|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
hmm moje plany na weekend: wybywam na imprezkę ;D i w sobotę i w niedzielę
![]()
#3902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A weekend beznadziejny, bo przypada moja sobota pracująca, więc w domu najszybciej będę o 14.30, a pewnie skoczę na jakieś małe zakupy, to wrócę ok.17 ![]() W niedziele moja siostra ma imieniny, wiec chyba pojadę do niej na kawę i ciasto ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hehe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- A na którym forum ślubnym piszesz?? Bo ja na kilku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
lady ja na dwóch
![]() ![]() ![]() ![]() głównie tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...350099&page=36 a na drugim miejscu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...327109&page=61 ja na weekend jade do kołobrzegu ![]() Ale ma padac wiec nie licze na opalanie sie, dodatkowo w niedziele chce zlapaac promotorke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
No to jesteśmy w jednym wieku
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
w weekend ma padac? kurde nic z tego lata nie uzylam w tym roku...
u nas dzis taka duchota od rana, niebo zachmurzone... ![]() za godzine ide dogadac kwestie czynszu za wynajem. mam nadzieje, ze bedzie po mojej mysli... jak tak - wezme dzis TZ na jakies lody albo kawe mrozoną ![]() albo na basen pojdziemy, az miloby bylo wskoczyc teraz do wody ![]()
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawki mrożonej bym się napiła ![]() ![]() Ja właśnie wrócilam od koleżanki i widzę, że w porę, bo właśnie zrywa się wiatr i grzmi, a ja od niej mam ok.20km do domciu. Chyba jeszcze pojeżdżę na rowerku stacjonarnym i lecę spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Przyczajenie
|
dzień dobry wieczór
![]() ![]() ![]()
#3909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mnie Goosiu wkur*** ten palant, byl w moim mieście i nie zadzwonil , czyli musze w poniedzialek jechac do niego i negocjowac czynsz. ![]() w koncu ani kawa ani basen nie doszedl do skutku , bo pojechalam z rodzicami do nich na ogrod. pomeczylam koty ![]() ![]() na szczescie juz spokoj... tylko pada deszcz. widze ze u Ciebie Goosiu tez burza. mocna byla? i co jezdzilas na rowerku, kurde ja to nie mam energii zeby jezdzic na stacjonarnym, a tez stoi w domu ![]() GreenCherrish witamy , witamy. i tak standardowo napisz cos o sobie. my tak witamy nowe Blizniaczki , one napisza slowo i juz nie wracaja i zostajemy tu takie 3 - Kliwia, Goosia i ja. ![]() mam nadzieje,ze Ty zawitasz na dluzej do nas ![]()
![]() |
#3910 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() coś o sobie ... Mam na imię Kinga, mam 19 lat, w tym roku skończyłam liceum i wybieram się na ochronę środowiska na UP w Poznaniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tyle chyba ![]()
![]() |
#3911 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj też u nas burza była, ale w środę chyba gorsza ![]() ![]() A na rowerku jeździłam ![]() Mój trening ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli masz wakacje? Wyjeżdżasz gdzieś?czy może znalazłaś jakąś pracę sezonową? Ja narazie o urlopie mogę pomarzyć ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- A na rowerku jeździłam ![]() Mój trening ![]() ![]() Jejku, jak ty to robisz, ja nie mogę się zmusić do ruchu, niby bym chciała niby fajnie, ale na co dzień "zapominam", ze miałam od dzisiaj zacząć. No a ciałko już nie takie jak kiedyś ![]() ![]() Czekam więc na porady - jak się zmobilizować, co powinnam sobie wmawiać?? itp. ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o znaki, to Wagi i Wodniki dla Bliźniąt najbardziej pasują. Ze Skorpionami mam ciężko, ale za to mój tż jest wodniczkiem ![]() Weekend - rozwożenie zaproszeń, grill na działce w rodzinnych stronach, jak zwykle brzydka pogoda, gdy chcę odpocząć troszkę i stanie w korkach do Warszawy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
lady a to ciekawe bo moj tż to skorpion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czasem sie nie dogadujemy haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie urocze Blizniaczki
![]() ![]() Ja rowniez jestem zodiakalnym blizniakiem,urodzilam sie 26 maja-niezla date sobie wybralam hihi ![]() Przed chwila trafilam na ten watek i jeszcze nie poczytalam zbyt wiele ale z tego co mi smiglo przed oczami mam tak jak Wy 2 natury-potrafie byc tak slodka i cukierkowo grzeczna ze az mdli,ale jesli ktos zajdzie mi za skore lub gdy mam gorszy dzien strzelam piorunami na lewo i prawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam spotkania z ludzmi,imprezki itp ale czasem calkowicie sie odcinam bo czuje ze nie mam ochoty-to chyba tez zawdzieczyc mozna naszemu znakowi ![]() Moja najwieksza wada jest to ze co piec sekund zmieniam zdanie,chce jedno a za chwile potrafie obrazic sie na caly swiat bo mam ochote na cos innego i jeszcze mam pretensje do wszystkich, tylko nie do siebie-wiem wiem brzmi strasznie ale chyba nie jest az tak zle ![]() Pozdrawiam Was serdecznie,mysle ze spedze milo czas na tym watku z Wami ![]() PS:I zapomnialam dodac,moj maz tez jest blizniakiem urodzony 7 czerwca-nie wiem jak my dajemy rade,czasem siedze i sie smieje ze jestesmy jak dwoje dzieci bez rodzicow hahaha ![]()
