najszczuplejszych palców, ale ludzie na pewno mają grubsze i co mają wtedy zrobic to ja nie wiem![]() za to obrączki męskie byly tak wielkie, że własnie latały tztowi tak jak opisujesz. Byly tak wielkie, że zmieściłby sie jego palec i mój. W Aparcie w Carrefour w Czyżynach są normalne rozmiary, niektóre na tż lekko duże a jeden model był na mnie maly, ale reszta ok. Nie da sie tak mierzyć, więc chyba właśnie trzeba obskoczyć wszystkie salony, bo wychodzi na to, że mają rózne rozmiary. Mam wrażenie, że w M1 mieli te za małe na mnie to możecie podjechac Cytat:
Chciałam tylko ponownie sprostować rozmowę Can't z moja teściową - najpierw gadały jak byla w cyrku, później jechała autem i powiedziała, ze nie trzeba się spieszyć, bo n akoniec sierpnia sa wolne pokoje i żeby zadzwonic później jak ona nie bedzie w aucie o to chodziło, no to juz nieważne Ale musiałam napisac, bo mi nie pasowało, że ona tak dziwnie powiedziała, bo często jestem przy tym jak rozmawia z ludźmi i nigdy tak nie pojechała Aż tz się mamy zapytał jak było, bo nas to zdziwiło![]() Ja tez widziałam Carrere kremową i tez nie powaliła, za to biała na allegro wygląda super
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tą zmianą to jeszcze nie miałaś tak źle. Ja wczoraj biegłam z 2a na 5 Mam nadzieję, że dziś obejdzie się bez takich przygód Ale jakby co to dam radę, bo dziś rano znów ćwiczyłam |
|
|
|
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Nadal źle się czuję lain my z obrączkami mamy dokładnie to samo Rozmiary też nam nie pasują, albo są za duże albo za małe. Długa droga przed nami Mój TŻ nosi srebrną obrączkę, więc przynajmniej nie będzie miał problemu z przyzwyczajaniem się do biżuterii
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale że Tobie nic nie pomogło po wizycie u lekarza![]() Nam pasują dwa modele z czego bardziej się skłaniamy ku temu tricolore Zanim zaczęłam mierzyć to myślałam, ze obrączka to obrączka i po prostu wybiera sie model jaki sie podoba i już a tu właśnie w niektórych głupio sie wygląda.
|
|
#3192 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wybieraliśmy pierścionek zaręczynowy to pasowały mi 3 rozmiary Zalezy w jakim sklepie przymierzałam. I te pierścionki co mi się zawsze podobały na opalcu wygladały okropnie, a taki niepozorny wygląda ok Może nie powala na kolana ale bardzo mi się podoba i nie tylko mi bo moje 2 koleżanki mają taki sam(zupełny przypadek).Cytat:
Bo to z jednej części dworca na drugą
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-23 o 09:39 |
||
|
|
|
#3193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie też myslałam, że już mi przechodzi, bo wczoraj wieczorem czułam się lepiej. A tu od rana znowu Dostałam ten lek na 7 dni po 2 razy dziennie, a później raz dziennie przez kolejne 7 dni, więc to może za wcześnie. Jak tak dalej będzie, to zacznę się zastanawiać czy nie jestem w ciąży ![]() A co do obrączek, to jest dokładnie tak jak piszesz, w niektórych wygląda się beznadziejnie, nie pasują i już My ostatecznie na pewno wybierzemy dwukolorowe, ale jaki model na dzień dzisiejszy pojęcia nie mamy
|
|
#3194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a jak mierzyliśmy obrączki i jedna była taka fajnie luźniejsza to pani ją zmierzyła i powiedziała, ze to 16, więc ja wezmę obrączkę 16.A moj pierscioenk wyglada ślicznie na ręce, bo ma prosty wzór ![]() Cytat:
Własnie przed chwilą patrzyłam na suwaczek i mam 10 miesięcy i 27 dni i tak pomyślałam, ze jak w ciągu najbliższych 10 miesięcy zajdę w ciążę to będzie sajgon a teraz musimy z tz uważać przez te moje klopoty żołądkowe, bo przedwczorajsza piguła na pewno nie zadziałała i teraz przez tydzień red alert
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jest niemożliwa. Tzn. tak naprawdę niby wszystko jest możliwe, no ale w takie cuda nie wierzę
|
|
#3197 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Black jak będę wiedziała jak się nazywam po wyjściu z tego egzaminu 19go września, to będzie dobrze i może jakoś się spykniemy ![]() U nas taka straszna burza po 00.30 się zaczęła że koszmar, musiałam pozamykac okna i odłączyć kable bo bałam się że w blok przywali piorun i by mi wywaliło kompa i nie tylko. Już dawno takiej burzy nie było, a ja tchórz- oczywiście się boję, więc i zasnąć dłuuuugo nie mogłam... Dzisiaj pracowity dzień- pranie, sprzątanie nauka. Więc pewnie wpadnę dopiero wieczorkiem. Tak Wam zazdroszczę że macie czas żeby chodzić przymierzać suknie, szukać obrączek itp. ja dopiero po 20 września będę wolna Odnośnie rozmiarów obrączek to mój będzie pewnie na zamówienie bo mam 17, a zaręczynowy chciałam troszkę większy więc jest 18 ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja mam rączki puchate po tatusiu więc pewnie mniejsze już nie będą, tzn są małe, ale takie pulchniutkieKubusewa świetne zdjęcia |
|
|
|
#3198 |
|
Konto usunięte
|
A mój rozmiar pierścionka to 8... I obrączka pewnie będzie taka sama... Bo i tak mi trochę lata na palcu ten pierścionek
|
|
|
|
#3199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój zaręczynowy wchodzi normalnie na środkowy, ale nosze na tym przedostatnim.Cytat:
![]() Cytat:
Puchate rączki po tatusiu brzmią słodko
|
|
#3200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale lepiej się nimi nie sugerować, bo można wpaść w paranoję. Są to rzadkie przypadki. A moje logiczne myślenie, poprzedzone głęboką analizą mówi, iż to nie ciąża. Mnie zostało jeszcze ponad rok do ślubu, i chyba wybiorę się do gina znowu po tabsy ![]() Ja obrączkę będę miała pewnie w rozmiarze 14. Pierścionek zaręczynowy mam 14 i jest ok, nawet jesli podczas upałów mi palce trochę spuchną, to bez problemu go ściągam. Wydawało mi się zawsze, że mam mniejsze palce, bo wizualnie takie się wydają (mam długie). Nawet złotnik na oko oceniał, że będzie 11 albo 12.
