|
|
#2431 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
I pytam gdzie ta radość, która kiedyś we mnie tkwiła. Słońce palące, słońce na łące.. ![]() Bo ja to wiem, że tylko na mój widok, Kotku leci Ci ślinka z ust. ^^ Tylko pstryknę palcami i jesteś mój.
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Wyzwanie jest jak smok z podarunkiem w pysku...Oswój go, a podarunek bedzie Twój.....
to moj ulubiony............. Edytowane przez moniabgr Czas edycji: 2009-07-23 o 22:52 |
|
|
|
#2433 |
|
Rozeznanie
|
still waitin' 4 ya ( wciąż czekam na Ciebie)
odpal mi fajkę, będzie jak kiedyś - Ty, ja, ciemność i żar w powietrzu . chcę burzy chcę burzy chcę burzy kochaj mnie... ale nie angażuj się za bardzo. Would you make me number one on your playlist ? (Czy mógłbyś umieścić mnie jako numer jeden na Twojej playliście?) |
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
twoje oczy są szaro-niebiesko-zielono-błękitne z błyskiem żalu przy prawej źrenicy.
poszukuję w pustej szklance odbicia naszych oczu. godzinami szukam pretekstu, by napisać ci gwiazdkę przy dwukropku. myślę o tobie bez przerwy, choć między nami nic nie było. kilka spacerów, kilka moich rojeń. czyli nic. żeby się zespolić, musisz się najpierw zachwycić, potem się zapomnieć, a na końcu, gdy już nie pożądasz, chcieć trwać w mozolnym celibacie tylko jednego ciała. bo okazało się, że jego dusza i mózg są o wiele ważniejsze. |
|
|
|
#2435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nur bei dir kann ich glu:cklich sein.
Tylko przy Tobie mogę być szczęśliwa. Sta:ndig entdecke ich die Welt aufs Neue mit dir. Ciągle na nowo odkrywam świat z Tobą. In die Sterne sehen und von dem eigenen Himmel tra:umen. Patrzeć w gwiazdy i marzyć o własnym niebie. Wenn die Emotionen werden schon befallen, wie staub nach der grossen Schlacht. Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Man muss wissen, wann von der Bu:hne abtreten. Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść. Inmitten des Ramsches wie ein Diamant gla:nzend. Wśród tandety lśniąc jak diament.
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
ty nie jesteś facetem jesteś tylko manekinem .
nie dołączono do ciebie gwarancji, tylko przeterminowaną legitymację, mnóstwo zepsutych części, wątpię, że znajdę gdzieś serce . myślę i czuję jakbyś był w Chinach a ja w Peru . zabijasz wszelkie moje ochronne bariery . tu w tej mgiełce, dalekie światło zdaje się mnie przyciągać .
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Nie otworzę, choćbyś wydrapał
'przepraszam' na mych drzwiach .
|
|
#2438 |
|
Przyczajenie
|
Rano budzę się, witam kolejny dzień.
Otwieram zaspane oczy, w płuca wpuszczam tlen... Znowu rozglądam się, Ciebie nie ma obok mnie.Byłam pewna że jesteś... pewnie znów śniłeś mi się ![]() Obmywam twarz zimną wodą w głowie tysiące myśli... Pije kawę nad ranem albo śpię do 12, ale zawsze kiedy wstanę myślę o Tobie skarbie Jak Mojżesz dla Ciebie rozstąpię Morze Czerwone.Przynajmniej będę się starać najwyżej w morzu utonę. Teraz żyję bo jesteś kiedyś żyłam tylko chwilą Związana z Tobą, jak Robinson ze swoją wyspą. Mogę Ci oddać naprawdę wszystko co mam chodź sam mam niewiele... Daje Ci moją miłość, daje Ci moje serce, w Tobie streszcza się mój świat Kiedy Cie nie ma ja łapie paranoje, 24 na dobę myślę tylko o Tobie Kiedy Cie nie ma z tęsknoty zapisuje kartki, jak pisał Słowacki to rozłączenie Dobranoc...słodkim szeptem pijana będę mówić dobranoc do białego rana ![]() Troszkę opisików dodaje (jak ktoś lubi hip-hop, to mam link do utworu właśnie z których są ściągnięte te opisy.A wykonują go moi qumple ) <aha tylko na prv>
Edytowane przez ComeToMe Czas edycji: 2009-07-24 o 01:23 |
|
|
|
#2439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() -bo moja miłość jest jakaś dziwna... mimo, że zostawił mnie, olał jak ostatnią idiotkę ja nadal życzę mu szczęścia. ze mną - beze mnie - oby szczęścia. może po prostu nie moją rolą jest go uszczęśliwiać... to jest uczucie nienormalne, jakieś upośledzone, prawda.? -nie. to jest prawdziwe uczucie. .nie ucz, jak smakują łzy. .razem ze mną walcz - nie przeciwko mnie. .może wtedy usłyszysz, kto kiedyś kochał Cię.
