Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-23, 10:00   #991
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja w parafce mam inicjały może coś pokombinuj.
ech cienka w tym jestem.
stara parafke wymyslila mi babacia jak bylam mała

Marta ja tańcze z halką z kolem

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:02   #992
kliwia
Zakorzenienie

ja prezenty zabiore ze soba na sale do apartamentu w niedziele jak bedziemy jechac do domu to sie wszytsko zabierze
Jak tak wspomnialyscie o tej parafce to sama sporbowalam, i tak jak z czytelnym podpisem problemu nie ma tak z parafką jest
najgorsze ze ja nie umiem sie dwa razy tak samo podpisac]

Lustereczko masz jakies nowe fotki?? pochwal sie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:03   #993
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
co to za głupoty opowiadasz. Super wyglądasz w tej sukience, pamiętam doskonale jak się cieszyłaś, że tak pięknie się mieni.
a obrączki koniecznie pokaż
pokaze pokaze, zlecilam wykonanie zdjec Tżtowi bo Tż ma skomplikowany aparat i wlasnie probowalam zrobic ale nie chce mi zlapac ostrosc... ale Tż jak wroci z pracy to zrobi a ja je jutro wrzuce maja 6 mm sa z laczonego zlota... cale zolte a tylko tak milimetr z jednego boku biale zloto, a moja ma dodatkowo 4 brylanciki... piekne

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny bo zaraz wam lanie prześle. slicznie wyglądacie w tych sukniach i prosze mi tu nie myslec inaczej

a mi to chyba ktos bedzie musial wymyślec te parafke bo za chiny sama do tego nie dojde
a ja dopiero niedawno wycwiczylam sobie podpis do starego nazwiska, a tu dupa bo bede miec nowe ale spoko bo nowe ma az 3 litery wiec cos wymysle
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:04   #994
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
My musimy z Tż też popracować nad tańcem, w pokoju remont i cały wolny mamy dużo miejsca
Nie chce aby wyglądało kiczowato
terenuj trenuj nam to sprawia ogromna radosc.. a ze mamy juz caly uklad to teraz go tylko szlifujemy

Cytat:
Marta ja tańcze z halką z kolem
a ja nie mam kola a halke mam odrazu z sukienka i jestem z tego bardzooo zadowolona niebede mi nic spadac czy sie obkrecac a tak naprawde przy kole balam sie najbardziej tego ze jak tz mnie podniesie to bedzie kijowo to kolo widac.. zreszta na niektorych fotkach slybnych widzialam co kolo potrafi
Stary 2009-07-23, 10:07   #995
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

a ja nie mam kola a halke mam odrazu z sukienka i jestem z tego bardzooo zadowolona niebede mi nic spadac czy sie obkrecac a tak naprawde przy kole balam sie najbardziej tego ze jak tz mnie podniesie to bedzie kijowo to kolo widac.. zreszta na niektorych fotkach slybnych widzialam co kolo potrafi
nie strasz
u mnie mysi by to koło, bo sukni bez niego jest taka bezpłciowa , bez kształtu.

Stary 2009-07-23, 10:07   #996
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
czesc Kasia
no ja nie moglam podczytywac, bo mam problemy z netem albo z brakiem wolnego czasu my w plenerze tez jeszcze nie bylismy, bo pogody do w weekend, a jak jest fajna pogoda to z kolei nasz swiadek (fotograf) nie moze przyjechac na weekend, bo albo dziewczyna jest u niego albo praca i tak od czerwca moze w te sobote sie uda

wcale nie wariatka ja wiedzialam, ze trzeba bedzie zlozyc wzor podpisu, wiec caly dzien siedzialam i cwiczylam parafke oplacalo sie, bo kazdy teraz nie zwraca uwagi na zdjecie (dzieki Bogu) tylko na moj wysmienity podpis
wogole jedyny problem jesli chodzi o zmiany mialam z tym, ze znam na pamiec swoje nipy, pesele, nr dowodu i balam sie ze dostane jakis glupi nr dowodu, ktorego nie zapamietam, ale jest jeszcze prostszy niz ten pierwszy nie moglam sie nadziwic-to byla pierwsza rzecz, ktora odrazu sprawdzilam

bajus, snilas mi sie kiedys gdzies latalysmy razem u mnie w miescie po jakims osiedlu, ale po co to juz nie wiem