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Na fali informacji z wątku regionalnego o cukierni znalazłam takie cudo http://www.allegro.pl/item692077370_...a_202_207.html
Pomijając cenę, jaką sobie życzy sprzedawca ta figurka powaliła mnie swoją urodą |
|
|
|
#3202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ona sie pocieszyła, bo całokształt jeast taki, że jest grubsza ode mnie, ale przynajmniej palce ma szczuplejsze To ja z dwojga wolę miec szczuplejszy tyłek![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|
#3203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też wolę mieć mniejszy tyłek/bioderka niż paluchy
|
|
#3204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doszlismy na razie do wniosku ze chyba bardziej pasuja takie bardziej plaskie niz okragle tzn. okragle, ale nie takie grubasne obrecze tylko abrdziej przyplaszczone ![]() te takie calkiem plaskie i sciete wygladaja na moim palcu jak nakladka od srubki Cytat:
choc burzy wcale nie bylo (przynajmniej w naszej dzielnicy )niestety aparatu nie mialam ![]() Cytat:
ale to tez ciezko stwierdzic, bo jak mowie - wszystkie te obraczki sa tak wielkie, ze ja nie iwem jak mam to mierzyc ![]() mierzylismy tez takie kolorowe jak wam sie podobaja, ale TZ stwierdzil, ze 'oj nie nie nie' ![]() my bedziemy dopiero w przyszlym roku kupowac. nie spieszy sie nam, bo nie ma do czego tylko chyba wczesniej sobie zaczniemy rzeczywiscie szukac, bo teraz wychodzi na to, ze moze byc problem ![]() my obskoczylismy te sklepy w Galerii Krakowskiej i nigdzie nie bylo na mnie dobrego rozmiaru. wszystkie nawet na kciuka za wielkie ![]() powiem ci, ze u tych Łodzińskich maja dosc ciekawe obraczki firmy Breuning czy cos takiego. tylko, ze tez damskie na mnie za wielkie ![]() wyszlo, ze moj TZ ma chyba rozmiar 24... w normie czy ogromny? ![]() to moze podjedziemy do M1, bo wychodzi na to, ze mam chyba jakies nienaturalnie cienkie paluchy ![]() Cytat:
czyli juz wiadomo dlaczego wszystkie sa na mnie za duze a na ciebie dobre bo ja mam chyba 10 albo 11 z tego co TZ pamieta jak kupowal
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-23 o 10:24 |
||||
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie do Łodzińskich weszłam z koleżanką niedawno i widziałam, ze jest duży wybór, ale z tz tam jeszcze nie dotarłam, bo my nie lubimy Galerii Krakowskiej i zakupy robimy gdzie indziej a tz to już szczególnie sie broni przed GK
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i sa niektore sklepy ktorych nie ma gdzie indziej za to w sklepach z ciuchami jest tak nieziemski burdel czasem... coz, ludzie czekaja na pociag to sobie przychodza ciuchy poprzerzucac ![]() ja wole Galerie Kazimierz ![]() a juz niedlugo mi Bonarke otworza... ciekawe co to bedzie ![]() ogolnie moj TZ ma duuuze dlonie (jak i stopy ), wiec myslalam, ze bedzie mial tez duuuuzy rozmiar obraczki... a tu chyba jakas norma skoro wiekszosc mogl normalnie przymierzyc
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-23 o 10:47 |
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy sie co barankowi wielkanocnemu tez rozi i dupe wylizujesz bo jest z cukru
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

Tęskniłyście?
Na szczęście nie ma tragedii 

Ciężko się rozstać po prawie 10 dniach razem.