![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna IV
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Wtajemniczenie
|
jest 34 stopnie w cieniu... byłam zapisać się na badania i normalnie cała mokra jestem. jest nie do wytrzymania. a muszę jeszcze iść dzisiaj do okulisty
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Tygryska fajne fotki ![]() Lauren Conrad ma śliczny kolor włosów https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1248346868 Kolor włosów Audriny też mi się podoba, ale ten jaśniejszy jak na fotce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1248346397 Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-07-23 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Rozeznanie
|
witam was moje drogie
![]() ![]() Podczytuje was znowu ostatnim czasem jednak brak czasu na napisanie czegokolwiek ![]() ![]() Fajnie znowu pobyć z wami dośc mam juz tej pracy brak mi rodziny i znajomych ale takie sa uroki pracy za granica ![]() a zdjecia cudowne dodajecie inspiracji wciaz wiele jak i bylo ![]()
#4895 | |
Zadomowienie
|
witam
![]() magda przyjęłam zaproszenie ![]() Cytat:
![]() ![]() powodzenia w pracy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4897 |
Rozeznanie
|
No mam nadzieje ze uda mi sie bywac czesciej
![]() zaczynam sie ustatkowywac powoli bo na poczatku bylo ciezko ale na poczatku w nowym miejscu zawsze (tak mi sie wydaje) jest ciezko stanac na nogi ![]() milo ze mnie pamietacie ![]() ja w anglii juz miesiac jestem i wszystko jak narazie ok i do przodu ![]() urlopik planuje w październiku bo na swieta w grudniu niestety nie dostane wolnego ![]() niemoge sie napatrzec na wasze zdjecia ![]() chyba znowu zacznie sie inspirowanie ![]()
![]() ![]() ![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-07-23 o 14:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() bastka tęsknimy ![]() tequillko, Twoje zakupy zawsze mi się podobają ![]() ![]() ja nie rozumiem, jak można nie używać zadnych zabezpieczeń;> nie pociesze Was, moja koleżanka kochała sie tak z chłopakiem 3 lata- od paru dni jest mamą, a druga koleżanka z pracy z 3 facetem z kolei sie nie zabeczpieczała- za pare miesiecy zostanie mama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Rozeznanie
|
Ja bez zabezpieczenia się chyba bym nie mogła spokojnie zasnąć ani funkcjonować na codzień
![]() ![]()
#4900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja również tego nie rozumiem. Nie sądziłam, że istnieją jeszcze młode, inteligentne kobiety, które decydują się na takie coś (bo formą zabezpieczenia tego nie nazwę). Przecież teraz mamy taki wybór środków antykoncepcyjnych i nie musi to być koniecznie drogie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
witam moje slicznotki ;*
Jestem padnieta dzisiaj ![]() z rana byłam godz na słoneczku i to jedyna przyjemnosc dnia dzisiejszego.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() A co do antykoncepcji, to ja też bez niej bym nie zasnęła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Bastka a my się chyba nie znamy, więc witam ![]()
#4908 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Jest lepsza od tabletek? I bezpieczniejsza (pod względem planowania dzieci za 7 lat ![]() Cytat:
![]() Narazie kupiłam krople nawilżające ale jak one nic nie dadzą to idę do okulisty Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-07-23 o 17:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tabeltek anty to też już wiele razy o nich myślałam, ale jakoś nie mogę sie do nich przekonać, a na dodatek teraz strasznie dużo bardzo mocnych leków brałam ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4910 |
Rozeznanie
|
#4911 |
Zadomowienie
|