Bidulko uwazaj na siebie
ja mialam przed slubem faze uwazania na siebie, tz i kazde potencjalne zlo czychajace za rogiem tak sie balam, by z zadnemu z nas nic sie nie stalo mojej kolezanki tz na 3 tygodnie przed slubem dostal nozem w reke (na kawalerskim, bo sie nie spodobal ochraniarzowi w jednym z lepszych klubow w K-kowie, czujecie ) i w efekcie do slubu szedl w temblaku, a lekarz powiedzial, ze mial duuuuzo szczescia, ze zaslonil sie reka, bo byloby po chlopie
a pamietacie, jak chyba tz naszej Azzis na troche przed slubem dostal w oko od innego kierowcy, ktoremu smial zwrocic uwage, ze jezdzi jak palant
i nasza Kasia w dniu slubu dmuchala balony i dostala w oko i oczko bylo zapuchniete
wlasnie przerazliwie balam sie takich historii ale nie da sie ich uniknac-ja na wlasnym weselu szlam za stolem do mamci i plytki byly mokre, bo padalo i ludzie krecili sie w ta i z powrotem i tak ide i jak nie pojechalam-skrecilam sobie kostke i okiem malo co nie walnelam w krzeslo-w ostatniej chwili sie zlapalam-najwazniejsze z okiem nie doszlo do najgorszego, bo kostka i kolano naparzaly przez cala noc, ale nie dalam nic po sobie poznac i szalam cala noc, a pozniej chyba jeszcze z 3 tygodnie czulam i kostke i kolano-a kostka strasznie puchla non stop
no nasz plener tak naprawdę przesuwa sie przez tż i przez pogodę, bo jak jest pogoda to tż nie może wyjść z pracy, wiecznie jakis problem , bo ten plener to juz dawno mogliśmy zrobić, a teraz to mi brzuch widać , w suknie się zmieszczę mbo mi tylko brzuch widać ale suknie mam wiązaną więc problemu nie będzie.

jesli chodzi o to uważanie to moje zdanie jest takie im bardziej się pilnujesz i uważasz na siebie to jest większe prawdopodobieństwo że ci się coś satnie. Ja np. bałam sie żeby t nic nie zrobił na kawalerskim , a tu bach i limo, tak bardzo o tym myślałam a raczej byłam pewna na 100% że bęzdzie cos miał że rzeczywiście wcale mnie to nie zdziwiło że jednak miał to limo. Dlatego dziewczyny myslcie o tym jak najmniej oczywiście uważajcie na siebie ale nie popadajcie w paranoje.

ja odebrałam wczoraj swój nowy dowód z nowym nazwiskiem , adresem i zdjęciem

obrączke noszę cały czas i robię w niej wszystko, natomiast tż do pracy nie może mieć obrączki a jak wychodzimy to często o niej zapomina, wkurza mnie to , i powiedziałam że jesli on nie będzie pamietał o jej zakładnaniu to ja tez będe zdejmowac swoją za każdym razem kiedy on nie będzie miał swojej na palcu.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:09   #997
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
nie strasz
u mnie mysi by to koło, bo sukni bez niego jest taka bezpłciowa , bez kształtu.
nie strasze jestem przeciwniczka kola wiec jestem scepytycznie nastawiona wole miec luzno niz czuc sie jak widelec wbity w galaretke ale ile osob tyle opini wiec nie musicie sie ze mna zgadzac

a tak wogole to popscene mialas rewelacyjne zdjecia.. jestem nimi zachwycona...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-23, 10:10   #998
zanetaa88
Zakorzenienie

NO musimy zacząć trenować, aż odziwo bardziej zależy mojemu Tż na tańcu niż mi samej on jeszcze rok temu nie wyobrażał sobie pierwszego tańca a teraz...
MUSIMY TRENOWAĆ i nie mam wyjścia.
Nie że nie chcę, ale jakoś nie mam zapału do tego.
Co do obrączek to Nasze są raczej delikatne, był pierwsze jakie wybraliśmy i reszta Nam się nie podobała.
I wiecie co?! Identyczne obrączki wzięli Nasi znajomi na ślub a teraz patrzę mój kuzyn dał swojej dziewczynie identyczny zaręczynowy co Ja mam
PARANOJA!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obrączki.jpg (16,2 KB, 44 załadowań)

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:17   #999
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zaneta bardzo ładne obrączki

jakos bedzie z tym kołem, aby koscioł przezyc i to klekanie
Suknia sie z nim rewelacyjnie prezentuje, bez niego, to juz nie to samo no i kolejny plus+ nie bedzie mi suknia przeszkadzała i nie bedzie miw chodzila między nogi