|
|
|
#2440 |
|
Rozeznanie
|
lubię to z zamkniętymi oczami, a nie z zamkniętym sercem.
zupełnie czarny kot przebiegł mi przez serce. szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela. nie było jej smutno, dopóki nie zaczęła płakać. nie odróżniam soli od cukru - również w kontaktach z panami. chciałabym ci przyznać mój panie zaszczytne prawo stracenia dla mnie głowy noc już nie jest dziewicą. pomyśl jakbyśmy mogli być szczęśliwi. ulubione miejsce na świecie to twoje ramiona. a właściwie serce. powiedz coś, by serce drgnęło. na 'co słychać?' już nie reaguje. wyłączę telefon i będę się łudziła, że właśnie teraz zastanawiasz się, czemu jestem niedostępna. martw się. |
|
|
|
#2441 |
|
BAN stały
|
Wróciłam. Nie bili i nie krzyczeli tam na mnie, cała i zdrowa wróciłam. Tylko brak weny mi doskwiera.Kiedys było pięknie tak, tworzyliśmy własny raj. Od kiedy odszedl jej błękit oczu zmienił się szklistą barwę szarości. W uszach brzęczała jej muzyka, ale ona nie chciała tańczyć. Przed nią stało piwo, ale ona nie chciała pić. Podawali jej miłość, ale ona nie chciała kochać. Siedziała na brzegu krawężnika, płakała, głośno płakała. Próbowała wyrzucic z siebie cała złość jaka w niej stworzył. W małym pokoju, przy blasku świec, pisała na ścianach czerwoną szminką jak bardzo go kocha. To była miłść ta pierwsza, ta największa, ta co najbardziej boli. Wydrapała sobie serce paznokciami i zakopała je w najdalszej częsci ogródka, przyzekła sobie, że już nigdy nie pokocha. Ona toneła w morzu łez, lecz on nie rzucił jej koła ratunkowego. Łzy zmieniały jej słodki uśmiech w słony grymas. Każdej nocy wypełniał jej cały sen. Dotąd nikt nie prowadził jej za ręke po miłosnej dżungli. |
|
|
|
#2442 |
|
Rozeznanie
|
i chcę rozmawiać tylko serca biciem.
i tak rozmawiać godziny,dni,lata, do końca świata i po końcu świata. i chciała nas już miłość ująć zdradą. rumieniec smutny jej twarz umalował. niezrównana rozkoszy i szczęście bez miary!
|
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
Witam was kochane wizażanki ;* Jestem tu nowa na forum.
