|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Nr 1 chociaż jest zabawny.
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy jeszcze ktoś tak ubiera samochód, mnie powalił nr 3
|
|
|
|
#4053 |
|
Rozeznanie
|
...wiem, że to niesamowicie brzmi, ale są miłośnicy (wprawdzie sporadycznie) takich dekoracji
![]() nie dalej jak w tym miesiącu u mnie na osiedlu PM straszyli podobną dekoracją z gołąbkami, złotą obrączką i paskudnymi sztucznymi szarfami są gusta i guściki....
|
#4054 |
|
Przyczajenie
|
czesc wszystkim! dzis sie zarejestrowalam, slub mam w przyszlym roku w maju z zapalem wiec czytam zamieszczone tu przez Was cenne informacje. Dzieki za wszystkie wpisy, uzyteczne listy... to naprawde duuuuza pomoc! pozdrawiam cieplo!!!
|
|
|
|
#4055 |
|
Rozeznanie
|
Witamy wśród nas gemmelli
|
#4056 |
|
Przyczajenie
|
zaczelam glownie od przejrzenia waszych rad
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale skwar dziś był a ja latałam rano po targu a potem po mieście w poszukiwaniu chlebka weselnego i znalazłam w piekarni "Pod telegrafem" 5 zł za kilo nawet fajny w kształcie serca i opleciony w koło takim warkoczem i chyba się na niego zdecydujemy Rano na targu załatwiłam sobie kwiaciarkę zamówiłam wszystkie bukiety mój same pomarańczowe cantedeskie z takimi kremowymi kuleczkami i opleciony będzie materiałem z mojej sukni wczoraj mówiłam babkom z Contessy że jak będą obcinać to niech zachowają dla mnie ten materiał. Potem poszłam do Tary ale niestety właścicielki nie było dopiero w środę będzie i coś czuję że tego zadatku nie odzyskam ![]() Wczorajsza burza była niezła Pan Bóg zdjęć wczoraj napstrykał że ho,ho ![]() Cytat:
kasiuni_a to fajnie, że dzień należy do udanych choć się paskudnie zaczął ![]() Michel super wypoczynek mieliście i na pewno dla takiego wschodu słońca warto żyć, fajnie opisałaś Wasz wypad Andromedaa dekoracje prześwietne aż może się na którąś skuszę A tak na poważnie to nawet nie wiem jak ta moja będzie wyglądać nie umiałam sobie jej wyobrazic jak ta pani mi tłumaczyła cóż zobaczę w dniu ślubu. gemmelli |
|
|
|
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
z pewnością znajdziesz tu wiele cennych informacji dla siebie
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gemmelli witaj. Czytaj rady, czytaj, bo bardzo się przydają ![]() Michel super, że wypad w góry się udał i że udało Wam się formalności pozałatwiać w USC ![]() Dobra to ja spadam dalej cudować
|
|
#4060 |
|
Rozeznanie
|
Elsi super, że tyle załatwiłaś
ja też niebawem wybiorę się na targowicę w poszukiwaniu tej pani, bo czas biegnie jak szalony, a moje Kochanie na mnie w tej kwestii liczy nie jestem pewna za to, co sądzić o Tarze mam tam zamówione bukiety, ale martwię się ile mnie to wszystko wyniesie w dodatku jak sobie przypomnę jakie przejścia miała mehja... a Ty chcesz zrezygnować z ich usług?
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiaj u tej dziewczyny łatwo ją znaleźć bo tylko jedna młoda osoba tam z kwiatami stoi.