Stary 2009-07-23, 10:20   #1000
diya1983
Zadomowienie

zanetka piekneeeeeeeeee

czy któraś z Was sie orientuje (pewnie kliwiusiek ) jak czesto można nakładać maskę algową?
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:23   #1001
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość

czy któraś z Was sie orientuje (pewnie kliwiusiek ) jak czesto można nakładać maskę algową?
nie mam pojęcia.

dobrze, ze mi przypomniałas. jutro lece do kosmetyczki jakąs maseczkę sobie zrobic, TZ tez zapisałam
slyszałam, aby ostatnie tekie zabiegi robic tydzien przed to prawda?? na wszelkie co, jakby nas jakas maska uczuliła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-23, 10:24   #1002
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
zanetka piekneeeeeeeeee

chyba raz na dwa tyg, albo do 3 razy w miesiacu, coś mi się tak wydaje, ale pewności nie mam.
Ja idę na algi w czwartek przed ślubem
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:25   #1003
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Zaneta bardzo ładne obrączki

jakos bedzie z tym kołem, aby koscioł przezyc i to klekanie
Suknia sie z nim rewelacyjnie prezentuje, bez niego, to juz nie to samo no i kolejny plus+ nie bedzie mi suknia przeszkadzała i nie bedzie miw chodzila między nogi

No uduszę!
Pisałyśmy Ci,że koło w Twojej sukni musi być bo traci fason.
Klękanie to pikuś świadkowa Ci na pewno pomoże i klękasz TYLKO w Kościele z 3-4 razy! Masz wszystko pięknie zaplanowane spokojnie bo lanie dostaniesz

Diya 1983 nigdy takiego czegoś nie miałam na buzi, jak już to wiem co z ogórkami zrobić doradzić Ci ?

Stary 2009-07-23, 10:28   #1004
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No uduszę!
Pisałyśmy Ci,że koło w Twojej sukni musi być bo traci fason.
Klękanie to pikuś świadkowa Ci na pewno pomoże i klękasz TYLKO w Kościele z 3-4 razy! Masz wszystko pięknie zaplanowane spokojnie bo lanie dostaniesz
a no pewnie, ja tam z kola nie zrezygnuje cały urok sukni bym straciła tylko napisałam, ze najgorzej bedzie klękac 9a dokaldnie wstac, bo czasami mi koło wlazi w obcasy ale co tam. a potem to juz wcale sie tego koła nie bedzie czuło

Cytat:
Diya 1983 nigdy takiego czegoś nie miałam na buzi, jak już to wiem co z ogórkami zrobić doradzić Ci ?
oplułam minotor ze smiechu

Stary 2009-07-23, 10:28   #1005
kliwia
Zakorzenienie

diya a ja nie wiem

martucha, pieknie miala co nie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:29   #1006
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
czesc Kasia
no ja nie moglam podczytywac, bo mam problemy z netem albo z brakiem wolnego czasu my w plenerze tez jeszcze nie bylismy, bo pogody do w weekend, a jak jest fajna pogoda to z kolei nasz swiadek (fotograf) nie moze przyjechac na weekend, bo albo dziewczyna jest u niego albo praca i tak od czerwca moze w te sobote sie uda

wcale nie wariatka ja wiedzialam, ze trzeba bedzie zlozyc wzor podpisu, wiec caly dzien siedzialam i cwiczylam parafke oplacalo sie, bo kazdy teraz nie zwraca uwagi na zdjecie (dzieki Bogu) tylko na moj wysmienity podpis
wogole jedyny problem jesli chodzi o zmiany mialam z tym, ze znam na pamiec swoje nipy, pesele, nr dowodu i balam sie ze dostane jakis glupi nr dowodu, ktorego nie zapamietam, ale jest jeszcze prostszy niz ten pierwszy nie moglam sie nadziwic-to byla pierwsza rzecz, ktora odrazu sprawdzilam

bajus, snilas mi sie kiedys gdzies latalysmy razem u mnie w miescie po jakims osiedlu, ale po co to juz nie wiem