I przepraszam z góry jeśli, któreś opisy się powtórzą, ale nie zdążyłam jeszcze przeczytać wszystkich waszych ![]() agattee kradne kradne kradne <3 Boskie masz te opisy. *Lubię Cię. Bardzo. A jeszcze bardziej się cieszę, że mogę Cię lubić *Odkąd Cię kocham zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak naprawdę to nie było „przedtem” przed Tobą. *Ty mnie Serce nie rozśmieszaj <3 *jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz... *Przepraszam, nie chciałam się w Tobie zakochac. Tak wyszło. *Nie chciałam, aby widział, że płacze. Byłam przecież taka dumna. *O jedną obietnicę za późno. *tak, jego uroda była wręcz nie do zniesienia. *-Jak bardzo Ci na nim zależy? -Za bardzo - Bardziej niż jemu. Ale nic na to nie mogę poradzić. *Kocham cię zbyt mocno dla mojego lub Twojego dobra. <3 *Atak paniki był tuż za rogiem. *Do tej pory wszystko było proste. Bałam się, to próbowałam uciec. Nienawidziłam, to próbowałam walczyć. *Bo kiedy jestem z Tobą, nie ufam samej sobie *I wszyscy powtarzają: "takie jest życie" i nikt nie pamięta, że życie jest takie, jakie sami zbudujemy. *zalewasz mnie dopaminą <3 *Ja zauważałam nanosekundy bez niego. To tyle narazie Pozdrawiam ;*
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2009-07-24 o 11:16 |
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
'wspomnienia to do siebie mają, że zawsze wracają.' Życie to chwila zbyt krótka aby móc,'Ja zyje tak - nic albo wszystko. Bo nie wiem czy zobacze jutro. Jesli wszystko sie skonczy to trudno Ja wiem, ze zycie jest tylko minuta, Wiesz? i w tej minucie chce byc W pelni czlowiekiem. ' Spojrzeć na chemiczny świat, pachnący s z a r o ś c i ą .. Bo widzisz tu są tacy, którzy się kochają. i muszą się spotkać aby się ominąć .. bliscy i oddaleni jakby stali w lustrze, piszą do siebie listy gorące i zimne. rozchodzą się jak w śmiechu porzucone kwiaty, by nie wiedzieć do końca czemu tak się stało .. są inni, co się nawet po ciemku odnajdą lecz przejdą obok siebie bo nie śmią się spotkać . Bliscy boją się być blisko żeby nie być dalej. niektórzy umierają - to znaczy już wiedzą. miłości się nie szuka - jest albo jej nie ma! nikt z nas nie jest samotny tylko przez przypadek.. są i tacy co się na zawsze kochają i dlatego nie mogą byc razem. Można nawet zabłądzić lecz po drugiej stronie .. Nasze drogi pocięte schodzą się z powrotem. narzekać i czekać aż stanie się cud. Że los się odmieni i milion innych bzdur. cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się, `Czy Ci nie mówiłam ,że nie jestem taką dziewczyną,znaczy nigdy się nie zaczęło, gdyby prawdziwie się zaczęło nie skończyłoby się, skończyło się bo się nie zaczęło, cokolwiek prawdziwie się zaczyna, nigdy się nie kończy. która wszystko z siebie wyrzuca i nie pamięta?` 'Dlaczego spoglądasz zawsze Twoje s z c z ę ś c i e znajduje się w Tobie.'w tą drugą stronę? Dlaczego ciągle myślisz,że inni mają więcej s z c z ę ś c i a ? Tak łatwo twierdzisz, że innym się powodzi o wiele lepiej.. Ten drugi brzeg wydaje ci się zawsze piękniejszy. Może dlatego, że jest od ciebie oddalony, a ty patrzysz, jak skamieniały, zauroczony tym pięknym widokiem ? Czy przyszło ci kiedyś na myśl, że na tym drugim brzegu inni także na ciebie patrzą i sądzą, że to ty masz więcej s z c z ę ś c i a ? Oni też zauważają wyłącznie twoją lukrowaną stronę. Mniejszych i większych trosk, i kłopotów nie znają. S z c z ę ś c i e nie leży na drugim brzegu. 'szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy ją się dzieli.. ' `A u mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami. Nie lubię słów, niektóre są chyba tylko po to stworzone, żeby je cofać. Między innymi po to stworzone jest 'kocham'. ` 'Niech szczęście będzie szczęściem. A nie czymś, czego nie mogę osciągnąć..' Nie rozumiesz ciągle kim Dla mnie, móglbyś być.' - Spotkałam dziś Miłość. - I co Ci powiedziała? - Przepraszała, że nie zawsze trwa do końca. - Płakała? - Płakała, bo często rani. - Krzyczała? - Krzyczała, że nie zawsze jest piękna. - Śmiała się? - Śmiała się, bo umie z siebie kpić. - Żałowała czegoś? - Żałowała, że ludzie nie zawsze traktują ją poważnie. - Była zła? - Złościła się, że czasem w nią wątpimy. - Cieszyła się? - Cieszyła się, że jej tak często szukamy. - Co Ci jeszcze powiedziała? - Powiedziała, że nie jest dla mnie.. .. gdyby oczy nie płakały
;( Edytowane przez daisuki Czas edycji: 2009-07-24 o 10:53 |
|
|
|
#2445 |
|
Rozeznanie
|
bo tańczą w nocy czarne wilki niby,
a niby czarne demony. są pocałunki-jak sny swobodne, jaskrawo-cudne,dziko-szczęśliwe, są pocałunki-jak śniegi chłodne, są pocałunki-dumnie-wzgardliwe! sny me bezkresne są bez imienia! słońce! słońce! w upalonym rozgorzałym lecie. pszennych łanów poszumy,pszczół grające roje!