|
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe, wątpię, zupełnie inaczej wyglądam na żywo, po drugie mam teraz krótkie, ciemne włosy, ciężko by było. ![]() ![]() A ja też się zastanawiałam czy cię spotkam, ale niestety...Ech, szkoda, że już musieliśmy wracać, było super, może troche zbyt zmienna pogoda, ale jednak szum fal i świeża rybka robi swoje. Co ciekawe jak byliśmy w Gdańsku na starym mieście, to ryba była baardzo droga w knajpach powyżej 20 zł za 100gram, przeszliśmy z 20 metrów a tam na zwykłej łajbie od 4,50 się zaczynały ceny. My teraz siedzimy w Legnicy, po południu jakaś trąba powietrzna przyszła, nie tyle grzmiało co wiało strasznie i padało, masa drzew połamanych, doniczki latały po ulicach, znaki drogowe, nie widziałam dawno czegoś takiego!! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Na tym weselu, na którym byłam panna młoda i świadkowa miała bukiety z Tary. Faktycznie wiązanka panny młodej kosztowała 250 zł. Oba bukieciki były śliczne, ale dostali je już lekko przywiędnięte a w trakcie ślubu porozpadał się bukiet świadkowej. Potem w czasie wesela z wiązanki panny młodej wypadła róża - właśnie rozmawiałam z nią o wzroście cen i spadku jakości usług w Tarze.
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze a jeszcze rok temu było tak fajnie w Tarze
![]() Jak ja zamawiałam swój bukiet to wszystko było dopracowane do najmniejszego szczegółu. Ehh komercja.
|
#4065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w końcu cena bukietu z górnej półki, więc i oczekiwania w stronę, że wszystko będzie dopracowane na tip-top ![]() katalinko pod szumem fal i smażoną rybką podpisuję się obiema łapkami
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Ostrowczanko a z jakich kwiatów miała bukiet młoda?
Andromedaa a ty w Tarze zamawiałaś już bukiety? Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-23 o 23:15 |
|
|
|
#4067 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Andromeda, na początku zbyt szybko przeczytałam Twój post nad zdjęciami dekoracji i się żywo przelękłam , że na poważnie je chwaliszKupiłam sobie dziś butki na poprawiny, ale fotograf ze mnie naprawdę lipny. Ale zamieszczam, co mam. Są srebrne. Do tego szafirowa sukienka ze srebrnymi aplikacjami. Jeszcze zdjęcie mi żadne nie wyszło
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Veroeve bardzo ładne te butki - takie sandałki mi się najbardziej podobają
![]() Tylko czemu nie robią takich w rozmiarze 42
|
#4069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też jestem zadowolona, ciekawe co tam się dzieje? |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
veroeve przyznasz chyba, że mam zmysł artystyczny a buciki kupiłaś ładniutkie
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-07-23 o 23:28 |
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Verooeve bardzo ładne buciki
![]() Katalinka właśnie oglądałam zdjęcia po tej trąbie powietrznej w Legnicy na pewno niezłe że aż ciary przechodzą widoki musiały być.Oj nie chciałabym się znaleźć w takim miejscu gdzie trąba przechodzi bo by mnie zdmuchnęła z powierzchni ziemi. |
|
|
|
#4072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aga, to prawda, że jest problem z rozmiarami. Ta firma robi max 40. Ale są sklepy, nieliczne, gdzie wybór nawet tych dużych rozmiarów jest dość spory. W Krakowie w Galerii Krakowskiej jest taki dziwny duży sklep typu CCC, Deichmann, ale nazwy nie pamiętam. Dziwny, bo tam buty posegregowane są numerami, nie fasonami. Tam można coś wybrać, ale niestety trzeba jechać do Krakowa, no chyba że przy okazji. Cieszę się dziewczyny, że podobają się Wam moje sandałki. Byłam w 10 sklepach obuwniczych i tylko w jednym były srebrne buty, ale za to 7 fasonów i 5 w moim rozmiarze. To teraz już jestem prawie kompletnie ubrana na wesele. Jeszcze tylko małe przeróbki w obu sukniach, ale tym zajmują się już krawcowe i do końca lipca będę chyba miała wszystko zamknięte w tym temacie. ------- Pytanko do wszystkich. Czy w lokalach zazwyczaj jest sprzęt grający? Rozważam puszczanie własnej muzyki na poprawinach i zastanawiam się, czy trzeba kombinować skądś sprzęt, czy jest szansa, że jest na miejscu? Oczywiście zadzwonię do Leśnych Kątów, ale chciałabym ten temat również wnieść na forum. ------- Aga, chyba mamy czas diagnoz naszych schorzeń. Ja dzisiaj byłam u hematologa - dobrego specjalisty, który wysłał mnie do jeszcze lepszego, bo kobiety wyspecjalizowanej w tym, co podejrzewa u mnie. Mam najprawdopodobniej skazę krwotoczną i to od urodzenia, ale dopiero teraz wpadłam przy pomocy mądrych lekarzy na to. Czeka mnie jeszcze masa badań. Szlag, nienawidzę leżeć w szpitalu, tylko po to, żeby mi robili badania. Już leżałam w marcu i w kwietniu rok temu też. Zanudzić się można i dostać szału. Teraz czeka mnie to znowu, ale załatwię to już po ślubie, jak będę w Krakowie sama, bez męża.