Bidulko uwazaj na siebie
ja mialam przed slubem faze uwazania na siebie, tz i kazde potencjalne zlo czychajace za rogiem tak sie balam, by z zadnemu z nas nic sie nie stalo mojej kolezanki tz na 3 tygodnie przed slubem dostal nozem w reke (na kawalerskim, bo sie nie spodobal ochraniarzowi w jednym z lepszych klubow w K-kowie, czujecie ) i w efekcie do slubu szedl w temblaku, a lekarz powiedzial, ze mial duuuuzo szczescia, ze zaslonil sie reka, bo byloby po chlopie
a pamietacie, jak chyba tz naszej Azzis na troche przed slubem dostal w oko od innego kierowcy, ktoremu smial zwrocic uwage, ze jezdzi jak palant
i nasza Kasia w dniu slubu dmuchala balony i dostala w oko i oczko bylo zapuchniete
wlasnie przerazliwie balam sie takich historii ale nie da sie ich uniknac-ja na wlasnym weselu szlam za stolem do mamci i plytki byly mokre, bo padalo i ludzie krecili sie w ta i z powrotem i tak ide i jak nie pojechalam-skrecilam sobie kostke i okiem malo co nie walnelam w krzeslo-w ostatniej chwili sie zlapalam-najwazniejsze z okiem nie doszlo do najgorszego, bo kostka i kolano naparzaly przez cala noc, ale nie dalam nic po sobie poznac i szalam cala noc, a pozniej chyba jeszcze z 3 tygodnie czulam i kostke i kolano-a kostka strasznie puchla non stop
Oj, trzeba na siebie uważać, ja przez albo dzieki Kasiaher nie będę pompować balonów.

Jezu dziewczyny, ale się zjarałam wczoraj na solarium Pupka boli
Stary 2009-07-23, 10:30   #1007
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
a no pewnie, ja tam z kola nie zrezygnuje cały urok sukni bym straciła tylko napisałam, ze najgorzej bedzie klękac 9a dokaldnie wstac, bo czasami mi koło wlazi w obcasy ale co tam. a potem to juz wcale sie tego koła nie bedzie czuło

oplułam minotor ze smiechu

No widzisz.
Nie martw się na zapas kochana.
Kiecka to tylko kiecka potem będziesz wspominała jakie to miałaś z nią cyrki albo ich było brak.

Widzisz nawet Monitor się wyczyścił

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Oj, trzeba na siebie uważać, ja przez albo dzieki Kasiaher nie będę pompować balonów.

To niech Twój Tż zrobi specjalny okład na pupcie może z alg ? albo z ogórków ?

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2009-07-23 o 10:32
Stary 2009-07-23, 10:38   #1008
Lustereczko
Rozeznanie

Kliwia specjalnie dla Ciebie pare fotek
Teraz czekamy na film ktory najpozniej ma byc w moje urodziny czyli 10 sierpnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (102,3 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (86,3 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (100,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (81,8 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (74,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (85,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (45,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (76,1 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 40.jpg (68,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 45.jpg (80,9 KB, 54 załadowań)
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:42   #1009
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

lustereczko przesliczne zdjęcia

a moj TZ wczoraj mi oznajmił, ze nie bedzie miał w domu błogoslawienstwa, bo jego mama do nich nie przyjedzie. o ile oczywiscie w ogóle bedzie na weselu bo powiedziaal, ze powie nam w poniedziałek jak bedzie trzeba podac ostateczna liste gosci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-23, 10:42   #1010
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej kobitki nadrobiłam czytanie

mam w domu u rodziców remonta od tygodnia całe mieszkanie rozpierdzielone juz mi sie nie chce sprzątać

łapki bola nogi bolą

jutro ide na fryzurke próbną taką robię wkleje fotki z czesania ale jutro i to pod warunkiem ze moj dotrzyma obietnicy i nei bedzie po południu siedział w robocie i porobi zdjecia..... a to trudne bedzie

mowie wam mam chlopa pracoholika
a juz do tekstu " słonce o ktorej konczysz dzis??" --- " nie wiem chyba pozno" to sie pomału przyzwyczaiłam i mnie nie rusza

tylko ze tyle jest do załatwienia a on ciagle w robocie siedzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8395220.jpg (16,6 KB, 14 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:46   #1011
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika bardzo fajna fryzurka, mam nadzieje, ze TZ sie jutro spisze i zrobi ci jakies zdjęcia to nam sie pochwalisz.