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
unattainabl -- kradnij ile chcesz, ja też Cie ostatnio nieco obrabowałam
![]() Mam nadzieję, że potrafisz znaleźć swoją drogę powrotną Do miejsca do którego należysz Do mnie Ona chce żyć swoim prawdziwym życiem I nie tylko dla pozorów. Śni o śmianiu się w deszczu. Marzy o plastikowych rodzicach, którzy Nigdy, by jej nie upokorzyli. Sprawiasz ze to jest prostsze Łatwiej jest mi być sobą Trudno uwierzyć, że sprawiasz że to jest prostrze... Tak daleko od miejsca, gdzie ty jesteś. Stoję pod gwiazdami I żałuję, że nie możesz tu być. Co muszę zrobić, by sprawić żebyś zrozumiał, że próbowanie być takim jak ty, nie wychodzi mi na dobre? Wiem, że jesteś wszystkim dla mnie I nie mógłabym nigdy patrzeć Na nas dwoje rozdzielonych I wiesz, że oddaję Ci siebie I nie ważne co zrobisz Obiecuję ci moje serce Dedykuję Tobie moje życie, dedykuję Tobie moje sny Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2009-07-24 o 11:13 |
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie się podziewa Paajka?
![]() Kissabble, aż nie umiem się Tobą nacieszyć, dokładniej Twoimi opisami ![]() Tylko Ty potrafisz rzucać ten magiczny pierdo^lony czar. Nie czas na wątpliwości. kiedy odejdziesz nigdy nie myśl,że spróbuję cię zatrzymać/ Well when you go Don't ever think I'll make you try to stay Nie mogę siebie skontrolować, bo nie wiem jak/ I can't control myself because I don't know how Jestem rodzajem 'człowieka wraka' który cię kocha! / I'm the kind of human wreckage that you love! i ta cholerna niezgodnosc twojego pocałunku. Wyczerpujesz mnie / You wear me out.
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
UpsentMinded dziękować, miło mi (;
twoje spojrzenie zaszyć w kieszeniach. dam Ci moje serce włożone do papierowej torebki na prezenty. możesz z nim zrobić co zechcesz. tylko pamiętaj, prezentów się nie zwraca. ona kocha właśnie Ciebie, Idioto . miasto aniołów a w nim jeden, ten wyjątkowy . do zmywarki wrzucam swoje serce. może w końcu się zmyjesz.
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
Wzajemnie. < 3
![]() Ahh jedna z najlepszych. ![]() 12 Stonka. Onax3. I wszystkie, które wymieniałam wcześniej oczywiście. I kiedy brakuje mi Ciebie najbardziej. Dzwonię. Proszę odbierz to do Ciebie. Chciałbym czekać na Ciebie. Tylko nie spóźnij się o całe życie. Napiałam list jakoś 5 lat temu. Czeka na Ciebie. Czasem miłość ma ukryty wzór. W południe lata chłone ból. To dla Ciebie tak walczę, Tobie wszystko zawdzieczam. Taka pierwsza, z Tobą bezpieczna. Gdybyś widział moją twarz zasmuconą czułbyś się źle, daje słowo. Złamał serce, odebrał oddech.
|
#2450 |
|
Rozeznanie
|
lecz melodia ta dawna,słoneczna nie wraca.
tylko motyw tęsknoty snuje się i żali... błoga jest kroków twych wymowa! świat jest teraz na zewnątrz,niepochwytny. pocałunki mym ustom ciepłe gniazdo ścielą.
