|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Apeluję o wymianę
![]() TUTAJ poszukiwane do testów oraz próbki do oddania, m.in.: Turquoise Durbano Bond No.9 Silver Factory Cruel Intentions by Kilian Za to, czego szukam oddam też miniatury (w wątku).
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, mam: A.Goutal Ambre Fetiche ok.1ml r Idole de Lubin ok.1ml r Diptyque L'Eau Trois ok.1ml r Mogę dorzucić Note Ambree Micallef Chciałabym: Durbano Turquoise ok.1ml r Kilian Cruel Intentions ok.1,5ml f Micallef Gaiac ok.1ml r .. Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2009-07-22 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2255 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Mam takie próbki, może wybierzesz coś jeszcze i zrobimy większą wymiankę? Pur blanca blush Avon Elvie Summer Magic Oriflame Aromabliss awakening Oriflame Elvie Oriflame Ocean sun G.Sabatini Echo Davidoff Ode a l'amour YR Yria YR J'aime La Perla Rose absolue YR In love Avon Miss O Oriflame Radiant Lights Oriflame Nina Nina Ricci Euphoria Crystal Shimmer CK Green Tea E.A. Eau des Merveilles Hermes Fruit Circle Life Oriflame Blossom Circle Life Oriflame Diamond Musk Oriflame Incandessence Avon Little White Dress Avon Diamonds Intense Armani Nu YSL Fridge y de Doge Wish Chopard Eclat him Oriflame Miss Punk Oriflame Nomadic her Oriflame Miracle Forever Lancome Magnetism Escada Divine Oriflame Shine Avon True Glow Avon Make me wonder Avon Aromabliss calming Oriflame Cat deluxe N.Campbell Moon Sparkle Escada In tune Oriflame Blue Rush Avon. Gdyby ktoś był czymś zainteresowany z mojej kolekcji, pisać pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Teraz szukam głównie A. Goutal Myrrhe Ardente.
Ale także wielu innych zapachów. Próbki na wymianę i cała reszta poszukiwanych są TUTAJ.
#2258 | |
Zadomowienie
|
Lynn, to o Angelu i Addicie było do agus86
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Posiada może któraś z was Ghost Deep Night lub The Fragrance? Chiny oddam za nieco większą ilość...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ------ A ten Angel to klasyczny? Bo widze, że w podpisie masz inny, a mnie chodzi o klasyka.
![]() Edytowane przez aliś Czas edycji: 2009-07-23 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
U Ciebie interesują mnie: Eau des Merveilles 2 ml z atomizerkiem She Wood 1-1,5 ml Max Mara 1-2 ml Jak Gwai wyśle atomki (a wysyła aktualnie) będę mogła zrobić: DKNY Woman, Kelly Calache, , Moshino Funny!, Ogródek Nilowy Z tymże ilości próbkowe a nie odlewki, więc mogę przesłać fiolki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie interesuje oprócz odlewki Angela Flowerbomb Extreme i Hypnose Elixir (szczególnie te pogrubione): Dolce Vita Eclat d'aperge Rush2 Kenzo Amour Le parfum
![]() Edytowane przez aliś Czas edycji: 2009-07-23 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Guerlain Lover
|
Aliś, w takiem razie:
Flowerbomb Elle Ogródek nilowy Kelly Calache za Wish Diamonds intense Magnetism Moon Sparkle. Mogę poczekać, aż dostaniesz atomki, a ja w tym czasie już moje wyślę. Ok? Jeżeli tak, to pisz adres na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko ustalmy co i za co wymianiamy, a raczej na co jesteś chętna i w za mian za co ![]() Ok, mnie pasuje, piszę PW, myślę, że w poniedziałek będę mogła wysłać
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Code moze byc odlewka jak cos?
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Hmm, troszkę mało. A poza tym przyleciał do mnie Cabochard i ciśnienie na Aromatics Elixir zmalało. Na razie pasuję. Dzięki.
Edytowane przez monikadr1 Czas edycji: 2009-07-23 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Mam takie ilości:
Angel 2ml Flowerbomb Extreme ok. 0,7ml Hypnose Elixir kilka kropel Dolce Vita 1ml Eclat d'aperge- nie mam już Rush2 1ml Kenzo Amour Le parfum 2ml Razem ok 6,7ml. Od Ciebie chciałabym: Eau des Merveilles 2 ml z atomizerkiem DKNY Woman 4 ml Moshino Funny 0,7 ml Pasowałoby Ci tak? ![]() Jeszcze mam Kenzo Indian Holi oraz kenzo Amour edp, jak coś ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zadomowienie
|
My się fajnie "dogadujemy"
![]() 2ml DKNY 2ml EdM 1 - 2 ml Funny! za Angel 2ml Flowerbomb Extreme ok. 0,7ml Hypnose Elixir kilka kropel Dolce Vita 1ml Rush2 1ml Jesli jest szansa na powiększenia Angela, byłabym chętna, mogę w zamian cos dołozyć, albo nalać więcj Funny! lub EdM, ale wtedy byłoby bez psikadła, musiałam napełnic jakiś atomek, bo EdM mam juz gotowa próbkę wykonana w fabrycznym atomku EdM Albo mam parę ml Sephory Orchid we flakoniku bez korka, dostałam z wymianki, ze 2-3 ml?
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2ml DKNY 2ml EdM 1 - 2 ml Funny! lub Kelly Calache za Angel 2ml Flowerbomb Extreme ok. 0,7ml Hypnose Elixir kilka kropel Dolce Vita 1ml Rush2 1ml
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję odrobiny:
A.Goutal Myrrhe Ardente, Ambre Fetiche F.Malle Carnal Flower Piguet Fracas L'Artisan La chasse aux papillons Escada Collection Parfum d'Empire Ambre Russe ....oraz innych (w podpisie) Oddam w zamian: Acqua di Parma Arancia ok.0,5ml r A.Goutal Mandragore ok.1ml r Biehl Perfumkunstwerke mbo3 ponad 1ml r Bond No.9 A.Warhol Silver Factory 1,7ml f CdG Jaisalmer ok.0,5ml r CN 21 niecały 1ml LS CN Scent Intense ok.2ml r Czech & Speake Dark Rose ok.1ml f Czech & Speake Rose ok.1ml r Cz&S No.88 ok.1,5ml f Demeter Fig Leaf 1,5ml r Diptyque Eau Lente ok.1,5ml r Diptyque L'Ombre Dans L'Eau ok.1,5ml r DK Labdanum ok.0,5ml r DK Black Cashmere niecały 1ml r Durbano Jade ok.1ml r Durbano Amethyste ok.0,5ml r Etat Libre d'Orange: Rossy de Palma niecały 1ml r EL d'O Don't Get Me Wrong Baby ponad 1ml r EL d'O Secretions Magnifiques niecały 1ml r Etro Heliotrope ok.1,5ml r Givenchy Organza Jasmin ok.1ml r Givenchy Organza Fleur d'Oranger ok.1ml r Guerlain AA Gentiana ponad 1,5ml r Hermes Hiris ponad 1,5ml r Kenzo Indian Holi ok.3ml r L'Artisan Premier Figuier Extreme ok.1,5ml f L'Artisan Dzing! ponad 1ml r L'Artisan Safran Troublant ok.1ml r L'Artisan Drole de Rose ok.1,5ml r L'Artisan Tea For Two ok.1,5ml f L'Artisan Dzongkha ok.0,5ml r Lalique Tendre Kiss1,5ml r Lolita Lempicka EDP 1,2ml f MPeG Bois de Turquie 1ml r Maitre Parfumeur et Gantier Rose Muskissime 1ml r Menard Kasaneka 1,2ml f Menard Taoyaka 1,2ml f Micallef Night Aoud ponad 1ml r Micallef Watch ok.1ml r Miller Harris Coeur d'Ete ok.1ml LS Miller Harris Fleur Oriental 1ml r Miller Harris Terre de Bois niecały 1ml r PG Hartman Noir 1,5ml r Penhaligon's Ellenisia 1,5ml f Rochas Absolu EDP niecałe 0,5ml r S.Lutens Fleur d'Oranger ok.1,5ml r SL Fumerie Turque ok.1ml r SL Chypre Rouge ok.1ml r SL Miel de Bois niecałe 0,5ml r SL FdB 1ml r SL Gris Clair niecały 1ml r Shiseido Zen ok.1,5ml r Shiseido FdB Eau Timide ok.1ml r T.Ford BO Voile de Fleur ok.1ml f Voluspa Vintage Tobacco Vanille ok.1ml r YSL NU edp 1ml r Mogę zrobić też próbki: CN Scent Ginestet Botrytis Guerlain AA Mantafollia Lancome: Hypnose EDP, Sheer lubElixir NR EDT P.Rabanne Black XS YSL Cinema Le Baiser Za próbki oddam również miniaturki: Versace Blonde Gucci Flora Angel TBS Tobacco Flower
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2280 |
Wtajemniczenie
|
Poszukuję bois d'encens armani prive (chociaż kropelkę)
![]() ![]() Agent Provocateur Agent Provocateur Amouage Eau d'amouage Annick Goutal Encens Flamboyant Aquolina Pink Sugar Bond West side Cacharel Gloria Carla Fracci Hamlet Cartier Le Baiser du dragon CDG Kyoto CDG Palisander CDG Woodcoffee CDG Jaisalmer CDG CDG2 CGD Zagorsk Chanel Chance Chopard Mira Bai Demeter Holy Smoke Dior Dune Dior Pure Poison Dior Midnight Poison Dior Addict Diptyque L'eau trois d'Issey Le Feu Donna Karan Black Cashmere Donna Karan Chaos Escentric Molecules Escentric01 Escentric Molecules Molecule01 Estee Lauder Youh Dew Amber Nude Etro Ambra Etro Etra Givenchy Organza indecence Gres Cabaret Heeley esprit du tigre Hermes Eau de merveilles IHP Revelation Joop Wolfgang Josef Statkus Statkus Kenzo Tiger L'artisan Verte Violette L'artisan Passage d'enfer L'artisan Chasse aux papillons extreme L'artisan Safran Troublant Les Nez Let me play the lion Lolita Lempicka L Lutens Chergui Molinard Habanita Mouboussin Histoire d'eau amethyste Mugler Angel Mugler Angel Rose Mugler Angel Sunessence Naj-Oleari Naj-Oleari Narcisso Rodriguez NR EDT Nina Ricci Belle de minuit Nina Ricci L'air du temps Parfumerie Generale Musc Maori Parfumerie Generale Aomassai Parfumerie Generale Coze Parfumerie Generale Felanilla Parfumerie Generale Un creme exotique Parfumerie Generale Cadjmere Rochas Alchimie Satellite Padparadscha Serge Lutens Un Bois Vanille Serge Lutens Santal de Mysore Serge Lutens Bois Oriental Serge Lutens Gris Clair Serge Lutens Clair de Musc Serge Lutens Cedre Serge Lutens Daim Blond Serge Lutens Santal Blanc Serge Lutens Majeste la rose Serge Lutens Fleurs d'oranger Serge Lutens Serge Noire Shiseido Feminite du Bois Tauer L’air du desert marocain Ungaro Desnuda Vera Wang Princess Victor&Rolf Flowerbomb Extreme YSL Nu Edytowane przez soulie Czas edycji: 2009-07-25 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.