|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
ja siedzę dziś nerwowo w sieci i oglądam wiadomości, rodzice nie mają prądu i drzewo przywaliło im samochód, na ulicy leżą pozrywane przewody
![]() na szczęście mam kontakt z siostrą na skypie, tylko ona z całej rodziny ma prąd. wysłała mi kilka zdjęć kompletnie zniszczonego parku, prawie się popłakałam ![]() i jeszcze kot nie wraca do domu, obleciałam okoliczne klatki i piwnice, gdzie się daje zazwyczaj zamknąć ale go nie znalazłam, do dooopy z takim dniem
Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2009-07-23 o 22:48 Powód: dopisek |
|
|
|
#4862 |
|
rude jest piękne:)
|
Maju
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś urodziny ma Rawita - Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych radosnych chwil
edit. Shachownico
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-07-23 o 22:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Shachownico, szkoda, ze czlowiek jest taki bezradny |
|
|
|
#4865 |
|
|
Jowito samych radosnych chwil i spokoju na codzien
|
#4866 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja sobie w środku tej burzy spacerowałam (wracałam z jednego końca miasta na drugi) po Wrocławiu marząc, żeby mnie jakiś piorun trzasnął, ale one chyba też mnie nie lubią.
Wróciłam do domu z chlupiącą wodą w butach, spodniami mokrymi jakbym wyjęła z wody i ogólnie dość nie teges. A pozatym jeszcze mi bardzo smutno. Może pogoda reaguje na moje humory? Za dużo się o tych wampirach naczytałam.Dobrej nocy. Ciekawe czy w pracy prąd jest, bo na tamtym osiedlu ponoć nie ma (napisali w wiadomościach internetowych). Rawito - wszystkiego najlepszego. |
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Jowito! Sto lat albo i dłużej
![]() ![]() a tak w ogóle to wracam na Wasze łono, podczytuję (nieregularnie niestety) ale pisać nie mam za bardzo czasu ![]() też myślę jak pozbyć się brzucha ale bez ćwiczeń |
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj przywrócona Kriss
Miłego dnia. |
|
|
|
#4869 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam.
Czemu na Rawitę piszecie Jowita??? Czy ja czegoś nie wiem?Miłego dnia. |
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
shachownica A kot napewno wróci Całą noc usuwano skutki burzy i naprawdę mało co widać Tak strasznie dużo tego było Oby było już tylko lepiej ![]() Rawito Wszystkiego co najlepsze Bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje Miłego dnia
|
#4871 |
|
|
Witaj powrocona Kriss fajnie,ze jestes
nie pozbywaj sie brzuszka jest bardzo sexi Fenris Rawita ma na imie Jowita ![]() Maju kot wroci/badz juz wrocil ![]() Witam Wszystkich
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-24 o 08:08 |
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie co do ćwiczeń
![]() Dziś jest 8 dzień z A6W Dziwne nie myślałam aby się sobie przyglądać na tak wczesnym etapie,ale kiedy zaczynałam ćwiczyć,przez kilka dni nie widziałam się z mamą i siostrą.Przyjechały do mnie w 4 dniu ćwiczeń i od razu zauważyły że schudłam ![]() No no
|
#4873 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Powitać
Właśnie wróciłam z dyżuru,w Gdańsku duchota i zero deszczu. Wczoraj nie miałam jak poćwiczyć A6W,ale dzisiaj nie odpuszczę,bo jakiś zarys mięśni się pokazał ![]() Rawitko-najlepszego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4874 |
|
czyli Endżi
|
Ja też ćwiczę A6W. I chciałam przestrzec wszystkie ćwiczące dziewczyny żeby na siebie uważały