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
czasem tylko obawiam się, że nie zdążysz, by przy mnie być.
lepię cię z powietrza, ubieram w słowa i rzucam na wiatr. ot tak, dla zabawy. kilka słów położę na twych powiekach, by śnić ten sam sen co ty. strzepnę twoje słowa z moich rzęs. |
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
Twego głosu wciaz mi brak
To co myslisz do mnie mow Cicho jakby caly swiat zgsił światła poszedł spać Gaśnie ogien naszych słow Chce znow czytac z twoich ust
|
#2453 |
|
Przyczajenie
|
hej jestem tu nowa
![]() - i na pewno nie odgadnę czy chcesz ze mną pójść przez szaleństwo. - papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście - mój czas jest wolny, a ciebie nie ma w nim - A serce bije mi trzy razy szybciej niż w normie buziaki dziewczyny ;* |
|
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
Po Tobie pozostały mi jedynie pozbawione blasku oczy.
Mam dosc.Oto moja rezygnacja. On nigdy nie był tym 'kimś' kogo naprawdę chciałam, Potrzebowałam kogokolwiek. A on tak 'po prostu' się trafił. Pech chciał, że ten ktokolwiek sparaliżował mi serce i pozostawił bez tchu.
|
#2455 |
|
Marudziara
|
Witajcie
Dodam troszkę opisów od siebie Bo jak narazie okradam Was niemiłosiernie Cudowne opisy macie ![]() 1, Wiążesz moje skrzydła w marynarski węzeł... 2, Ty jesteś solą a ja mam słony mózg . 3, Na drodze usłanej nagłymi zwrotami myśli. 4, Bilet na Twój kontynent nie nabrał ważności ![]() 5. Po drewnianych pomostach , które nas łączyły... 6. Zagłuszając szelest w gardle uczymy się mówić od nowa językiem urzędowym... 7. Lęk przed otwarciem oczu najlepiej gdyby zakleić je zaprawa murarską. 8. Serce umiera na atak bezradności. 9. Bez myśli zielonych jak wodorosty... 10. W puszkach po kawie trzymam błędy,w lodówce pomyłki i wyrzuty sumienia. 11. Uczucia odstawione na bocznicę zaszły mchem zielonym jak nieśmiertelność.
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-07-24 o 12:48 |
|
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
* Trzeba mi być przy Tobie, moje przeznaczenie w Twych ramionach śpi.
* Dane być przy Tobie mi, moje przeznaczenie w Twych ramionach śpi.
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
`Zrozum mnie kocham Cię, ale nienawidzę bardziej!
taki jeden dziekuje za pochwaly <3
|
#2458 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Jestem nowa. Wątek odwiedzam od x. czasu.
Tyle nam do szczęścia brak <.> A ja w snach ciągle szukam Twoich rąk... chore? Prosze Pana... ja bym miała tylko jedną prośbę. Naprawdę nic wielkiego ani mocno szczególnego dla Pana. Ja Pana obserwuje od lat. Prosze tylko mnie zauważyć! Ej. Ja kocham Cie. Czujesz to? Serce. Zakuło prawie mocno tak jak ugryzienie osy. Bo mi sie kurde zakochiwać chciało to mam. O. W moich oczach jestes trójwymiarem. Poczuła to tak nagle... Skąd to sie u Niej wzięło? Tam... Tam w środku gdzieś,głęboko. To jest zagadka której nie potrafiła rozwiązać. Przeciez spotykali sie bardzo rzadko, to nic ze pozniej coraz czesciej i czesciej ale ona przeciez do niego nic nie czuła! Nie chciała tego. Wiedziala ze On jest nie dla niej. Głupie serce! Pozwoliłam Ci tak szaleć? :/ |
|
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
# Dzień był taki długi, bolą mnie skrzydła.
# Choć co dzień słuchają tego samego radia ich miłośc dawno wygasła. # Ja, dumna księżniczka mieszkająca na planecie z pięcioma miliardami ludzi nie mam nikogo. # Czasami mam ochotę wymordować wszystkich meżczyzn, a później rozglądam sie czy przypadkiem ktoryś nie ocalał.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

i za waszymi cudownymi opisami

;**