13.01.2012 -oficjalny kierowca- ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bierka83 Czas edycji: 2009-07-24 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i z tymi wydatkami.Ja dopiero ostatnio zaczęłam nad nimi panować, ale kiedyś to chyba byłam zakupoholiczką ![]() Ja już chce do domu ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie dzis w pracy ropbie wolne, przyszly jakies poprawki do sprawozdania ale mam na to 3 dni, juz czesc zorbilam wczoraj, wiec reszte zostawiam po weekendzie, nie bede sobie piatku psula i latala jak perszing po wydziałach
![]() ZNalazlam super stronkę, na ktorej mozna bylo kupic prace magisterskie i licencjackie, i nie wuiwerzycie, bylo chyba z 6 o motywacji, ktore byl;y bardzo podobne do mojej ![]() Ale nie to jest istotne, istotny jest fakt ze byl;y zameiszczone tam wstepy tych prac ![]() Wiec posilkowalam się kiloma z nich by stworzyc swoj piekny 2 stronicowy wstep do mgr ![]() ![]() ![]() ![]() W niedzielę ide do promotorki więc juz chcialam miec wszytsko. Zostalo mi jeszcze dokonczenie osttaniego rozdzialu podssumowujacego i jakies zakonczenie na strone i gotowe by bylo. A to ze sie jej nie podoba moja banlna forma podawcza to nic nei zorbie bo inaczej napisac nie umiem. Jak widzialam prace jeden kolezanki z LO, co prawda ona studiowala ochrone srodowiska, i jej praca miala 30 stron ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny widze,ze nie tylko ja mam slomiany zapal do cwiczen
![]() ![]() goosia207 lubisz czytac ksiazki? Ja niestety mam odwrotnie,zawsze ciezko bylo mi zabrac sie za lektury a teraz tym bardziej mnie nie rwie ![]() kliwiazycze powodzenia i niech promotorka lepiej nic nie wymysla,pewnie masz dobra i wartosciowa prace.A jakby miala jakies ale to jej powiedz,jednen znak i wszystkie blizniaczki ja dopadna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3918 |
Zakorzenienie
|
Wybczcie, zgubiła wątek, ale już jestem
![]() Oglądałyście dzisiaj wiadomości?
![]() |
#3919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja nie,dlaczego pytasz??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
bierka dzieki dzieki, no mam nadzieje ze zalatwie juz podpis na pracy i wpis do indeksu
![]() czarnulka czytam i slucham w radiu o tym co sie dzialo wczoraj po poluddniu i w nocy, zywiol zywiol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak w Polsce,u mnie wczoraj pod wieczor bylo urwanie chmury i burza,straszny wiatr i tak pol nocy...nie wiem co to sie z ta pogoda pokrecilo.A znajoma wczoraj na noc do Polski jechala sama z dzieckiem,musze zadzwonic czy ok wszystko bo az mnie nastraszylyscie.No i wlacze sobie tv.
#3922 | ||||
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyście postów
![]() Cytat:
![]() tez mialam kiedys kroliczka miniaturke, szarego.ale jak zaczał swirowac oddalam go kuzynowi ![]() Cytat:
a co do tego dupka - to serio wczoraj mi popoludnie popsul w ogole lapie dola z tym biurem, wszytsko sie ciagnie jak flaki z olejem Cytat:
czesc ![]() moj TŻ to tez strzelec, gdzies kiedys czytalam ze to bardzo dobre polaczenie ![]() Cytat:
![]() zajefajnie ![]()
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Straszne straty niektore miasta ponisły.
Ale już ponoć front nam nei grozi.
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
witam nowe wizażanki ;**
u mnie cały dzień nie było prądu przez pogodę... ![]()
#3925 |
Zakorzenienie
|
U nas na horyzoncie pojawily sie mega czarne chmury
![]()
#3926 |
Zakorzenienie
|
słyszałam, że dzisiaj ma być jeszcze większa burza niż wczoraj
![]()
#3927 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas Szef dzisiaj strasznie szalał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kliwia super, że praca prawie skończona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie łap doła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Coś ty? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
#3929 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj tez 35min na rowerku jeżdziłam i zrobiłam 50 brzuszków :
![]() Muszę sobie poszukać jakiś fajnych ćwiczń na brzuch ![]() Idę się kąpać, poczytam coś przed snem, a jutro pobudka do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam spać, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.