![]() Przedwczoraj ćwiczyłam standardową serię - na miękkiej macie do jogi na normalnej podłodze. Od przedwczoraj poczynając miałam strasznie stresujące konfrontacje życiowe i okropnie się nadenerwowałam i nawkurzałam. Pewnie czytelnik zastanawia się teraz jak te dwie rzeczy mogą być ze sobą skorelowane i przed czym pragnę ostrzec... ![]() Otóż ćwiczenia wykonywałam nie do końca poprawnie - napinając mięśnie karku i szyi podczas podciągania się. Podczas stresu samoczynnie napinają się te same mięśnie. Zrobiłam sobie takie totalne kuku, że to jest szok po prostu Od wczoraj kiedy późnym wieczorem miałam telefoniczną sprzeczkę z żenującym ignorantem rozbolała mnie głowa. Mówię - nic to, od wkurzenia i uderzenia krwi do głowy tak czasem bywa Ale ból się rozbujał i aż nie mogłam usnąć i każdy ruch potęgował cierpienie. Głowa bolała mnie chyba przez całą noc, bo nawet śniłam o tym bólu Obudziłam się nad ranem z poczuciem, że umieram i ktoś napieprza mi w tył głowy i najwyższą partię kręgosłupa i promieniuje mi to na cały mózg Przysięgam, że chyba w życiu tak mnie nie bolała głowa. Polazłam do apteczki, połknęłam dwie Etopiryny i starając się wykonywać jak najbardziej delikatne ruchy odpaliłam internet i poszukałam co to za diabelstwo. Określenie ". Ostry, przenikliwy ból, często z tyłu głowy, ciągnący się od podstawy czaszki w górę " doskonale definiowało moje odczucia tak więc okazało się, że takie przyjemności towarzyszą przedłużającemu się napięciu mięśni karku. Rozmasowałam się trochę (zastosowałam kilka chwytów podpatrzonych u masażysty) i teraz już powoli ustępuje. Co za ulga!Także dziewczyny, uważajcie! Podczas ćwiczeń trzeba napinać mięśnie brzucha i pilnować się żeby to nimi ciągnąć ciało a nie ramionami, szyją i karkiem. To niby oczywiste, ale należy uważać. Nie życzę nikomu takiego cierpienia jakie mnie wczoraj chwyciło. Moja mama jakiś czas temu narobiła sobie kontuzji karku (ale takiej, że nie mogła ruszać głową w żadną stronę ![]() Dobrze że udało mi się postawić sobie prawidłową diagnozę, bo już się zastanawiałam czy może to od tego, że nie dosuszyłam wczoraj włosów a śmigałam późnym wieczorem na Harley'u w kasku orzeszku ![]() Alem się rozpisała ![]() Rawito, wszystkiego NAJ-NAJ-NAJ
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-24 o 09:01 |
|
|
|
#4875 |
|
Piers do przodu
|
Rawito / Jowito
![]() - zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci TŻ nago tańczy Poza tym witam się z bólem czerepa - te zmiany ciśnień mnie wykończą
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Stu pachnacych lat dla Jowity Pieknolicej
![]() reszcie calej ( rowniez pieknie pachnacej ) wymacham dzielnie zwlaszcza cudem na lono przywroconej Kseni ![]() do wyboru mam jako ze oprawca i kat w jednym byl wyszedl, powrocenie w cieple wciaz odmenty loza oddanie sie szalenstwu zawodowej pracy obled sprzatania domowego ogniska (zadosc)uczynienie ciasta wysokoslodkiego ( na wypadek zaniechania powyzszych dwoch ) filcowanie barwnych kulek ![]() glebokie rozmowy z kotem, o zyciu ( jako ze nastroj prezentuje ostatnio niepokojaco melancholijny, obawiam sie ze pic zacznie )
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-07-24 o 08:59 |
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
your Angel
Masz rację.W sytuacjach stresobych mięśnie karku są bardzo spjęte.Jeśli do tego dodać nasze ćwiczenia Można faktycznie sobie gugu zrobić![]() Mam nadzieję,że szybko bóle Ci miną Mogę dodać od siebie że podobne (i na inne partje ciała)ćwiczenia wykonywałam przez wiele lat jako rozgrzewkę przed treningami (trenowałam karate ) i dopiero po kilku miesiącach załapałam jak prawidłowo to robić Niby jest oczywiste że masz napinać brzuch,ale ciało chce inaczej![]() A czy mogę już pogratulować flaszeczki ![]()
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Jowito, sto pachnących i pięknych lat
liposukcja Cytat:
zeżarłam już kilka prochówi i Dzięki za niamar na piaskowanie
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-07-24 o 09:05 |
|
|
|
|
#4879 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Przyłączam się do życzeń - Rawito, wszystkiego najlepszego! Cytat:
![]() Namiar na piaskowanie przetestowałam wczoraj, jestem bardzo zadowolona (mój portfel nieco mniej ) pani bardzo delikatna a załatwiła mnie tak szybko, aż byłam zdziwiona. Pozytywnie Miałam natomiast wczoraj takie przejscia z jazdą po Warszawie, ze do dzis się śmieję. Zasadniczo powinno mnie to było zirytować, ale bardziej rozbawiło. A wieczorem oczywiście zostałam odcieta od świata w zwiazku z burzą i brakiem prądu. Dziś za to jest czym oddychać ![]() Aha - i Parówkowiec sięj ednoznacznie zdeklarował co do swoich wobec mnie zamiarów. Ło matko, czyżby te moje zęby go tak olśniły? ![]() Miłego piątku wszystkim życzę! |
||
|
|
|
#4880 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
To o spiętych mięśniach karku przez stres to medycznie stwierdzony fakt. Poza tym medycyna holistyczna (czy jakoś tak ) podaje, że im bardziej permanentna nerwówka tym to napięcie głębiej wędruje po kręgosłupie i wtedy potrafi chwycić w naprawdę niespodziewanych miejscach. Nie mówiąc już o łysieniu, egzemach, chorobliwej potliwości, zespołach drażliwego jelita i tysiącach różnych rzeczy jakie nasz organizm może zrobić żeby pokazać, że się buntuje. Parę razy oglądałam "Klinikę krępujących dolegliwości" i nie mogłam się nadziwić ![]() Przy okazji wystawiłam sobie diagnozę skąd wzięły się u mnie paskudne, kilkukrotne, parugodzinne ataki bólowe nigdzie indziej jak w eeee... wadżajnie i okolicach Ginekolog absolutnie niczego się nie doszukała a ja już parę dni później zwijałam się z bólu i nie mogłam nawet stać o własnych siłach, nie mówiąc o dojściu do samochodu żeby mnie dowieść do domu Pierwszy atak bólu (który przeszedł po dwóch godzinach bardziej samoistnie niż po mieszance chyba z 10 tabletek) - po poważnych kłopotach rodzinnych połączonych z sesją na uczelni. Sorki, że jakoś tak się rozwinęłam... Cytat:
Ja od jakiegoś roku zbieram się do boksu, ale jakoś zawsze pojawiają się inne wydatki.Na pewno fajnie jest być pod okiem instruktora - on od razu wychwyci, że robisz coś nie tak. A nawet podczas takich głupich brzuszków czy rozciągania w jodze można się tak załatwić, że szkoda gadać ![]() A jakich flaszeczków chciałabyś pogratulować ?Ja przepraszam za głupie pytania, ale co to jest piaskowanie ?
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-24 o 09:31 |
||
|
|
|
#4881 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4882 |
|
Piers do przodu
|
Cieszę się dziewczyny, że namiar wypalił
będziemy błyszczeć na tym warszawskim firmanencie uśmiechem i pogodą ducha .....
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
LA PERLA ECLIX 50ML EDP
![]() Gratuluję ![]() Edit: O moim trenerze karate (pierwszym)wolę nawet nie wspominać.
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-24 o 09:44 |
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, sto pachnacych lat!
i ![]() Margotko, a nie masz jakiegos dyskomfortu po zabiegu np. nadwrazliwosc etc? i pochwalisz sie efektem na fotce?
|
#4886 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Dziś juz jest OK, normalnie rano piłam goracą kawę i nie odczuwałam żadnego dyskomfortu. Generalnie muszę przyznać, ze pani w Enel Medzie wykonała ten zabiego o wiele delikatniej, niż w tym gabinecie, do którego zazwyczaj chodziłam u siebie w mieście - tam po piaskowaniu zdarzało się, ze bolały mnie dziąsła i krwawiłam po myciu zębów przez parę dni...Pochwalę się, jak nie zapomnę, w poniedziałek. Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-07-24 o 09:54 |
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Koluś, ja miałam nadwrażliwe zębiska przez około tydzień
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Margotko, a efekty mocno widoczne, zabki blyszcza?
![]() brrr, to uczucie nadwrazliwych zebow jest straszne
|
#4889 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Za dużo się o tych wampirach naczytałam.

Ale ból się rozbujał i aż nie mogłam usnąć i każdy ruch potęgował cierpienie. Głowa bolała mnie chyba przez całą noc, bo nawet śniłam o tym bólu

zeżarłam już kilka prochówi i