![]() Mnie jeszcze nie dotyczy kwestia antykoncepcji, no ale może kiedyś ![]() Ja się boję, że jak tylko zacznę się kochać to będę mieć wpadkę pomimo jakiejś tam antykoncepcji ![]() Dziewczyny...chcę sobie kupić pokład "mineralny" astora 16 h miała go któraś z Was? ![]() i tak samo poluje na jakiś fajny błyszczyk do 25 zł. polecacie coś? Nie wiem czy starczy mi na tusz telescopica, ale również chciałabym go kupić, bo go już miałam i był najlepszy ![]() ![]() ![]() ![]() Musze się sama umalować na wesele, dlatego teraz chcę trochę zainwestować w kosmetyki. Swoją drogą nie wiem jak umalować się do czerwonej sukienki ![]() ![]() Kupiłam sobie dziś ładny pastelowy różowy lakier do paznokci, zaraz pomaluje ![]() tequila wspaniałe zakupy, zazdroszcze ![]() ![]() ![]() I dobrze, że już do nas wróciłaś ![]()
#4912 |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]()
#4913 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
moi rodzice cale zycie i wpadki rowniez nie mieli nie stresujemy sie ![]() jak zajde w ciaze to wielkiego klopotu nie bedzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
moze jestem staroswiecka ale dla mnie np. spirala to okropienstwo nie wiem dokladnie na czym to polega ale na sama mysl ze mialabym miec w sobie jakies druty mnie przeraza
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Jadę do tż-ta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Rozeznanie
|
Ale nas dzisiaj z mamą ulewa złapała
![]() Ledwo doleciałyśmy na Orlen... po raz pierwszy tak naprawdę bałam się być na dworze - burza, gałęzie połamane (po wszystkim jeździła straż pożarna, bo ulice były zawalone ogromnymi gałęziami ![]() ![]() Ale za to kupiłam sobie dzisiaj bluzeczkę w panterkę ![]() Wczoraj we Wrocławiu również nabyłam bardzo fajną bluzkę i bluzę biało-różową z ogromną przewagą białego ![]() ![]() Kupiłam sobie dzisiaj również tonik, szampon z Elseve odbudowujący, odżywkę do włosów, balsam do ciała. Z Ziaji maseczkę do twarzy z zieloną glinką przeciw wypryskom i krem Ziaja, również przeciw wypryskom, a najlepsze jest to, że za dwa te kosmetyki zapłaciłam niecałe 20zł ![]() ![]() ![]() Miałam sobie również kupić farbę, taką jak ma Messinka, ale stwierdziłam, że włosy jednak zafarbuje po powrocie z Niemiec ![]() Nie wiem czy wspominałam, ale w poniedziałek lub z niedzieli na poniedziałek wyjeżdżam już do pracy i kto mnie bedzie motywował, jak nie Wy ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że po powrocie przyjmiecie mnie z powrotem do swojego grona ![]()
#4917 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami
![]() Cytat:
Nie lubię, leżeć w spodenkach i koszulce, kiedy wszyscy obok mnie latają w bikini. Pot leciał mi po tyłku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak ja będę zarabiać (już za rok ![]() ![]() Makijaż - ja bym radziła smoky, ale ja jestem zwolenniczką tego typu makijaży ![]() ![]() Jak zaczynałam współżycie z Tż, bo On jest moim pierwszym, to strasznie panikowałam, że znając moje szczęście niedługo zostaniemy rodzicami ![]() Ale jeżeli robi się to rozsądnie, z głową to myślę, że nie ma się czego bać ![]() Mój kolega i moja koleżanka, współżyli jakiś czas, zawsze z zabezpieczeniem, pewnego dnia, naszła ich taka "chcica" że zrobili to bez niczego iiiii... chyba już urodziła ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Magdolinko - ja Cię będę motywować telepatycznie
![]() Farba ta, której ja użyłam kosztowała 9,99 zł w Naturze ![]() ![]() Teraz chcę skusić się na L'Oreala - 22 zł, ale myślę, że się opłaca ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1248346868 CUDO ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to ta z Garniera jasny złoty brąz http://img.bazarek.pl/43770/6412/232...8497837a3f.jpg to u nas są takie po 5,29
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Złoty Brąz, ale to w takim razie może ja coś pokręciłam i płaciłam 4,99 ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.