|
|
|
#4073 |
|
Rozeznanie
|
Witam tak z rana samego, znowu się pogoda popsuła. mam pytanie czy słyszała któraś z was może o salonie kosmetycznym monte rosa na reja?
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2009-07-24 o 08:12 |
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Gemmelli witaj
![]() Veroeve piekne butki ![]() Michel wyjazd na prawde super był A zdjecia n nk ze wschodu cudowne![]() Wczoraj jednak widziałam sie z TZtem, mmmm było cudownie nie ma to jak witac sie po rozłace
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-24 o 08:56 Powód: dopisek |
|
|
|
#4076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest na samym dole Galerii obok takiego jakiegoś papierniczego. Jakoś nigdy tam nie mogłam znaleźć nic na siebie bo nawet jak mieli 42 to było za małe - nie wiem jaką oni tam maja rozmiarówkę. Jednak Deichmann w tej kwestii jest o wile lepszy bo czasem nawet 41 na mnie wchodzi![]() Co do własnej muzyki to nie mam pojęcia jak to może być w lokalu. Możliwe, że mają jakiś swój sprzęt ale to musisz się wypytać. Ja na szczęście z krwią mam już spokój. 14 lat temu wykryto u mnie małopłytkowość. Koszmarny był to dla mnie okres - 3 miesiące leżenia w szpitalu, podejrzenie o białaczkę, szlochy mojej rodziny (bezpośrednie zagrożenia życia), punkcja i wreszcie przebrzydłe hormony, po których przytyłam w ciągu miesiąc 35 kilo. Poszło mi na kręgosłup niestety i jestem teraz strasznie krzywa. A na dodatek to właśnie te hormony mogą być tez powodem moich obecnych problemów. Z krwią nie ma żartów. Dobrze, że u Ciebie jest postawiona diagnoza. Czy ta skaza jest bardzo dużym zagrożeniem dla Ciebie? Nie mam zielonego pojęcia z czym to się je. Cytat:
NO no Justyś, jeszcze z tych Waszych "powitań" coś powstanie hihi
|
|
#4077 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnie miałaś kłopot ze zdecydowaniem się nas któreś jak taki wybór był? ja bym siedziała pół dnia taka niezdecydowansa jestem. Cytat:
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- to samo pomyślałam
|
||||
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no nie, bo rano dostałam @ jak na złosc
Choc nie ukrywam, ze teraz to bym nie chciała, bo slub za rok, ale po slubie jak bysmy juz teraz byli to bardzo bym chciała.EDIT: ale mnie brzuch boli........... ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-24 o 10:41 Powód: dopisek |
|
|
|
#4079 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
i jest równy roczek
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Młodaj ja tez nic nie wiem o tym salonie.
Igoolek gratuluje teraz to juz z górki,czas szybko zleci.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-24 o 10:42 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

się razem od
....

ciekawe czy jeszcze ktoś tak ubiera samochód, mnie powalił nr 3

nie dalej jak w tym miesiącu u mnie na osiedlu PM straszyli podobną dekoracją z gołąbkami, złotą obrączką i paskudnymi sztucznymi szarfami
są gusta i guściki.... 

podpisuję się obiema łapkami