![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
ech cienka w tym jestem.
stara parafke wymyslila mi babacia jak bylam mała ![]() Marta ja tańcze z halką z kolem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
ja prezenty zabiore ze soba na sale
![]() ![]() ![]() Jak tak wspomnialyscie o tej parafce to sama sporbowalam, i tak jak z czytelnym podpisem problemu nie ma tak z parafką jest ![]() najgorsze ze ja nie umiem sie dwa razy tak samo podpisac ![]() Lustereczko masz jakies nowe fotki?? pochwal sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nie mam kola a halke mam odrazu z sukienka i jestem z tego bardzooo zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie mysi by to koło, bo sukni bez niego jest taka bezpłciowa , bez kształtu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli chodzi o to uważanie to moje zdanie jest takie im bardziej się pilnujesz i uważasz na siebie to jest większe prawdopodobieństwo że ci się coś satnie. Ja np. bałam sie żeby t nic nie zrobił na kawalerskim , a tu bach i limo, tak bardzo o tym myślałam a raczej byłam pewna na 100% że bęzdzie cos miał że rzeczywiście wcale mnie to nie zdziwiło że jednak miał to limo. Dlatego dziewczyny myslcie o tym jak najmniej oczywiście uważajcie na siebie ale nie popadajcie w paranoje. ja odebrałam wczoraj swój nowy dowód z nowym nazwiskiem , adresem i zdjęciem ![]() obrączke noszę cały czas i robię w niej wszystko, natomiast tż do pracy nie może mieć obrączki a jak wychodzimy to często o niej zapomina, wkurza mnie to , i powiedziałam że jesli on nie będzie pamietał o jej zakładnaniu to ja tez będe zdejmowac swoją za każdym razem kiedy on nie będzie miał swojej na palcu.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak wogole to popscene mialas rewelacyjne zdjecia.. jestem nimi zachwycona...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
NO musimy zacząć trenować, aż odziwo bardziej zależy mojemu Tż na tańcu niż mi samej
![]() MUSIMY TRENOWAĆ i nie mam wyjścia. Nie że nie chcę, ale jakoś nie mam zapału do tego. Co do obrączek to Nasze są raczej delikatne, był pierwsze jakie wybraliśmy i reszta Nam się nie podobała. I wiecie co?! Identyczne obrączki wzięli Nasi znajomi na ślub a teraz patrzę mój kuzyn dał swojej dziewczynie identyczny zaręczynowy co Ja mam ![]() PARANOJA! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
Zaneta bardzo ładne obrączki
![]() jakos bedzie z tym kołem, aby koscioł przezyc i to klekanie ![]() Suknia sie z nim rewelacyjnie prezentuje, bez niego, to juz nie to samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Zadomowienie
|
zanetka piekneeeeeeeeee
![]() czy któraś z Was sie orientuje (pewnie kliwiusiek ![]()
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze mi przypomniałas. jutro lece do kosmetyczki jakąs maseczkę sobie zrobic, TZ tez zapisałam ![]() slyszałam, aby ostatnie tekie zabiegi robic tydzien przed to prawda?? na wszelkie co, jakby nas jakas maska uczuliła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja idę na algi w czwartek przed ślubem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No uduszę! Pisałyśmy Ci,że koło w Twojej sukni musi być bo traci fason. Klękanie to pikuś świadkowa Ci na pewno pomoże i klękasz TYLKO w Kościele z 3-4 razy! Masz wszystko pięknie zaplanowane spokojnie bo lanie dostaniesz ![]() Diya 1983 nigdy takiego czegoś nie miałam na buzi, jak już to wiem co z ogórkami zrobić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
diya a ja nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() martucha, pieknie miala co nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu dziewczyny, ale się zjarałam wczoraj na solarium ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1007 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz. Nie martw się na zapas kochana. Kiecka to tylko kiecka potem będziesz wspominała jakie to miałaś z nią cyrki albo ich było brak. Widzisz nawet Monitor się wyczyścił ![]() ![]() ![]() Cytat:
To niech Twój Tż zrobi specjalny okład na pupcie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-23 o 10:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Rozeznanie
|
Kliwia specjalnie dla Ciebie pare fotek
![]() Teraz czekamy na film ktory najpozniej ma byc w moje urodziny czyli 10 sierpnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
lustereczko przesliczne zdjęcia
![]() a moj TZ wczoraj mi oznajmił, ze nie bedzie miał w domu błogoslawienstwa, bo jego mama do nich nie przyjedzie. o ile oczywiscie w ogóle bedzie na weselu bo powiedziaal, ze powie nam w poniedziałek jak bedzie trzeba podac ostateczna liste gosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki nadrobiłam czytanie
![]() mam w domu u rodziców remonta od tygodnia całe mieszkanie rozpierdzielone ![]() łapki bola nogi bolą jutro ide na fryzurke próbną taką robię ![]() ![]() mowie wam mam chlopa pracoholika a juz do tekstu " słonce o ktorej konczysz dzis??" --- " nie wiem chyba pozno" to sie pomału przyzwyczaiłam i mnie nie rusza tylko ze tyle jest do załatwienia a on ciagle w robocie siedzi ![]()
![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Anika bardzo fajna fryzurka, mam nadzieje, ze TZ sie jutro spisze i zrobi ci jakies zdjęcia to nam sie pochwalisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My odwrotnie. Film już dostaliśmy, a na zdjęia czekamy. Śmiać mi się chce, że chyba tak kiepsko wyszliśmy, że tyle czasu je obrabia ![]()
![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Lustereczko, przepiękne!
![]() |
#1014 | |
Zakorzenienie
|
ja za drugim razem też tyłek sobie spalilam, dwa dni spać na plecach nie mogłam, ale minęło. Trzeci raz byłam we wtorek i było już wszystko ok, dziś też ide. Mam już dość fajną opaleniznę, więc jeszcze 2,3 razy i będzie super.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne, uwielbiam zdjęcia B&W itp.mają wspaniały klimat. ~~*~~ Anika222 Ja stresowałam się próbna fryzurą, ale nie miałam czym. Śliczną wybrałaś ![]() ~~*~~ Madzia to 2 Błogosławieństwa?! U mnie jest tak że Tż przychodzi do mnie i u mnie jest Błogosławieństwo.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz matka mnie wkurza, bo sie kurde kobieta nie moze okreslic, albo bedzie albo nie, a nie takie cyrki robi. a wy sie tak mocno opalacie, ja to bardzo delikatnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Zadomowienie
|
zanetaa mało nie zemdlałam, to dawaj- co z tym ogórem?
![]() lustereczko już Ci mówiłam- jestem zachwycona ![]()
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
u mnie w regionie jest własnie tak, ze najpierw rodzice błogosławią młodego a potem razem z nim jadą do młodej i tam blogoslawi sie razem mlodych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
jeszcze taka znalazlam ): ale kombinuje i bukiet tez mi doradzcie czy pierwszy czy drugi
![]() ![]() no a to je moje zdjecie ![]() ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-07-23 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwna babka że własnego syna nie chce po błogosławić ![]() ~~*~~ Diya1983 to tak: Najpierw trzeba ogórka kupić najlepiej twardy nie miękki bo miękki soku za dużo wypuszcza, potem trzeba go umyć ładnie i pokroić w plasterki można na ukos wtedy zmieszczą się na całe oko a nie na pół i owe plasterki nakładasz na zamknięte oczy ![]() ![]() ![]() ![]() Masz 2 w 1 ogórka który podobno usuwa dołki(chodzi o ciemny kolor) pod oczami i śniadanie czy podwieczorek czy co tam chcesz. Fajna sprawa nie?! ![]() ![]() ![]() ~~*~~ Anika222 jak dla mnie fryzura nr 2 i bukiet też drugi jest prześliczny! Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-23 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.