Stary 2009-07-23, 10:50   #1012
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Ale cudeńka naprawdę śliczne zdjęcia
My odwrotnie. Film już dostaliśmy, a na zdjęia czekamy. Śmiać mi się chce, że chyba tak kiepsko wyszliśmy, że tyle czasu je obrabia
Stary 2009-07-23, 10:51   #1013
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Lustereczko, przepiękne!
Stary 2009-07-23, 10:52   #1014
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
ja za drugim razem też tyłek sobie spalilam, dwa dni spać na plecach nie mogłam, ale minęło. Trzeci raz byłam we wtorek i było już wszystko ok, dziś też ide. Mam już dość fajną opaleniznę, więc jeszcze 2,3 razy i będzie super.

Cytat:
lustereczko przesliczne zdjęcia

a moj TZ wczoraj mi oznajmił, ze nie bedzie miał w domu błogoslawienstwa, bo jego mama do nich nie przyjedzie. o ile oczywiscie w ogóle bedzie na weselu bo powiedziaal, ze powie nam w poniedziałek jak bedzie trzeba podac ostateczna liste gosci
to będziecie mieli dwa błogosławieństwa, u Tż i u ciebie, czy jak bo nie rozumiem
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:56   #1015
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość

Śliczne,
uwielbiam zdjęcia B&W itp.mają wspaniały klimat.

~~*~~
Anika222 Ja stresowałam się próbna fryzurą, ale nie miałam czym.
Śliczną wybrałaś

~~*~~

Madzia to 2 Błogosławieństwa?!
U mnie jest tak że Tż przychodzi do mnie i u mnie jest Błogosławieństw
o..

Stary 2009-07-23, 10:57   #1016
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

to będziecie mieli dwa błogosławieństwa, u Tż i u ciebie, czy jak bo nie rozumiem
bedzie tylko u mnie. U TZ nie bedzie. jego mama do niego nie przyjedzie. TZ jak bedzie jechał do mnie to sam, a rodzice nie wiem sami sobie jakos przyjadą.
Tz matka mnie wkurza, bo sie kurde kobieta nie moze okreslic, albo bedzie albo nie, a nie takie cyrki robi.

a wy sie tak mocno opalacie, ja to bardzo delikatnie.

Stary 2009-07-23, 10:58   #1017
diya1983
Zadomowienie

zanetaa mało nie zemdlałam, to dawaj- co z tym ogórem?

lustereczko już Ci mówiłam- jestem zachwycona
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:59   #1018
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia to 2 Błogosławieństwa?!
U mnie jest tak że Tż przychodzi do mnie i u mnie jest Błogosławieństwo..
u mnie w regionie jest własnie tak, ze najpierw rodzice błogosławią młodego a potem razem z nim jadą do młodej i tam blogoslawi sie razem mlodych.

Stary 2009-07-23, 11:03   #1019
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

jeszcze taka znalazlam ): ale kombinuje i bukiet tez mi doradzcie czy pierwszy czy drugi ze mnie na miotle normalnie

no a to je moje zdjecie doradzcie co pasuje tylko sie długosc wlosów zmieniła mam takie do ramion
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8395220.jpg (16,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 499de9e7f8bab19ee5e733699b9a54b0_m.jpg (40,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090605299.jpg (17,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet55.jpg (74,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg anka na www.jpg (9,8 KB, 13 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2009-07-23 o 11:04
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 11:06   #1020
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie tylko u mnie. U TZ nie bedzie. jego mama do niego nie przyjedzie. TZ jak bedzie jechał do mnie to sam, a rodzice nie wiem sami sobie jakos przyjadą.
Tz matka mnie wkurza, bo sie kurde kobieta nie moze okreslic, albo bedzie albo nie, a nie takie cyrki robi.

a wy sie tak mocno opalacie, ja to bardzo delikatnie.

Dziwna babka że własnego syna nie chce po błogosławić

~~*~~

Diya1983 to tak:
Najpierw trzeba ogórka kupić najlepiej twardy nie miękki bo miękki soku za dużo wypuszcza, potem trzeba go umyć ładnie i pokroić w plasterki można na ukos wtedy zmieszczą się na całe oko a nie na pół i owe plasterki nakładasz na zamknięte oczy a potem.... potem to najlepsze możesz je zjeść

Masz 2 w 1 ogórka który podobno usuwa dołki(chodzi o ciemny kolor) pod oczami i śniadanie czy podwieczorek czy co tam chcesz.

Fajna sprawa nie?!

~~*~~

Anika222 jak dla mnie fryzura nr 2 i bukiet też drugi jest prześliczny!

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2009-07-23 o 11:07
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości